Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לדעתי האישית שום דבר לא גמור והעונה יכולה להתהפך חזרה.

הדבר הראשון שהייתי עושה זה להכניס את שרן להרכב,אין לי ספק שאיתו ההגנה תתייצב ולקוות מאוד שלוקאסן יתעשת על עצמו כי עליו תקום או תיפול העונה. 

פורסם ב
10 דקות לפני, hen34 said:

לדעתי האישית שום דבר לא גמור והעונה יכולה להתהפך חזרה.

הדבר הראשון שהייתי עושה זה להכניס את שרן להרכב,אין לי ספק שאיתו ההגנה תתייצב ולקוות מאוד שלוקאסן יתעשת על עצמו כי עליו תקום או תיפול העונה. 

זה לא רק החוליה האחורית. חייבים קישור שידע לתרום בהגנה.

פורסם ב
23 דקות לפני, המכבייה said:

אתה רץ על כל התארים, ואולי תגמור עם 0. זה הכדורגל. 

לא התייחסת עניינית. אני מדבר איתך על גישה.

העובדה שמועדון עם גישה הישגית עלול לסיים עם 0 תארים ברורה כשמש.

אבל מה המועדון משדר, כשהוא מתיימר לרוץ לכל התארים, אבל לכל העולם ברור שהמאמן מונע וימנע ממנו ללכת לשם, והוא נשאר עד סוף העונה כי ככה?

פורסם ב
לפני7 שעות , zion8 said:

לגמרי. אבל זה בדיוק העניין. בריכה גדולה זה מעולה, אבל למה זה שהדג יודע לדבר אנגלית נותן לו יתרון? ( נסיים פה עם האנלוגיה :hooligan:)

עברו הרבה מים בנהר מאז 2013. ראינו שמאמנים זרים בסיכוי גבוה הם לא הבטחה לכלום וכשלא לא הולך אז גם עם מאמן הולנדי החרא יוצא החוצה.  

באופן כללי חושב שרמת המקצוענות והמחויבות בקבוצות הגדולות (ובכלל) גדלה וגם אם נראה ישראלי על הקווים לא נקבל פה פשכצקי/צנציפר עם מצלמה בחדר הלבשה.  

יש ערך לישראלי- אם זו ההיכרות עם הליגה והקשיים, ההמשכיות ואולי אפילו ההכרה בזה שזו כנראה פסגת הקריירה שלו. 

שוב צריך להסתכל על המכלול והדרכון לא אמור להיות שיקול לכאן או לכאן, אבל זמנים השתנו.

איזה מאמן ישראלי חוץ מבכר מתאים ללחץ של מכבי וגם יודע לאמן כדורגל עם שיטה ברורה וחזון?.

(מקצועית רק רב"ש וזיו אריה עוד איכשהו מגרדים את הדלת אבל אחד הוא שלשלן בכל מקום עם טיפה לחץ והשני טיפוס דפוק בראש יותר מקראסטי ויתחיל להקריא לי מכתבים פיקטיביים בתיקו הראשון).

פורסם ב
12 דקות לפני, הילד משער 8 said:

לא התייחסת עניינית. אני מדבר איתך על גישה.

העובדה שמועדון עם גישה הישגית עלול לסיים עם 0 תארים ברורה כשמש.

אבל מה המועדון משדר, כשהוא מתיימר לרוץ לכל התארים, אבל לכל העולם ברור שהמאמן מונע וימנע ממנו ללכת לשם, והוא נשאר עד סוף העונה כי ככה?

לרוב העולם היה ברור משהו אחר לגמרי לפני חודש לכן אם אני מיטש, אני לא רץ לגיליוטינה. אני באמת מנסה להבין מה קרה כאן. אני מעריך שמאמן זר זה לא רלוונטי לעכשיו והמאמן הישראלי שיכול לבוא בחשבון לא יבוא בסיטואציה כזאת. אני כנראה סוגר אותו לקיץ כי יש מאמנים ששווה לחכות עבורם. 

