Elirandani פורסם ב 7 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 7 בנובמבר, 2023 זוכרים את השופט הרשע שהמציא פנדל מול אריס והרחיק את גלזר ? אז הוא שובץ למשחק. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הנדון פורסם ב 7 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 7 בנובמבר, 2023 לפני1 שעה , Elirandani said: זוכרים את השופט הרשע שהמציא פנדל מול אריס והרחיק את גלזר ? אז הוא שובץ למשחק. מתחילים לתת עבודה המטונפים מאופ"א. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raumdeuter פורסם ב 7 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 7 בנובמבר, 2023 לפני7 שעות , Elirandani said: זוכרים את השופט הרשע שהמציא פנדל מול אריס והרחיק את גלזר ? אז הוא שובץ למשחק. UEFA MAFIA קלאסי. Link to comment Share on other sites More sharing options...
שגיאצהובכחול פורסם ב 8 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 8 בנובמבר, 2023 לפני23 שעות , Elirandani said: זוכרים את השופט הרשע שהמציא פנדל מול אריס והרחיק את גלזר ? אז הוא שובץ למשחק. מכבי לא יכולים לערער נגד השופט הזה פשוט ביזיון Link to comment Share on other sites More sharing options...
car.garsia פורסם ב 8 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 8 בנובמבר, 2023 On 7.11.2023 at 16:55, Elirandani said: זוכרים את השופט הרשע שהמציא פנדל מול אריס והרחיק את גלזר ? אז הוא שובץ למשחק. סקוטי שרמוטה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
מכביסט לעד פורסם ב 8 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 8 בנובמבר, 2023 סעמק עם הביטון המזדיין הזה. אחד השופטים הכי אנטישמים וחלשים ששפטו אותנו. אופא מראים עד כמה הם פח. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liran Antebi פורסם ב 8 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 8 בנובמבר, 2023 איך אפשר להתבאס שיש את המשחק הזה? אני כבר חודש בצבא וזה הדבר היחיד שאני מחכה לו לקצת אוויר אחר Link to comment Share on other sites More sharing options...
מכביסט לעד פורסם ב 8 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 8 בנובמבר, 2023 מיטש עם מכבי בפולין. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raumdeuter פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 לפני3 שעות , מכביסט לעד said: מיטש עם מכבי בפולין. טוב שהוא שם איתם(אני מאמין שאחת הסיבות היא גם לנסות לשכנע את מנספורד והצוות הזר לא לנסות למצוא משרות חדשות בקבוצות אחרות). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YEINI פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 יש בי תחושה מבאסת שהשופטים הולכים לזיין אותנו. מכבי, נבחרת, הכל... ממש מקווה שאני טועה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הילד בן 30 פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 מה קרה למשפתי? Link to comment Share on other sites More sharing options...
דקסטר פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 Author שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 1 hour ago, הילד בן 30 said: מה קרה למשפתי? אישתו לקראת לידה Link to comment Share on other sites More sharing options...
liron1006 פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 היום פעם ראשונה נכנסתי לפורום אחרי השבת השחורה ההיא... קשה לחשוב על כדורגל ומצד שני בא לי קצת שפיות אחרי החודש הזה. יאללה מכבי הלוואי ננצח ונשמח קצת. Link to comment Share on other sites More sharing options...
סיריל מקנאקי פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 אם יש לי מנוי ליס וחבילה של צ׳רלטון, אפשר לצפות במשחק במובייל? הבנתי שלפני חודש התחילו לשדר במובייל בשעה טובה אבל הם סיבכו את זה כל כך שלא הבנתי איך Link to comment Share on other sites More sharing options...
guyMTA פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 3 דקות לפני, סיריל מקנאקי said: אם יש לי מנוי ליס וחבילה של צ׳רלטון, אפשר לצפות במשחק במובייל? הבנתי שלפני חודש התחילו לשדר במובייל בשעה טובה אבל הם סיבכו את זה כל כך שלא הבנתי איך אני יודע שלצפות במובייל זה עוד כמה שקלים בחודש, אבל יש מצב שזה פתוח עכשיו בחינם בגלל המצב Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Read פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 1 hour ago, סיריל מקנאקי said: אם יש לי מנוי ליס וחבילה של צ׳רלטון, אפשר לצפות במשחק במובייל? הבנתי שלפני חודש התחילו לשדר במובייל בשעה טובה אבל הם סיבכו את זה כל כך שלא הבנתי איך הם פתחו את זה במובייל (YesGo) רק למי שמשלם על זה דמי מנוי. בנוסף זה לא משדר את כל התכנים של צ'רלטון אלא אך ורק את משחקי הליגה הישראלית. שורה תחתונה - לא תוכל לראות את המשחק באפליקציה - והתשלום לחבילת שקר הזאת לא משתלם בכלל Link to comment Share on other sites More sharing options...
סיריל מקנאקי פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 לפני1 שעה , Arthur Read said: הם פתחו את זה במובייל (YesGo) רק למי שמשלם על זה דמי מנוי. בנוסף זה לא משדר את כל התכנים של צ'רלטון אלא אך ורק את משחקי הליגה הישראלית. שורה תחתונה - לא תוכל לראות את המשחק באפליקציה - והתשלום לחבילת שקר הזאת לא משתלם בכלל איזה נבלות גרידיים Link to comment Share on other sites More sharing options...
הנדון פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 ערן תעשה לנו פיו פיו Link to comment Share on other sites More sharing options...
קובי השועל פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 מוסקרה רביבו סאבו לוקאסן מאסון יוריס פרץ קיקו מילסון זהבי יונתן Link to comment Share on other sites More sharing options...
רן יעקובי פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 מקווה שיעלו בכדי קצת להנות(הישראלים) וקצת לשכוח מהתקופה, אין ולא תהיה לי שום טענה אליהם בכל מצב הלילה בחצות. טענות של "הם מקצוענים, בשביל זה הם מקבלים כסף" לא עובד בזמן כזה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoniC פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 השידור היום פתוח? יודע שבדכ לא אבל אולי בגלל המצב Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravid פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 מוסקרה באמת פותח לפני טננבאום? לא נעים לי בשבילו Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armagedon פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 לפני2 שעות , קובי השועל said: מוסקרה רביבו סאבו לוקאסן מאסון יוריס פרץ קיקו מילסון זהבי יונתן קיקו כשיר? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon Roy פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 לפני3 שעות , YoniC said: השידור היום פתוח? יודע שבדכ לא אבל אולי בגלל המצב פתוח. ספורט 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalembert פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 שתף פורסם ב 9 בנובמבר, 2023 למען המורל הלאומי חשוב מאי פעם שננצח וחיפה יפסידו 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts