Jump to content

מלחמה - נושא עדכונים

Recommended Posts

פורסם ב
לפני1 שעה , Krishi said:

זה פשוט הזיה מה שהלך היום. כישלון מטורף של כל כוחות הביטחון והמודיעין שלנו. יש פה הרבה יותר סימני שאלה מתשובות. גם אם לא היה מודיעין (שזה ביזיון בפני עצמו) עצם החדירה פנימה של כל כך הרבה מחבלים בכזאת קלות ובמשך שעות בלי שום תגובה זה משהו שכל צמרת הפיקוד של כל גופי הביטחון שלנו יצטרכו לתת את הדין עליו. חבורה של חדלי אישים שהתאהבו בעצמם ובדוקטורינת השקט ושכחו שהמטרה שלהם היא לחסל את האויב ולנצח. מי שצריך תמיד לדחוף לעימות הם אותם גנרלים ולא הפוליטיקאים. זה פשוט הזיה. 

בראש ובראשונה ביבי הפחדן שלא חיסל את חמאס מזמן ואם לא יעשה את זה אפילו אחרי התקיפה המטורפת הזאת של ארגון קיקיוני שצה"ל יכול למחוק מעל פני האדמה תוך חודש הוא באמת סיים את הקריירה שלו. 

אבל לא נשכח ולא נסלח לכל האלופים והמפקדים וראשי המודיעין על הטבח הנורא הזה שקרא היום. לכל הארגונים והשופטים המשפטנים ומצ"ח שסירסו את הצבא שלנו שאפילו עכשיו כשראש הממשלה אומר להפסיק עם פעולות כמו "הקש בגג" עונים לו שזה בבחינה משפטית. לכל המזדיינים האחרים שהיו עסוקים במשך שנה בלפגוע בביטחון שלנו ובחוסן הלאומי ובקריאות לסרבנות ובראשם אחים לנשק הפאשיסטים. 

לצערי אני פסימי ביותר, במקום שכל עזה תבער, גופות של מחבלים יערמו ברחובות וכל השאר ינוסו על נפשם למצרים או דרך הים עוד פעם נוריד כמה בניינים עוד פעם כמה סיכולים ממוקדים עוד פעם ניזהר ולא נירה באזורים עם אוכלוסיה אזרחית למרות שכולם שם תומכי חמאס מזדיינים שצריכים למות ביחד איתם. 

20 שנה ביבי בשלטון כל העולם אשם ואחראי למה שקורה במדינה אבל הוא לא, ממשלה של ביבי שר הטיקטוק הגאון באנגלית ואוכלי החינם שבגללם מקצצים כסף מהצבא ואתה מדבר על מערכת המשפט, חסר מושג לך תמשיך לתקוע את הראש שלך בחול וביבי מאחוריך, אנשים חסרי מושג יש פה שזה מפחיד

פורסם ב

עברו המון מפגרים בפורום בשנים האחרונות, אני חושב שקרישי לוקח את כולם, זה כבר לא טמטום זה גובל בדיסאינפורמציה והאשמות שפוגעות בביטחון המדינה. קראתי פה תגובות שלו בחודשים האחרונים ואני לא יודע איך יש לכם כוח אליו ואיך זה לא היה מונח לכם מול העיניים מי האיש ומאיזה רקע חיים הוא מגיע ושאין עם מי לדבר.

אני מרגיש שגם אם אני ארשום בצורה כלשהי שהוא סוכן תעמולה רוסי שעלה לפה מסנט. פטרסבורג להפיץ דיסאינפורמציה ועקרונות דיקטטורים אני לא אשמע מפגר כמוהו, מטורף.

פורסם ב
2 דקות לפני, kikoman said:

20 שנה ביבי בשלטון כל העולם אשם ואחראי למה שקורה במדינה אבל הוא לא, ממשלה של ביבי שר הטיקטוק הגאון באנגלית ואוכלי החינם שבגללם מקצצים כסף מהצבא ואתה מדבר על מערכת המשפט, חסר מושג לך תמשיך לתקוע את הראש שלך בחול וביבי מאחוריך, אנשים חסרי מושג יש פה שזה מפחיד

תקשיב תקרא את ההודעה לפני שאתה מגיב עליה אחרת אתה סתם יוצא טמבל. 

רשמתי במפורש שזה בראש הראשונה עליו. לצטט לך גם?
"בראש ובראשונה ביבי הפחדן שלא חיסל את חמאס מזמן ואם לא יעשה את זה אפילו אחרי התקיפה המטורפת הזאת של ארגון קיקיוני שצה"ל יכול למחוק מעל פני האדמה תוך חודש הוא באמת סיים את הקריירה שלו"

עאלק "אנשים חסרי מושג יש פה"... תתעורר כבר.
לגבי כל שאר השטויות שרשמת:

שר הטיקטוק - אחד משרי הפנים הטובים שהיו לנו בהיסטוריה. ובכל מקרה לא אחראי על תפקודות של הצבא/שב"כ/אמ"ן

הגאון באנגלית - לא אחראי על תפקודו של הצבא/שב"כ/אמ"ן

אוכלי החינם שבגללם לטענתך מקצצים כסף מהצבא - טוב  זה כבר המצאה ששמורה לסרטי מדע בדיוני. 

מערכת המשפט ועל כל נספחיה - בהחלט פגעו בתפקודו של צה"ל דוגמאות לא חסר.

אז מי החסר מושג? כנראה שרק אתה.

פורסם ב
3 דקות לפני, Mtamir said:

עברו המון מפגרים בפורום בשנים האחרונות, אני חושב שקרישי לוקח את כולם, זה כבר לא טמטום זה גובל בדיסאינפורמציה והאשמות שפוגעות בביטחון המדינה. קראתי פה תגובות שלו בחודשים האחרונים ואני לא יודע איך יש לכם כוח אליו ואיך זה לא היה מונח לכם מול העיניים מי האיש ומאיזה רקע חיים הוא מגיע ושאין עם מי לדבר.

אני מרגיש שגם אם אני ארשום בצורה כלשהי שהוא סוכן תעמולה רוסי שעלה לפה מסנט. פטרסבורג להפיץ דיסאינפורמציה ועקרונות דיקטטורים אני לא אשמע מפגר כמוהו, מטורף.

תחשוב מה שאתה רוצה. אין שום הסבר אחר לכל המחדלים שהיו היום. אתה חושב שאני רוצה להאמין בזה גם? שזה כיף לי שדבר כזה קורה במדינה שלי? שזה לא מפחיד אותי בתור איש משפחה בעצמי? 

אז באמת תעשה לי טובה  מפגר תקרא לעצמך ולחברים שלך

פורסם ב
6 דקות לפני, Krishi said:

תחשוב מה שאתה רוצה. אין שום הסבר אחר לכל המחדלים שהיו היום. אתה חושב שאני רוצה להאמין בזה גם? שזה כיף לי שדבר כזה קורה במדינה שלי? שזה לא מפחיד אותי בתור איש משפחה בעצמי? 

אז באמת תעשה לי טובה  מפגר תקרא לעצמך ולחברים שלך

מעניין לי תזיין מה אתה רוצה להאמין יא מסוייט מדיקטטורת ילדות,

בזמנים כאלה תפרסם את הדיסאינפורמציה החריפה שלך במקום אחר או שתשאיר את המחשבות לראש המסוייט שלך לעצמך ואל תשלשל מהפה, פה תקבל ממני תגובות כאלה במיוחד בזמנים כאלה.

מהתגובות שלך לא רק בנושא הזה אני יכול לבד להבין שרמת ההבנה שלך בנושא המודיעיני שואפת לאפס.

אז במקום להציף אנשים בשעות כאלה בזבל שיוצא לך מהפה באופן דומה לנושא בחירות, עדיף שתשנן שכדי להיתפס כחכם או בוט אפקטיבי עדיף להיכנס לתקופות צינון (לשתוק קצת). 

