Jump to content

מופע הטרור של חיפה - להוריד את הכובע

Sawyer

Recommended Posts

On 29.9.2023 at 15:15, Maccabi96 said:

ֿ

יצאנו עם עונש יחסית זול בדרבי רק בגלל האבוקות של חיפה

הסיבה שיצאנו עם "עונש קל" בדרבי הוא שהדלקנו אבוקות בתוך היציע מה שלא גרם להפסקת המשחק אפילו ונעשה ע"י מכבי חיפה 19 פעמים שנה שעברה כשאפילו אין לנו עונש על תנאי של נקודות בנושא.

חייבים להפסיק לצייר סימטריה ביננו לבין חיפה במקומות שאין. 

עצם העובדה שהם סגרו מאחורי הגב את אחד הארועים הכי קשים בהיסטוריה של הספורט הישראלי אחרי התקפת טרור מכוונת וחסרת פשרות הוא לא פחות ממדהים עבורי. יודע שהכל כאן מכור ועדיין בהלם כל פעם מחדש.

כפי שהובטח, חיפה לא תעמוד לדין על הארוע ולא תשא בשום השלכה בעקבות ארוע הטרור המכוון שבוצע על ידי האוהדים שלה (שזוהו נתפסו ונעצרו) 

אנחנו נמצאים כאן ממש על סף תהום אדירה, מצד אחד האלימות גוברת בכדורגל הישראלי ומגיעה לסף מסוכן מדי שבוע מצד שני השחיתות פה לא מוותרת לרגע מוכנה להקריב את עתיד הספורט בשביל לחסוך למכבי חיפה עוד עונש אחד. אם נשב ונשתוק אנחנו עלולים לאבד את הכדורגל שכל כך חשוב לנו. 

למען הסר ספק, אנחנו עמדנו לדין ונענשנו בתקופת הקורונה על ארועים שקרו מחוץ למגרש (ואף לא זלגו באמת פנימה) כך שזה לא שאין מליון תקדימים אלא רק נטו בגלל שזאת מכבי חיפה ויענקלה מייצרים פה תקדים סופר מסוכן. כל ארגוני האוהדים יתחילו בטרור מחוץ לאצטדיון בכל משחק עכשיו. 

שתי אבוקות נחתו על כר הדשא, לא פגעו באיש ולא גרמו לעצירת המשחק

אז למה בדיוק הקוון עוזב את העמדה שלו ונכנס לתחומי המגרש ומסמן לשחקנים לזוז?

פה רואים שלפחות 4 אבוקות נחתו על הדש

אי אפשר להעניש את הקבוצה על מה שקורה מבחוץ ואי אפשר להוכיח כלום, זה כבר עניין משפטי (דיני ראיות).

יותר מעניין מה העונש שסכנין תקבל על האבוקות לדשא, זה יתן לנו אינדיקציות איך עכשיו רואים זריקה לדשא ומהי הענישה

לא מבין את הפליאה

לא היה צריך להעניש את הפחים על אבוקות שנזרקו מחוץ למגרש ואין עם זה שום בעיה.

קבעו שלקבוצה יש אחריות על אוהדים שלה כשהם נכנסים למגרש עם כרטיסים שהקבוצה מכרה להם בין אם זה כקהל ביתי או כקהל חוץ והם תחת אחריות הקבוצה.

אנשים שלא קנו כרטיס מגיעים ומשגרים רקטה לתוך המגרש הם אנשים שלקבוצה אין שום דרך למנוע גם אם תשכור 2000 אנשי אבטחה.

ואחרי שאמרתי את זה זה, היו אבוקות במגרש ביציע ואין וויכוח שיש שחיתות בבתי הדין לטובה חיפה, העניין עם האבוקות מבחוץ ספציפית באמת לא קשור

39 דקות לפני, netanel7 said:

אי אפשר להעניש את הקבוצה על מה שקורה מבחוץ ואי אפשר להוכיח כלום, זה כבר עניין משפטי (דיני ראיות).

יותר מעניין מה העונש שסכנין תקבל על האבוקות לדשא, זה יתן לנו אינדיקציות איך עכשיו רואים זריקה לדשא ומהי הענישה

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תרשמו לכם, netanel7 עובד במכבי חיפה תחת יענקל'ה או טיפש טיפש טיפש עם זיכרון קצר קצר קצר קצר קצר 

דוגמאות מהראש לעונשים למכבי על דברים מחוץ למגרש:

- פעמיים בקורונה על התפרעויות אוהדים מחוץ למגרש

- על הטרור ליפת אחרי הבושת שיפוט בי"א ברחובות אשדוד כשעתיים אחרי המשחק

אבל אתה? עם הנראטיב!! אי אפשר!

