Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

עם כל הכבוד לדגו שעשה עונה טובה ביחס למה שהיה לו

הוא לא הראה יכולות באימון של 4-3-3 עם לחץ גבוה אלא בעיקר כדורגל ישיר עם 3 בלמים סטייל קאראנקה מה שלא מתאים לנו ותמיד קורס מתישהו כמו שקרה להם.

אם קין ירצה להשאר הוא האופציה הכי טובה למרות שהוא מאמן בינוני אבל לפחות מכיר את הסגל.

אם קין הולך מה שלדעתי יקרה, אנחנו בבעיה קשה.

פורסם ב

הייתי הולך על מאמן זר שמכיר את הכדורגל הישראלי ויש לו קצת ניסיון.

מה אומרים על רובי קין?

פורסם ב

אפשר כבר למחוק את הנושא הזה? לא הייתה תיאוריה שהוא יבוא. מכבי יביאו מאמן נכה עיוור מקונגו (שזה בערך הסוג היחיד של מאמנים שיסכימו לבוא במצב הנוכחי) לפני שיביאו לכאן מאמן ישראלי, גם כזה שכבר לקח לנו על הפרצוף 6 אליפויות

פורסם ב
15 דקות לפני, yello said:

זה.

מה באמת חשבתם שמיץ' יתן למנספורד אישור ללכת לדבר עם בכר בזמן שאנחנו במאבק אליפות ? ( ואני גם מאמין לדיווחים שמיץ' מעריך את רובי קין עוד יותר על זה שלא ברח מפה בזמן המלחמה )

חיפה היו מחכים לבכר גם עוד חודש, אם הוא מיהר לחתום שם זה כי הוא רצה.

לגמרי. וכך גם ראוי לנהוג. 

פורסם ב

כרגיל מועדון פחדן עם 0 סטייל.

המאמן הדגול, מסי דגו, מפוטר בבושת פנים עוד בטרם סיום העונה.

מי ייתן ונחגוג אליפות בסמי על הפרצוף שלהם.

פורסם ב

לא רציתי אותו אפילו לשנייה, הזויים אתם, מצטער.

הפסדנו להם אליפויות בגלל שופטים וחרא סגל, לא שיחקנו עם כנף נורמלי עד מילסון, פאקין חוזז היה פותח.

פורסם ב
23 דקות לפני, MTA For Ever said:

כרגיל מועדון פחדן עם 0 סטייל.

המאמן הדגול, מסי דגו, מפוטר בבושת פנים עוד בטרם סיום העונה.

מי ייתן ונחגוג אליפות בסמי על הפרצוף שלהם.

כבר הבנו שאת מועדון מכבי חיפה לא מעניינים יחסי אנוש (כמו במקרה אצילי)

פורסם ב

אני מקווה 2 דברים שניפטר מהמתחזה בסוף עונה,כי אם דגו עשה לו קרקס,בכר זה לא כוחות.

מקווה שיצליחו להביא מאמן עם ניסיון באימון,שלקח קבוצה בינונית ועשה עונות טובות.

פורסם ב

הכל תלוי ביענקל׳ה. 

בכר צריך שיתנו לו סגל ללא הגבלה בשביל להצליח. 

לא חושב שהיה מוציא הרבה יותר מדגו השנה. 

מאמן טוב, לא עילוי שצריך כ״כ לבכות על זה שהלך לשם. 

הבעיה העיקרית היא שקין לא ישאר, ואז נצטרך להמר על עוד מאמן. 

וכן, הזיה שהם כבר נפטרים מדגו. 

עוד לא נגמרה העונה. 

אבל טוב לנו, זה אומר שהם באמת כבר ויתרו על האליפות. 

פורסם ב

פאולו סוזה יהיה המועמד המרכזי במידה וקין יעזוב. הביע נכונות להגיע.

פורסם ב
לפני2 שעות , erantheking21 said:

אבל במכבי לא חושבים כמוך, מה לעשות .