תתעסק בלעזור לאנשים לבחור ראוטר לבית ולא לחרטט אותי על מודיעין/שב"כ בוט.

פורסם ב
1 דקה לפני, Mtamir said:

מעניין לי תזיין מה אתה רוצה להאמין יא מסוייט מדיקטטורת ילדות,

בזמנים כאלה תפרסם את הדיסאינפורמציה החריפה שלך במקום אחר או שתשאיר את המחשבות לראש המסוייט שלך לעצמך ואל תשלשל מהפה, פה תקבל ממני תגובות כאלה במיוחד בזמנים כאלה.

מהתגובות שלך לא רק בנושא הזה אני יכול לבד להבין שרמת ההבנה שלך בנושא המודיעיני שואפת לאפס.

אז במקום להציף אנשים בשעות כאלה בזבל שיוצא לך מהפה באופן דומה לנושא בחירות, עדיף שתשנן שכדי להיתפס כחכם או בוט אפקטיבי עדיף להיכנס לתקופות צינון (לשתוק קצת). 

תתעסק בלעזור לאנשים לבחור ראוטר לבית ולא לחרטט אותי על מודיעין/שב"כ בוט.

טוב אחי, תמשיך לחיות בלהלה לנד שלך. מה שעוזר לך להירדם בלילות. 

פורסם ב
3 דקות לפני, Krishi said:

טוב אחי, תמשיך לחיות בלהלה לנד שלך. מה שעוזר לך להירדם בלילות. 

עוזר לי להירדם בלילות לדעת שלא היית ולא תהיה בשום תפקיד משמעותי בצבא, או באזרחות, זה עוזר לי לישון בלילה, עכשיו תמשיך לשלשל מהפה פה בפורום קונספירציות על "הפלת שלטון ביבי" שאפילו בבדיחות מהתקשורת הרוסית קשה למצוא קונספירציות יותר הזויות שקרובי פוטין ממציאים על אוייביו מבפנים.

אם נדבר על להלה לנד אתה חיי במציאות מקבילה כנראה מילדות מאד קשה במדינה דיקטטורית, מקווה שתתעורר חבר. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Mtamir said:

עוזר לי להירדם בלילות לדעת שלא היית ולא תהיה בשום תפקיד משמעותי בצבא, או באזרחות, זה עוזר לי לישון בלילה, עכשיו תמשיך לשלשל מהפה פה בפורום קונספירציות על "הפלת שלטון ביבי" שאפילו בבדיחות מהתקשורת הרוסית קשה למצוא קונספירציות יותר שקרובי פוטין ממציאים על אוייביו מבפנים.

אם נדבר על להלה לנד אתה חיי במציאות מקבילה כנראה מילדות מאד קשה במדינה דיקטטורית, מקווה שתתעורר חבר. 

אתה קצת חם על המצב אני מבין, זאת לא סיבה להוציא את זה עלי. 

קודם כל הייתי בתפקיד די משמעותי בצבא, וגם באזרחות. (אני לא מוכר ראטורים, מאיפה הבאת את השטות הזאת).

גם אם אני טועה לגבי הסיבה, אי אפשר לשלול לאור כמות המחדלים העצומה שהייתה פה שכן הייתה פה יד פנימית כלשהי. 

אתה רוצה להאמין לא רוצה להאמין זה שלך. 

אבל ההתקפה המטורפת שלך עלי מעידה בעיקר עליך. אז קח שתה מים ותרגע קצת. 

פורסם ב
7 דקות לפני, Krishi said:

אתה קצת חם על המצב אני מבין, זאת לא סיבה להוציא את זה עלי. 

קודם כל הייתי בתפקיד די משמעותי בצבא, וגם באזרחות. (אני לא מוכר ראטורים, מאיפה הבאת את השטות הזאת).

גם אם אני טועה לגבי הסיבה, אי אפשר לשלול לאור כמות המחדלים העצומה שהייתה פה שכן הייתה פה יד פנימית כלשהי. 

