Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

אם יש מידע קונקרטי על עבריינים מורחקים שבאים במטרה לפגוע באוהדי מכבי, אז שווה לי העוד כמה דקות בכניסה. בכדורסל שלא כמו בכדורגל כמעט אין הפרדה, אתה יושב קרוב מאוד, בעונה שעברה הם זרקו משהו שרק בנס לא פצע קשה אוהד שלנו. 

זה גם עובד הפוך אם יהיה מידע על אוהדי מכבי יהרסו לך את החוויה בתורי ענק בידוק פולשני ושוטרים שיתייחסו אליך כמו לאסיר בבית סוהר

למה שזה יהיה ככה? למה לא שפשוט יעשו את העבודה שלהם כמו שכל אחד מאיתנו קם ועושה את העבודה שלו בצורה הכי מקצועית שיש

שיגיעו לאנשים שיעצרו אותם שיביאו ראיות ושבית המשפט ירשיע אותם

למה זה צריך להשפיע עליי

פורסם ב
5 דקות לפני, NewGeneration said:

אני מבין למה ארגוני האולטראס בלחץ מכל העניין של הת.ז, ויעשו הכל שלא יהיו כאן כרטיסי אוהד חכמים שרק איתם אפשר יהיה להיכנס. אבל כנראה אין ברירה וכל העונשים שאוהדים תמימים חוטפים בגלל זריקת אבוקות למגרש, מקרבים אותנו ליום שזה יקרה.

האלימות המשטרתית היא גם אישו ובעיה שצריך לטפל בה, המראות בכניסה למגרש בדרבי רגל היו זוועתים. אבל לא צריך לכרוך את זה לסיפור שקרה היום בדרייב אין, ההנהלה של הפועל סל בחרה להיכנע לאולטראס שלהם ולהעניש גם את האוהדים הרגילים רק כי חברי האולטראס לא רצו לתת מספרי ת.ז

מה שאתה אומר פה פשוט לא נכון וזה שתאמר את זה בביטחון לא משנה את המציאות.

הקהל של הפועל הוא לא כבש ולא מוכן שיעשו לו דברים כאלה זה לא רק האולטראס לא נכנס מאות אוהדי הפועל רגילים, קהל רחב, אנשי פורום כמוכם לא הסיכמו לתת לזה יד ונשארו בחוץ תוסיף לזה עוד כמה פעולות לא שגרתיות של המשטרה

הם פשוט החליטו לשבת בחוץ ולא להיכנס לא לקחת חלק בבושה הזאת

שאפו להם

פורסם ב

מי שלא רוצה לתת מספר תעודת זהות כנראה יודע למה, בדיוק כמו כל הצדיקים שנכנסים ליציע רעולי פנים.

איזה הבדל בין השחקן ה-12 לבין כל תרבות האולטראס שהתפתחה פה.

פורסם ב

איפה חותמים שאולטרס הפועל ימשיך להחרים דרבים ואנחנו נמשיך לפרק?

פורסם ב
9 דקות לפני, Prison Mike said:

זה גם עובד הפוך אם יהיה מידע על אוהדי מכבי יהרסו לך את החוויה בתורי ענק בידוק פולשני ושוטרים שיתייחסו אליך כמו לאסיר בבית סוהר

למה שזה יהיה ככה? למה לא שפשוט יעשו את העבודה שלהם כמו שכל אחד מאיתנו קם ועושה את העבודה שלו בצורה הכי מקצועית שיש

שיגיעו לאנשים שיעצרו אותם שיביאו ראיות ושבית המשפט ירשיע אותם

למה זה צריך להשפיע עליי

אם היה היום בידוק פולשני הייתי יכל להסכים איתך אבל לא היה. בסך הכל בחקשו מספרי ת.ז, זה אקט שלוקח דקה. אצל אוהדי מכבי עבר חלק. הם בוודאות תכננו להכניס אמלח ולפגוע פיזית באוהדי מכבי

זה הטיימינג אחרי הדרבי רגל ולכן אני מבין את התחושות של מי שלא היה שם הערב או בכלל בדרבי סל בעונות האחרונות. אני מרגיש קצת כמו להסביר את ישראל באמצע מבצע בעזה... 