זה ניתוח הסיטואציה שלי. 

וכן, אם אני מיטש אני אומר לעצמי ששמתי כאן המון כסף וזה בטח קנה לי משהו מסויים. בוא נראה איך המערכת מוצאת פתרונות מבפנים. 

פורסם ב

לצערי, רוב הסיכויים שהעונה נגמרה. צריך להביא את בכר עכשיו, על מנת להציל את העונה הבאה .

פורסם ב
12 דקות לפני, המכבייה said:

לרוב העולם היה ברור משהו אחר לגמרי לפני חודש לכן אם אני מיטש, אני לא רץ לגיליוטינה. אני באמת מנסה להבין מה קרה כאן. אני מעריך שמאמן זר זה לא רלוונטי לעכשיו והמאמן הישראלי שיכול לבוא בחשבון לא יבוא בסיטואציה כזאת. אני כנראה סוגר אותו לקיץ כי יש מאמנים ששווה לחכות עבורם. 

זה ניתוח הסיטואציה שלי. 

וכן, אם אני מיטש אני אומר לעצמי ששמתי כאן המון כסף וזה בטח קנה לי משהו מסויים. בוא נראה איך המערכת מוצאת פתרונות מבפנים. 

העולם האמיתי בנוי מאלטרנטיבות, לא מגחמות.

מניח שברק בכר לא מעוניין להגיע כרגע (אם בכלל).

לכן, עם כל זה שאיבדתי אמון (לחלוטין) ברובי רק התבזות רצינית (תבוסות היסטוריות) תיהיה עילה לפיטורים .

את כל הקראנקות למיניהם אף אחד לא רוצה להביא. 

פורסם ב
1 hour ago, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אתה רואה שיטת משחק שיכולה להוציא אותנו מהבוץ?

אני רואה קחו כדור תשחקו,אם היינו מחטיאים בלי סוף הייתי אומר ניחא,אבל אתה גם בקושי בועט לשער,אם נבליח אליפות זה מזל נטו,מבחינתי עדיף להמר ולהביא מאמן לחצי שנה מאשר להישאר איתו ובוודאות לא לקחת.

הוא ניסה 3 בלמים, עכשיו מילסון חזר נראה שחוזרים ל433, אין פה קסמים זה לוקח זמן לחזור להרגלים, מאמין שאחרי הפגרה נראה שינוי

פורסם ב
1 דקה לפני, KIMHI said:

לכן, עם כל זה שאיבדתי אמון (לחלוטין) ברובי רק התבזות רצינית תיהיה עילה לפיטורים .

זאת המחשבה הריאלית. 

פורסם ב
1 hour ago, דקסטר said:

של צוות האימון ושחקני מכבי תל אביב? לגמרי

של אוהדים שאומרים שהעונה הלכה לפח ב-2- כיותר מצי עונה לפנינו.

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

זאת המחשבה הריאלית. 

וזה לא סותר את זה שאני מאוכזב עד עמקי נשמתי מרובי ומנספורד צריך לסגור עוד היום מאמן לעונה הבאה שהוא לא רובי. 

פורסם ב
49 דקות לפני, PLASTOMAN said:

זה לא רק החוליה האחורית. חייבים קישור שידע לתרום בהגנה.

לא חסרות סיבות,אבל הסיבה העיקרית לאיבוד המקום הראשון זאת הגנה חלשה מאוד.

האפשרות לשחק עם קארצב וואן אוברים גם קיימת.

בקיצור לדעתי האישית עם שרן ולוקאסן מרוכז אנחנו עושים אליפות.

פורסם ב
26 דקות לפני, KIMHI said:

וזה לא סותר את זה שאני מאוכזב עד עמקי נשמתי מרובי ומנספורד צריך לסגור עוד היום מאמן לעונה הבאה שהוא לא רובי. 

אני כמוך. 

