Jump to content

המאבק בסלטיק-תמיכה ברשתות, ליאל עבדה אתה לא לבד.

KIMHI

Recommended Posts

אחרי שנשמיד את עזה ב"ה ונחזור לשגרה ולמגרשים, אני מקווה שכל אוהדי הכדורגל בארץ יתרכזו בדבר אחד: תפאורות, שלטים ומסרים נגד אופ"א וכל קבוצות הכדורגל האירופאי המסריחות מהכסף הקטארי. מלבד הגרמנים ועוד כמה בודדים שלהם צריך להודות. השרמוטות הפקירו אותנו והם צריכים לדעת שאנחנו לא נשכח את זה.

3 דקות לפני, אין עוד מלבדי said:

אחרי שנשמיד את עזה ב"ה ונחזור לשגרה ולמגרשים, אני מקווה שכל אוהדי הכדורגל בארץ יתרכזו בדבר אחד: תפאורות, שלטים ומסרים נגד אופ"א וכל קבוצות הכדורגל האירופאי המסריחות מהכסף הקטארי. מלבד הגרמנים ועוד כמה בודדים שלהם צריך להודות. השרמוטות הפקירו אותנו והם צריכים לדעת שאנחנו לא נשכח את זה.

שריקות בוז בהמנוני אופ"א

לפני2 שעות , sveta said:

קשה לי מאוד להאמין שגורמים רשמיים של ליברפול מאחורי הדבר הזה, מה קורה פה?

די ברור שהכסף הערבי מושך בחוטים של הפרמיירליג מאחורי הקלעים

On 16.10.2023 at 18:52, אין עוד מלבדי said:

אני בטוח שעשרות תחתונים בז'נבה נרטבים עכשיו מפחד. איפה אתם חיים תגידו לי? אנחנו כלום ושום דבר.

המציאות העגומה והקשה והלא פוליטקלי קורקט היא שאמן שיהיה מגה פיגוע בלונדון עם אלפי הרוגים ושהמחבלים יזדהו כתומכי המאבק לשחרור פלסטין.  כי עד שדבר כזה לא יקרה הבני זונות האלה ימשיכו לעצום עיניים ולקבל את הכסף מהנפט ולזנוח את כל העקרונות שלהם.  מה שקורה בפריימרליג בימינו זה כתם שחור בהיסטוריה העולמית.  זאת אפילו לא הגזמה.  בראייה היסטורית עוד ידברו על הדבר הזה.  

1 hour ago, liewec815 said:

מה שקורה בפריימרליג בימינו זה כתם שחור בהיסטוריה העולמית.  זאת אפילו לא הגזמה.  בראייה היסטורית עוד ידברו על הדבר הזה.  

הארכיון עדיין זוכר ששחקני נבחרת אנגליה הצדיעו במועל יד במהלך המנון גרמניה הנאצית במשחק ידידות ב-1938, כחלק מההתרפסות שלהם בפני היטלר.

35 דקות לפני, erantheking21 said:

מאחל לסלטיק מוות קשה

מאוהד של ליברפול כל חיי אני שונא אותם כרגע יותר מהפועל וחיפה ביחד. אין סליחה מהשפל המוסרי והאנושי שהם הגיעו אליו. 

מועדון שאיבד את הנשמה שלו והוא מת מבחינתי. 

13 דקות לפני, הנדון said:

מאוהד של ליברפול כל חיי אני שונא אותם כרגע יותר מהפועל וחיפה ביחד. אין סליחה מהשפל המוסרי והאנושי שהם הגיעו אליו. 

האנגלים הם עם ניטרלי רק שמדובר בישראל

On 21.10.2023 at 05:27, Elirandani said:

שלטים ודגלים שאישרו להכניס היום לאנפילד

spacer.png

שלט שנלקח לפני שריקת הפתיחה

spacer.png

גם זה קרה היום

שרמוטות!!!! איך הם לא מתביישים להכניס דגלי פלסטין לאיצטדיון ושלט הנצחה בלי דגל בלי כלום לאנשים שאהדו את הקבוצה הם אומרים לא.. זה שובר את הלב בשביל האוהדים האלה שאהבו את הקבוצה והמועדון לא נתן להנציח אותם.

ליברפול לא ראויים לקהל מישראל!

לפני5 שעות , ravid said:

למי ששכח: לפני 10 חודשים בערך נערך מונדיאל בקטאר. קטאר היא המממנת הגדולה ביותר (או השניה הגדולה ביותר) של ארגון הטרור חמאס.

וחצי מדינה פה חגגה עם הרמאי הגדול בהסטוריה שקטאר מימנה לו זכיה, היום כולם קולטים שהוא שייך לציר הרשע

לפני14 שעות , הנדון said:

כנ״ל לגבי מנצ׳סטר

בעלים יהודים

אפס הזדהות עם ישראל וניסיון לייצר מצב סימטרי בינינו לבין המרצחים הנאצים האלה

לא חושב שאוכל ללכת לראות או להתעניין במשחק שלהם יותר

גועל נפש שרמוטות של כסף ערבי כל הפריימיר ליג חוץ מפאלאס

לפני1 שעה , ג'ורדי said:

כנ״ל לגבי מנצ׳סטר

בעלים יהודים

אפס הזדהות עם ישראל וניסיון לייצר מצב סימטרי בינינו לבין המרצחים הנאצים האלה

לא חושב שאוכל ללכת לראות או להתעניין במשחק שלהם יותר

גועל נפש שרמוטות של כסף ערבי כל הפריימיר ליג חוץ מפאלאס

ואברטון גם יצאו אנושיים. 

הגיע הזמן שתתעוררו ותבינו כל הערבים שחיים בינינו הם האויב,כולם מחבלים,תפסיקו לפרנס אותם מבחינתי כולם בני מוות,צריך לעשות טיהור מכולם בעזה ובארץ.

כמובן לא מדבר על הקומץ המאוד מאוד קטן שבעדנו

ראיתי את המופע המטורלל של סלטיק.

זה מטריף כי 99% ממי שבטוח שם שהוא איזה פעיל אנטי-קולוניאליסטי מוסרי וצודק לא מבין את המזרח התיכון ברמות הכי בסיסיות שיש, אני רוצה להגיד לעצמי שזה טמטום ולא שנאה וזה כנראה נכון אבל סלטיק היא רק פוסטר של טרלול מערבי שמאלני שלם שרואה סמלים במקום בני אדם.

לפני7 שעות , sveta said:

ראיתי את המופע המטורלל של סלטיק.

זה מטריף כי 99% ממי שבטוח שם שהוא איזה פעיל אנטי-קולוניאליסטי מוסרי וצודק לא מבין את המזרח התיכון ברמות הכי בסיסיות שיש, אני רוצה להגיד לעצמי שזה טמטום ולא שנאה וזה כנראה נכון אבל סלטיק היא רק פוסטר של טרלול מערבי שמאלני שלם שרואה סמלים במקום בני אדם.

שילוב של קתוליים מימי הביניים עם מלא פליטים מוסלמים, צריך טיל על גלאזקו. לא באמת אכפת לתתי אדם האלה מה קרה פה ושיש להם שחקן ישראלי תותח בקבוצה. 

נבלות סרוחות הלוואי שיקבלו עונה הבאה איזו קבוצה מהארץ במסגרת שלב בתים והאוהדים שלהם יבואו לארץ, פעם ראשונה אני אצדיק אלימות בספורט.