אתה רוצה להאמין לא רוצה להאמין זה שלך. 

אבל ההתקפה המטורפת שלך עלי מעידה בעיקר עליך. אז קח שתה מים ותרגע קצת. 

בתקופה כזאת לפברק כזאת סיבה ולרשום אותה בצורה כזאת מזיקה ולא קשורה לכלום מאשש לי בוודאות שלא היית בשום דבר משמעותי, אני חושב שכדאי להפסיק עם השקר בנושא הזה עכשיו.

להגיד לך שלא היו פה סוכנים כפולים ודיסאינפורמציה מודיעינית מגורמים עוניים כמו סוכנים כפולים ועבודת איסוף רשלנית ? לא יודע, יכול מאד להיות שכן. אבל משם ועד מה שרשמת וואו שמע אתה לא בכיוון.

פורסם ב
22 דקות לפני, Mtamir said:

בתקופה כזאת לפברק כזאת סיבה ולרשום אותה בצורה כזאת מזיקה ולא קשורה לכלום מאשש לי בוודאות שלא היית בשום דבר משמעותי, אני חושב שכדאי להפסיק עם השקר בנושא הזה עכשיו.

להגיד לך שלא היו פה סוכנים כפולים ודיסאינפורמציה מודיעינית מגורמים עוניים כמו סוכנים כפולים ועבודת איסוף רשלנית ? לא יודע, יכול מאד להיות שכן. אבל משם ועד מה שרשמת וואו שמע אתה לא בכיוון.

אמרתי שהייתי בתפקיד די משמעותי. אין לי מה להסתיר וגם רשמתי פה בעבר נראה לי, אני בצבא הייתי פקח טיסה עם רמת סיווג הכי גבוה שיש לפני שו"ס. בנוסף שירתתי בצפון בזמן מלחמת לבנון השניה ופחות או יותר הייתי בנוסף גם הקמב"צ של הבסיס (זה לא היה בסיס גדול ולא היו שם יותר מדי אנשים בכירים יותר ממני מבחינת תפקיד) תוך כדי תפעול מערכות שונות וחשיפה למידע שמעטים נחשפו אליהם בצבא בזמן המלחמה. זה אמנם לא אלוף בקרבי אבל זה גם לא מש"ק ממטרות. 

וכל מה שסיפרתי פה לא רלוונטי בכלל לעובדה שגם בתור אזרח פשוט שלא שירת מעולם (ואדרבא בתור אחד שכן שירת) אתה יכול לזהות שכמות הכשלים פה מטורפת. 

יש פה משהו מעבר לדיסאינפורמציה מודיעינית או איסוף מידע רשלני כי זה יכל להסביר חלק מהמחדלים רק. 

אני גם לא מבין למה מתייחסים לזה פה כאילו זה איזה משהו מצוץ מהאצבע שאין סיכוי בעולם שיכול לקרות. שושואיסטים עשו בעבר דברים פי אלף יותר גרועים (לא בהכרח מתכוון לשלנו). זה כיוון שאם אני בא בתור חוקר לבדוק מה קרה פה אני לא שולל אותו לגמרי. 

פורסם ב

קיבלנו היום טעימה ממה שיעשו לנו המחבלים, אם נפסיד להם.

צריך מלחמה של כמה חודשים, לפורר את החמאס והג'יהאד לחלוטין. גם במחיר של עשרות אלפי הרוגים פלסטינים.

לא להפסיק עד שכל החטופים משוחררים, בתקווה בחיים.

לאחר מכן, לתכן פעולת תגמול גם נגד אירן.

