Jump to content

המחאה התחילה- מחר אין ציוד עידוד

ohad maccabi

Recommended Posts

הייתי מודיע על החרמת המשחק 

אני תמיד נגד זה אבל יש פה הזדמנות אחת נורמלית לאלץ את מכבי המועדון להתערב ולעשות משהו נגד המשטרה

עוד רעש תקשורתי שכרגע לפחות לא ממש קיים על ההחלטה של הארגון פשוט לא לעודד

אנחנו צריכים להראות למועדון מה זה קהל ולמה הוא חשוב ואיך הוא לא יקבל יותר החלטות כאלה והתייחסות כזאת 

צריך לדעת לנצל מומנטומים כאלה ולא לתת למחאה הגורפת והכלל ארגונית הזאת לעצור 

לפני1 שעה , car.garsia said:

איך זה לא לנו? להפועל לא מכניסים תופים מחר או לנו? לא הבנת שזה לא נגד אוהדי הפועל זה נגד אוהדי כדורגל בכללי? מה רק הפועל סבלו מדוחק בשערים ביום שלישי בדרבי בגלל המשטרה ואנחנו נכנסנו חלק?

לא נכנס עוד פעם למי צודק הארגון או המשטרה. אבל הסיבה שלא מכניסים תופים מחר זו השלכה ישירה של אירועי הדרבי.
אני גם לא חושב שזה בצדק ואני סבור שזה קטנוני מאוד מבחינת המשטרה שמנסה להראות שלה יש יותר גדול.
בכל מקרה במלחמה הזאת, אנחנו לא יכולים לנצח בשום מצב. 
ואכן סבלנו מדוחק, וגם אני חטפתי שריטות ומרפקים. חוששני שנוצרה פה דעה שאני מצודד בשוטרים.
זאת ממש לא הנקודה. אבל אני לעולם לא אהיה בעד קריאה למרד אוהדים כזה או אחר.
לא יכול הלב לא ייתן לי לעשות משהו שיפגע בקבוצה שאני כל כך אוהב. 

שלוש דקות של ״הפגנת יכולות״ בדרבי שהיה גמור גם ככה והיה חגיגה גם אם לא היה פירו יעלו לנו ביוקר.

כל שנה אנחנו חמישה משחקים בלי תופים, ארבעה משחקים עם סגירת יציע ועוד שני משחקים מחוץ לבלומפילד.

במקום להגיע מחר למשחק קרנבל וחגיגות מול 30 אלף צופים באווירה טובה מגיעים באווירה עכורה.

לא אתפלא אם הפאנטיקס ידליקו שוב אבוקות כדי להראות למשטרה כמה הם גברים והעונשים האלה ימשיכו איתנו כמה מחזורים טובים.

בחיאת שחררו אותנו מהפירו המיותר הזה. במקום ללכת להנות ממכבי ומהפעם-פעמיים בשבוע שיש משחק לברוח קצת מהחיים ולהתמסר ל90 דקות כל ההתעסקות הזאת פשוט ממאיסה את החויה.

עדיף להיות חכם ולא צודק וכו׳

1 hour ago, סזאר מנדיונדו said:

שלוש דקות של ״הפגנת יכולות״ בדרבי שהיה גמור גם ככה והיה חגיגה גם אם לא היה פירו יעלו לנו ביוקר.

כל שנה אנחנו חמישה משחקים בלי תופים, ארבעה משחקים עם סגירת יציע ועוד שני משחקים מחוץ לבלומפילד.

במקום להגיע מחר למשחק קרנבל וחגיגות מול 30 אלף צופים באווירה טובה מגיעים באווירה עכורה.

לא אתפלא אם הפאנטיקס ידליקו שוב אבוקות כדי להראות למשטרה כמה הם גברים והעונשים האלה ימשיכו איתנו כמה מחזורים טובים.

בחיאת שחררו אותנו מהפירו המיותר הזה. במקום ללכת להנות ממכבי ומהפעם-פעמיים בשבוע שיש משחק לברוח קצת מהחיים ולהתמסר ל90 דקות כל ההתעסקות הזאת פשוט ממאיסה את החויה.

ומה תגיד על זה שמלכתחילה לא אישרו לך תפאורה במשחק חשוב כמו דרבי? וכל ההתנהלות של המשטרה בחוץ כלפי האוהדים היא בסדר?

רק היה חסר לנו שהדרבי הזה היה מסתיים בלי אבוקות והיו מנרמלים את ההתנהלות של המשטרה בטענה שהנה זה מה שצריך לעשות כדי למנוע אבוקות (כי זאת האלימות ולא מה שהמשטרה עושה).