פורסם ב
1 hour ago, KIMHI said:

לכן, עם כל זה שאיבדתי אמון (לחלוטין) ברובי רק התבזות רצינית (תבוסות היסטוריות) תיהיה עילה לפיטורים .

ואם הוא יורד למקום 3 וממשיך בקצב צבירת הנקודות של קבוצת פלייאוף תחתון? מה ההבדל בינו לבין קראנקה?

פורסם ב
2 דקות לפני, snufkin said:

ואם הוא יורד למקום 3 וממשיך בקצב צבירת הנקודות של קבוצת פלייאוף תחתון? מה ההבדל בינו לבין קראנקה?

אין הבדל. 

השאלה מה יש בחוץ?

אם בכר מוכן להגיע עכשיו, תעיף אותו עוד היום.

לקחת עוד הימור עם איזה שרלטן הולנדי/אירי/ספרדי באמצע עונה ? לא יעזור. 

לשים איזה ישראלי גנרי עכשיו? גם לא יעזור. 

פורסם ב
45 דקות לפני, KIMHI said:

אין הבדל. 

השאלה מה יש בחוץ?

אם בכר מוכן להגיע עכשיו, תעיף אותו עוד היום.

לקחת עוד הימור עם איזה שרלטן הולנדי/אירי/ספרדי באמצע עונה ? לא יעזור. 

לשים איזה ישראלי גנרי עכשיו? גם לא יעזור. 

לישראלי גנרי שקצת מכיר את הליגה יש סיכוי טוב משמעותית להתחרות על האליפות מלקין

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

לישראלי גנרי שקצת מכיר את הליגה יש סיכוי טוב משמעותית להתחרות על האליפות מלקין

כגון? 

פורסם ב

לאף ישראלי אין פה סיכוי חוץ מבכר. הקהל לא ייתן למאמן ישראלי צ׳אנס, התרגלנו כבר להתייחס לכל מי שהוא לא זר/בכר בתור תואם מימר, והמאמנים פה גם כן לא מסמפטים את המועדון בגלל הגישת "רק זרים" (אם לומר את האמת, היא מאוד מתנשאת, גם אם מוצדקת). רק לבכר יש סיכוי להצליח פה כי הוא נתן לנו בתחת 5 עונות, אז הקהל יכבד אותו ולא יקלל אותו בתיקו הראשון 

פורסם ב
לפני2 שעות , פרנק סינטרה said:

של אוהדים שאומרים שהעונה הלכה לפח ב-2- כיותר מצי עונה לפנינו.

האוהדים יכולים להגיד מה שהם רוצים (היי, גם אני חושב שהעונה הלכה לפח) מה שחשוב זה השחקנים וצוות האימון והם בנתיים משלשלים את החיים.

פורסם ב
5 דקות לפני, YoniC said:

לאף ישראלי אין פה סיכוי חוץ מבכר. הקהל לא ייתן למאמן ישראלי צ׳אנס, התרגלנו כבר להתייחס לכל מי שהוא לא זר/בכר בתור תואם מימר, והמאמנים פה גם כן לא מסמפטים את המועדון בגלל הגישת "רק זרים" (אם לומר את האמת, היא מאוד מתנשאת, גם אם מוצדקת). רק לבכר יש סיכוי להצליח פה כי הוא נתן לנו בתחת 5 עונות, אז הקהל יכבד אותו ולא יקלל אותו בתיקו הראשון 

לרב"ש יש סיכוי להצליח פה, גם לזיו אריה (*זורק פצצה והולך*).

בכל אופן, אף מאמן ישראלי נורמלי לא יבוא לפה באמצע העונה. לא בכר, לא רב"ש לא זיו אריה. 

אם אתם בעניין של קובי רפואה או בני לם, אז כן, בוא נחליף את קין. הם יבואו למכבי גם ליומיים.

פורסם ב
13 דקות לפני, car.garsia said:

לרב"ש יש סיכוי להצליח פה, גם לזיו אריה (*זורק פצצה והולך*).

