Jump to content

יתר מחזור 5

car.garsia

Recommended Posts

9 דקות לפני, המכבייה said:

הפכתם את חיפה לקבוצת ליגה שניה. יש להם יתרונות והם קבוצת התקפה טובה. נתניה אחלה בדרכה. קבוצה ברורה ומזוהה. רוב הליגה היתה חותמת להיות נתניה. 

דקה לפני הגול שלהם בלינקי מול שוער. בועט למסגרת זה גול.

1 דקה לפני, אלק נילאש said:

ברור שמגזימים לרעה, כמו שלפני חודשיים הגזימו לטובה. האם אתה חושב שהם נראים יותר/פחות טוב מאיתנו כרגע?

פחות טוב. אבל לא בהרבה. ההסתגלות לאובדן כישרון ומעמד לוקחת זמן. וכמו כל מערכת לחוצה, עוד תוצאה רעה או יותר, מגלגלת את הדינמיקה שלה. אנחנו חייבים להיות יותר חד משמעיים. 

12 דקות לפני, המכבייה said:

פחות טוב. אבל לא בהרבה. ההסתגלות לאובדן כישרון ומעמד לוקחת זמן. וכמו כל מערכת לחוצה, עוד תוצאה רעה או יותר, מגלגלת את הדינמיקה שלה. אנחנו חייבים להיות יותר חד משמעיים. 

מסכים לגמרי.

לא חשוב שהפערים ענקיים כרגע, זה נראה יותר כי הם ממש בלחץ ואנחנו דיי נינוחים וזה ההבדל העיקרי. אני בעיקר מעודד מזה שדגו לא מצליח להשתלט על זה. בהעדר הצלחה בגזרות אחרות הוא הלך פשוט לשיטת הכאוס, סטייל קרסטאיץ'. בוא נקווה שבבלומפילד ניתן להם סטירה רצינית שלא יצליחו לחזור לתלם.

3 דקות לפני, אלק נילאש said:

מסכים לגמרי.

לא חשוב שהפערים ענקיים כרגע, זה נראה יותר גי הם ממש בלחץ ואנחנו דיי נינוחים וזה ההבדל העיקרי. אני בעיקר מעודד מזה שדגו לא מצליח להשתלט על זה. בהעדר הצלחה בגזרות אחרות הוא הלך פשוט לשיטת הכאוס, סטייל קרסטאיץ'. בוא נקווה שבבלומפילד ניתן להם סטירה רצינית שלא יצליחו לחזור לתלם.

ואם הייתי אוהד של קבוצה אחרת, לא מהגדולות המוצהרות, רק על סטייל הכדורגל, הייתי רוצה שהקבוצה שלי תשחק כמו מכבי נתניה. 

3 דקות לפני, avi atias said:

בר כהן לא רע בכלל.

ג'אבר גרוע. קבלת החלטות של טב"ח

עוד ילד שבא להציל את המולדת לבד. לפחות שייבעט מרחוק במקום לנסות להיכנס לתוך השער עם דריבל, אולי יחתבר לו.

5 דקות לפני, avi atias said:

בר כהן לא רע בכלל.

בר כהן משחק רע. לא מספיק טוב.  בלי פעולות טובות משחק רק על רגל אחת

1 דקה לפני, אלק נילאש said:

עוד ילד שבא להציל את המולדת לבד. לפחות שייבעט מרחוק במקום לנסות להיכנס לתוך השער עם דריבל, אולי יחתבר לו.

סגרו לו את רגל שמאל וניטרלי אותו

7 דקות לפני, avi atias said:

בר כהן לא רע בכלל.

הדריבל חסר תכלית זה נורא. כישרון יש שם אבל זה בעייתי מידיי.

2 דקות לפני, תחיית המתים said:

סגרו לו את רגל שמאל וניטרלי אותו

ראיתי רק את הסוף.

מסר לא רע, מצא את השחקנים. כשלא היה למי למסור, ניסה להיכנס וכמעט הצליח.

אכן שקוף מדי עם רגל אחת.

לא הייתה ציפייה שנתניה יוציאו היום נקודות (לי לפחות).

מאמן חסר מושג יש לנתניה - יש לו בלם זר שעשה שנתיים טובות ופתאום החליטו שהוא לא מספיק טוב ואפילו לא היה בסגל היום (רוצים שיעזוב), במקומו שם 2 בלמים ילדים שלא מתאימים לרמה.

שיחק עם אחד החלוצים בכנף שיש לו כמה שחקני כנף בספסל ויש עוד דברים.

16 דקות לפני, אלק נילאש said:

מסכים לגמרי.

לא חשוב שהפערים ענקיים כרגע, זה נראה יותר כי הם ממש בלחץ ואנחנו דיי נינוחים וזה ההבדל העיקרי. אני בעיקר מעודד מזה שדגו לא מצליח להשתלט על זה. בהעדר הצלחה בגזרות אחרות הוא הלך פשוט לשיטת הכאוס, סטייל קרסטאיץ'. בוא נקווה שבבלומפילד ניתן להם סטירה רצינית שלא יצליחו לחזור לתלם.

אנחנו 2 קבוצות עם הגנות חשודות ובעיות. מבחינת הסגל נטו, הם עדין עדיפים בנקודות אבל הלחץ של הקהל ודגו יכולים להטות את הכף לטובתנו

Just now, הישראלי היפה said:

לא הייתה ציפייה שנתניה יוציאו היום נקודות (לי לפחות).

מאמן חסר מושג יש לנתניה - יש לו בלם זר שעשה שנתיים טובות ופתאום החליטו שהוא לא מספיק טוב ואפילו לא היה בסגל היום (רוצים שיעזוב), במקומו שם 2 בלמים ילדים שלא מתאימים לרמה.

שיחק עם אחד החלוצים בכנף שיש לו כמה שחקני כנף בספסל ויש עוד דברים.

קיבל הוראה מלמעלה על הבלם, גם רמז את זה בראיון.

1 דקה לפני, snufkin said:

אנחנו 2 קבוצות עם הגנות חשודות ובעיות. מבחינת הסגל נטו, הם עדין עדיפים בנקודות אבל הלחץ של הקהל ודגו יכולים להטות את הכף לטובתנו

נראה שינואר השנה הולך להיות קריטי מתמיד. הם בטוח יהיו שאפתניים, נקווה שגם אנחנו.