Jump to content

אורלנדו מוסקרה חתם במועדון

קמחי

Recommended Posts

13 דקות לפני, itanar said:

אתה מגזים, לקחנו אליפויות עם שחקנים יותר גרועים מהביטונים.

יש סגל חזק, צוות אימון וניהול איכותי.

אני שומע את זה שלוש שנים

אני לא חושב שאחרי 3 שנים בלי אליפות יש מקום בכלל להטיל ספק בעמדות בסגל במקום להתאבד ולסגור מה שצריך

נניח ולא ישחק, בשביל זה הבאת זר 6?

נניח וישחק, זה מסנדל אותך עם ביטון את ביטון ואני לא היחיד כאן שראה את מכבי בשנתיים האחרונות

למה שוער כשאתה צריך עשר דחוף? ואם קיקו בעשר תסמוך על דוידה/ יוני ולמילסון אין גיבוי לאליפות אפריקה

לא סומך על דן ביטון גם אם מחר בבוקר יעשה סללום מחצי מגרש.

אני מאוד מקווה שהג'נטלמניות שקין מפגין פה זה לא כי הוא מסתנוור מהתוצאות. רק בשלושת השבועות האחרונים מכבי מכרה שחקנים בכ-9 מיליון יורו וקנתה בסך הכל, בכל החלון, בכ-2.5 מיליון יורו. התנהלות של חברה ציבורית לפני דוח כספי. 

1 דקה לפני, Brandon Roy said:

אני מאוד מקווה שהג'נטלמניות שקין מפגין פה זה לא כי הוא מסתנוור מהתוצאות. רק בשלושת השבועות האחרונים מכבי מכרה שחקנים בכ-9 מיליון יורו וקנתה בסך הכל, בכל החלון, בכ-2 מיליון יורו. התנהלות של חברה ציבורית לפני דוח כספי. 

אתה חושב שקין מכתיב את המדיניות הפיננסית?

1 דקה לפני, Brandon Roy said:

אני מאוד מקווה שהג'נטלמניות שקין מפגין פה זה לא כי הוא מסתנוור מהתוצאות. רק בשלושת השבועות האחרונים מכבי מכרה שחקנים בכ-9 מיליון יורו וקנתה בסך הכל, בכל החלון, בכ-2 מיליון יורו. התנהלות של חברה ציבורית לפני דוח כספי. 

לא בדקתי את הספרים אבל אני די בטוח שמכבי עדיין מפסידה כסף.

שלא לדבר על זה שלפי הפרסומים המספרים שלך לא נכונים.

5 דקות לפני, bister said:

אתה חושב שקין מכתיב את המדיניות הפיננסית?

לא. אני חושב שאם הוא לא משדר לחץ גדול מאוד על רכש, אז אין לחץ גדול מאוד על רכש. 

ואני חושב שהפער בין מה שקורה שם לפה, שזה פה על אף שנוטים לזלזל באוהדים, יש אנשים שכבר רואים את הליגה המקומית יותר משני עשורים ומבינים שבטח אחרי 3 עונות ללא אליפות, יש פה בעיות שבאמת ניתן לפתור. זו לא השנה שעברה או לפני שנתיים שאתה יושב מול הפאזל ואומר אין...זה לא מתכנס ואי אפשר גם לגרום זה להתכנס ב-3 או 4 מהלכים. 

2 דקות לפני, Brandon Roy said:

לא. אני חושב שאם הוא לא משדר לחץ גדול מאוד על רכש, אז אין לחץ גדול מאוד על רכש. 

ואני חושב שהפער בין מה שקורה שם לפה, שזה פה על אף שנוטים לזלזל באוהדים, יש אנשים שכבר רואים את הליגה המקומית יותר משני עשורים ומבינים שבטח אחרי 3 אליפויות, יש פה בעיות שבאמת ניתן לפתור. זו לא השנה שעברה או לפני שנתיים שאתה יושב מול הפאזל ואומר אין...זה לא מתכנס ואי אפשר גם לגרום זה להתכנס ב-3 או 4 מהלכים. 

יכול להיות שאחד השיקולים שהיו בהחתמת מאמן זה מידת הלחץ שהוא משדר על רכש.

