Jump to content

לסגור פה את הכדורגל / "העונש" של חיפה

ohad maccabi

Recommended Posts

איפה התגובה של האחים לסמל? איפה התגובה של הפנאטיקס? 

יש מספיק גופים מאורגנים שצריכים להוציא הודעה לגבי תגובה שלנו כקהל

חלאס כבר עם המתנה לתגובת המועדון שלא תגיע 

27 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

צריך לאחד חזית כל קבוצות הליגה כי השחיתות הזאת לא פוגעת רק בנו. 

הכל פה מסריח. מקווה לראות את 11 בוער ביום א׳ 

זה הדבר שהכי ישמחו בו בחיפה. שנתפוצץ מכעס ונתנהג כמוהם, רק שבנו יפגעו אחר כך בסגירת שער 11, רדיוס או הורדת נקודות.

אסור להתפתות לזה. על מכבי יש חוקים אחרים ואנחנו חייבים להיות ילדים טובים אחרת ניענש בחומרה. אם נדליק אבוקות זה לא יגמר בלא כלום

24 דקות לפני, Daniel17 said:

מילא שלא הורידו נקודות, איך הם יצאו בלי סגירת יציע זה פשוט לא אמיתי

זה חייב להדליק נורות, אני לא מבין איך שותקים על זה במכבי זה פשוט מטריף אותי.

תוך שבוע הם שוברים את השיא של עצמם בשחיתות ושקט ממכבי, שקט מהתקשורת, שקט מאיתנו חוץ מזה שאנחנו מדברים על זה פה. אין אחד שעושה רעש כלשהו על זה... גם את זה ישכחו ויעברו לשבירת שיא חדש 

36 דקות לפני, ישראל7 said:

באמת לא נצליח להבין מה חשבתם שיקרה , שיורידו להם נקודות ? מה הם ביתר 

האמת לא ציפיתי שיורידו להם נקודות, די ברור שגם אם הקהל שלהם יהרוג שופט לא יורידו להם נקודות.

אבל וואלה בשביל למנוע את הבושה של הבית דין, בשביל קצת לעשות רושם של בית דין אובייקטיבי הייתי מצפה לסגירה של הצפוני.

אפילו משחק אחד, סתם כדי לחשוב שיש ענישה שהיא לא בדיחה ושהיא מתקרבת לזיון שעשו לאוהדים שלנו בשער 11. פייר, לא ציפיתי בחיים לקנס, הם הצליחו להתעלות על עצמם בשחיתות. יענקלה תורם לקופה מאית מההכנסות באירופה ובבזה זה נגמר. איזה קלות.

לפני1 שעה , yuri said:

מורן מאירי ושות מסתמנים כחולייה החלשה

די נו אין מצב שאתה חושב שיש קשר למי העורך דין. גם אם דוקטור דוליטל היה מייצג אותם הם היו יוצאים עם קנס, העונש נקבע מראש.

מצאו שיטה חדשה, כשלא רוצים לתת עונש פשוט לא מציגים ראיות, הרי אם אין ראיות לא ניתן להרשיע וככה אין צורך לעסוק באם העבירה היא בנסיבות מחמירות או לא,  כי מלכתחילה אין עבירה.

אם רוצים להרשיע, היו מביאים את המשקיף, את כלל השופטים שהיו נוכחים במגרש, את שופטי הוואר והיו פונים מראש לבית משפט לייתן להם צו להביא את הסרטונים מהמצלמות במגרש.

כשאתה לא עושה כלום כדי להרשיע, התוצאה מדברת על עצמה.

יותר מזה, אני במקום השרמוטות המושחתים הייתי מערער גם על ה-60,000 קנס, הרי אין ראיות לכלום.

לסיכום, כשרוצים להרשיע ללא קשר לסוג העבירה יעשו זאת. אי אפשר יהיה להסתמך על פסק דין הזה כשנדליק אבוקות.

מוות לכל מי שלקח חלק בזה

נושא מספר 52342 על השחיתות של חיפה בליגה ב3-4 שנים האחרונות. 

נשברים פה שיאים שבוע אחרי שבוע, זה התחיל בערך בתקופה של הקורונה עם הזזה של חצי גמר לאצטדיון הביתי של חיפה בתירוץ של טילים על ת"א, למרות שיום לפני המשחק ירו על חיפה, לעומת כמעט שבוע שלא ירו על ת"א, כבר אז ראו שהם לא מתביישים לשקר ולעוות את המציאות העיקר שחיפה תצא מורווחת מהסיטואציה. 

התאזרחויות הזויות, ויתור על עונשים, ענישה שונה לגמרי על אותו דבר, לא יאומן מה שהולך פה. 

מכבי צריכים פשוט להודיע שמעכשיו כל החלטה על הורדת נקודות/סגירת יציע לא תכובד, וגם קנסות מוגזמים לא. 

שפשוט יודיעו שלא מכבדים החלטות, זה כנראה יכניס את כל הליגה לסחרור, ויכול להיות שבסוף, אחרי הפיצוץ, נרוויח מזה ונעצור קצת את שצף ההחלטות ההזויות לטובת חיפה. 

להמשיך במצב הקיים, שכולם, כולל חיפה וההתאחדות יודעים שזאת התנהלות באמת מושחתת מהיסוד ורקובה לגמרי אבל עדיין כולם עוצמים עין וממשיכים - לא יכולה להמשיך, אנחנו רק נדפקים מזה.

