Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

29 דקות לפני, snufkin said:

אנחנו לא הרבה יותר טובים, גם לנו חסר איכות בהתקפה. המצב הרציני היחיד שהגענו זה של זהבי ממסירה (גדולה) של לוקאסן.. שאר המצבים היו דרדלה. 

לא רואה הבדל ענק ביננו. העונה לדעתי זה קרב כנראה של הרבה בינוניות עם יתרון מסויים לחיפה בגלל האיכות בהתקפה.

אולי קיקו יחזור ויתפוצץ וישדרג אותנו, לך תדע

מכבי אתמול עם xG 2.99 שזה כמו שני המחזורים הקודמים יחד (וגבוה מה-1.99 שחיפה עשו אתמול לצורך השוואה).

עם שערים צפויים לא לוקחים אליפות, וראינו שנה שעברה שלמכבי יש יכולת, גם בבלומפילד, להגיע להרבה מצבים ולסיים עם מעט נקודות, אז כמובן שזה לא אומר שצריך להיות מבסוטים אחרי אתמול. מצד שני, להגיד שלא הגענו למצבים... קצת מוגזם.

פורסם ב

מדעי הכדורגל לא לטובתנו לקראת הדרבי. מעט קהל חוץ, תיקו של הפועל בבש, תיקו מאכזב שלנו, תשע ומשהו שנים גם יושב על הכתפיים. 

פורסם ב
4 דקות לפני, המכבייה said:

מדעי הכדורגל לא לטובתנו לקראת הדרבי. מעט קהל חוץ, תיקו של הפועל בבש, תיקו מאכזב שלנו, תשע ומשהו שנים גם יושב על הכתפיים. 

דווקא סטטיסטית הדרבים הקשים היו שהם הגיעו למשחקים במומנטום שלילי ואנחנו הגענו במוממנטום חיובי. אבל כמו שאמרתי דרבי אני תמיד מפחד, לא יהיה משחק בארץ שיפחיד אותי כמו זה גם אם הרצף היה 40 שנה ללא ניצחון שלהם.

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

דווקא סטטיסטית הדרבים הקשים היו שהם הגיעו למשחקים במומנטום שלילי ואנחנו הגענו במוממנטום חיובי. אבל כמו שאמרתי דרבי אני תמיד מפחד, לא יהיה משחק בארץ שיפחיד אותי כמו זה גם אם הרצף היה 40 שנה ללא ניצחון שלהם.

אין מפחיד כמו דרבי. 

פורסם ב
4 דקות לפני, car.garsia said:

תמיד דרבי חוץ הוא לא פשוט.

ב-3:2 של יובא בדקה ה-90.

בתיקו עם האדום של סאבו.

הניצחון האחרון שלהם היה כששער 4-5 היה סגור.

קל לא יהיה, באים להרוג.

פורסם ב
לפני6 שעות , osfeee said:

תיקו עם אדומים היום ואני מרוצה.

קיבלת

פורסם ב
לפני7 שעות , snufkin said:

כל התיאוריה הזאת בגלל המשחק אתמול? גם ביום רע הם שמו 2 ואם שימיץ' לא מוכר, הם מסיימים עם נקודות. לא הייתי בונה על הרסה איבודי נקודות שלהם בליגה.

גולדברג כנראה אנדרייטד, השילוב שלו ושל סק נותן להם יציבות מסויימת בהגנה.

בהתקפה הם עדין שווים גול או שניים בכל משחק. לא הייתי ממהר לזלזל ובטח שלא להספיד,בטח עם איך שאנחנו נראים. תחכה עוד 4-5 מחזורים

די מדהים כמה אנשים פה מתעקשים להאדיר אותם סתם.

אני רואה את הבכי על ההגנה שלנו ולא רוצה לחשוב מה היה קורה פה אם הייתה לנו את ההגנה שלהם.

אם אתה שווה גול במשחק, הם שווים שניים וחצי ולא משנה באיזה ציוות. גולדברג לא גולדברג.

אם משווים את המשחקים של אתמול, גם ביום גרוע שלנו ייצרנו מצבים הרבה יותר טובים.

לבנות תאוריה על זה שלבקוביץ' מכר שמה וקיבל גול מכדור שהתגלגל מהחצי?

פורסם ב

בסוף שבירו עבר לנתניה תמורת 1.8 מליון שקל(450 אלף דולר בערך) זה מראה שיש סכומים למכבי ולכל השאר(גם ב"ש קיבלו מן הסתם סכום גבוה מנתניה)

פורסם ב

ב"ש מנסים להביא את זלאטנוביץ' ועוד קשר התקפי מאוקראינה, אין להם איזה 12 זרים כבר ?

פורסם ב
1 דקה לפני, yello said:

ב"ש מנסים להביא את זלאטנוביץ' ועוד קשר התקפי מאוקראינה, אין להם איזה 12 זרים כבר ?

מנסים להעביר את פאון לסכנין

פורסם ב
לפני10 שעות , המכבייה said:

אין מפחיד כמו דרבי. 

כבר שנים שלא, עם כל זה שיש לנו אך ורק מה להפסיד במשחקים האלה. מבחינה פסיכולוגית, כנראה שקשה לי לפחד ברצינות ממשהו שלא קרה כבר כמעט עשור, וכשההבדלים ברמות לא בדרך להצטמצם כמו שזה נראה. מתישהו הם ינצחו, זה יכול להיות גם בשבוע הבא, אבל אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הם בכלל ניסו לנצח. זה משחק מעצבן, אבל מפחיד? לא צריך להיסחף, כולה הפועל ת"א.

