Jump to content

גבי קניקובסקי אחרי חדרה

Recommended Posts

הכל נכון. הוא פרווה, חסר לו תכלס, חסרים לו מספרים, הוא לא סטרטר למכבי, הרבה פעמים ראש בקיר והרמות זה לא הצד החזק שלו.

וגם היום הוא לא היה מבריק...

א-בל, תוך ארבעה ימים הוא חתום על שני שערים שנתנו לנו הרבה אוויר לנשימה. בעיקר השער השוויון מול צליאק, אבל גם היום הוא הצליח להוציא לקבוצה שמולנו את הרוח מהמפרשים והבטיח לנו את הרוגע של ניצחון בכיס..

שחקן שאתה יודע שאתה יכול לצאת איתו למלחמה, רצון ודינמיות תמיד יש, עכשיו גם קצת נחת...

אחלה גבי, כשמגיע מגיע.     

בפתיחת העונה שעברה אצל איביץ' הוא היה בין המובילים בקבוצה וכולם היו בטוחים שהוא הולך להתפוצץ כמו בנתניה... אולי דווקא האירים יצליחו להוציא ממנו את זה.

16 דקות לפני, אלק נילאש said:

בפתיחת העונה שעברה אצל איביץ' הוא היה בין המובילים בקבוצה וכולם היו בטוחים שהוא הולך להתפוצץ כמו בנתניה... אולי דווקא האירים יצליחו להוציא ממנו את זה.

8 שמור חזק לפרץ. לאגף הוא לא מתאים. אולי הוא יוכל להשתלט לדביטון על ה 10

לא שחקן הרכב לקבוצה כמו מכבי. צריך להמשיך לעלות מהספסל, כמו שהוא עשה באופן מעורר הערכה מול צליה. כל ניסיון לבנות עליו איזשהו סינאריו בו הוא מתפוצץ עם דאבל פיגרס יעשה עוול לו ולנו.

With that said, איזה גול. שאפו.

15 דקות לפני, Wade said:

לא שחקן הרכב לקבוצה כמו מכבי. צריך להמשיך לעלות מהספסל, כמו שהוא עשה באופן מעורר הערכה מול צליה. כל ניסיון לבנות עליו איזשהו סינאריו בו הוא מתפוצץ עם דאבל פיגרס יעשה עוול לו ולנו.

With that said, איזה גול. שאפו.

הוא עדיף את דביטון ואלו האופציות ל 10 

4 דקות לפני, snufkin said:

הוא עדיף את דביטון ואלו האופציות ל 10 

די נו, הוא לא עדיף על דן ביטון ב10, ואני בכלל לא מהמסנגרים על ביטון. הוא נעלם כמעט כמוהו, חור הגנתי כמעט כמוהו, ולטעמי גם פרווה לעיתים יותר ממנו. לביטון יש את האקסטרה של החופשיות, הקרנות והבעיטות מרחוק (עזבו את היום נו) שאין לקניקובסקי בדרך כלל. לא פיתרון, וסתם ישרוף גם אותו בקהל. היינו שם כבר. הוא קלאסי לעלייה מהספסל וזה גם הכיוון שהוא צריך ללכת אליו, ישראלביץ׳ (קצת) משודרג. אוהב אותו מאוד כן? אבל אנחנו מכירים את גבי קניקובסקי לא מהיום. 

5 דקות לפני, Wade said:

די נו, הוא לא עדיף על דן ביטון ב10, ואני בכלל לא מהמסנגרים על ביטון. הוא נעלם כמעט כמוהו, חור הגנתי כמעט כמוהו, ולטעמי גם פרווה לעיתים יותר ממנו. לביטון יש את האקסטרה של החופשיות, הקרנות והבעיטות מרחוק (עזבו את היום נו) שאין לקניקובסקי בדרך כלל. לא פיתרון, וסתם ישרוף גם אותו בקהל. היינו שם כבר. הוא קלאסי לעלייה מהספסל וזה גם הכיוון שהוא צריך ללכת אליו, ישראלביץ׳ (קצת) משודרג. אוהב אותו מאוד כן? אבל אנחנו מכירים את גבי קניקובסקי לא מהיום. 

נסכים לא להסכים, לדעתי הוא עדיף על ביטון

הוא בדיוק דן ביטון רק בלי מספרים.  לא עדיף עליו בשום מצב . 2 גולים לא ישנו את דעתי עליו. שחקן מחליף ולא יותר.

