Jump to content

הורדתם לי את הזקפה

KIMHI

Recommended Posts

Just now, עידן מוסקונה said:

ועובדה שאותם אנשים מדליקים כל פעם אבוקות עדיין שם ועדיין מדליקים. 

ואין לי ספק שהם כבר "מנוסים" בחרא הזה ומחליפים בגדים אחרי הדלקת אבוקות וכו... 

שטויות, הכל עניין של מידת המאמץ ושעות העבודה של המשטרה, שם זה נעצר...מי שחושב שהוא עושה איזו עבודת כיסוי של סוכן מוסד שם לא בכיוון.

אחלה פנאטיקס כל עוד לא זורקים לדשא שידליקו כמה שבא להם. הקבוצה של האוהדים שבאים אחריה כל שבוע. ומותר להם לשמוח ולהתפרק בתוך היציע.  זה לא פוגע באף אחד. וההתאחדות לא תאיים עלינו ונחיה בפחד.  

לא זרקו לדשא ולא באמת התעכב או נעצר המשחק מעבר לאיזה דקה שממש חיכו כנראה שיזרקו לדשא.

בסך הכל מופע אבוקות שגרתי שעל הנייר ועל פי כל הענישה הקודמת אמורה להיגמר בקנס כספי במקסימום, נושאים כאלה בעיקר משלהבים את הנרטיב החיפאי של "הורידו לנו נקודה על אבוקות" שזה שוד דעת.

1 דקה לפני, אקיטה said:

לא זרקו לדשא ולא באמת התעכב או נעצר המשחק מעבר לאיזה דקה שממש חיכו כנראה שיזרקו לדשא.

בסך הכל מופע אבוקות שגרתי שעל הנייר ועל פי כל הענישה הקודמת אמורה להיגמר בקנס כספי במקסימום, נושאים כאלה בעיקר משלהבים את הנרטיב החיפאי של "הורידו לנו נקודה על אבוקות" שזה שוד דעת.

כל מילה.

אני גם קיללתי את הפנאטיקס בהתחלה, אבל בניגוד לדרבים הקודמים האבוקות נשארו ביציע. כבר 20 שנה יש כמה משחקים שמדליקים בהם אבוקות, פתאום בית הדין הפך את זה למשהו חריג. 

שלא תבינו לא נכון, היה מיותר בעיניי, אבל לא צריך לעשות מזה ביג דיל. השופט סתם עצר את המשחק בלי שום סיבה. 

לגבי ההבטחה למנספורד, אי אפשר לדעת אם באמת הייתה כזאת ועל מה היא דיברה. יכול להיות שהם הבטיחו לא לזרוק על אוהדי הפועל או לא לזרוק לדשא. 

בכל מקרה קשה לי להאמין שאיש כמו מנספורד יקח החלטה לפי הבטחה של ארגון אולטראס.

8 דקות לפני, אקיטה said:

אתה חושב שהם באמת צריכים את הנושא הזה? חיפשו אותנו ועכשיו נתנו להם מה שחיפשו. כן למגרש, לא למגרש לא מעניין את בית הדין והתובע, הוא חיפש ויש לו תירוץ.

תנאי+סגירת יציע לחיפה. ואז יזרקו שוב ותהיה הורדת נקודות כי יש לנו מפגרים בקהל שנותנים תירוץ למי שמחפש אותנו

Just now, snufkin said:

אתה חושב שהם באמת צריכים את הנושא הזה? חיפשו אותנו ועכשיו נתנו להם מה שחיפשו. כן למגרש, לא למגרש לא מעניין את בית הדין והתובע, הוא חיפש ויש לו תירוץ.

תנאי+סגירת יציע לחיפה. ואז יזרקו שוב ותהיה הורדת נקודות כי יש לנו מפגרים בקהל שנותנים תירוץ למי שמחפש אותנו

אז שיתכבדו מכבי וייקחו את הערעור כמה צעדים הלאה.

מספיק כבר לשתף פעולה עם השיח הזה, לא היה פה כלום.

Just now, אקיטה said:

אז שיתכבדו מכבי וייקחו את הערעור כמה צעדים הלאה.

מספיק כבר לשתף פעולה עם השיח הזה, לא היה פה כלום.

ילכו לבגץ? נראה לך? זה שקוך שמחפשים ויחפשו אותנו עד שיאזנו את הנקודות, אולי יותר מיאזנו

לפני1 שעה , פושטק said:

כל המחמאות שהם קיבלו השנה

כל ההתרגשות מהעונה הזו 

הכל הם הצליחו לחרבן

למה אין מישהו עם מוח בארגון הזה? 

באמת שאלתי את עצמי מה אין שם בנאדם אחד מספיק חזק להגיד לטיפשות הזאת לא?

שום תועלת לא היה בזה

היה עדיף להדליק את זה בסוף המשחק (ועוד אחרי שהבטיחו להנהלה)

החרא הזה הרס את כל המומנטום שהיינו בו

פשוט טיפשות

8 דקות לפני, snufkin said:

לא נחיה כל החיים הפחד כי עבריינים מאיימים עלינו.  גם הפועל חיפה הדליקו העונה אבוקות אתה אפילו לא שמעת על זה

10 דקות לפני, snufkin said:

אף אחד לא זרק אבוקות למגרש

אתם חופרים לעצמכם את הבור

Just now, קמחי said:

למה הוא עצר בכלל את המשחק? לא הייתה לו סיבה לכך.