פורסם ב
לפני8 שעות , הישראלי היפה said:

צחוק צחוק הזונות האלה הפועל ללא הפסד בליגה עד עכשיו

אין ספק ששלושה משחקים ללא הפסד זה הישג פסיכי כשאתה הפועל ת"א. בולט במיוחד התיקו ההירואי שהם סחטו מהמחליפים של סכנין.

פורסם ב

במשחק אתמול האסטרטגיה של הפועל הייתה לבלגן את המשחק כולל נפילות ובזבוזי זמן.

מסוכן לנו שהם שמים 11 שחקנים מאחורי הכדור ויוצאים למתפרצות עם שחקנים כמו צ׳יבוטה או אלטמן.

מאד מאד מקווה שהשחקנים שלנו יתעוררו ולא יהיו אדישים, אם ימשיכו ביכולת מהמשחק שניים האחרונים אנחנו בבעיה עם הדרבי הזה..

פורסם ב

לא יודע מה הזלזול כאן.

ריינה הצליחו להביך אותנו בהגנה והזבלים טובים יותר מהם.

ממש לא הולך להיות משחק קל, ההגנה שלנו שווה גול במשחק וראינו כמה קשה לנו כשמסתגרים

פורסם ב
28 דקות לפני, netanel7 said:

לא יודע מה הזלזול כאן.

ריינה הצליחו להביך אותנו בהגנה והזבלים טובים יותר מהם.

ממש לא הולך להיות משחק קל, ההגנה שלנו שווה גול במשחק וראינו כמה קשה לנו כשמסתגרים

יש הבדל ענק בין להגיד שאנחנו לא נראים להיט ושאפשר להפסיד בכל משחק לבין לפחד ספציפית מהפועל ת"א. אז חטפנו גול מריינה, מי ישמע. גם חטפנו גול מנס ציונה בעונה שעברה, זה לא גרם להפועל להיות מפחידה. שוב, הם יכולים לנצח, אבל לפחד מהם זה לגמרי אמוציונלי ולא רציונלי ולדעתי נשען על זיכרונות רחוקים במיוחד (מתקופה שבה הפועל התיימרה לרוץ לאליפות), כשגם העונה נראה שיש להם קבוצה לא טובה במיוחד בלשון המעטה, גם אם זובאס שוער טוב.

פורסם ב
לפני3 שעות , ClinteastwoodFan said:

מנסים להעביר את פאון לסכנין

הם לא חתמו מולו לפני חודש בערך?

פורסם ב
לפני9 שעות , turgi said:

די מדהים כמה אנשים פה מתעקשים להאדיר אותם סתם.

אני רואה את הבכי על ההגנה שלנו ולא רוצה לחשוב מה היה קורה פה אם הייתה לנו את ההגנה שלהם.

אם אתה שווה גול במשחק, הם שווים שניים וחצי ולא משנה באיזה ציוות. גולדברג לא גולדברג.

אם משווים את המשחקים של אתמול, גם ביום גרוע שלנו ייצרנו מצבים הרבה יותר טובים.

לבנות תאוריה על זה שלבקוביץ' מכר שמה וקיבל גול מכדור שהתגלגל מהחצי?

זה פוביה או מזוכיזם. לא איש מקצוע להסביר את זה. אין לי מושג איך גם שהם מפסידים אנשים פה אומרים שהם משחקים יותר טוב מאיתנו. גם אם בחזור 7 נתן להם 3-0 יגידו שהם עדיין פייבוריטים לאליפות ויש להם התקפה יותר טובה.

פורסם ב
לפני11 שעות , Omer said:

אין ספק ששלושה משחקים ללא הפסד זה הישג פסיכי כשאתה הפועל ת"א. בולט במיוחד התיקו ההירואי שהם סחטו מהמחליפים של סכנין.

ניצחו את נתניה באופן משכנע מאוד.

הם לא משהו מיוחד, אבל לא חושב שצריך לזלזל.

פורסם ב
לפני13 שעות , yello said:

כל כך אופייני לב"ש.

כל כך אופייני להם  להחליף חצי קבוצה בכל קיץ, גם את אלו שהחתימו לא מזמן.

כל כך אופייני להם אחרי משחק לא מוצלח להיכנס לפאניקה ולהביא עוד שחקנים.

לא עובדים נכון

פורסם ב
לפני10 שעות , Omer said:

יש הבדל ענק בין להגיד שאנחנו לא נראים להיט ושאפשר להפסיד בכל משחק לבין לפחד ספציפית מהפועל ת"א. אז חטפנו גול מריינה, מי ישמע. גם חטפנו גול מנס ציונה בעונה שעברה, זה לא גרם להפועל להיות מפחידה. שוב, הם יכולים לנצח, אבל לפחד מהם זה לגמרי אמוציונלי ולא רציונלי ולדעתי נשען על זיכרונות רחוקים במיוחד (מתקופה שבה הפועל התיימרה לרוץ לאליפות), כשגם העונה נראה שיש להם קבוצה לא טובה במיוחד בלשון המעטה, גם אם זובאס שוער טוב.

זה לגמרי אמוציונלי ולכן הפחד מוחשי ומאיים. 

פורסם ב
4 דקות לפני, erantheking21 said:

לא אמרו שלב"ש יש בעיית פייר פלי?

לא ולא יכולה להיות. חוקי הפייר פליי השתנו והסיכוי שקבוצה ישראלית לא תעמוד בהם הוא קלוש. בתחילת הקיץ היה דיבור שאלי סגר את הברז ונמאס לו מהצעצוע של אלונה שרק שואב כסף. 

פורסם ב

הכל מתחבר בצורה מוזרה בה מזרחי יגיע בסוף להפועל ירושלים ואלמוג יישאר כאן לפחות עד ינואר.