תסלח לי אבל לדעתי אתה טועה מראש מנקודת המבט שלך שהרעיון כאן זה לעשות מלחמה בין הפנאטיקס למשטרה בלמי יש יותר גדול, מדובר במלחמה על תרבות עידוד סטנדרטית ולגיטימית שמאז החזרה לבלומפילד החדש לא קיימת בעליל.

רק תנסה להיזכר בכל התפאורות שהיו בדרבים ומשחקים גדולים כמה דגלי פריסה כמה גיוון היה חוץ מבלונים מסריחים. כל זה לא קיים כמעט בכלל. עידוד כזה אני (ואני בטוח שגם רבים אחרים) לא רוצים לראות ביציע, רוצים טירוף רוצים בלאגן רוצים להשתגע 90 דקות וכן לתת את הגרון ולהכניס אחד את השני לשגעון בלי קשר למה שקורה על הדשא, וזה מתחיל בתפאורה וביחס של המשטרה לארגון ולצערי הרב יחס גורר יחס.

אני חושב שדווקא אי כניסה עד דקה עשירית למשל, הייתה נותנת יותר אפקט, במיוחד לשערים 7-11. ברגע שהיה מתחיל שידור בלי תמונת קהל, גם המנהלת הייתה נפגעת. 

נכון שחלק גדול מקהל הזבל שלנו לא היה מקשיב אבל עדיין היה לזה אפקט, בנוסף לחוסר עידוד

ואגב יש לי פתרון להיעדר תופים שהמשטרה לא תוכל למנוע. פעם היו בלונים דקים שמתפלים ואפשר לעשות איתם רעש פסיכי, חילקו לנו כאלה במשחק בית נגד גראסהופרס בזמנו וגם בגביע דיוויס. הייתי מביא איזה חמישה כאלה ונותן למתופפים, זה נשמע מצחיק, מגוחך, הזוי, כל מילה שתבחרו, אבל זה היה נותן איזה קצב ועוד פעם היה מזיין את המשטרה. 

אם למכבי היה אכפת היו נותנים תג ל2 מתופפים מהארגון שיהיו על הרצפה מאחורי השער ושולחים את המשטרה לעשות חמוצים 

9 דקות לפני, BMTA said:

אם למכבי היה אכפת היו נותנים תג ל2 מתופפים מהארגון שיהיו על הרצפה מאחורי השער ושולחים את המשטרה לעשות חמוצים 

מסכים, גם כתבתי את זה פעם שמכבי יביאו תוף ויציבו אותו על הדשא. 

אין סיבה שלא יהיו תופים.

אפשר להתווכח על ציוד עידוד אחר כמו דגלים וכו' אבל תופים זה נטו דווקא.

אי אפשר להעביר בזה פירו וגם לא להסתיר פנים של מישהו, אז שיפסיקו לבלבל את המוח עם השטויות שלהם.

ד"א לחיפה לאחרונה היה איסור להכניס ציוד עידוד ואחרי פניה של הקבוצה אישרו להם תופים בלבד.

ביום שהקבוצה תלך לעתירה מנהלית פעם אחת זה יסגור את השטות הזאת לתמיד.

כנראה שהקבוצה רוצה לשמור על יחסים טובים עם המשטרה ולכן בולעים הכל, אין הסבר לזה.

לפני6 שעות , Matanbiton said:

לא נכנס עוד פעם למי צודק הארגון או המשטרה. אבל הסיבה שלא מכניסים תופים מחר זו השלכה ישירה של אירועי הדרבי.
אני גם לא חושב שזה בצדק ואני סבור שזה קטנוני מאוד מבחינת המשטרה שמנסה להראות שלה יש יותר גדול.
ואכן סבלנו מדוחק, וגם אני חטפתי שריטות ומרפקים. חוששני שנוצרה פה דעה שאני מצודד בשוטרים.

אבל אם אתה לא מגיב לזה עכשיו אתה פוגע בה בטווח הארוך.

איך אתם מקבלים מציאות שהמשטרה פשוט על דעת עצמה לא מכניסה תופים אחרי שכבר קיבלנו עונש על ידי גוף שמוסמך לתת עונשים

29 דקות לפני, Prison Mike said:

אבל אם אתה לא מגיב לזה עכשיו אתה פוגע בה בטווח הארוך.