בכל אופן, אף מאמן ישראלי נורמלי לא יבוא לפה באמצע העונה. לא בכר, לא רב"ש לא זיו אריה. 

אם אתם בעניין של קובי רפואה או בני לם, אז כן, בוא נחליף את קין. הם יבואו למכבי גם ליומיים.

זיו אריה חייב להיפטר מהשטויות הקטמוניות שלו ואז אולי אחשוב עליו בתור אופציה עשירית(רב"ש גמור בקבוצות עם לחץ בישראל).

פורסם ב
2 דקות לפני, Raumdeuter said:

זיו אריה חייב להיפטר מהשטויות הקטמוניות שלו ואז אולי אחשוב עליו בתור אופציה עשירית(רב"ש גמור בקבוצות עם לחץ בישראל).

הקלישאה הכי גדולה שיש זה על רב"ש. מסכן.

בסוף אם מסתכלים על זה הקבוצה היחידה שהוא נכשל בה עם לחץ זאת מכבי (וגם אפשר לחשוב איזה כישלון זה היה, מה הצליח לנו בשנים האלה?).

זיו אריה אחלה מאמן, שים אותו במכבי אחרי ניצחון ותראה את האוהדים שלו גומרים מהמשחקים מול התקשורת ואיך הוא "מכניס" להם. הקהל שלנו מת על זה.

פורסם ב
1 דקה לפני, car.garsia said:

הקלישאה הכי גדולה שיש זה על רב"ש. מסכן.

בסוף אם מסתכלים על זה הקבוצה היחידה שהוא נכשל בה עם לחץ זאת מכבי (וגם אפשר לחשוב איזה כישלון זה היה, מה הצליח לנו בשנים האלה?).

זיו אריה אחלה מאמן, שים אותו במכבי אחרי ניצחון ותראה את האוהדים שלו גומרים מהמשחקים מול התקשורת ואיך הוא "מכניס" להם. הקהל שלנו מת על זה.

לא אמרתי שזיו אריה מאמן גרוע,אבל המניירות של זיו אריה לא יעברו חלק אצל מיטש זה בטוח עוד בשלב ראיון העבודה.

לגבי רב"ש,כשיש צל גדול שרודף אותך הבחירה הטובה ביותר מבחינתו היא לפתח קריירת אימון משגשגת באי השכן ולבוא עם קבלות בקבוצה עם ציפיות ומעמד בקפריסין.

פורסם ב
1 דקה לפני, Raumdeuter said:

לא אמרתי שזיו אריה מאמן גרוע,אבל המניירות של זיו אריה לא יעברו חלק אצל מיטש זה בטוח עוד בשלב ראיון העבודה.

לגבי רב"ש,כשיש צל גדול שרודף אותך הבחירה הטובה ביותר מבחינתו היא לפתח קריירת אימון משגשגת באי השכן ולבוא עם קבלות בקבוצה עם ציפיות ומעמד בקפריסין.

הוא סחב קבוצה ממקום 10 למקום 3 בקפריסין ולא קבוצה כזאת קטנה. לי זה רק מוכיח כמה הוא פספוס.

לפעמים צריך טיימינג טוב בחיים והוא הלך למכבי דווקא בתקופה הכי בעייתית שלה.

ולגביי זיו אריה, גם בכר לא נולד בכר ביום אחד ולמסאי דגו יש לוח כישלונות שעולים בקנה מידה עצום על לוח ההצלחות.

פורסם ב

כמה לוזר אפשר להיות כדיי להגיד שהעונה הלכה על פער של 2 נקודות מהמקום הראשון?

אני מסכים שהיכולת והמאמן זה לא וואו. 

אבל אין דבר יותר לוזרי מלהרים ידיים בשלב כזה של העונה בפער כזה קטן.

מומנטום יכול להשתנות בכזו קלות... גם של חיפה.