במקום להגיד בואו ננצל את המצב ונדאג לקבע את זה ככה שאי אפשר בעתיד יהיה ושזה יהיה ברור שלא נענשו כי זה בחוץ וגם אנחנו לא נענש על זה בעתיד אתה פשוט זורם עם הנראטיב. הזוי. "אוהדי מכבי"

14 דקות לפני, Sawyer said:

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תרשמו לכם, netanel7 עובד במכבי חיפה תחת יענקל'ה או טיפש טיפש טיפש עם זיכרון קצר קצר קצר קצר קצר 

במקום להגיד בואו ננצל את המצב ונדאג לקבע את זה ככה שאי אפשר בעתיד יהיה ושזה יהיה ברור שלא נענשו כי זה בחוץ וגם אנחנו לא נענש על זה בעתיד אתה פשוט זורם עם הנראטיב. הזוי. "אוהדי מכבי"

הטרור ליפת בי"א זה העונש הזיה של משחקי בית במגרש של היריבה או משהו כזה שניסו להמציא על חשבוננו לא?

חחח גל אתה חתיכת מופרע + עושה עבודת קודש זה בכלל לא משנה עם מי הצדק העין שלך עליהם וזה מצוין

אבל למה אתה משקיע את האנרגיה פה בפורום כאילו תבוא איזה סוג של ישועה מכאן

אתה צריך להקים קבוצה מחתרתית של מופרעים בשכל כמוך וכל פעם שיש אירוע כזה תפעלו תקימו רשת של יוזרים פיקטבים שתשלח הודעות בפייסבוק ובמיילים וטוקבקים

תגייסו תרומות לזה אתם תצטרכו תקציב אני מוכן לתרום

18 דקות לפני, Sawyer said:

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

במשחקים שבהם נזרקים אבוקות לדשא מגיע הדיין ואומר שהתובע לא הביא ראיות ולא ניתן להעמיד לדין והכל שזה נעשה באיצטדיון כשיש עשרות או לא מאות מצלמות.

עכשיו אתה בא ואומר תקשיב, כל מי שקשור לקבוצה כזו או אחרת ועושה מעשה שלא נמצא באחריות הקבוצה אז אותה קבוצה שהוא לכאורה אוהד אותה תשא באחריות, אתה מבין מה אתה אומר כאן?

ברור לכולם שהם אוהדי חיפה זה אין ספק, אבל איך אתה רוצה להעניש אותם?

אתה מסתכל על זה בצורה צרה, האם זה היה קורה אצלנו גם אז היית מגיב ככה?

אתה יוצר כאן תקדים מסוכן (שלא יתפוס בבית משפט) שאסור שיקרה.

מחר ידליקו אבוקה בפלאפל גינה מישהו עם חולצה צהובה אז יעמידו אותנו לדין? על מה ולמה?

תגיב בצורה אחראית, לא תראו אוהד חיפה בלה בלה, תן טענה הגיונית, משכנעת ובוגרת.

3 דקות לפני, אקיטה said:

הטרור ליפת בי"א זה העונש הזיה של משחקי בית במגרש של היריבה או משהו כזה שניסו להמציא על חשבוננו לא?

נדמה לי משהו עם רק קהל חוץ במשחק בית הבא + ההכנסות הולכות ליריבה.

6 דקות לפני, YoniC said:

נדמה לי משהו עם רק קהל חוץ במשחק בית הבא + ההכנסות הולכות ליריבה.

נראה לי השתנה אחרי ערעור אבל זה העונש (כתבה של הזה שלצערנו שרד תאונת דרכים קשה):

צטט

דבר כזה בית הדין מעולם לא קבע: האלופה נענשה בגלל התפרעות האוהדים באשדוד. המשחקים מול הפועל חיפה, בית"ר ומפגש נוסף במסגרת הפלייאוף העליון יתקיימו באיצטדיון של היריבה, שאף תגרוף הכנסות ממכירת כרטיסי אורחים

עונש חסר תקדים למכבי תל אביב. הצהובים הורשעו היום (חמישי) בבית הדין המשמעתי של ההתאחדות בגין התפרעות האוהדים לאחר ההפסד במשחק הגביע מול מ.ס אשדוד. האלופה נענשה בשלושה משחקי רדיוס בפועל עם קהל, כאשר בית הדין הוסיף על כך החלטה חריגה במיוחד - המשחקים יתקיימו במגרשה של הקבוצה היריבה, בתנאי שלא יהיה תפוס (במקרה כזה, המשחק ייערך במרחק של 60 ק"מ לפחות מבלומפילד). כלומר, המשחקים מול הפועל חיפה ובית"ר ירושלים ייערכו ככל הנראה בקרית אליעזר ובטדי.