אני רואה בקניקובסקי דריבל על שטח קטן הרבה יותר טוב משל דביטון, השתחררות מלחץ הרבה יותר טובה, פס על הקרקע יותר טוב, יותר שכל במשחק, יותר דוחף קדימה, יותר פיזי במשחק הלחץ. אם הוא יוסיף למשחק שלו גם בעיטה איכותית מרחוק (יותר בעיטות כמו הגולאסו האחרון), הוא יהיה בסדר גמור. עם קיקו, מילסון וזהבי מקדימה זה יכל להיות וואו.

גבי שחקן עם תקרת זכוכית מאוד גבוה

לפני8 שעות , doroh said:

הוא בדיוק דן ביטון רק בלי מספרים.  לא עדיף עליו בשום מצב . 2 גולים לא ישנו את דעתי עליו. שחקן מחליף ולא יותר.

ביטון חוץ מבעיטה אין בו כלום.

אפילו מסירה וראיית משחק אין לו, כל פעם שיש לו הזדמנות לתת פס לאיזה שחקן פנוי הוא הולך לשחקן הכי פחות פנוי או זה שנמצא בעמדה הכי גרועה.

ושלא נדבר עליו הגנתית, הוא חור.

קניקובסקי אולי בלי הרבה מספרים, אבל הוא רץ כל המשחק, עושה לחץ, והגנתית הוא בפער הרבה יותר פיזי וטוב מביטון.

אני פשוט בהלם שאנשים משווים בין קניקובסקי לדן ביטון לדעתי קניקובסקי 10 דרגות מעליו ואם המאמן יתן לו דקות משמעותיות אנחנו נרוויח אותו השנה בענק

הם השחקנים החדשים שהצטרפו בהתקפה 

לפני2 שעות , snufkin said:

אני רואה בקניקובסקי דריבל על שטח קטן הרבה יותר טוב משל דביטון, השתחררות מלחץ הרבה יותר טובה, פס על הקרקע יותר טוב, יותר שכל במשחק, יותר דוחף קדימה, יותר פיזי במשחק הלחץ. אם הוא יוסיף למשחק שלו גם בעיטה איכותית מרחוק (יותר בעיטות כמו הגולאסו האחרון), הוא יהיה בסדר גמור. עם קיקו, מילסון וזהבי מקדימה זה יכל להיות וואו.

גבי שחקן עם תקרת זכוכית מאוד גבוה

ביטון חד משמעית עדיף עליו התקפית.

גבי חד משמעית עדיף על ביטון הגנתית.

שני שחקנים שלא מספיק שלמים, לפחות לא כרגע, כדי להיות באנקר בהרכב. ההחלטה מי עדיף תלויה מאוד בשאר הקבוצה. במכבי של איביץ' הייתי הולך עם ההתקפה וביטון. במכבי הזו, אם קיקו הוא בינגו ויש לך שלישיה התקפית של מילסון-זהבי-קיקו מצב טוב שהייתי הולך עם גבי. קישור של יוריס מאחורה ולפניו פרץ וגבי יכול לעבוד לא רע לדעתי.

10 דקות לפני, אלק נילאש said:

ביטון חד משמעית עדיף עליו התקפית.

גבי חד משמעית עדיף על ביטון הגנתית.

שני שחקנים שלא מספיק שלמים, לפחות לא כרגע, כדי להיות באנקר בהרכב. ההחלטה מי עדיף תלויה מאוד בשאר הקבוצה. במכבי של איביץ' הייתי הולך עם ההתקפה וביטון. במכבי הזו, אם קיקו הוא בינגו ויש לך שלישיה התקפית של מילסון-זהבי-קיקו מצב טוב שהייתי הולך עם גבי. קישור של יוריס מאחורה ולפניו פרץ וגבי יכול לעבוד לא רע לדעתי.

גבי נתן עונת שיא בנתניה כ 10. במכבי הוא בקושי שיחק בעמדה הזאת, אני לא חושב שהוא נופל התקפית מביטון, יש לו תכונות אחרות גם בהתקפה, יכל להיות שהתכונות של ביטון הן יותר 10 טהור אבל לדעתי גבי במכלול הגנה-התקפה, טוב ויציב ממנו

פי 17 יותר טוב מביטון 

ופי 17 ראוי לשחק את ה10 עד ינואר

שאנשים יתחילו להפנים שביטון חושב על עצמו ותו לא ויתחילו להבין שזו הסיבה למסירות המאוחרות, הפלירטוט עם הכדור והרצון לוודא שאין לו מצב לכבוש לפני שהוא מוסר, אז תבינו כמה נזק דן עושה לנו.

גבי מבשל באהבה ונהנה מזה, דן מתבאס שמישהו אחר יכבוש במקומו - זה כל הסיפור.