Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
35 דקות לפני, תחיית המתים said:

אני רואה את המשחק שלהם ובאמת שלא מבין במה אנחנו יותר טובים מהם

רואה את מכבי ואומר למה אנחנו בליגת העל אנחנו ליגה א ברמה

פורסם ב
35 דקות לפני, תחיית המתים said:

אני רואה את המשחק שלהם ובאמת שלא מבין במה אנחנו יותר טובים מהם

פורסם ב
3 דקות לפני, itanar said:

ממש לא.

אנחנו הגענו למצבים הרבה יותר איכותיים.

אין לב"ש התקפה.

תשמע ב״ש הגיעו לפחות ל3 מצבים איכותיים שהיו צריכים להסתיים ברשת - הנגיחה של ויטור בחצי הראשון, הנגיחה בחצי השני, בעיטה מהדשא מ8 מטרים החוצה ועוד…  לא בועטים לפינות אלא רק למרכז ומקלים על השוער… אין קצת מחשבה לפני המהלך…

פשוט מחמיצים, כמונו…

פורסם ב
7 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

לפטר את האירי

פורסם ב

אחד הדרבים שאני הכי חושש מהם בשנים האחרונות

פורסם ב
38 דקות לפני, חרישי הוא הלילה ואפל said:

מינוס 4 או לא, כרגע אחרי שלושה משחקים ביתר מקום 9 עם 2 נקודות, אשדוד וחדרה 13 14 גם אחרי 3 משחקים עם 0 וזהו המומנטום איתה ויש לה יתרון גם אם הוא מינימלי, ומספיק שתי קבוצות פח יותר ממך כדי להישאר בליגה הזאת.

חחחחחח הוא דיבר על אליפות לא על ירידת ליגה. ליגה הם לא ירדו, ירצו לפלייאוף, לדעתי יסיימו מעל הפועל תל אביב לא אופתע אם גם מעל באר שבע.

פורסם ב

בלוריאן מפתיע לטובה עד עכשיו, אולי בדרבי זה יעבור לו.

פורסם ב

הפועל לא קבוצה טובה. התקפית התלות בלאיוס מורגשת. הגנתית האוסטרלי כן מצליח להעמיד אותם טוב (משחק די דפנסיבי) עם קישור הגנתי מאוד וזובאס שוער מצוין. כל השאר לא מספיק טובים אבל יהיה קשה זה בטוח. 

חבל שאל ים הנגר מהנוער לא משחק, היה אפשר להוציא ממנו אדום בקלות.

פורסם ב

קיבינימט הולך להיות שבוע של עצבים ואחריו מרגיש שיהיה דרבי קשה לאללה

פורסם ב
Just now, car.garsia said:

הפועל לא קבוצה טובה. התקפית התלות בלאיוס מורגשת. הגנתית האוסטרלי כן מצליח להעמיד אותם טוב (משחק די דפנסיבי) עם קישור הגנתי מאוד וזובאס שוער מצוין. כל השאר לא מספיק טובים אבל יהיה קשה זה בטוח. 

חבל שאל ים הנגר מהנוער לא משחק, היה אפשר להוציא ממנו אדום בקלות.

חצי שני הם לא שיחקו, זה לא מדד. ( להזכיר לך איך נראינו שם ב-10 שחקנים אחרי ההרחקה של גלזר ? )

רודריגז שחקן, בטח לעומת הכלום שהיה להם שם.

אני יותר חושש מאדום ללוקאסן / ניר ביטון עם האיטיות, לאיוס וצ'יבוטה השרמיט מטוסים.

פורסם ב
13 דקות לפני, itanar said:

ממש לא.

אנחנו הגענו למצבים הרבה יותר איכותיים.

אין לב"ש התקפה.

אנחנו לא הרבה יותר טובים, גם לנו חסר איכות בהתקפה. המצב הרציני היחיד שהגענו זה של זהבי ממסירה (גדולה) של לוקאסן.. שאר המצבים היו דרדלה. 

לא רואה הבדל ענק ביננו. העונה לדעתי זה קרב כנראה של הרבה בינוניות עם יתרון מסויים לחיפה בגלל האיכות בהתקפה.

אולי קיקו יחזור ויתפוצץ וישדרג אותנו, לך תדע

פורסם ב
4 דקות לפני, Lahav8 said:

קיבינימט הולך להיות שבוע של עצבים ואחריו מרגיש שיהיה דרבי קשה לאללה

תחושה חזקה מאד שאנחנו מפסידים אותו כוס עמק 

הלוואי והיה אפשר לדלג על המשחק

פורסם ב
2 דקות לפני, snufkin said:

אנחנו לא הרבה יותר טובים, גם לנו חסר איכות בהתקפה. המצב הרציני היחיד שהגענו זה של זהבי ממסירה (גדולה) של לוקאסן.. שאר המצבים היו דרדלה. 