פורסם ב
6 דקות לפני, Krishi said:

אמרתי שהייתי בתפקיד די משמעותי. אין לי מה להסתיר וגם רשמתי פה בעבר נראה לי, אני בצבא הייתי פקח טיסה עם רמת סיווג הכי גבוה שיש לפני שו"ס. בנוסף שירתתי בצפון בזמן מלחמת לבנון השניה ופחות או יותר הייתי בנוסף גם הקמב"צ של הבסיס (זה לא היה בסיס גדול ולא היו שם יותר מדי אנשים בכירים יותר ממני מבחינת תפקיד) תוך כדי תפעול מערכות שונות וחשיפה למידע שמעטים נחשפו אליהם בצבא בזמן המלחמה. זה אמנם לא אלוף בקרבי אבל זה גם לא מש"ק ממטרות. 

וכל מה שסיפרתי פה לא רלוונטי בכלל לעובדה שגם בתור אזרח פשוט שלא שירת מעולם (ואדרבא בתור אחד שכן שירת) אתה יכול לזהות שכמות הכשלים פה מטורפת. 

יש פה משהו מעבר לדיסאינפורמציה מודיעינית או איסוף מידע רשלני כי זה יכל להסביר חלק מהמחדלים רק. 

אני גם לא מבין למה מתייחסים לזה פה כאילו זה איזה משהו מצוץ מהאצבע שאין סיכוי בעולם שיכול לקרות. שושואיסטים עשו בעבר דברים פי אלף יותר גרועים (לא בהכרח מתכוון לשלנו). זה כיוון שאם אני בא בתור חוקר לבדוק מה קרה פה אני לא שולל אותו לגמרי. 

"הכי מסווג לפני שו"ס" זה דבר מגוחך לומר...

אי אפשר לשלול את זה לגמרי כמו שמאמין שלא ישללו כלום על מנת לחקור לעומק, אבל אתה רשמת את זה בהקשר ביבי ובביטחון רב וזה בעצמו הזוי. 

יחקרו וימצאו את המחדלים הגדולים, מעדיף לא לשלשל מהפה דיסאינפורמציה מסוכנת לפני שעושים את זה.

פורסם ב
Just now, Mtamir said:

"הכי מסווג לפני שו"ס" זה דבר מגוחך לומר...

אי אפשר לשלול את זה לגמרי כמו שמאמין שלא ישללו כלום על מנת לחקור לעומק, אבל אתה רשמת את זה בהקשר ביבי ובביטחון רב וזה בעצמו הזוי. 

יחקרו וימצאו את המחדלים הגדולים, מעדיף לא לשלשל מהפה דיסאינפורמציה מסוכנת לפני שעושים את זה.

בחילות שונים מגדירים רמות שונות את הסיווג אז בחרתי הגדרה כללית יותר (וגם כי לא צריך לחשוף יותר מדי). זה לא שאני מיוחד, כל מי ששרת כפקח טיסה קיבל את הסיווג הזה.

אני רשמתי את זה בהקשר של ביבי כי לי זה נשמע הכי הגיוני שזאת הסיבה. אגב אני לא היחיד שאומר את זה. יותר מזה יושב לך עמוס גלעד לשעבר ראש חטיבת המחקר באמ"ן ואומר לך בשידור חי הסיבה לכשל המודיעיני הזה זה הרפורמה (ועוד ממשיך לקשקש שם עוד שטויות על החלשת הצבא וכו'). מה אתה מסיק מזה?  זה מה שאני הסקתי מבין השורות של מה שהוא אמר. 

פורסם ב

אני מקווה שמישהו, כלשהו, יראה ויגלה קצת מנהיגות.

אסור שבעזה יהיה חשמל, מים, סחורות או דולרים. כן, גם אם זה יעלה בחייהם של החטופים. לבודד אותם עד שיתייאשו.

פורסם ב
לפני14 שעות , Mtamir said:

נראה בינתיים שאתה טועה, ממשיכים בהקש בגג, ממשיכים בתקיפה מצומצמת מאד עד לקבלת החלטה (ואז יתקפו כמה עשרות מטרות), אנחנו מדינה בהתפוררות.