פורסם ב

יש פה מהלך גדול שכולם צריכים להיות מאחוריו.

אני ספגתי אלימות משטרתית בעבר.

אחי הקטן ספג בדרבי האחרון.

לא מעניין אולטראס הפועל, זה מאבק של כולם.

פורסם ב

למה ההיתפסות על מספרי הזהות ?

זה רק חלק אחד מתהליך הכניסה איטי במיוחד שהסוף שלו הוא בידיוק אותו סוף כמו שראינו לפני יומיים בדרבי רגל עם נשים, ילדים ונכים שנמחצים בתוך תורים שנוצרים בגלל הטירוף הזה

אני לא יודע מה הלך בצד של מכבי אבל ממה שהראו בטלוויזיה בשערי הכניסה של הפועל, גם בלי לבקש מהם מספרי זהות אנשים שם היו נמחצים בתורים מטורפים ואז כמובן המשטרה הייתה מנסה שוב למתן את המחץ עם פרשים שדורסים את התור

פורסם ב
13 דקות לפני, osfeee said:

מי שלא רוצה לתת מספר תעודת זהות כנראה יודע למה, בדיוק כמו כל הצדיקים שנכנסים ליציע רעולי פנים.

אה השחקן ה12 לא הדליקו אבוקות? בשחקן ה12 לא היו חוליגנים? חח אין לך מושג 

אני מתערב שאם אני אלך פה מספיק אחורה נמצא הודעות שלך כנגד השחקן גם.

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

יש פה מהלך גדול שכולם צריכים להיות מאחוריו.

אני ספגתי אלימות משטרתית בעבר.

אחי הקטן ספג בדרבי האחרון.

לא מעניין אולטראס הפועל, זה מאבק של כולם.

אף אחד לא בעד אלימות נגד אוהדי מכבי לא בעד פגיעה של המשטרה או המוסדות שמנהלים את הספורט באוהדים,

בין לתמוך באוהדי הפועל יומיים אחרי הדלקת אבוקות כשאתה מוביל 4:0 בדרבי ורחוק מרחק של אבוקה לדשא מפיצוץ המשחק,

לבין להילחם באלימות של שוטרים וכוחניות של הממסד מפריד ים.

אוהדי הפועל זה חלאות אדם, גם אלה שלא קוראים לי נ ולא מקיאים אותם מקרבם.

פורסם ב

מכבי סל בגול עצמי מפואר. היא פשוט עובדת בלהצדיק כל סטיגמה שאי פעם הודבקה לה. 

פורסם ב

שאפו????

בשום מצב בשום צורה ובשום סיטואציה מועדון לא אמור לקחת את החוק לידיים ולהחליט שהוא לא עולה למשחק, אין לשום קבוצה ולשום הנהלה ולאף שחקן סמכות להחליט שלא עולים להתמודדות.

לפני יומיים סוסים בגודל של טרקטור דרסו אוהדים משני הצדדים, לא שמעתי אף אחת מההנהלות אומרת שלא עולים כמחאה.

בדרבי שזהבי הותקף כל השחקנים רצו לרדת מהדשא וג'ורדי ירד מהיציע ודחף בכוח את השחקנים חזרה לדשא, נכון שהדרבי הופסק אבל זה קרה רק אחרי שהשופט שהוא הסמכות הבלעדית והיחידה החליט לשרוק לסיום.

לשחקנים ולההנהלה אסור לקחת את התקנון לידיים ולהחליט שלא עולים להתמודדות.

מה שהנהלת הפועל עשתה זה תקדים מסוכן שיכול לשנות פה את כל מפת הספורט הישראלי 

פורסם ב

הפועל זה לא מועדון שמנוהל ע''י הקהל, זה מועדון שמנוהל ע''י פחד מהקהל 

פורסם ב
28 דקות לפני, osfeee said:

הגרעין של הפאנטיקס זה האולטראס הישן לא השחקן ה12, לדעתי לא מכיר את האנשים.

לצערי השחקן ה12 חי רק כאן בפורום הזה.

פורסם ב
2 דקות לפני, kikoman said:

אתה כותב שטויות אחי, כנראה שבאמת אין לך מושג ועדיף שתעצור כאן חחח

פורסם ב
12 דקות לפני, Replay said:

שאפו????

