Elirandani פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר ניצחנו, אז לא יתייחסו. מכבי נגד הליגה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winteraviv פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר יש מצב שהמאמן של אשדוד אמר שקשה לשחק נגדנו כי יש לנו שחקן עודף (השופט)? בבקשה שאני לא הוזה 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
סי הצהובה פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר 10 דקות לפני, winteraviv said: יש מצב שהמאמן של אשדוד אמר שקשה לשחק נגדנו כי יש לנו שחקן עודף (השופט)? בבקשה שאני לא הוזה לא רק זה גם ההזוי הזה בן זקן מהכלא יצא על השופט, אשכרה הגיע לנו פנדל אלף אחוז ולא קיבלנו והם מתלוננים על זה שלא היה פאול בגול של ביטון שהיה ב100 אחוז גם הוא 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 3 בינואר Author שתף פורסם ב 3 בינואר יעודכן היום. מתנדב אמיץ לעריכת וידאו קלה? Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanar פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר מה שריינשרייבר עשה היום במשחק של הפועל.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
אליהו_הנביא פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר 16 דקות לפני, itanar said: מה שריינשרייבר עשה היום במשחק של הפועל.. לא הבנתי על מה הטענות, אם השוער לא עמג על הקו בזמן הבעיטה זו בעיטה חוזרת. מה שאני לא מבין זה למה השוער לא הורחק, אי עמידה על הקו לדעתי מזכה בצהוב, הוא פעמיים לא עמד על הקו וזה שני צהובים, לא? Link to comment Share on other sites More sharing options...
עמית ר פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר 17 דקות לפני, אליהו_הנביא said: לא הבנתי על מה הטענות, אם השוער לא עמג על הקו בזמן הבעיטה זו בעיטה חוזרת. מה שאני לא מבין זה למה השוער לא הורחק, אי עמידה על הקו לדעתי מזכה בצהוב, הוא פעמיים לא עמד על הקו וזה שני צהובים, לא? הפעם הראשונה לדעתי הייתה על שחקני הפועל שנכנסו לרחבה לפני הבעיטה (אם כי אני חושב שגם השוער יצא, אבל ה״חוזר״ היה על השחקנים) Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanar פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר אני מתכוון לאחד האדומים הבזיוניים שראיתי ששופט שולף, הוציא אדום לאדריאן פאון כי בא ללחוץ לו את היד אחרי שהוחלף. גם הפנדל שנשרק על אלטמן זו צלילה 100% ואני לא מבין איך הואר לא ביטל את זה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
סבסטנו פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר חשוב לציין שזה גם עוד מחזור שחיפה פשוט מקבלים מתנה מהואר. יכלנו בכיף להיות באזור 15 הפרש אחרי סיבוב 1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
duduha פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר 1 דקה לפני, סבסטנו said: חשוב לציין שזה גם עוד מחזור שחיפה פשוט מקבלים מתנה מהואר. יכלנו בכיף להיות באזור 15 הפרש אחרי סיבוב 1! על מה מדובר? Link to comment Share on other sites More sharing options...
אקיטה פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר 2 דקות לפני, סבסטנו said: חשוב לציין שזה גם עוד מחזור שחיפה פשוט מקבלים מתנה מהואר. יכלנו בכיף להיות באזור 15 הפרש אחרי סיבוב 1! לא צחוק, עם שיפוט לא מכור זה אכן 15-16 הפרש כבר והייתי כבר שולף את הזין ברחובות חיפה כאות לחגיגות אליפות ומרגיש בנוח שההרכב שיעלה בשבוע הבא יכלול את בלאי ואבו פרחי בשביל הצחוקים שיעשו קצת בית ספר לתינוקות של דגו אעלק. Link to comment Share on other sites More sharing options...
סבסטנו פורסם ב 3 בינואר שתף פורסם ב 3 בינואר Just now, duduha said: על מה מדובר? הגול השני שלהם. דרך אגב זה קטנוני כי באמת מדובר על כמה ס"מ לדעתי, אבל עניין האחידות פה זועק, אני בטוח שלנו היו פוסלים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravid פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר לפני9 שעות , אליהו_הנביא said: לא הבנתי על מה הטענות, אם השוער לא עמג על הקו בזמן הבעיטה זו בעיטה חוזרת. מה שאני לא מבין זה למה השוער לא הורחק, אי עמידה על הקו לדעתי מזכה בצהוב, הוא פעמיים לא עמד על הקו וזה שני צהובים, לא? בפנדל השני שנפסל, שחקני סכנין עשו בדיוק את אותה עבירה של כניסה מוקדמת, ועשו את זה לפני שהשוער קפץ קדימה. אני לא בטוח מה אומרת החוקה במקרה כזה. מישהו יודע? Link to comment Share on other sites More sharing options...
