Jump to content

מלחמה נושא עדכונים ללא פוליטיקה

Yoadknux

Recommended Posts

On 30.7.2024 at 11:40, AvielMaccabi4 said:

רביד יא קוקסינל אפס, לך תגיד את דעתך בפרצוף של בן אדם שטוחן 250 יום במילואים וצריך לשמור על חיות אדם שטבחו ואנסו אותנו בזמן שאתה יושב לאונן בבית יא יצור עלוב ומסכן. אנסים עלאק

אתה יכול לקרוא גם לי קוקסינל/אפס/בוגד/כל קללה אחרת שמתחשק לך לזרוק לאוויר, זה לא ממש משנה לי. אבל זה בעיקר מדכא אותי שהפכנו למדינה שבה אם את מילואמניק לוחם אז הפכת אוטומטית לחסין מביקורת וכנראה גם חסין בפני החוק בעיני רבים.

הרי יש מאות אלפי מילואמניקים בשנה האחרונה ובערך 99.99% אחוז מהם לא הפכו לסדיסטים שאוהבים לדחוף למישהו אחר אביזרים לתחת ועוד מצלמים את זה לצחוקים לחבר'ה (הכל לכאורה כמובן).

לפני5 שעות , אקיטה said:

או שפשוט אמרו לו שומע רגע אחי רד מהעץ ותחיה את שארית חייך רגוע הרחק מעיני הציבור.

Win win עבור כל המנהיגים, אני באמת לא אופתע אם זה ככה אבל כנראה לא נדע לעולם.

הוא עשה ניתוח פלסטי ועכשיו הוא בארגנטינה

11 דקות לפני, g0lan said:

אתה יכול לקרוא גם לי קוקסינל/אפס/בוגד/כל קללה אחרת שמתחשק לך לזרוק לאוויר, זה לא ממש משנה לי. אבל זה בעיקר מדכא אותי שהפכנו למדינה שבה אם את מילואמניק לוחם אז הפכת אוטומטית לחסין מביקורת וכנראה גם חסין בפני החוק בעיני רבים.

הרי יש מאות אלפי מילואמניקים בשנה האחרונה ובערך 99.99% אחוז מהם לא הפכו לסדיסטים שאוהבים לדחוף למישהו אחר אביזרים לתחת ועוד מצלמים את זה לצחוקים לחבר'ה (הכל לכאורה כמובן).

לא יודע איזה חסינות אתה מדבר אני שאלתי אותו אם הוא יודע מה קרה שם. הוא חרץ את דינם של אנשים שכבר שנה שלמה מקריבים את חייהם כדי שהוא שהוא יוכל לבלבל את המוח מול המסך.

אם יימצא שיש מילואמניק שאשכרה מסוגל לאנוס מחבל מבחינתי אתה יכול להוציא אותו להורג ביחד עם המחבל, אופציה נוספת לזרוק לכלא ל 30 שנה וכשמשתחרר שלילת אזרחות ובעיטה בתחת מפה בדיוק כמו למחבלים ומשפחותיהם.

2 דקות לפני, מכביסט מהצפון said:

לא יודע איזה חסינות אתה מדבר אני שאלתי אותו אם הוא יודע מה קרה שם. הוא חרץ את דינם של אנשים שכבר שנה שלמה מקריבים את חייהם כדי שהוא שהוא יוכל לבלבל את המוח מול המסך.

אם יימצא שיש מילואמניק שאשכרה מסוגל לאנוס מחבל מבחינתי אתה יכול להוציא אותו להורג ביחד עם המחבל, אופציה נוספת לזרוק לכלא ל 30 שנה וכשמשתחרר שלילת אזרחות ובעיטה בתחת מפה בדיוק כמו למחבלים ומשפחותיהם.

זה לא אונס אלא התעללות מינית.

בוא לא נעזור למצביעי מרב מיכאלי ולקקני בגצ במאמץ להפוך חיילי מילואים לסוטים בנוסף לכל.

7 דקות לפני, מכביסט מהצפון said:

הציטוט שהגבתי לו הוא של אביאל ולא שלך. משתמע מההודעה שלו אחד מבין 2 דברים:

(1) הוא לא מאמין שבכלל קרה משהו ושהכל סתם עלילות שווא

(2) לא אכפת לו שחיילים/מילואמניקים יתנהגו כמו תתי אדם בעצמם ושבעיניו זה (כנראה) התנהגות מתקבלת על הדעת כי הם בסיטואציה קשה אז צריך 'להחליק' להם את זה.

הנקודה הראשונה היא עוד מתקבלת על הדעת וכמובן שצריך לחכות לסיום החקירה כדי לקבוע חד משמעית (אם כי אני רוצה להאמין שהארכת מעצר משמעותה שהחשדות הן לכל הפחות עם בסיס מסוים). על הנקודה השנייה אני באופן אישי לא אסכים לעולם, ובעיניי מי שמסוגל להתנהג ככה (גם אם זה על חיות כמו הנוחבות) הוא אדם מסוכן גם בסיטאוציות אחרות בחיים.