7 דקות לפני, turgi said:

לא בדקתי את הספרים אבל אני די בטוח שמכבי עדיין מפסידה כסף.

שלא לדבר על זה שלפי הפרסומים המספרים שלך לא נכונים.

עזוב..מה זה משנה. 

15 דקות לפני, bister said:

יכול להיות שאחד השיקולים שהיו בהחתמת מאמן זה מידת הלחץ שהוא משדר על רכש.

אכן, אם אחד כמו בכר שמכור לרכש יאמן אותנו זה יתפוצץ יותר מהר מיוקאנוביץ

https://www.one.co.il/Article/23-24/1,1,3,33443/444617.html?ref=hp

צטט

הוא התפרסם גם בזכות הצטרפות להתקפות, כולל כיבוש שער שוויון דרמטי בזמן פציעות במשחק מול טאורו, אחת הקבוצות המובילות במדינה

אולי בכל זאת הגיע כ10?

הרכש הכי הזוי שראיתי בחיי כאוהד הקבוצה.

נכון שאף אחד לא חייב לנו הסברים,

אבל הייתי שמח מאוד לדעת למה שוער זר כשיש תפקידים הרבה יותר חשובים לחיזוק?

לפני2 שעות , Brandon Roy said:

אני מאוד מקווה שהג'נטלמניות שקין מפגין פה זה לא כי הוא מסתנוור מהתוצאות. רק בשלושת השבועות האחרונים מכבי מכרה שחקנים בכ-9 מיליון יורו וקנתה בסך הכל, בכל החלון, בכ-2.5 מיליון יורו. התנהלות של חברה ציבורית לפני דוח כספי. 

בוא נגיד רגע את מה שאמור להיות מובן מאליו

קבוצה משקיעה מיליונים בנוער משך שנים

מרוב השחקנים לא יוצא הרבה, מדי פעם מגיע שחקן נוצץ שנמכר ומחזיר אחוז קטן ממה שהושקע בנוער.

לבוא ולהסתכל על ההכנסה הזאת ולבחון אותה רק ביחס להוצאות על רכש זה הזוי

לפני4 שעות , elad5050 said:

לא, זה לא תרחיש הגיוני בכלל.

יותר הגיוני שלמועדון יש מידע קונקרטי, על סף הודאי, שסאבוריט צפוי לקבל אזרחות בימים הקרובים וכך יתפנה מקום לעוד זר.

לא אמרו שמסקנות הועדה יפורסמו לקראת נובמבר-דצמבר?

4 דקות לפני, תמיר8 said:

לא אמרו שמסקנות הועדה יפורסמו לקראת נובמבר-דצמבר?

הוועדה צריכה להגיש מסקנות סופיות עד סוף חודש אוקטובר, ולאחר קבלת המסקנות השר צריך להציג מתווה.

סביר להניח שאם וכאשר אנריק ייקבל תושבות לקראת חלון ההעברות הבא, אלא אם כן עסקני ההתאחדות יעשו מהלך נוסח חיפל'ה.

לפני2 שעות , hen34 said:

הרכש הכי הזוי שראיתי בחיי כאוהד הקבוצה.

נכון שאף אחד לא חייב לנו הסברים,

אבל הייתי שמח מאוד לדעת למה שוער זר כשיש תפקידים הרבה יותר חשובים לחיזוק?

כי אין לך שוער מחליף ברמה

3 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

כי אין לך שוער מחליף ברמה

טננבאום לא שוער מחליף טוב? אם אתה משחק עם מוסקארה אתה מוותר מראש על זר שדה, כאשר לפחות לפי איך שזה נראה, כל הזרים שלנו אמורים להיות שחקני הרכב (למעט אולי לוקאסן)

לפני4 שעות , Brandon Roy said:

מה שאתה עושה כאן זה כמו אוהדי הפועל על טביב.

למועדון כדורגל בישראל יש הפסדים עצומים, בטח במכבי. כשנכניס קבוע סכומים כאלה וכשהם יגדלו נוכל להלין על זה שהוציאו "רק" 2.5 מיליון על רכש בחלון, נקודתית אין שום סיבה להתפזר וזה הרבה יותר חכם לשאוף להתנהלות יותר מאוזנת.