כמו כן, בכל שלושת משחקי הבית הקרובים של מכבי תל אביב (מול הפועל חיפה, בית"ר, משחק בפלייאוף העליון), תחויב הנהלת הצהובים להקצות ליריבה כמות כרטיסים שלא תפחת מ-20 אחוזים מתכולת האיצטדיון המאושרת לקהל. בנוסף, בית הדין אף החליט כי כל ההכנסות ממכירת אותם כרטיסים (לאוהדי היריבה) יועברו ליריבה. הצהובים נענשו גם בקנס גבוה של 50,000 שקלים. אשדוד נקנסה ב-25,000 ש"ח בגין התפרעות אוהדיה באותו משחק.

רק היה חסר שם שכל גול שמכבי תבקיע ייחשב כגול של היריבה

1 דקה לפני, Lahav8 said:

אני מוכן להתערב שסכנין יקבלו על תנאי וחיפה יקבלו קנס יותר נמוך ממה שאנחנו קיבלנו בדרבי על מופע הג'יהאד שלהם

כל עונש שהוא מקל על סכנין טוב לנו.

אם המשקיף היה עושה קצת עבודה היה רואה שבחיפה נתנו לילדים קטנים להחזיק את האבוקות והיה צריך לתת כאן עונש חמור יותר מסתם קנס, אשכרה שידול.

לפני2 שעות , Prison Mike said:

חחח גל אתה חתיכת מופרע + עושה עבודת קודש זה בכלל לא משנה עם מי הצדק העין שלך עליהם וזה מצוין

אבל למה אתה משקיע את האנרגיה פה בפורום כאילו תבוא איזה סוג של ישועה מכאן

אתה צריך להקים קבוצה מחתרתית של מופרעים בשכל כמוך וכל פעם שיש אירוע כזה תפעלו תקימו רשת של יוזרים פיקטבים שתשלח הודעות בפייסבוק ובמיילים וטוקבקים

תגייסו תרומות לזה אתם תצטרכו תקציב אני מוכן לתרום

שים אותי היום בכל תאריך בין 2004 ל2012 אני מייצר את הצבא הכי קטלני בתולדות האינטרנט זה היה נגמר בתוכנית בנטפליקס על הצבא הזה. אבל 2012 כבר עברה מזמן ואיתה גם הכוחות והיכולת שלי להריץ אופרציה כזאת עם כל שאר החיים שלי מסביב

רעיון נאה כך או כך

לפני2 שעות , netanel7 said:

במשחקים שבהם נזרקים אבוקות לדשא מגיע הדיין ואומר שהתובע לא הביא ראיות ולא ניתן להעמיד לדין והכל שזה נעשה באיצטדיון כשיש עשרות או לא מאות מצלמות.

עכשיו אתה בא ואומר תקשיב, כל מי שקשור לקבוצה כזו או אחרת ועושה מעשה שלא נמצא באחריות הקבוצה אז אותה קבוצה שהוא לכאורה אוהד אותה תשא באחריות, אתה מבין מה אתה אומר כאן?

ברור לכולם שהם אוהדי חיפה זה אין ספק, אבל איך אתה רוצה להעניש אותם?

אתה מסתכל על זה בצורה צרה, האם זה היה קורה אצלנו גם אז היית מגיב ככה?

אתה יוצר כאן תקדים מסוכן (שלא יתפוס בבית משפט) שאסור שיקרה.

מחר ידליקו אבוקה בפלאפל גינה מישהו עם חולצה צהובה אז יעמידו אותנו לדין? על מה ולמה?

תגיב בצורה אחראית, לא תראו אוהד חיפה בלה בלה, תן טענה הגיונית, משכנעת ובוגרת.

תגיד לי אתה קראת מה אני כתבתי? 