לא רואה הבדל ענק ביננו. העונה לדעתי זה קרב כנראה של הרבה בינוניות עם יתרון מסויים לחיפה בגלל האיכות בהתקפה.

מה אתה מדבר? היו לנו 3 החמצות ממטר גם בלי המצב הזה של זהבי

פורסם ב
27 דקות לפני, Dalembert said:

הטוב בליגה קל

יותר ממוסקרה? ;)

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

הרבה יותר טובים.

צריך לחזור לקצב ויהיה בסדר.

פורסם ב
Just now, judymaccabi said:

מה אתה מדבר? היו לנו 3 החמצות ממטר גם בלי המצב הזה של זהבי

דפלקשנים וערבוביות, לא זוכר התקפה של מסירות יפות אבל אולי מהיציע פיספסתי משהו. בכל מקרה, לא היו הרבה התקפות איכותיות. נתקענו המון בגלל חוסר איכות, בעיקר מהצד של יונתן ובגלל שהמגנים לא הצטרפו

פורסם ב
Just now, snufkin said:

דפלקשנים וערבוביות, לא זוכר התקפה של מסירות יפות אבל אולי מהיציע פיספסתי משהו. בכל מקרה, לא היו הרבה התקפות איכותיות. נתקענו המון בגלל חוסר איכות, בעיקר מהצד של יונתן ובגלל שהמגנים לא הצטרפו

המסירה של ערן לד. ביטון, ההחמצה של ערן במחצית הראשונה (לא זוכרת מי מסר) והייתה עוד החמצה של תורגמן ממטר ובעיטה של דוידה לקורה.

פורסם ב
6 דקות לפני, yello said:

חצי שני הם לא שיחקו, זה לא מדד. ( להזכיר לך איך נראינו שם ב-10 שחקנים אחרי ההרחקה של גלזר ? )

רודריגז שחקן, בטח לעומת הכלום שהיה להם שם.

אני יותר חושש מאדום ללוקאסן / ניר ביטון עם האיטיות, לאיוס וצ'יבוטה השרמיט מטוסים.

אנחנו שיחקנו שנה שעברה ב10 שחקנים מול באר שבע הרבה יותר חזקה וקיבלנו גול כמה דקות אחרי האדום (מכירה של ביטון אם אני לא טועה). רודריגז זה חיזוק אבל ה2 מעליו מאוד נגרים. 

ההגנה שלהם עדיין סימן שאלה ומילסון על אזוגי יכול להיות המפתח שלנו לנצח את המשחק. לגבי המהירות שלהם בהתקפה, מטרד, מקווה שיעלה עם אלטמן ולא עם צ'יבוטה ואצלנו אני מקווה שקין לא יתחכם ושסאבוריט ולוקאסן יפתחו כי ניר ביטון עם המהירים שם זה פחד אלוהים.

בעיקרון אם זה לא היה דרבי ואקסטרה מוטיבציה לא הייתי כזה פוחד. דרבי זה מפחיד בהגדרה. אני לא רוצה אפילו לדמיין הפסד.

פורסם ב
4 דקות לפני, judymaccabi said:

המסירה של ערן לד. ביטון, ההחמצה של ערן במחצית הראשונה (לא זוכרת מי מסר) והייתה עוד החמצה של תורגמן ממטר ובעיטה של דוידה לקורה.

מסירה יפה אבל דביטון לא באמת היה קרוב לכדור והשוער יצא טוב.

ההחמצה של זהבי במחצית ראשונה באמת היתה גדולה, זאדה בנה את ההתקפה במהלך זאדה טיפוסי

פורסם ב
6 דקות לפני, snufkin said:

מסירה יפה אבל דביטון לא באמת היה קרוב לכדור והשוער יצא טוב.

ההחמצה של זהבי במחצית ראשונה באמת היתה גדולה, זאדה בנה את ההתקפה במהלך זאדה טיפוסי

אני לא מסכימה, דן ביטון עשה גליץ מיותר והיה יכול להשתלט יותר בקלות על הכדור ולהבקיע גול די פשוט

פורסם ב
34 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

מסכים,אנחנו הקבוצה הכי זבל בליגה.

לפטר את האירי ולגרש אותו מהארץ לאכול תפוחי אדמה באירלנד