עצוב מאוד, מקווה לראות אנשים בכלא אחרי שכל התמונה תתבהר, שנים על שנים של הזנחה ואי התייחסות רצינית לעניין והתוצאה עוד בלתי נתפסת. מאתמול בבוקר שבר גדול, כל בנאדם במדינה רועד מפחד מפרסום השמות ובכמות כזאת לא יהיה אדם במדינה שלא יכיר מישהו מהנרצחים. פשוט עשו בנו את אחד מהפוגרומים הכי אכזריים שידע העם היהודי במדינה שלנו, אני לא יודע איך מצליחים להתאושש מדבר כזה.

פורסם ב

אנחנו כעם ומדינה עברנו אתמול פוגרום ****. לא פחות.

אף פעם לא היה לי אמון בפוליטיקאים ובטח לא בביבי שכבר נכשל פעם אחר פעם מול חמאס וכל הגיבורים מהימין שלא שירתו יום אחד בצה"ל.

זה אולי הדבר הכי נורא בכל האסון הזה - שאין על מי לסמוך ואין במי להאמין... מאות נרצחים וחטופים וכבר הדבר הכי חשוב הוא שלכל צד יהיה את מי להאשים. 

פורסם ב
לפני7 שעות , Krishi said:

תקשיב תקרא את ההודעה לפני שאתה מגיב עליה אחרת אתה סתם יוצא טמבל. 

רשמתי במפורש שזה בראש הראשונה עליו. לצטט לך גם?
"בראש ובראשונה ביבי הפחדן שלא חיסל את חמאס מזמן ואם לא יעשה את זה אפילו אחרי התקיפה המטורפת הזאת של ארגון קיקיוני שצה"ל יכול למחוק מעל פני האדמה תוך חודש הוא באמת סיים את הקריירה שלו"

עאלק "אנשים חסרי מושג יש פה"... תתעורר כבר.
לגבי כל שאר השטויות שרשמת:

שר הטיקטוק - אחד משרי הפנים הטובים שהיו לנו בהיסטוריה. ובכל מקרה לא אחראי על תפקודות של הצבא/שב"כ/אמ"ן

הגאון באנגלית - לא אחראי על תפקודו של הצבא/שב"כ/אמ"ן

אוכלי החינם שבגללם לטענתך מקצצים כסף מהצבא - טוב  זה כבר המצאה ששמורה לסרטי מדע בדיוני. 

מערכת המשפט ועל כל נספחיה - בהחלט פגעו בתפקודו של צה"ל דוגמאות לא חסר.

אז מי החסר מושג? כנראה שרק אתה.

למקרה שלא ידעת- הגרנמייזר הוא שר במשרד הבטחון. 

למקרה שלא ידעת 2- עברו 3 רבעונים וכבר יש למעלה מ-200 נרצחים בחברה הערבית השנה, במשמרת של אחד משרי הפנים הטובים שהיו פה. מספר שמחוויר רק בהשוואה למספר הנרצחים היהודים באירועי טרור.

למקרה שלא ידעת 3- בסוכות לבד עלו להר הבית 5,500 יהודים, שזה יותר מהכמות שעלתה כל שנה שעברה במצטבר. יומיים אחר כך קיבלנו את מבצע "מבול אל אקצע". אני תוהה האם יש קשר?

למקרה שלא ידעת 4- לא היה צבא על גדרות עזה בחג. איפה הוא היה? נגלה בוועדת החקירה. אולי מערכת המשפט שלחה אותו לגזרה אחרת באיו"ש...

פורסם ב
10 דקות לפני, ravid said:

למקרה שלא ידעת 3- בסוכות לבד עלו להר הבית 5,500 יהודים, שזה יותר מהכמות שעלתה כל שנה שעברה במצטבר. יומיים אחר כך קיבלנו את מבצע "מבול אל אקצע". אני תוהה האם יש קשר?

אין קשר, לא היה, ואף פעם לא יהיה. הם צריכים משהו בשביל לספק להם תירוץ לרצוח אותנו? אפשר באמת להפסיק כבר עם המשוואה הזאת של מישהו עושה איקס בגלל זה הם התעצבנו ורצחו אותנו פשוט די.