כבר הענישו אותך בעבר על דברים שלא באצטדיון יותר מפעם אחת ללא הוכחות!! זה כבר קרה!! כמה פעמים!!! 

נתתי לך כמה דוגמאות שונות לכך שכבר התקדים על הראש שלנו קיים וכבר נענשו על דברים מחוץ לאצטדיון

ועכשיו אתה אומר שאם יתנו להם זה התקדים? זאת הגניבת דעת. זאת ההנדסת תודעה. זה שלהם לא נותנים כי הם חיפה זה העניין. 

אם אתה היית עושה אותו דבר בדיוק היו מורידים לך 8 נקודות 

ויותר מזה. תעשה את זה מחר יורידו לך יגידו שטעו שלא הענישו את חיפה ועכשיו רואים שזה פתח את כל הקהל לעשות את זה ולכן מענישים את מכבי בחומרה כדי שלא יקרה שוב.

ואז אם חיפה יעשו אחכ עוד יגידו שרואים שגם בהורדת נקודות לא עוזרת ורק פתרון של המשטרה בלה בלה יעזור אז לא מענישים את חיפה.

אין תקדימים. אין חוקים. אין משמעות לעבר/הווה/עתיד. כל החלטה לעצמה והכל מכור.

לפני4 שעות , netanel7 said:

ידעו להעניש אותנו טוב מאוד שהודלק ביציע שלנו רימון עשן ירוק בסמי שהיה ברור לכולם שלא אנחנו הדלקנו.

לפני6 שעות , Sawyer said:

כפי שהובטח, חיפה לא תעמוד לדין על הארוע ולא תשא בשום השלכה בעקבות ארוע הטרור המכוון שבוצע על ידי האוהדים שלה (שזוהו נתפסו ונעצרו) 

אנחנו נמצאים כאן ממש על סף תהום אדירה, מצד אחד האלימות גוברת בכדורגל הישראלי ומגיעה לסף מסוכן מדי שבוע מצד שני השחיתות פה לא מוותרת לרגע מוכנה להקריב את עתיד הספורט בשביל לחסוך למכבי חיפה עוד עונש אחד. אם נשב ונשתוק אנחנו עלולים לאבד את הכדורגל שכל כך חשוב לנו. 

למען הסר ספק, אנחנו עמדנו לדין ונענשנו בתקופת הקורונה על ארועים שקרו מחוץ למגרש (ואף לא זלגו באמת פנימה) כך שזה לא שאין מליון תקדימים אלא רק נטו בגלל שזאת מכבי חיפה ויענקלה מייצרים פה תקדים סופר מסוכן. כל ארגוני האוהדים יתחילו בטרור מחוץ לאצטדיון בכל משחק עכשיו. 

וואלה גל הייתי בטוח שאתה טועה ויקבלו נסיבות מחמירות. בדיעבד כל ההתמהמהות הזו של ההתאחדות זה כמו שכתבת, מצאו דרך לטייח. האירוע הזה מהחמורים שראיתי, מחדל של הכדורגל הישראלי.

17 דקות לפני, itanar said:

וואלה גל הייתי בטוח שאתה טועה ויקבלו נסיבות מחמירות. בדיעבד כל ההתמהמהות הזו של ההתאחדות זה כמו שכתבת, מצאו דרך לטייח. האירוע הזה מהחמורים שראיתי, מחדל של הכדורגל הישראלי.

זו סכנה אמיתי לשלומם של האוהדים כי עכשעו אין סיבה שאירגוני אולטראס אחרים לא יעשו אותו שחר ואפילו ישכללו את השיטה.

שחר וחבריו הדיינים מפקירים את האוהדים רק כדי להרוויח עוד כמה קטנות במאסק האליפות. בושה וחרפה

47 דקות לפני, itanar said:

כשכתבתי את ההודעה שהנושא נסגר והם לא יעמדו על זה 

זה לא היה בגלל שהרגשתי/רציתי להפיץ שמועה/שמעתי איזה מקור עלום

כשכתבתי את זה זה בגלל שיש לי חבר מאוד חזק בחיפה שכל כך בטוח בשחיתות שלהם ובחוזק שלה שהוא מדליף לי קבוע על שחיתות לפני שהיא מתרחשת. 

כמו שהדלפתי כאן כבר הדלפתי למכבי/תקשורת על כמה מקרים בעבר, פשוט הקומבינה ככ ככ ככ חזקה שאי אפשר לשבור אותה.