car.garsia פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 האמת שבסופש לא כל כך הייתי יכול לפתוח נושא יתר לכבוד החזרה של הליגה מסיבות כאלה ואחרות כמו כולם. הייתי נגד החזרה של הליגה, כדורגל בלי קהל (במיוחד ישראלי) זה התעללות רצינית. אם מכבי לא הייתה סם חזק מידיי יכול להיות שהייתי מדלג על הנושא הזה. אבל אי אפשר לתת לכם להמשיך לכתוב על חיפה באר שבע בנושא יתר המזוהם של מחזור 5. טעינו מספיק בקונספציה לשנה הקרובה. אז היום ב20:30, במקביל למשחק שלנו בטדי, חיפה תארח את הפועל באר שבע למשחק צמרת. אל תבנו על הרבה, חיפה חזרה אמנם בצורה בינונית וחלשה לעונה עם ניצחון קלוש על הפועל פתח תקווה בבית במשחק השלמה אבל את הרוטציות שלה היא עשתה על הקמפיין האירופי המביש שלה ולליגה היא תבוא בהרכב מלא ופייבוריטית. את תקרית הדגל המביכה הם הצליחו לשים מאחוריהם בעזרת התקשורת צפון קוריאה הרגילה שלהם מה שמוכיח שלפחות בזה, שום דבר לא השתנה. מנגד, באר שבע ניצלה את הפגרה הכפויה להשתחרר מחלק מהזרים החלשים שלהם שויתרו על לחזור לארץ והקבוצה של ברדה תנסה להפתיע בסמי עופר הריק היום. כפי ששמתם לב, הנושא הזה מכסה גם את יתר מחזור 7 שיהיה באמצע שבוע אבל היתר די מ' כי המשחק המעניין של המחזור, אנחנו נגד חיפה נדחה בגלל אירופה. היופי בכדורגל הישראלי הוא שעבר חודשיים ועברנו אסון טראומתי ושום דבר לא השתנה. הכל נשאר אותו דבר. אברמוב עדיין קמצן ואבוקסיס עדיין לא יודע לשחק כדורגל שלא כולל בונקר, הפועל עדיין יותר מרגשת מחוץ למגרש מאשר משחקת כדורגל על המגרש. דוחא זה עדיין מוקש, נתניה מלהיבה אבל תאכזב ותסיים בתיקו את רוב המשחקים והכדורגל הסקסי של בני לם תמיד ייכשל מול קבוצה שתבוא לעשות מולו בונקר. הכל פשוט אותו דבר. אז שיהיה לנו המשך ליגה מוצלחת ונאחל לחזרה המהירה של הקהל למגרשים כולל החטופים כי מגיע למאות האוהדים שלנו, של חיפה, של בית"ר והפועל ובאר שבע ונתניה ושאר הליגה שנרצחו ונטבחו בסיוט של ה7/10 טקס וכבוד אחרון באצטדיונים מלאים במקומות ששימשו כבתים השניים שלהם. 8
barak פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 עתידות: 21:07 - איך זה לא אדום לסק מישהו יכול להסביר לי? ובקיצור, נצחון קשה לקטר. ממשיכים בנצחונות בשיניים. בש לא קבוצה.. 3
הישראלי היפה פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 כמה שאלות חשובות שיהיו גם במהלך המשחק מי השופט? מי יקבל אדום בב"ש? איך זה לא פנדל לב"ש? איך זה לא אדום למוחמד/סונדגרן??
Raumdeuter פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 44 דקות לפני, הנדון said: באיזה יקום? של צח צחצוח
Dalembert פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 9 דקות לפני, Raumdeuter said: של צח צחצוח הבלתי נגמר
DanMTA פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 החארות שלא יודעים אנגלית החזיקו את השלט או לא? תכף העוצמות של סמי והתחת של מסאי יביאו את הניצחון לקבוצה של המדינה.
maccabi-king פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 בכל זמן אחר הייתי נכנס אחרי המשחק של מכבי ומעודד את מי שנגד חיפה עכשיו, אני אולי שמח מאוד בניצחון של מכבי, אבל אני מרגיש שאני לא שם נפשית מבחינת יריבויות, זה רק אני? 1
DanMTA פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 חיפה עלתה ל 2-1 דקה 87. זה נפסל בצדק עקב נבדל. חטואל עם החמצת ליגה למקומות עבודה.
רן יעקובי פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 אחד יותר טיפש מהשני בבש, פשוט מדהים. חבורה של נאיבים מטופשים. מחכה שיחזרו לדשדש בין ירידה ועליית ליגה. קבוצה פח.
YallaMaccabi פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 Just now, רן יעקובי said: אחד יותר טיפש מהשני בבש, פשוט מדהים. חבורה של נאיבים מטופשים. מחכה שיחזרו לדשדש בין ירידה ועליית ליגה. קבוצה פח. הרבה זמן לא ראיתי אוסף דבילים כזה קבוצת מקום 8 קלאסי
החתול הצהוב פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 איזה טיפש האבו עביד הזה וואו. פשוט נתן לחיפה את המשחק 1
רן יעקובי פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 Just now, YallaMaccabi said: הרבה זמן לא ראיתי אוסף דבילים כזה קבוצת מקום 8 קלאסי גם חיפה לא חסר להם, כבר שנתיים מסריחים את הדשא אבל השנה זה השיא. פשוט גניבה גם המשחק הזה וגם נגד פת בשבוע שעבר.
Raumdeuter פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 3 דקות לפני, YallaMaccabi said: הרבה זמן לא ראיתי אוסף דבילים כזה קבוצת מקום 8 קלאסי לא מסוגלים לעשות משהו מועיל בחיים שלהם גם אם יבקשו מהם אלף פעם.
erantheking21 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 שלא מגיע אז לא מגיע מרגיש שחיפה שנים בנויה על הדברים האלה
Matan_L פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 חצי מדינה בטראומה ודגו בוכה בנאום על מה שהם עברו אין מועדון דוחה כזה
קובי השועל פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 אשכרה גם אם שוקי זיקרי וינון מגל ישחקו שם בהרכב ומתן לוטטי על הקווים הם ינצחו משחקים בחאווה, צריך להגמר הבראכה הזאת שלהם.
DanMTA פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 1 דקה לפני, Matan_L said: חצי מדינה בטראומה ודגו בוכה בנאום על מה שהם עברו אין מועדון דוחה כזה חח זה מועדון של יצורים.
avi atias פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 בתוך 6 ימים, גנט, נתניה וב"ש. מתי נפתח חלון העברות?
erantheking21 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 פורסם ב 3 בדצמבר, 2023 איזה חלון? יש פה איזה 12 שחקנים שלא משחקים במשחק
Recommended Posts