פורסם ב

די די, אל אקצה זה סתם תירוץ. הם פשוט רוצים להשמיד את היהודים כי הם אנטישמים. הם נאצים, זה הכל

פורסם ב

ועכשיו רצות בלי סוף תיאוריות קונספירציה על זה שראשי אמ"ן ושב"כ לא העבירו מידע מודיעיני כדי שהפוגרום הזה יקרה והממשלה תיפול.

האזרחים שלנו יותר מייאשים אותי מהאויב. פשוט ייאוש.

פורסם ב
1 דקה לפני, Dorian said:

ועכשיו רצות בלי סוף תיאוריות קונספירציה על זה שראשי אמ"ן ושב"כ לא העבירו מידע מודיעיני כדי שהפוגרום הזה יקרה והממשלה תיפול.

האזרחים שלנו יותר מייאשים אותי מהאויב. פשוט ייאוש.

לא לשכוח מי מתדלק אותה. מכונת הרעל.

האיש שהוא ראש הממשלה שעוד לא התראיין כבר יותר מ - 24 שעות לאירוע החמור בתולדות המדינה, וענה על שאלות, כבר העביר למי שצריך להיות מוכנים לועדת חקירה שתבוא ולהביא אשמים. 

פורסם ב

להאשים את הר הבית זה כמו להאשים נאנסת שהתלבשה קצר מידי.. הם נאצים צמאי דם יהודי וזה לא השתנה בתרפ"ט ובתמיכה שלהם במפלגה הנאצית וגם היום. 

פורסם ב
39 דקות לפני, ravid said:

למקרה שלא ידעת- הגרנמייזר הוא שר במשרד הבטחון. 

למקרה שלא ידעת 2- עברו 3 רבעונים וכבר יש למעלה מ-200 נרצחים בחברה הערבית השנה, במשמרת של אחד משרי הפנים הטובים שהיו פה. מספר שמחוויר רק בהשוואה למספר הנרצחים היהודים באירועי טרור.

למקרה שלא ידעת 4- לא היה צבא על גדרות עזה בחג. איפה הוא היה? נגלה בוועדת החקירה. אולי מערכת המשפט שלחה אותו לגזרה אחרת באיו"ש...

הוא שר במשרד הביטחון עם 0 השפעה כמו שכבר הוכח. זה סתם טייטל.

כמות הרציחות במגזר הערבי (שעד שבן גביר נכנס לתפקיד לאף אחד פה זה לא עניין את הביצה) זה לא הפרמטר היחיד על פיו נקבע תפקודו של השר לביטחון הפנים. 

לגבי הר הבית הלוואי שיעלו גם 50 אלף כל חודש. האויב לא צריך סיבות כדי לנסות לרצוח אותנו. זה סתם קשקושים.

זה שלא היה שם צבא ושגם התגובה לא הייתה מיידית ובמשך שעות הם עשו שם מה שבא להם זה אנחנו בהחלט נחקור מי נתן את ההוראה.

פורסם ב

בחייאת חשבתי שהפורום קצת מעל הדברים האלה. 

מי שלא מסוגל להתאפק יש נושא בחירות ויש נושא קונספירציות. זה לא הזמן לטנף ולהאשים ללא ביסוס אף אחד. יש המון שאלות קשות, אבל יהיה מספיק זמן לזה אז בחייאת…

מבין את העצבים והלחץ, זה אחד הימים הכי קשים בתולדות העם שלנו, אבל תתאפקו קצת עם הטינופת. 

בינתיים גם חיזבאללה יורה והפעם גם לוקח אחריות. כנראה שזאת סתם התגרות ועדיין לא משהו אמיתי, אבל מפחיד מאוד לחשוב מה יקרה אם הם ישנו את דעתם. קשה לי לראות איך אנחנו מתמודדים עם זה, בטח אחרי אתמול. 

פורסם ב
1 hour ago, ravid said:

אגב זה גם לא נכון, מספיק עם הפייק

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.