נקווה שההימור שלהם לא היה ריזיקה מוגזמת

יש רק שם אחד זר שיסכים לאמן פה ועולה לי בראש, דמות מהעבר, לא האיש שהכי חיבבתי.

בבקשה אל תגיד לי קראנקה אייטור.

ו @קמחי,בבקשה תגיד לי שזו אופציה מעשית כי אנחנו צריכים מאמן שאנחנו יודעים שהוא מהענף אם קין יעזוב(כי אם אין רציפות אז אנחנו לפחות צריכים מישהו שידע לצלול למערכת של מכבי באופן חלק ובו זמנית גם עם עמוד שדרה בנוגע לחיזוק כשצריך).

פורסם ב
28 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אני מקווה 2 דברים שניפטר מהמתחזה בסוף עונה,כי אם דגו עשה לו קרקס,בכר זה לא כוחות.

מקווה שיצליחו להביא מאמן עם ניסיון באימון,שלקח קבוצה בינונית ועשה עונות טובות.

כמו שעשה לקארנקה.

פורסם ב

גועל נפש של התנהלות מול דגו. חוסר כבוד ברמה הבסיסית ביותר.

ובקשר אלינו, זה לא היה תלוי בנו, אם היה רוצה היה מחכה עד סוף העונה, אנחנו לא נפטר מאמן שנמצא ב10 פור בדרך לאליפות. זאת פשוט לא דרך ההתנהלות שלנו, בניגוד אליהם.

פורסם ב
14 דקות לפני, Raumdeuter said:

בבקשה אל תגיד לי קראנקה אייטור.

ו @קמחי,בבקשה תגיד לי שזו אופציה מעשית כי אנחנו צריכים מאמן שאנחנו יודעים שהוא מהענף אם קין יעזוב(כי אם אין רציפות אז אנחנו לפחות צריכים מישהו שידע לצלול למערכת של מכבי באופן חלק ובו זמנית גם עם עמוד שדרה בנוגע לחיזוק כשצריך).

לא ממש לא

התכוונתי להוא שאתה צופה בו הרבה בארץ ויש לו סטורים מבייקיריה מפורסמת.

פורסם ב
16 דקות לפני, קמחי said:

פאולו סוזה יהיה המועמד המרכזי במידה וקין יעזוב. הביע נכונות להגיע.

איפה חותמים?

אם אפשר שיביא את נאצ'ו (הוא בריא?)

המאמן כושר הכי טוב שהיה במכבי

פורסם ב
9 דקות לפני, judymaccabi said:

גועל נפש של התנהלות מול דגו. חוסר כבוד ברמה הבסיסית ביותר.

להבנתי הוא ביקש להודיע על זה. לא מבין מה חוסר כבוד פה, לא מעוניינים שהוא ימשיך אז סגרו מהר עם מאמן אחר לפני שיקבל הצעות ויברח להם. זכותם.

המקסימום שאפשר לטעון הוא שהם מטומטמים כי הם סיימו את העונה, למרות שהסיכוי מלכתחילה היה נמוך מאד עבורם.

פורסם ב

וואלה גועל נפש מה שעשו לדגו

עוד לא הסתיימה העונה , יש להם סיכוי תיאורטי לזכות באליפות והצעד הזה גמר אותם 

אם תהיה מלחמה בקרוב בעונה הבאה לא יהיה זר שירצה להגיע לפה , לא רואה את קין ממשיך

פורסם ב
2 דקות לפני, אלק נילאש said:

להבנתי הוא ביקש להודיע על זה. לא מבין מה חוסר כבוד פה, לא מעוניינים שהוא ימשיך אז סגרו מהר עם מאמן אחר לפני שיקבל הצעות ויברח להם. זכותם.

המקסימום שאפשר לטעון הוא שהם מטומטמים כי הם סיימו את העונה, למרות שהסיכוי מלכתחילה היה נמוך מאד עבורם.

