Jump to content

נושא מעקב איגוד השופטים נגד מכבי עונת 23/24

Recommended Posts

פורסם ב

מת לשמוע מה הם אמרו אחד לשני שבסוף הם הגיעו להחלטה שמזיווית מוזרה וצילום ששווה למצלמה שקנו לי בגיל 7 שאין פה פנדל וצריך לשנות החלטה ברגע כזה? 

פשוט הזיה 

פורסם ב

לא זוכר משחק אחד נורמלי של ריינשרייבר עם שיפוט הוגן. 

חוץ מללבוש חולצה אדומה, ניסה לחבל במשחק.

פורסם ב

"ברגע שאין ודאות, אז עדיף שלא לשרוק"

זה ההסבר של ריינשרייבר, נגד כל הנחיה רשמית של הואר.

פורסם ב
1 דקה לפני, אקיטה said:

זה בדיוק מה ששמעתי גם. אני קצת בשוק

פורסם ב
27 דקות לפני, Elirandani said:

מה יהיה עם הארגון הזה

זה כבר לא יכול להימשך

ארגון מאפיה

פורסם ב

חמור מאוד.. "ראיתי זוית טובה שרקתי, הואר הראה לי זוית לא טובה ביטלתי"

פורסם ב
13 דקות לפני, אקיטה said:

הוא אשכרה מודה שהייתה אי ודאות. זה מדהים כי כל הזמן באיגוד שולחים אותנו לחוקים של אופ״א שאומרים באופן ברור שאם אין הוכחה חד משמעית שהשופט טעה הולכים עם ההחלט הם הראשונית שלו. 

אני באמת כבר לא יודע אם זה טעות של חוסר ידע של החוקים הכי בסיסיים או סתם שנאת מכבי. 

שופטי הואר מזיינים אותנו בצורה הזויה כבר משחק שני רצוף. 

פורסם ב
33 דקות לפני, מכביסט לעד said:

הוא אשכרה מודה שהייתה אי ודאות. זה מדהים כי כל הזמן באיגוד שולחים אותנו לחוקים של אופ״א שאומרים באופן ברור שאם אין הוכחה חד משמעית שהשופט טעה הולכים עם ההחלט הם הראשונית שלו. 

אני באמת כבר לא יודע אם זה טעות של חוסר ידע של החוקים הכי בסיסיים או סתם שנאת מכבי. 

שופטי הואר מזיינים אותנו בצורה הזויה כבר משחק שני רצוף. 

ריינשטרייבר הבן זונה הזה מעביר, בין היתר לשחקני מכבי, הרצאות על שיפוט וחוקי המשחק, אין שום סיכוי שהוא לא יודע את החוק. 

הוא פשוט שונא מכבי אז החליט להפוך.

הדבר היחיד שאני יכול להבין בהחלטה שלו להפוך זה מה שכתבו פה, שזה שמורידים להם ניקוד אם הם הולכים נגד הוואר, אם זה המצב חייב לשנות את זה.  
מה אומרים על זה? "הפרוטקול של איגוד השופטים"
1db39c16-de6d-40fd-96bf-81d0ba84f7da.thumb.jpg.64b6c6a798729fb664d1b0848667e702.jpg

**איזה פספוס עם התאונה של פכשצקי, יזכר לדורות.

פורסם ב
46 דקות לפני, מנש שער 11 said:

איך השרמוטה הזה שופט אותנו אחרי דרבי פואד בן זונה גדול. עשו הכל שנקבל גול. 

מאז דרבי פואד עבר כבר כמעט עשור, מאז הוא הספיק לזיין אותנו עוד אינספור פעמים. אנחנו פשוט מועדון של קוקסינלים

פורסם ב
7 דקות לפני, nirnir20 said:

ריינשטרייבר הבן זונה הזה מעביר, בין היתר לשחקני מכבי, הרצאות על שיפוט וחוקי המשחק, אין שום סיכוי שהוא לא יודע את החוק. 