איך אתם מקבלים מציאות שהמשטרה פשוט על דעת עצמה לא מכניסה תופים אחרי שכבר קיבלנו עונש על ידי גוף שמוסמך לתת עונשים

השאלה לא צריכה להיות מופנית אלינו, אלא למכבי, מה שכן, יש מצב שאוהד עורך דין יכול להגיש בקשה לצו מניעה לבית משפט. 

לפני8 שעות , Matanbiton said:

לפני7 שעות , סזאר מנדיונדו said:

שוב בפעם האלף הבעיה היא לא בפירו והאשמה היא לא על הארגון. הארגון עושה כל מה שצריך כדי לייצר עידוד ולהטריף את הקהל והפירו הוא חלק מזה.  תרצו לא תרצו זה עובד. 

הבעיה היא נטו המשטרה והמועדון שלא עושה מספיק כדי להילחם נגדה ונגד התקנון של ההתאחדות למרות שיש להם את האמצעים. 

כל החצים שלכם צריכים להיות מופנים אך ורק לשם ולא לארגון.

אני לא מבין איך ההנהלה נותנת למשטרה להיות בית הדין ולהעניש אותנו, הרי מחר חיפה ידליקו ואף אחד לא יגיד להם לא להכניס ולכן שוב נוצר מצב של חוסר שיוויון מטורף.

שמכבי ישברו את הכלים כבר, נהיה מדכא להיות אוהד כדורגל.

אני רק מקווה שמישהו באירגון לפעמים גם עוצר לבדוק את האסטרטגיה ואם היא משיגה את המטרות.

כי במבחן התוצאה, בשנה שעברה סגרו לנו הכי הרבה פעמים את שער העידוד, אין תפאורות כבר הרבה זמן ואם לא יהיו תופים היום ועידוד, אנחנו נהיה הקבוצה הראשונה שזה קורה לה השנה (בחיפה איימו באי הכנסת התופים ובסוף הכניסו להם) וזה כשהקהל עצמו עשה מעט מאוד בעיות העונה. אם בכלל. 

2 דקות לפני, Brandon Roy said:

אני רק מקווה שמישהו באירגון לפעמים גם עוצר לבדוק את האסטרטגיה ואם היא משיגה את המטרות.

כי במבחן התוצאה, בשנה שעברה סגרו לנו הכי הרבה פעמים את שער העידוד, אין תפאורות כבר הרבה זמן ואם לא יהיו תופים היום ועידוד, אנחנו נהיה הקבוצה הראשונה שזה קורה לה השנה (בחיפה איימו באי הכנסת התופים ובסוף הכניסו להם) וזה כשהקהל עצמו עשה מעט מאוד בעיות העונה. אם בכלל. 

אין קשר לארגון ולאסטרטגיה שלו, הכל בסוף קשור בקצין המשטרה התורן.
באופן קבוע קציני המשטרה של מחוז תל אביב הכי קשוחים מול הקהל (מכבי והפועל)

9 דקות לפני, Brandon Roy said:

אחרי הדרבי האחרון עושה רושם שכן, היציע היום פתוח כרגיל.

העניין פה זה שהאסטרטגיה לא משנה יותר מדי כשהמשטרה מודיעה שהכנסת תופים תאושר או לא תאושר על ידי קצין משטרה ברגעים לפני שפתיחת המשחק.

ככה מזלזלים פה באוהד כדורגל.

ככה מתייחסים למועדון כמו מכבי.

נותנים לכם לאכול את הספין של הפירוטכניקה שבפועל המשטרה היא זאת שבמלחמה על הקהל והמועדון.

מבינים מה קורה פה?

8 דקות לפני, Brandon Roy said:

יש דברים שהם מעל רמת הארגון, המועדון צריך לעמוד על הרגליים האחוריות ולהפסיק לתת לזיין אותנו, את העונש קיבלנו כבר מבית הדין.

זה גם אמור להיות אינטרס של המועדון שיהיה עידוד.

לפני13 שעות , שומע מ said:

אתה חבר של מנספורד? הוא סיפר לך שמישהו הבטיח לו משהו?

בוא תפגיש אותי עם עובד מועדון אחר מהכי קטן ועד המנכל שיאמת את זה. 

בכייאת, אל תצא כבש

לא, אני אוהד פשוט בלי מקורבים לא למנספורד ולא לארגון.

אני מתייחס לנושא בהתבסס על מה שפורסם, כמו 95 אחוז מהקהל.

מתוך ההודעה של מכבי:

"המועדון נפגש גם עם נציגות של האוהדים, שהתחייבו כי לא יעשו כל מעשה שעלול לסכן אותם או את המועדון".

