Jump to content

סלים טועמה

itanar

Recommended Posts

לפני1 שעה , המכבייה said:

מה היתה הבעיה אי פעם לקלל אותו(למי שממש רוצה) קללות רגילות שלא נגועות בגזענות ופוליטיקה? כנל לאלא.  

לאלא עוד שירת בצה"ל, ככה שלקרוא לו מחבל זאת בכלל יריקה בפנים.

השירים האלה שייכים, כמו הרבה דברים שכבר לא רלוונטים, לישראל של ה6.10. 

מבחינתי לפחות תם הטקס על השירים האלו. 

דלפ:

לא חושב שצריך לקרוא לו מחבל, אבל מצד שני לא צריך להתרגש מהתמיכה שלו, זה אמור להיות מובן מאליו שהוא צריך לתמוך באוהדים שלו שנפגעו, זה שהוא ערבי ולא נגדנו לא עושה אותו אדם טוב יותר מסתם שחקן יהודי אחרי שהולך לתמוך.

אתה חי במדינה הזאת, מן הראוי שתתמוך בה

1 hour ago, Davidna said:

דלפ:

לא חושב שצריך לקרוא לו מחבל, אבל מצד שני לא צריך להתרגש מהתמיכה שלו, זה אמור להיות מובן מאליו שהוא צריך לתמוך באוהדים שלו שנפגעו, זה שהוא ערבי ולא נגדנו לא עושה אותו אדם טוב יותר מסתם שחקן יהודי אחרי שהולך לתמוך.

מן הראוי? הלוואי. מה אחוז הערבים שגינו בפומבי את הזוועות? כמה מהערבים עם ביצים שיצאו כנגד חמאס? אני משער שלא מעל לעשרה אחוזים.

אני חושב שאם אנחנו מצפים מכל שחקני הכדורגל הערביים לעמוד לצידנו למרות שהם לא פוליטיקאים(אחמ אחמ אבו זיבי) אי אפשר להתעלם מאלה שכן עושים 

אני לסלים טועמה לא אשיר יותר, אי אפשר להפריד ספורט מפוליטיקה 

ולא משנה מה היה בספורט הוא הרוויח ביושר גמור שנפסיק לשיר נגדו 

לא חסר על מי לשיר 

לפני8 שעות , אם אין אני לי נמני said:

אני חושב שאם אנחנו מצפים מכל שחקני הכדורגל הערביים לעמוד לצידנו למרות שהם לא פוליטיקאים(אחמ אחמ אבו זיבי) אי אפשר להתעלם מאלה שכן עושים 

אני לסלים טועמה לא אשיר יותר, אי אפשר להפריד ספורט מפוליטיקה 

ולא משנה מה היה בספורט הוא הרוויח ביושר גמור שנפסיק לשיר נגדו 

לא חסר על מי לשיר 

יש בליגה הזו מספיק דמויות לשיר עליהן(יהודיות וערביות כאחד,אפשר גם סתם לשיר על סכנין ככפר אם ממש חשוב לאנשים שירים על ערבים,לי אישית שירים על ערבים לא בדיוק יהיו חסרים במגרשים).

לפני17 שעות , Davidna said:

דלפ:

למה קראו לו מחבל מלכתחילה? הוא שחקן אדום ולא אהוב, לא שונה מאבוקסיס. ערבי נוצרי ששמו מעולם לא נקשר לעינינים כאלה. 

כנל לאלא(שירת בצהל). מאיפה הגזענות הזאת נולדה? ונגיד לזכותו של טועמה, הוא זרם עם זה דרך הומור עצמי. לא מובן מאליו.

46 דקות לפני, המכבייה said:

למה קראו לו מחבל מלכתחילה? הוא שחקן אדום ולא אהוב, לא שונה מאבוקסיס. ערבי נוצרי ששמו מעולם לא נקשר לעינינים כאלה. 

כנל לאלא(שירת בצהל). מאיפה הגזענות הזאת נולדה? ונגיד לזכותו של טועמה, הוא זרם עם זה דרך הומור עצמי. לא מובן מאליו.

המערכון איתו בתוכנית "הרצועה" היה גאוני.

לפני2 שעות , המכבייה said:

לפי דעתי זה רק בגלל שהוא היה שחקן חשוב בהפועל בימים של עליית השחקן ה-12, שבהם נכתבו ונכנסו למגרשים לא מעט שירים. אני זוכר שגם בית"ר אהבו לשיר לכבודו, יכול להיות שזה גם נתן דחיפה.

אחרי ה7 לאוקטובר קיבלנו הזדמנות לשנות דברים ולהיות יותר טובים. שנאה ספורטיבית או לא, שירי מחבלים וכדומה הם שווי ערך לשירי שואה מבחינתי. ובלי קשר, אולי הגיע הזמן להפסיק לקחת השראה מאירופה האנטישמית גם בכל הקשור לעולם האולטראס. 

הרבה זמן רציתי להיכנס לפורום לראות אם דיברו עליו אבל לא מצאתי כוחות נפשיים לזה

אין סיכוי בחיים יותר שאשיר לו מחבל אחרי מה שהיה

יש הרבה יותר שרמוטות שאני מעדיף לקלל אותם מאשר אותו.

מבחיניתי כל מי שלא הראה הזדהות עם ישראל הוא אויב ולא אפסיק לקלל אותו לעולם

עזבו שהמלחמה הזאת פגעה בי באופן אישי כן בן דודה שלי נהרג בעת לחימה בכפר עזה אין כמעט אדם במדינה שלא מכיר מישהו שנרצח

36 דקות לפני, tomer958 said:

הרבה זמן רציתי להיכנס לפורום לראות אם דיברו עליו אבל לא מצאתי כוחות נפשיים לזה

אין סיכוי בחיים יותר שאשיר לו מחבל אחרי מה שהיה

יש הרבה יותר שרמוטות שאני מעדיף לקלל אותם מאשר אותו.

מבחיניתי כל מי שלא הראה הזדהות עם ישראל הוא אויב ולא אפסיק לקלל אותו לעולם

עזבו שהמלחמה הזאת פגעה בי באופן אישי כן בן דודה שלי נהרג בעת לחימה בכפר עזה אין כמעט אדם במדינה שלא מכיר מישהו שנרצח

מסכים לגמרי

ומשתתף בצערך

On 4.11.2023 at 16:59, המכבייה said:

לגמרי. זה תמיד היה דוחה, לא זוכר פעם אחת שהוא אמר משהו שיכול להתפרש נגד המדינה או נגד יהודים - וזה לא שאהבתי אותו כשחקן הפועל שתפר אותנו פעם אחר פעם. נקווה שהפעם באמת ייעלמו הקללות האלה.