הדבר היחיד שאני יכול להבין בהחלטה שלו להפוך זה מה שכתבו פה, שזה שמורידים להם ניקוד אם הם הולכים נגד הוואר, אם זה המצב חייב לשנות את זה.  
1db39c16-de6d-40fd-96bf-81d0ba84f7da.thumb.jpg.64b6c6a798729fb664d1b0848667e702.jpg

למה הם משקרים? הנה מתוך החוקים מהאתר של פיפ"א:
spacer.png

פורסם ב
6 דקות לפני, nirnir20 said:

במשחק של הפועל - ריינה, השופט שם לא זרם עם שופט הוידאו, והוא שובץ רק כשופט רביעי במחזור הזה, ובמחזור הבא.

פורסם ב
11 דקות לפני, nirnir20 said:

**איזה פספוס עם התאונה של פכשצקי, יזכר לדורות.

אז האיגוד החליטו להמציא חוק שמנוגד לחלוטין לחוקי אופ״א ושופט שלא ילך לפי החוק הזה ייענש? פשוט נהדר. 

פורסם ב
5 דקות לפני, gilgil28 said:

למה הם משקרים? הנה מתוך החוקים מהאתר של פיפ"א:
spacer.png

הזוי 

תן לי לנחש יתרצו שאנחנו לא כפופים לחוקי השיפוט של פיפא 

פורסם ב

זה די פשוט ואני לא מבין למה מכבי ישנים פה, זה גם אינטרס שלהם שיהיה פה רמה גבוהה של שיפוט, תעלו סרטון עם הפסילה, אחרי את הקטע עם הראיון של ריינשטרייבר שאומר שהוא פועל הפוך מהחוקים של אופ"א, ושיצטרפו את התמונה הזאת של ספר החוקים של אופ"א, ובסוף שיבקשו שכרגע ימנעו מלשבץ להם את ריינשטרייבר שלא יודע את החוקים. 

פורסם ב
3 דקות לפני, מכביסט לעד said:

אז האיגוד החליטו להמציא חוק שמנוגד לחלוטין לחוקי אופ״א ושופט שלא ילך לפי החוק הזה ייענש? פשוט נהדר. 

חחחח אתם תמימים אה.. 

מוכן לשים כסף שאין דבר כזה שנקרא "הפרטוקול של איגוד השיפוט", שזאת סתם תגובה שנתנו לפשכצקי כדי שירדו הלהבות אחרי הראיון ההזוי של ריינשטרייבר.
פשוט זלזלו בקהל הישראלי שוב וחשבו שהוא לא יודע את החוקים.
אני בטוח שאם מכבי תמשיך להשאיר את הנושא הזה בכותרות הם יחזרו בהם ויוציאו הודעה לקונית בסגנון של "חודדו הנהלים". 

בואו לא נשכח שמול ק"ש הם בעצמם אמרו שלפי החוק של אופ"א אסור להפוך החלטה, שלא יספרו לנו סיפורים עכשיו החלאות האלה.  

מכבי צריכה וחייבת להשתגע על זה, די. 

פורסם ב
לפני2 שעות , nirnir20 said:

זה די פשוט ואני לא מבין למה מכבי ישנים פה, זה גם אינטרס שלהם שיהיה פה רמה גבוהה של שיפוט, תעלו סרטון עם הפסילה, אחרי את הקטע עם הראיון של ריינשטרייבר שאומר שהוא פועל הפוך מהחוקים של אופ"א, ושיצטרפו את התמונה הזאת של ספר החוקים של אופ"א, ובסוף שיבקשו שכרגע ימנעו מלשבץ להם את ריינשטרייבר שלא יודע את החוקים. 

בול

פורסם ב
לפני8 שעות , הישראלי היפה said:

מגיעות לריינשרייבר קללות כמובן

אבל הרבה יותר לדבר הזה ששב בVAR

דניאל "ראש ביצה" בר נתן

פורסם ב

לא מובן איך יש שקט תעשייתי על כל הדבר הזה.

השופט אומר מול המצלמות שהוא עבר על החוקים של אופ״א.

אסור לשנות החלטה אם אין ודאות מוחלטת.