Jump to content

צלייה - מכבי | הכי חשוב העונה!!

Sawyer

Recommended Posts

עברתי על הנושא פה עכשיו וכל המחצית הראשונה כל ההודעות מלאות זעקות שבר, טינופים, שנאה, פאניקה והיסטריה וכל זה על מה? על התמודדות שהייתה די גמורה והשחקנים באו להעביר את הזמן בזמן שקין עושה כל מיני ניסויים שאני מקווה שהוא הבין עכשיו שלא יעבדו (כמו למשל להמשיך לתת לביטונים לראות דשא). ממש פורום מאניה דיפרסיה. אפשר להוריד קצת את מדד הלחץ.

יש לנו אחלה קבוצה ואחלה צוות מקצועי וזה עוד לפני הרכש שיגיע והשיפור בתיאום וביכולת. 

2 דקות לפני, ג'ורדי said:

גומרים את לוקאסן על משחק אחד

הוא עדיין טופ 3 בלמים בליגה

מוטיב חוזר אצל אוהדים שלנו

לפני5 שעות , Krishi said:

עברתי על הנושא פה עכשיו וכל המחצית הראשונה כל ההודעות מלאות זעקות שבר, טינופים, שנאה, פאניקה והיסטריה וכל זה על מה? על התמודדות שהייתה די גמורה והשחקנים באו להעביר את הזמן בזמן שקין עושה כל מיני ניסויים שאני מקווה שהוא הבין עכשיו שלא יעבדו (כמו למשל להמשיך לתת לביטונים לראות דשא). ממש פורום מאניה דיפרסיה. אפשר להוריד קצת את מדד הלחץ.

יש לנו אחלה קבוצה ואחלה צוות מקצועי וזה עוד לפני הרכש שיגיע והשיפור בתיאום וביכולת. 

לרוב אני איתך ובדעתך, גם כשאני לא מגיב, הפעם לא יכול שלא להגיב, צודק בכל מילה! קורא פה וחושב בדיוק את זה

לפני19 שעות , YoniC said:

זה לא שדניאל פרץ הינ אליסון במשחק הרגל

אחי מה? יש לו משחק רגל חריג 

לא היה בחיים שוער ישראלי שהיה קרוב לרמה הזאת 

לפני4 שעות , תחיית המתים said:

יש לו משחק רגל חלש מאוד

אתה סובל מחוסר מושג קיצוני 

משחק הרגל שלו זאת אחת החוזקות הכי גדולות שלו ואחת הסיבות שהוא יכול לעשות קריירה במועדונים דומיננטיים באירופה