Jump to content

מכבי ביורוליג 23/24

ravid

Recommended Posts

סלוקאס ונאן גדולים על אירופה וכמו שאמרתי הטורקי הוא הטוב באירופה בפער.

אבל כן, מרגיש שמאז משחק 2 בפלייאוף יש משהו מסריח במפעל.

אומרים שזה משחקי חוזה. אם אפשר להביא את ים מדר אני משחרר את בלאט. לא השאיר חותם של שחקן שצריך להשאיר. גארד שלא נכנס לסל וזורק זריקות הזויות משלוש (גם אם לפעמים הן נכנסות.

ומה יקרה אם קטש יפסיד בחצי לירושלים/חולון או בגמר להפועל? אנחנו נהיה סבבה עם זה? 

נראה לי מסוכן מאוד לתת ככה חוזה לשנתיים בלי אליפות.

עכשיו פורסם שבולדווין קיבל הצעת עתק מפנר. איך השרמוטות האלה מרשים לעצמם לפנות לשחקן תחת חוזה? אם זה נכון- הספינה תובעת

הרבה תודות לשופטים שהצילו אותנו מעוד תצוגה חושך של לורנזו במאני טיים. מקווה שתבוא הצעה עליו.

הדומיננטיות של רומן סורקין בליגה הזאת זה משוגע.

מדהים בשבילו, קצת עצוב בשביל הכדורסל הישראלי שהוא פשוט הגבוה היחיד הנורמלי בליגה הזאת. נהיה חייבים להתאבד עליו בקיץ.

המשחק הראשון יתקיים ביום חמישי הקרוב בהיכל ביד אליהו בשעה 21:00, כשהמשחק השני יתקיים באולם הדרייב-אין ביום שבת, 15.6, גם כן בשעה 21:00.

במקרה של 1:1 לאחר שני המשחקים הראשונים, הקבוצות ייפגשו למשחק שלישי שיכריע את גורל האלופה ביום שני, ה-17.6, בשעה 21:00 בהיכל ביד אליהו. 

יש לנו רק מה להפסיד, לאנוס

אה עוד פעם לא מאשרים להם תופים ? אוי אוי אוי

מעניין אני זוכר שבבלומפילד לא אישרו לנו הרבה פעמים לא ראיתי ככה את כל התקשורת מתגייסת, בטח גם בבלומפילד שמעון נתן את ההוראה.

לא רואה הרבה כדורסל אבל בחייאת שמכבי ינצחו רק לסתום להם את הפה עד שנה הבאה, איך אני שונא אותם.

הם פשוט בלתי נסבלים. אותו טריק כל הסדרה של לעכב את ההתחלה כדי להוציא את מכבי מאיזון.