בשום מצב בשום צורה ובשום סיטואציה מועדון לא אמור לקחת את החוק לידיים ולהחליט שהוא לא עולה למשחק, אין לשום קבוצה ולשום הנהלה ולאף שחקן סמכות להחליט שלא עולים להתמודדות.

לפני יומיים סוסים בגודל של טרקטור דרסו אוהדים משני הצדדים, לא שמעתי אף אחת מההנהלות אומרת שלא עולים כמחאה.

בדרבי שזהבי הותקף כל השחקנים רצו לרדת מהדשא וג'ורדי ירד מהיציע ודחף בכוח את השחקנים חזרה לדשא, נכון שהדרבי הופסק אבל זה קרה רק אחרי שהשופט שהוא הסמכות הבלעדית והיחידה החליט לשרוק לסיום.

כנראה שמישהו היה צריך לעשות את זה כבר מזמן, אנחנו בקיצוניות גוברת כבר שנה.

צריך לעשות מהפך כבר מזמן, אנחנו הלקוחות שהכי מזיינים בפער בכל תחומי המסחר.

פורסם ב
6 דקות לפני, kikoman said:

הודעות כאלה הם נהדרות להבנה איזה יוזרים חיים רק בפורום ואיזה יוזרים גם מגיעים ליציע מדיי פעם. 

לא יכולת לרשום הודעה יותר מנותקת

פורסם ב
16 דקות לפני, Replay said:

שאפו????

אנחנו עשינו טעות באותו דרבי. היינו חייבים לרדת מהדשא. הם עשו בשכל. המועדונים מנהלים פה את הספורט לא הפוך.

מבין שזה מבאס שדווקא הפועל עשו סוף לביזיון ולהתעמרות השבועית שיש פה כלפיי אוהדים אבל שורה תחתונה שיחקו אותה. נותר לנו רק לעלות על הגל.

פורסם ב
12 דקות לפני, שמש צהובה said:

נראה שבכלל אסור להם לדרוש להזדהות

Screenshot_20230929_003911_Samsung-Inter

החוק תופס על שוטר שמבקש ת.ז מאזרח במרחב הציבורי, באירועי ספורט במגרש אני מאמין שיש חוות דעת משפטית שמתירה לגורמי הביטחון לדרוש ת.ז

מכבי רגל לצורך הדוגמא מבקשת מהאוהדים צילומי דרכון ומס׳ ת.ז לכל משחקי החוץ באירופה(עוד לפני היציאה מהארץ)

פורסם ב
4 דקות לפני, car.garsia said:

אנחנו עשינו טעות באותו דרבי. היינו חייבים לרדת מהדשא. הם עשו בשכל. המועדונים מנהלים פה את הספורט לא הפוך.

מבין שזה מבאס שדווקא הפועל עשו סוף לביזיון ולהתעמרות השבועית שיש פה כלפיי אוהדים אבל שורה תחתונה שיחקו אותה. נותר לנו רק לעלות על הגל.

ספר את זה לג'ורדי שירד מהיציע ודחף את השחקנים חזרה לדשא כולל את זהבי שאמר לכולם לרדת.

וג'ורדי עוד התראיין ואמר שבשום שלב הם לא חשבו לרדת מהדשא.

אסור לאף קבוצה לקחת את התקנון לידיים ולהחליט שלא עולים להתמודדות ספורטיבית, לא משנה מה קורה.

הסמכות הזאת שייכת בלעדית לגורמי השיפוט ולשיטור, הקבוצות לא אמורות להיות פקטור במשוואה הזאת.

פורסם ב
26 דקות לפני, Replay said:

שאפו????

לנעוץ.

פורסם ב
3 דקות לפני, Replay said:

ספר את זה לג'ורדי שירד מהיציע ודחף את השחקנים חזרה לדשא כולל את זהבי שאמר לכולם לרדת.

אסור לאף קבוצה לקחת את התקנון לידיים ולהחליט שלא עולים להתמודדות ספורטיבית, לא משנה מה קורה.