On 30.7.2024 at 11:40, AvielMaccabi4 said:

רביד יא קוקסינל אפס, לך תגיד את דעתך בפרצוף של בן אדם שטוחן 250 יום במילואים וצריך לשמור על חיות אדם שטבחו ואנסו אותנו בזמן שאתה יושב לאונן בבית יא יצור עלוב ומסכן. אנסים עלאק

לא יודע מה חשבתי כשכתבתי את ההודעה ההיא. כל מי שהיה 250 יום במילואים שילך כמה שיותר מהר וידחוף לערבי סמארטפון לרקטום, או שיתפוס איזו עזתית בפשיטה הבאה ויתפרק עליה. הוא היה 250 יום במילואים אז הוא הפך לחיית אדם, והתעללות מינית זה בהחלט מובן. לא יודע מה עבר לי בראש. 

אהה רגע רק דבר אחד: יש כרגע כמה עשרות חטופות שלנו בעזה, אצל בני הדודים של המחבל הבן זונה הזה. אני יודע שהמוח שלך כנראה חזר אחורה 50,000 שנות אבולוציה בגלל שהיית במילואים והפכת לחוליה החסרה, אבל תנסה רגע בכל זאת לחשוב מה יקרה לחטופות האלה אם אנחנו נהפוך לחיות אדם בעצמנו, וננרמל תקיפות מיניות של מחבלים.

נ.ב- השפה שלך מראה בדיוק מה הרמה שלך י'אנס בפוטנציה. טפי.

(וכמובן שכולנו מקווים שיקבלו משפט צדק ויצאו זכאים)

צפי למתקפה איראנית ישירה + הצטרפות חיזבאללה והחות'ים עם תוספות מסוריה ואיראן. ליל הכטבמים 2?

לפני16 שעות , Yoadknux said:

צפי למתקפה איראנית ישירה + הצטרפות חיזבאללה והחות'ים עם תוספות מסוריה ואיראן. ליל הכטבמים 2?

בלילה הראשון הרגשתי פספוס שישנתי כל כך חזק, כמו להחמיץ רעידת אדמה

פשוט שידור חוזר של ה"הכנות לתקיפה" כמו שהיה בפעם הקודמת.

ההפעלה הזאת של התקשורת כל כך קלה ושווה להם יותר מכל טיל שירו לפה, זורמים על כל ספין ומפיצים תעמולה ברצון רב.

48 דקות לפני, sveta said:

פשוט שידור חוזר של ה"הכנות לתקיפה" כמו שהיה בפעם הקודמת.

ההפעלה הזאת של התקשורת כל כך קלה ושווה להם יותר מכל טיל שירו לפה, זורמים על כל ספין ומפיצים תעמולה ברצון רב.

ואנשים בפאניקה ולחוצים בדיוק כמו שהם רוצים 

35 דקות לפני, פנחס שוף said:

מחכים לתגובה מחכים לתגובה והצפון מופצץ ללא הפסקה

איזה יופי שויתרנו על חלק מהמדינה כבר

כנראה שיש הסכם עם מדינות ערב להחזיר את הגולן

הם רבים בפומבי כשבו זמנית הם מפחידים אותנו כבר שבוע שלם ואכלו תראש על כמה טילים וכטב"מים אנחנו עומדים לקבל על הראש.

אם אכתוב מה שאני מאחל להם וארצה שיקרה להם תחכה לי ניידת מחוץ לבית, בלי שום הגזמה.

• 2 weeks later...

גלנט הכריז על "מצב מיוחד" בעורף. מה זה אומר? מה העורף אמור לעשות עם המידע הזה משר הביטחון?

1 hour ago, Omer said:

גלנט הכריז על "מצב מיוחד" בעורף. מה זה אומר? מה העורף אמור לעשות עם המידע הזה משר הביטחון?

יש הנחיות מפורטות לכל איזור.

נראה שחיזבאללה תכנן לשלב ירי למקומות רגישים ולתל אביב וצה"ל כרגע הצליח למנוע את זה במתקפת מנע. 

חבל שהסתפקו רק במנע מוגבל ולא ניצלו את ההזדמנות לתקיפה הרבה יותר רחבה.

לגבי חיזבאללה, הם הבינו אחרי התקיפות של צהל שלא יוכלו להוציא משהו משמעותי כרגע מעבר לירי לאותם איזורים בהיקף קצת יותר גדול אז הם הודיעו שזה "רק שלב ראשון"...

אולי במקום לחכות כמו קוקסינלים שחיזבאללה שוב יחליט לשבש לנו את שגרת החיים, נצא למתקפה אחת אמיתית, נחריב את התשתיות של המדינה המקוללת הזאת ברמה שלא יהיה להם חשמל ומים זורמים ונמלים גם עוד 30 שנה וזהו?

איך יכול להיות ש-9 מיליון אזרחים פה חיים בחרדה תמידית, בזמן שחוץ מכמה מזייני עזים בדרום לבנון, שאר המדינה שם חיה בכיף שלה?