בפעם המיליון ב-3 השנים האחרונות : מכבי צריכה לשבור את הכלים, להשתגע, לדבר בצורה "קיצונית", לאיים וגם לבצע.

זאת לא המלחמה שלנו הקהל, ברור שאפשר ללכת עכשיו ולחסום את איילון, אבל זה הדבר היחיד בערך שישפיע, כל פעולה אחרת כמו הפגנה מול המשרדים של ההתאחדות או שיט בסגנון לא תזיז לאף אחד את האשך. 

אפשר להכין תיק מסודר של מלא אירועים עם הוכחות לשחיתות וליחס מפלא, (ולא יהיה קשה כי הקופים המטומטמים מחיפה וההתאחדות באמת השתינו על כולם מהמקפצה), לחפש קשרים לעיתונות ולצאת עם זה, זה הדבר היחיד בערך שאנחנו כקהל יכולים לעשות וגם זה הסיכוי שיתפוס נמוך מאוד.

מכבי צריכה להעסיק צוות של 2-3 מומחים, לתת להם חודש ולהגיד להם תכינו תיק על ההחלטות ההזויות מ5 השנים האחרונות לטובת חיפה, ותוך כדי לשבור את הכלים ולהודיע שהגיעו מים על נפש והמצב הקיים לא יכול להמשיך, יש להם הרבה יותר מדי כוח, חיפה וההתאחדות מנסים כל פעם למתוח את הגבולות של ההזיות שלהם, וכל פעם מחליקים להם את זה. 

התביעה חייבת לערער, מה זה החרא הזה?

צריך לדרוש תגובה מהתביעה לביזיון הזה, מה הם הולכים לעשות ואם לא מערערים שיסבירו בדיוק למה. כל פסק הדין קם ונופל על להביא ראיה של כמות האבוקות שנזרקו לדשא, לא צריך להיות דוקטור כדי למצוא דרכים להביא ולהציג.

שהתביעה תערער ותביא פאקינג סרטון אחד מסכן יא בני זונות מושחתים

המגמה ברורה ולאלה שמתקשים אני אכתוב בקצרה:

המוני גופים בעלי כוח והשפעה מההתאחדות ועד לממשלה משתפים פעולה כדי להפוך את חיפה למשתתפת קבועה בליגת האלופות. 

כרגע זה בא על חשבון מכבי שהיא הקבוצה שמאיימת לקחת את הצלחת,אבל זה יקרה נגד כל מועדון שיהיה במצב הזה.

כל הליגה צריכה להפנים מה קורה ולצאת נגד התופעה.

18 דקות לפני, קובי השועל said:

לעצור את הליגה, שכל הקבוצוצ לא יופיעו עד להסרת הגידול של בית הדין.

מכבי נלחמה בבית הדין? גייסה קבוצות אחרות לשינוי התקנון? לא עשו כלום

אם אני מיץ' גולדאהר וכל הכסף שלו ורואה מה קורה פה, הייתי עושה ממכבי קבוצה שתעשה צחוק ממה שקורה בערב הסעודית רק בשביל להראות לכולם מאיפה משתין הדג

אבל איפה אני ואיפה מיץ' האציל שנותן לכולם לנקנק את הקבוצה שלו משל היא עובדת בצומת

לאוהדי חיפה שקוראים פה מאחל לכם **** בראש, בלי השחרור של עומר אצילי והשרמוטות אתם עדיין בוכים במחילות שלכם על מרקו בלבול.

הייתי מאונן על מכבי חיפה או למות ומזיין כשברקע קטן ב2.

אין דבר בעולם שאתם פוחדים ממנו יותר מזה שנחזור ונזיין לכם תתחת, מועדון עלוב ומושחת עם הקהל הכי מטומטם במדינה.

מדברים לי על פרופילים ונתונים חושבים המציאו תגלגל עשיתם קורס אצל קבסה ואורי קופר ישבורים. 

הגלגל עוד יסתובב יבני זונות וזה יכאב הרבה יותר מפעמים קודמות.

10 דקות לפני, Barksdale said:

לאוהדי חיפה שקוראים פה מאחל לכם **** בראש, בלי השחרור של עומר אצילי והשרמוטות אתם עדיין בוכים במחילות שלכם על מרקו בלבול.

הייתי מאונן על מכבי חיפה או למות ומזיין כשברקע קטן ב2.

אין דבר בעולם שאתם פוחדים ממנו יותר מזה שנחזור ונזיין לכם תתחת, מועדון עלוב ומושחת עם הקהל הכי מטומטם במדינה.

מדברים לי על פרופילים ונתונים חושבים המציאו תגלגל עשיתם קורס אצל קבסה ואורי קופר ישבורים. 

הגלגל עוד יסתובב יבני זונות וזה יכאב הרבה יותר מפעמים קודמות.

מאשר את המסר.

מתפלל שביום ראשון נבעיר את המגרש ברמות שעוד לא היו פה. שיזרקו אבוקות ורימונים לדשא כאילו זה מלחמה. לא רוצה שנשחק דקה מרוב עשן ובלאגן. 

כל היציע צריך להיות שלטים נגד השחיתות והריקבון. 

כבר אין משמעות לספורטיביות. אי אפשר לקחת אליפות ככה.

אני עם דלקת גרון מהמשחק בחמישי מרוב שצרחתי שם,לא יוצא מהבית מראשון בתקווה להחלים עד חמישי הקרוב אבל אם יש מחאה או משהו נגד השרמוטות האלה אני בא.