car.garsia פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר לפני9 שעות , אליהו_הנביא said: לא הבנתי על מה הטענות, אם השוער לא עמג על הקו בזמן הבעיטה זו בעיטה חוזרת. מה שאני לא מבין זה למה השוער לא הורחק, אי עמידה על הקו לדעתי מזכה בצהוב, הוא פעמיים לא עמד על הקו וזה שני צהובים, לא? אולי הוא מתכוון לזה שריינשרייבר שוב אכל עקיצה של אלטמן ושרק פנדל מאוד מפוקפק להפועל. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanar פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר לפני8 שעות , סבסטנו said: הגול השני שלהם. דרך אגב זה קטנוני כי באמת מדובר על כמה ס"מ לדעתי, אבל עניין האחידות פה זועק, אני בטוח שלנו היו פוסלים. זה אופסייד. לא הייתה ברורה העצירה של הואר ברגע המסירה, חיפשו את הרגע שזה היה גבולי. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODIROGA10 פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר ברור לכם שבהמשך היום תצא הודעה שהיה פאול והבעיטה החופשית לא היתה צריכה להיות. אשדוד קופחה וכו׳.. (+ יודיעו שהשער של פיירו לא היה בנבדל). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
עמית ר פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר 15 דקות לפני, BODIROGA10 said: ברור לכם שבהמשך היום תצא הודעה שהיה פאול והבעיטה החופשית לא היתה צריכה להיות. אשדוד קופחה וכו׳.. (+ יודיעו שהשער של פיירו לא היה בנבדל). לא לשכוח שיאשרו גם כמובן שלא הגיע לנו פנדל 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
עידן מוסקונה פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר זה מצחיק שיש גם מציאות מדומה ויש קבוצות שבטוחות שהשופטים איתנו, מת שזה יגיע מתישהו שיהיה איזשהו שופט שיהיה לטובתנו במהלך הכי טיפשי, אני אפילו לא מדבר על פנדל או גול לא חוקי. פשוט הזיה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 4 בינואר Author שתף פורסם ב 4 בינואר הנושא עודכן גם הוא. אם יש נקודות או אירועים שפספסתי, בדגש על המשחקים של חיפה, אשמח לפידבק. הכי חשוב-מחפש מישהו שיודע קצת לשחק עם עריכת וידאו לטובת הכנת וידאו של טעויות ששינו את גורל המשחקים מהסיבוב הראשון. אמנם 10 הפרש, אבל להיות בנק' הזו גם במאבק מקצועי וגם נגד האיגוד, ההתאחדות והתקשורת זה על גבול הבלתי אפשרי. אם המועדון לא רוצה להרים את הכפפה, זה לא אומר שאנחנו צריכים להמשיך לגרבץ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Read פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר On 28.8.2023 at 14:54, קמחי said: מחזור 10:פנדל ברור לא נשרק לטובתנו לאחר הכשלה מכוונת וברורה של דור תורג'מן ע"י יוני סטויאנוב דקה 92 שופט-רועי ריינשרייבר שופט ואר-דניאל בר נתן הפנדל הזה נשרק וגם נשלף כרטיס אדום לסטויאנוב. הוא נפסל אחרי התערבות VAR בניגוד לתקנון כי לא היה ניתן להוכיח בוודאות שלא הייתה הכשלה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
החתול הצהוב פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר ודקה אחרי אותו סטויאנוב כמעט השווה Link to comment Share on other sites More sharing options...
הילד משער 8 פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר גול מדי משחק על הראש שלנו. זה אנחנו נגד העולם. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הישראלי היפה פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר עכשיו רשמי על ידי הוועדה המקצועית: השער הראשון של עידן נחמיאס מול הפועל חיפה חוקי. אמש באשדוד היה צריך לפסוק לפנדל לזכות מכבי תל אביב. באמת?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maynard_prica פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר ויאללה למשחק הבא ואיתו הטעויות הבאות נגדנו , וחוזר חלילה . כל שבוע שודדים אותנו, כל שבוע הם מודים שהיו טעויות ואז זה שוב קורה. פשוט לא ייאמן, הדברים הכי ברורים בעולם. אתמול הוא היה חמישה מטרים מהמקרה, הוא אפילו לא היה צריך את הואר. אני מאשים את השחקנים שלא רצים על האמא שלהם. שלא עושים בלאגן על כר הדשא כמו שחיפה עשו בשנים האחרונות. פשוט עוברים על זה לסדר היום, אולי שחקן שניים ניגשים בעדינות. תרוצו, תצעקו , לכו לקוון, תעמוד לשופט על הראש שהוא הולך לואר! לא יכול להיות שימשיכו לזיין אותנו ככה ואנחנו נגיב בכזאת "ספורטיביות" Link to comment Share on other sites More sharing options...
erantheking21 פורסם ב 4 בינואר שתף פורסם ב 4 בינואר Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts