Jump to content

מלחמה נושא עדכונים ללא פוליטיקה

Recommended Posts

פורסם ב
42 דקות לפני, פנחס שוף said:

כל פעם מחדש מפתיע אותי כמה היא מטומטמת 

פורסם ב
לפני16 שעות , Coolio said:

איפה אתם צורכים חדשות?
אני לרוב צורך ב YNET אבל מאז ההפגנות בקפלן והמלחמה הם איבדו את זה לגמרי, אין כתבה בלי צבע פוליטי, לא הגיוני שבכל כתבה על המצב בצפון מתחילה בפסקת טינופת על נתניהו, הביקורת מוצדקת לגמרי אבל אין הפרדה בין טורי דעה לבין חדשות פרופר.

בלתי אפשרי לצרוך חדשות בארץ יותר מחמש דקות אם אתה רוצה לשמוע דעות אוביקטיביות ולא שטיפת מוח של בעל הערוץ, הכי הרבה שאני מסוגל לשמוע זה את ערוץ כאן וגם לא יותר מדי.

פורסם ב

איזה צבא של גברים יש לנו

פורסם ב

איזה מרגש סוף סוף בשורות טובות 

פורסם ב

מטורף

כמה כח זה נותן כדי להמשיך במלחמה הצודקת הזאת

פורסם ב

איזה יופי! כבוד גדול לכל המעורבים במבצע, כמו עוד אליפות! 

פורסם ב

מרגש כל כך, כמה כוח זה נותן

חיילים גיבורים שלנו, אמן כולם יחזרו בשלום

פורסם ב

הנה רעיון

אולי במקום לפרסם כל הזמן מה חיזבאללה יעשה, יתקפו תשתיות אזרחיות, יתקפו תעשיות בטחוניות, יתקפו את כיפת ברזל, יתקפו עם 1,000 טילים וכטב"מים ביום

פאקינג תרימו לאוויר F-15 F-16 F-35 ותפציצו אותם???

פורסם ב

הבעיה היא שבזבזו חודשים בעזה בלי לעשות כלום.

היה אפשר כבר מזמן לסיים את רפיח ולהתפנות לצפון.

פורסם ב

במקום זה מה שעושים זה יורים זבל בוער על לבנון

תגידו לי מה לעזאזל אני רואה פה?! מעבר לעובדה שסתם להצית שריפות בלבנון זה פגיעה מיותרת בחפים מפשע בלי ערך אסטרטגי, אין לנו משהו יותר מתקדם? ארטילריה? מטוסי קרב, מסוקים, כטב"מים, טנקים 

פורסם ב
לפני5 שעות , Yoadknux said:

תגידו לי מה לעזאזל אני רואה פה?! מעבר לעובדה שסתם להצית שריפות בלבנון זה פגיעה מיותרת בחפים מפשע בלי ערך אסטרטגי, אין לנו משהו יותר מתקדם? ארטילריה? מטוסי קרב, מסוקים, כטב"מים, טנקים 

מה זה הריפלקס המוגזם הזה לצעוק ישר שאנחנו פוגעים בחפים משפע ? מאיפה מגיעה השנאה העצמית הפסיכית הזאת?  

עבודת חישוף סבך שמפוצץ במטענים ותשתיות של חיזבאללה, אז מעדיפים לזרוק חביות דלק שעולות 20 שקל מאשר פגזי תותחים שאין לאף אחד בעולם כרגע, מה בדיוק הבעיה שלך? 

רוצה להיכנס אתה עם בנזין ולשרוף יערות בלבנון ? 

אפשר להתווכח אם שווה לסכן ככה חיילים בשביל לחסוך כסף, אבל להגיד שאנחנו פוגעים בחפים משפע בגלל הסרטון הזה?

פורסם ב
לפני6 שעות , Yoadknux said:

שמע טוב שזה לא רוגטקה עם קקי בוער.

ההגיון הבריא אומר לי שמתכוננים למלחמה ולאופציית כניסה רגלית לדרום לבנון, בסוף האזור שם  מוצף מחבלים ומטענים אז רצוי לנקות שם לפני לא חושב?

זה קצת לחפש בכוח הדעה הזאת חבר.

פורסם ב

תקשיבו ותקשיבו טוב 

ברגע שתתחיל המלחמה האמיתית צה"ל הולך להחריב את לבנון 

אז כל סרטון כזה שגורם לנו להיראות כאילו אנחנו יורים על עיוור פועל לרעתנו 

מעבר לזה שאנחנו נראים כמו הצבא הפרימיטיבי בעולם. 

פשוט 0 חשיבה 

פורסם ב
לפני1 שעה , Yoadknux said:

תקשיבו ותקשיבו טוב 

ברגע שתתחיל המלחמה האמיתית צה"ל הולך להחריב את לבנון 

אז כל סרטון כזה שגורם לנו להיראות כאילו אנחנו יורים על עיוור פועל לרעתנו 

מעבר לזה שאנחנו נראים כמו הצבא הפרימיטיבי בעולם. 

פשוט 0 חשיבה 

תקשיב ותקשיב ממש טוב,

לא משנה מה תעשה יגידו שאתה לא בסדר. 

0 חשיבה זה להמשיך לירות פגזים שאין יותר מדי מהם בשביל לשרוף סבך, פה זה דווקא יציאה מהקופסה.

מה מביך אותך שאנחנו נראים פרמיטיבים? זאת מלחמה גבר אין פה עניין לאלגנטיות בביצוע, צריך משהו זול שיעשה את העבודה וכנראה בודקים דרכים זולות.

פורסם ב

השלב הבא - עוברים להילחם עם חרבות. בכל זאת קוראים למלחמה חרבות ברזל.

פורסם ב
24 דקות לפני, פנחס שוף said:

מישהו יכול להסביר את הסרטונים של החץ והקשת האלה?

אני באמת לא מבין

היו סרטונים בטיקטוק של החייל ההומו שרוקד

או הפרסומים על סרסור בסוהרות ושיפור תנאים למחבלים מהשביעי באוקטובר 

זה דפוס של השפלה ודמורליזציה לישראלים 

פורסם ב

ואללה מריח שצה"ל מחרטט שגילו את הכטבם הזה מעל חיפה כביכול והחליטו לא להפיל. אמרו שזה קרה בשבוע האחרון וזה כנראה קרה הרבה לפני, המסלול בשדה תעופה של חיפה כבר חודש מגורד ועובר שיפוצים ובסרטון אין לזה שום אינדקציה, עדיין גם רואים את הכיוונים המגנטיים הישנים של המסלולים.

מרגש גם לראות את הבית בצילומים.

פורסם ב
On 19.6.2024 at 01:36, אקיטה said:

ואללה מריח שצה"ל מחרטט שגילו את הכטבם הזה מעל חיפה כביכול והחליטו לא להפיל. אמרו שזה קרה בשבוע האחרון וזה כנראה קרה הרבה לפני, המסלול בשדה תעופה של חיפה כבר חודש מגורד ועובר שיפוצים ובסרטון אין לזה שום אינדקציה, עדיין גם רואים את הכיוונים המגנטיים הישנים של המסלולים.

מרגש גם לראות את הבית בצילומים.

מי אמר שזה קרה בשבוע האחרון ?

כי אם זה לא נאמר ע"י דו"צ, יכול להיות שגילו אותו והחליטו לא להפיל וזה קרה לפני כמה חודשים, זה לא אמור להיות בהכרח סותר. 

אבל כן דו"צ מחרטט ללא הרף. 

יכול מאוד להיות שכמו אותם "ברקים" של החמאס/גא"פ שירו לפה רקטות בתקופות שקטות וצה"ל (כמו עוד לא מעט גופים במדינה) עשה הכל כדי לשקר לציבור על מנת לא לערער את ה"יציבות" באזור.  

פורסם ב
לפני1 שעה , nirnir20 said:

מי אמר שזה קרה בשבוע האחרון ?

כי אם זה לא נאמר ע"י דו"צ, יכול להיות שגילו אותו והחליטו לא להפיל וזה קרה לפני כמה חודשים, זה לא אמור להיות בהכרח סותר. 

אבל כן דו"צ מחרטט ללא הרף. 

יכול מאוד להיות שכמו אותם "ברקים" של החמאס/גא"פ שירו לפה רקטות בתקופות שקטות וצה"ל (כמו עוד לא מעט גופים במדינה) עשה הכל כדי לשקר לציבור על מנת לא לערער את ה"יציבות" באזור.  

זכור לי שקראתי/שמעתי בכמה מקומות שזה לא אירוע מהשבוע הנוכחי אלא לפני כשבועיים (זה מה שהתכוונתי בשבוע ה"אחרון", כלומר לא הנוכחי) כלומר יחסית לאחרונה אבל עדיין ב"מועד לא ידוע". נשמע דיווחים די מתחמקים ולא בטוחים.

אם זה דיווחים חארטה סטייל "בכירים בצה"ל אמרו בלה בלה בלה" או לא פחות זוכר כבר אבל ואללה כבר אי אפשר להאמין לכלום בהקשר הזה.

זה שזה אירוע בן חודש וחצי-חודשיים לפחות זה 100% לא משנה מה ינסו לחרטט, לא זכור לי סגירת מרחב בגלל אירוע ביטחוני בחודשים האחרונים בחיפה בכלל.

הראנט שלי לא על מתי זה קרה, פחות משנה לדעתי, אלא זה שטוענים שזיהו אותו ואני בספק רב.