אנשים פה לא נורמליים. יש פה הינדוס תודעה ונפלתם או שרק חיכיתם לטריגר? כולה הדליקו אבוקות. המשחק לא היה צריך להיעצר ואתם לא הייתם צריכים להכנס לכתבה של וואן עם תמונה של אבוקות על הדשא. לעולם לא עצרו משחק בהיסטוריה שלא כל המגרש עשן בגלל אבוקות ביציע. לא צריך לשתף עם זה פעולה ולהביא עלינו את העונש צ

Just now, itanar said:

למה הוא עצר בכלל את המשחק? לא הייתה לו סיבה לכך.

למה הוא לא שרק לפנדל?

למה הוא לא שלף אדום על המרפקים שמילסון קיבל לפנים ולגרוגרת?

למה הוא נתן תוספת מינימלית?

צר לי להגיד את זה על קהל של מכבי, אבל מי שהיה אחראי על הביזיון הזה היום הוא לא פחות מאפס מאופס. אני רוצה להאמין שמדובר בילדים בני 15 שלא הצליחו להשתלט עליהם ולא באנשים נורמליים עם שכל אחרת אבוי לנו כקהל.

44 דקות לפני, תחיית המתים said:

אחלה פנאטיקס כל עוד לא זורקים לדשא שידליקו כמה שבא להם. הקבוצה של האוהדים שבאים אחריה כל שבוע. ומותר להם לשמוח ולהתפרק בתוך היציע.  זה לא פוגע באף אחד. וההתאחדות לא תאיים עלינו ונחיה בפחד.  

התחייבו להנהלה שלא יהיו אבוקות ואז עשו מופע. אחר כך הם יתלוננו למה ההנהלה לא מתקשרת איתם

17 דקות לפני, רועי.ל said:

אנשים פה לא נורמליים. יש פה הינדוס תודעה ונפלתם או שרק חיכיתם לטריגר? כולה הדליקו אבוקות. המשחק לא היה צריך להיעצר ואתם לא הייתם צריכים להכנס לכתבה של וואן עם תמונה של אבוקות על הדשא. לעולם לא עצרו משחק בהיסטוריה שלא כל המגרש עשן בגלל אבוקות ביציע. לא צריך לשתף עם זה פעולה ולהביא עלינו את העונש צ

20 דקות לפני, lobster said:

צר לי להגיד את זה על קהל של מכבי, אבל מי שהיה אחראי על הביזיון הזה היום הוא לא פחות מאפס מאופס. אני רוצה להאמין שמדובר בילדים בני 15 שלא הצליחו להשתלט עליהם ולא באנשים נורמליים עם שכל אחרת אבוי לנו כקהל.

זאת לא הייתה אבוקה אחת או שתיים, אלא עשרות שתוזמנו היטב בפריסה על כל היציע. רק ארגון יכול היה להוציא את זה לפועל, וחבל שהפנאטיקס שברו את המילה שלהם מול ההנהלה. אם נספוג בגלל זה נזקים שהם מעבר לנזקים כספיים, כמו עונש על תנאי או סגירת יציע, אז בפעם הבאה שמכבי לא תרצה למשוך כרטיסים במשחק רגיש לעימותים ובלאגנים, שהפנאטיקס ישבו בשקט ולא יבכו כי את הקהל הרחב הם איבדו באקט האנוכי והילדותי היום

24 דקות לפני, קמחי said:

מדהים אותי שאתה באמת חושב ש"אנחנו חןפרים לעצמנו בור".. תאשים ילדים מטומטמים שהורסים לכולם בשביל איזה צעצוע מפגר. מחפשים אותנו וזה לא חשוב מה תכתוב בפורום או בטוויטר, מחפשים אותנו והילדים האלו הרימו למי שמחפש אותנו להנחתה

3 דקות לפני, snufkin said:

מדהים אותי שאתה באמת חושב ש"אנחנו חןפרים לעצמנו בור".. תאשים ילדים מטומטמים שהורסים לכולם בשביל איזה צעצוע מפגר. מחפשים אותנו וזה לא חשוב מה תכתוב בפורום או בטוויטר, מחפשים אותנו והילדים האלו הרימו למי שמחפש אותנו להנחתה

חיפשו אותנו בניסיון לייצר מלחמת יריות עם הפועל משער לשער ולייצר מראות חמורים כמו סמי עופר אם לא יותר.

קיבלו זין לפרצוף עם 0 הפרעה למשחק או סכנה לביטחון הקהל.

זה ניצחון של אוהדי מכבי היום, מספיק לחפש איפה שאין, ואם יחפשו, זה תפקידה של מכבי להפוך שולחנות.

3 דקות לפני, snufkin said:

שום הרמה להנחתה, פשוט צריך להוריד את הדרמה

לא היה הפרעה למהלך המשחק, לא נזרק מהיציע או אל הדשא, שום דבר חריג