Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
8 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

ונאמר אמן, הבעיה שכמו שאנחנו רואים במקרה אצילי , הקארמה רק מזיינת בשכל

איך? אין מקום לזר... 

למקין

פורסם ב
21 דקות לפני, erantheking21 said:

למקין

מה איתו? לא חושב שהוא רוצה לחזור בכלל אבל נניח, יפרדו מהייטור בינואר? קשה לי להאמין

פורסם ב
31 דקות לפני, דקסטר said:

מה איתו? לא חושב שהוא רוצה לחזור בכלל אבל נניח, יפרדו מהייטור בינואר? קשה לי להאמין

להחזיק 4 בלמים זה די סטנדרטי. כרגע אנחנו במחסור.

פורסם ב
40 דקות לפני, דקסטר said:

מרז שלמה בעזרת השם

פורסם ב
56 דקות לפני, דקסטר said:

שנה שעברה מכבי החזיקו ב5 בלמים בכירים(נחמיאס, סטואיץ', למקין, שלמה ואסנטה)

אנחנו לא מחשיבים את אסנטה בלם כי הוא לא משחק שם תאכלס אז אם הוא יבוא, זה רק במקום בן חמו שיושאל.

פורסם ב (נערך)

עכשיו הבנתי שקראתי לא נכון וערן התכוון שמכבי רוצים את למקין ולא את סלוגה

נערך על ידי דקסטר
פורסם ב

אחרי ההופעה של משפתי, אף אחד לא מדבר על הגול שערורייה שג'ראפי חטף שם שהקפיצו מעליו 

יציאה על גבול השחקן לא מליגה מקצוענית. יותר גרוע ממשפתי. 

פורסם ב
לפני12 שעות , Brandon Roy said:

אחרי ההופעה של משפתי, אף אחד לא מדבר על הגול שערורייה שג'ראפי חטף שם שהקפיצו מעליו 

מאוד רוצה שגלזר יגיע גם אחלה בחור,יחד עם זאת אני חושב שהוא ומשפתי באותה רמה. לא מחזיק מג'ראפי.

פורסם ב

משפתי בסדר גמור לשוער מחליף, היו משחקים שידע להביא נקודות, אבל בשום מצב לא שוער ראשון.

מבאס שהלכנו אחורה בעמדה הזאת, אחרי שהיו פה בקורות את טננבאום בשיא, פרץ וראיקוביץ'. 

פורסם ב
לפני15 שעות , Brandon Roy said:

אחי זה שוער בן 30 שלמעט עונה נחמדה באשדוד לא נותן יותר מעונה בינונית בכל מקום אחר (כולל העונה האחרונה בהפועל חיפה) ודי קרס בלחץ של הפועל. זה לא היה חומר למכבי מהרגע הראשון.

פורסם ב
52 דקות לפני, zion8 said:

אחי זה שוער בן 30 שלמעט עונה נחמדה באשדוד לא נותן יותר מעונה בינונית בכל מקום אחר (כולל העונה האחרונה בהפועל חיפה) ודי קרס בלחץ של הפועל. זה לא היה חומר למכבי מהרגע הראשון.

ומי שעוד לא הבין את זה, הבין שהאירוע גדול עליו בפציעה בפאפוס  שוער נראה לי שני בהיסטוריה שקורע שריר באוגוסט. 

או בגול מדיפלקשן של 500 מטר נגד ב"ש באלוף האלופים. 

פורסם ב

ג'ראפי הרבה יותר גרוע ממשפתי,

מליקה עדיין לא בשל להיות שוער ראשון במכבי (כנראה).

וזה לצערי אומר הכל על מצבת השוערים שלנו. 

פורסם ב

משפתי צריך להיות מחוק. 

להריץ את מליקה בשער עד ינואר לפחות, אין מנוס בעניין הזה. 

פורסם ב

מישהו שם שואל את המאמן שוערים הסרבי הזה מה קורה עם השוערים שלא מפסיקים להתפרק לו?

אין בעיה, אל תהיו עילוי, אבל מה נסגר. ג'ראפי עלה והקפיצו מעליו כמו שחקן ילדים א'. 

פורסם ב
לפני11 שעות , Brandon Roy said:

מישהו שם שואל את המאמן שוערים הסרבי הזה מה קורה עם השוערים שלא מפסיקים להתפרק לו?

אין בעיה, אל תהיו עילוי, אבל מה נסגר. ג'ראפי עלה והקפיצו מעליו כמו שחקן ילדים א'. 

הוא פשוט שוער בינוני ישראלי רגיל, אין פה הרבה מעבר

גם משפתי הטיפש היה יכול לאכול את הגול הזה (וגם אסף צור, שריף כיוף, מרציאנו וכו וכו)

פורסם ב
לפני18 שעות , Brandon Roy said:

נראה לי הסרבי לא מכיר בהם כשוערים, אם תשאל אותו הוא יגיד שהוא עדיין מחכה לרכש!

פורסם ב
לפני7 שעות , Dalembert said:

הוא פשוט שוער בינוני ישראלי רגיל, אין פה הרבה מעבר

גם משפתי הטיפש היה יכול לאכול את הגול הזה (וגם אסף צור, שריף כיוף, מרציאנו וכו וכו)

בדיוק. בינוניים רגילים. למה שיתפרקו?

שנה שעברה משפתי בטילט כמעט נגמרה לנו העונה. אחרי ג'ראפי נפצע באוגוסט כאילו אבא של חבר הגיע לספורטק. 

מליקה עולה מהספסל ותוך כמה דקות גומר לנו את אירופה. ואז משפתי נופל למלכודת של אחד האנשים הכי אהבלים שיש. 

מה ביקשתי? רק שלא יפריעו. 

פורסם ב
לפני5 שעות , Brandon Roy said:

בדיוק. בינוניים רגילים. למה שיתפרקו?

שנה שעברה משפתי בטילט כמעט נגמרה לנו העונה. אחרי ג'ראפי נפצע באוגוסט כאילו אבא של חבר הגיע לספורטק. 

מליקה עולה מהספסל ותוך כמה דקות גומר לנו את אירופה. ואז משפתי נופל למלכודת של אחד האנשים הכי אהבלים שיש. 

מה ביקשתי? רק שלא יפריעו. 

אז הטענה שלך היא לא למאמן או למאמן השוערים, אלא למי שמוותר על עמדת השוער במכבי כבר עונה שלישית ברצף

פורסם ב
8 דקות לפני, Dalembert said:

אז הטענה שלך היא לא למאמן או למאמן השוערים, אלא למי שמוותר על עמדת השוער במכבי כבר עונה שלישית ברצף

גם אם תביא את פפ לאמן את מכבי ואת בופון מאמן שוערים לא יעזור עם משפתי וגרפי החלשים.

הפקירו את עמדת השוער,ובינואר חובה להביא שוער חדש

איכותי יותר ממה שיש לנו!

פורסם ב

היה פעם שוער גרוע כזה במכבי? יש זווית שהוא לא יקבל ממנה גול? לא ראיתי דבר כזה

פורסם ב
1 דקה לפני, Yellowald said:

היה פעם שוער גרוע כזה במכבי? יש זווית שהוא לא יקבל ממנה גול? לא ראיתי דבר כזה

לא היה צריך בכלל לראות דשא. עד סוף העונה.

פורסם ב

5 גולים מתיבת חמש (ועוד אחד בפנדל).

הכי גרוע שדרך כאן