הסמכות הזאת שייכת בלעדית לגורמי השיפוט ולשיטור, הקבוצות לא אמורות להיות פקטור במשוואה הזאת.

גם ג'ורדי טעה. ברגע ששחקן מותקף, המשחק היה צריך להיות מופסק. הקבוצות הם הפקטור במשוואה הזאת. והקהל שלהם הוא הלב הפועם של הספורט שלהם.

ההצגה לא תמיד חייבת להימשך, ברגע שסימנו מהקיץ אוהדים כמטרה ומיתגו את כלל האוהדים כעבריינים, המשחק פשוט לא רלוונטי.

פורסם ב
21 דקות לפני, DaleMaccabi said:

אתה כותב שטויות אחי, כנראה שבאמת אין לך מושג ועדיף שתעצור כאן חחח

16 דקות לפני, Prison Mike said:

הודעות כאלה הם נהדרות להבנה איזה יוזרים חיים רק בפורום ואיזה יוזרים גם מגיעים ליציע מדיי פעם. 

לא יכולת לרשום הודעה יותר מנותקת

כתבתי זה לדעתי ואני לא מכיר את האנשים.

אבל הכי בולט בתגובות שלכם זה שבגלל שאני לא כמוכם הדיעה שלי היא של אוהד סוג ז.

מאוהבים בעצמכם לא במכבי.

פורסם ב
8 דקות לפני, Replay said:

האינטרס של גורמי השיפוט והשיטור הוא כסתח.

להתעמר ב30 אלף אוהדים כי הם לא מצליחים לתפוס 10.

אוי ואבוי לנו להיות מופקרים בידיים שלהם. 

גם אם המועדון רואה בנו לקוחות, אין אף שירות אחר בעולם שלקוח היה סופג התעמרות כזאת והכל היה עובר בשקט.

אבל שזה אוהדי כדורגל הכל מותר.

בלי אוהדים אין ליגה ואין מנהלת ואין טוטו ואין זכויות שידור ואין כניסה לאתרי ספורט ואין מליון תוכניות טלוויזיה ורדיו ואין שום דבר. 

הכח בידיים שלנו ואין שום סיבה שנספוג אלימות ונעבור על זה בשקט.

פורסם ב
15 דקות לפני, car.garsia said:

גם ג'ורדי טעה. ברגע ששחקן מותקף, המשחק היה צריך להיות מופסק. הקבוצות הם הפקטור במשוואה הזאת. והקהל שלהם הוא הלב הפועם של הספורט שלהם.

ההצגה לא תמיד חייבת להימשך, ברגע שסימנו מהקיץ אוהדים כמטרה ומיתגו את כלל האוהדים כעבריינים, המשחק פשוט לא רלוונטי.

שומע בקורונה שיחקו משחקי צמפיונס ליג באיצטדיונים של 50 אלף מקומות בלי קהל עם עשרה אנשים ביציע מכל קבוצה, לא נראה לי שקבוצות דרשו לא לשחק, לא זכור לי גם שנתנו להם להחליט.

בדרבים הכי נפיצים שהיו פה עם אלימות של שני הקהלים והתערבות אלימה של המשטרה לא ביטלו פה משחקים כי פשוט לאף אחד אין סמכות לבטל את המשחק, יש משחק עולים לשחק בכל מצב

רק לפני יומיים הקהל של הפועל יצא באמצע המשחק במחאה על לא זוכר מה, ההנהלה שלהם לרגע לא חשבה לעצור את המשחק

אגיד לך דבר כזה, 

מועדון ספורט שמתחרה בספורט קבוצתי חייב להפריד את קבוצת השחקנים שלו מההנהלה, 

יש שחקנים שאמורים לשחק את המשחק, ויש הנהלה שאמורה לטפל בדברים שלא נוגעים למשחק או לשחקנים, ההנהלה אמורה להפריד את השחקנים מאירועים שלא קשורים למשחק עצמו כמו מה שקרה היום בכדורסל,

מה שקרה עם בין הקהל למשטרה זה דבר שההנהלה אמורה לטפל בו אבל בשום צורה לטיפול אסור לכלול לתת הוראה לשחקנים לא לעלות לשחק, חייבת להיות הפרדה בין הדברים.