אולי כי הוא עדיין עובד מועדון שמנסה בכל כוחו לזכות באליפות? איזו סיבה יש לו להתאמץ עכשיו? איזו סיבה יש לשחקנים להמשיך להאמין? היו צריכים לחכות לסוף העונה, להגיד לדגו יפה שלום ולהכריז על המאמן הבא. זה מה שאני מצפה ממועדון מכובד לעשות.

פורסם ב
6 דקות לפני, אלק נילאש said:

הצעד הוא לא ״חסר כבוד מול דגו״ בעיניי כמו שהוא פשוט טיפשות לשמה. עבורם, היה שווה שישאירו את כל העניין בשקט עד שהסיכוי לאליפות יאבד לחלוטין. אם כבר עשו את זה, ונזרום על זה שהוא ביקש להוציא את ההודעה, סוג של ״פיטרתם אותי אז אין אליפות ועל הזין״, אז גם מבחינתו יש פה ילדותיות, אם כי מובן- חכו לראות מה הביא בסוף העונה. יש עדיין סיכוי עבורם לזכות באליפות, לפחות לפי הלוחמה העלק פסיכולוגית שעשו עלינו בזמן האחרון עם כל ה״נלחמים עד הסוף״. ווין ווין עבורנו. 

פורסם ב

האמת רציתי את בכר והרגיש לי שהוא מתאים לנו ויעשה פה שלוש אליפויות רצוף איתנו ביחד. 

פחות חושש ממנו כמאמן חיפה כי יש לו רק מה להפסיד שם וקדנציה שניה תמיד יותר קשה. 

בכל מקרה יהיה מעניין עונה הבאה

פורסם ב

הזייה ההודעה כשיש 8 משחקים בקופה וסיכוי של 30% לפחות נגיד ככה לקחת אליפות

פורסם ב
33 דקות לפני, Wade said:

הצעד הוא לא ״חסר כבוד מול דגו״ בעיניי כמו שהוא פשוט טיפשות לשמה. עבורם, היה שווה שישאירו את כל העניין בשקט עד שהסיכוי לאליפות יאבד לחלוטין. אם כבר עשו את זה, ונזרום על זה שהוא ביקש להוציא את ההודעה, סוג של ״פיטרתם אותי אז אין אליפות ועל הזין״, אז גם מבחינתו יש פה ילדותיות, אם כי מובן- חכו לראות מה הביא בסוף העונה. יש עדיין סיכוי עבורם לזכות באליפות, לפחות לפי הלוחמה העלק פסיכולוגית שעשו עלינו בזמן האחרון עם כל ה״נלחמים עד הסוף״. ווין ווין עבורנו. 

חחח להשאיר בשקט? הרי זה מועדון שמנוהל על ידי הקהל וכמה שופרות בלבוש עיתונאי, היו חייבים לאשר את הרצון של האוהדים.

מועדון חסר קלאס בדיוק כמו השחקנים שמשחקים שם, כיף לראות את זה מהצד גורם לי גאווה לאהוד את מכבי.

פורסם ב
31 דקות לפני, judymaccabi said:

אולי כי הוא עדיין עובד מועדון שמנסה בכל כוחו לזכות באליפות? איזו סיבה יש לו להתאמץ עכשיו? איזו סיבה יש לשחקנים להמשיך להאמין? היו צריכים לחכות לסוף העונה, להגיד לדגו יפה שלום ולהכריז על המאמן הבא. זה מה שאני מצפה ממועדון מכובד לעשות.

אבל הם לא מועדון מכובד,הם קבוצת ספורט(מסרב לקרוא להם מועדון ספורט עם כל האין כבוד שיש לי כלפיהם) שאין לה שום רף מוסרי ואתי ושהעולם היה מקום טוב יותר ללא הקבוצה הזו.

את מכירה את הסדרה הדוקומונטרית שעשו בכאן 11 על ימיה האפלים של מכבי סל?("משחקים מסוכנים לכל המעוניין/ת),ממליץ לצפות בה.

פורסם ב

בכר כבר התחיל לעבוד. אצילי, לביא, סבע, ג'וש כהן, ויסמן וזרים... האיש חולה רכש. הולכים לבנות לו גלאקטיקוס