אני מניח שמדובר על נציגי הארגון.

אם מה שמכבי פירסמה לא נכון, או אם מכבי הבהירה לכם שהיא לא רואה בהדלקת אבוקות , גם אם בתחומי היציע בלבד, מעשה שיסכן את המועדון או את האוהדים,

אז בוא תאיר את עיני לגירסה האמיתית של הדברים

*למען הסר ספק החלטת המשטרה היא קטנונית, נקמנית, ולא מקצועית וגם אם הייתם מחליטים לא לעודד מכל סיבה אחרת שהיא זו זכותכם

לפני12 שעות , BMTA said:

מי אמר שהם התחייבו לדבר כזה?

למה יש כאן כול כך הרבה מוצצי זין שרק מחפשים ללכלך על קבוצה של אוהדים שבאמת עובדת בישביל שיהיה טוב ביציעים ולדחוף את הקבוצה?

גם שהדליקו רק ביציע וקיבלנו קנס של 25 אלף בלבד בלי סגירת יציעים וכו'?

פשוט קהל מסריח 

תנסה שוב

איזה החלטה מטומטמת זה להיכנס ולא לעודד כמחאה. 

אם כבר אז כבר. אל תכנסו. יציעים ריקים עושים את העבודה. יציעים דוממים לא(זה בדיוק הרי לאן שרוצים להוביל את הכדורגל).

המועדון שלא כבר לפני כמה שנים טובות החליט שהקהל זה אספסוף שרק פוגע ומהצד שלו שיבואו רק כאלה שבאים למחוא כפיים. 

מטורף של משטרה יש כח כזה, שהרי ברור לכולם שזה משחק אגו ואפאחד לא עושה כלום.

אשכרה היה יותר טוב שהיה שר תרבות וספורט שלא התעסק בספורט, מאשר שיש את החלאה יונקת הדם הזאת בממשלה. 

כפיים לארגון תגובה נהדרת ומהלך מצויין 

* המשטרה החליטה לשחק, אנחנו מגיבים *

מה היה לנו עד כה:
- בדרבי המשטרה התעללה באוהדים.
- 90 דק׳ הדרבי עברו ללא אירוע חריג מצד שער 11.
- הפירוטכניקה לא עצרה את המשחק או גרמה להפרעה, ראייה לכך ענישת בית הדין שהסתכמה בקנס כספי (בזיון בפני עצמו, עוד נגיע גם לזה)

היום, נדהמנו לגלות שהכנסת תופים למשחק תיבחן על ידי קצין משטרה ברגעים שלפני המשחק. כלומר, יבוא שוטר שעה לפני המשחק ויגיד מה בא לו. 

המשטרה משחקת בנו, במועדון, בשחקנים ובהנהלה. ההחלטה השערורייתית שלה למנוע כניסת שלטים ודגלים, ולזלזל באוהדים עם ״הכנסת התופים תקבע שעה לפני בשטח״ בעצם מספרת את כל הסיפור.

בתגובה ובהמשך להודעה שפרסמנו אתמול:
- הארגון מתכוון לעודד היום על אפם וחמתם של משטרת ישראל ואותו קצין שלפי מה שיתחשק לו יאשר או ימנע כניסת תופים.
- אנחנו מתכוונים להישאר קשובים למעטפת שלנו ולקהל הרחב. הדברים משתנים מרגע לרגע אך ורק כי למשטרה אין שום הסבר למה הם פועלים כפי שהם פועלים.

היום, בשעה 17:15, נתרכז במסדרונות של שער 11 מחוץ לקיוסקים ונשאיר את היציע ריק עד לדקה ה-15 של המשחק. לאחר מכן נעלה כולם ליציע ונדחוף את מכבי. אנחנו מצפים לראות אתכם איתנו, בין אם אתם יושבים בשער 11 או לא. השלטים, הדגלים והתופים הם לא של אדם כזה או אחר - הם שלכם, של כולנו. 

להנהלה,
אתם מריצים עסק של מליונים עם קהל של מאות אלפים בכל הארץ. אתם נותנים לכמה קציני משטרה עם השכלה של כיתה ב׳ לשחק בכם ככה. אנחנו מצפים ממכם לעמוד לצד הקהל במלחמה הזאת, ולשמור על הכבוד של עצמכם ושל מכבי. תתחילו להשמיע את הקול שלכם לפני שגם לכם לא יאשרו יותר לדבר.

ביחד ננצח אותם
MF