Jump to content

לסגור פה את הכדורגל / "העונש" של חיפה

ohad maccabi

Recommended Posts

אני חושב שזה ראוי לנושא בפני עצמו. 

חיפה נענשה בקנס כספי שולי למרות תנאי בכל זריקה נוספת של פירו למגרש. 

מקריאה של פסק הדין נראה שיש פה שיתוף פעולה של התובע, ההתאחדות, חיפה, התקשורת והאוהדים. 

התובע - לא אוסף תמונות של האירוע (ויש הרבה מאוד) כדי להביא הוכחות שנזרקו יותר מ5 אבוקות לדשא והודלקו עוד עשרות ביציע. 

התקשורת - מתחיל מהשדרים שלא דיברו על האירוע בזמן אמת וכמובן אתרי הספורט שלא התייחסו לאירוע 

ההתאחדות - מושחתים כרגיל, לא ביקשו מהתובע להביא הוכחות ורק מלקרוא את השורות למטה מבינים שהכל פה מסריח, פתאום לא ראו אבוקות ויש סתירה בין הגרסאות בגלל הפסקת שתייה 

לסגור פה הכל ומהר

עריכה - הורידו נקודה אחת בערעור, בפסק הדין כתבו שלא תהיה הורדת נקודות על שימוש בפירוטכניקה, ושהנקודה שירדה זה על סוף העונה שעברה שהם זרקו עלינו אבוקות. 

אם ככה למה הורידו נקודה אחת ולא 2?

Screenshot_2023-08-22-12-03-40-04_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.thumb.jpg.900c93e9604b6a42668458875eeb2fe6.jpg

IMG-20230822-WA0044.jpg

Screenshot_2023-08-22-12-14-32-68_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg

חחחחחחח הכל פה כל כך רקוב וצפוי. 

בתוך שבוע הספיקו לתת להם לרשום שני גויים גמורים כישראלים ולהחליק להם את הורדת הנקודות. הדיון בכלל היה לפני שבוע, אבל נתנו לאנשים לשכוח שהוא התקיים וניסו להעלים את העונש. 

אנחנו עדים לדיקטטורה ושחיתות ברמה הכי גבוה שיש. אין לזה תקדים בשום מקום אחר בכדורגל. 

אם לא היינו מנוהלים על ידי קוקסינלים כבר היינו מודיעים על החרמת הליגה עם כל הביזיונות פה. תקדים אחר תקדים הם משתינים עלינו מהמקפצה ושוברים שיאים חדשים בכל פעם. 

מחכה כבר להורדת הנקודות שנקבל אחרי הדרבי. 

שימו לב שהנרטיב הוא ספורטיביות ושדברים יוכרעו על כר הדשא.

כמובן שזה ישתנה בשנייה שזה יהיה אנחנו.

כל אוהד מכבי שזורם ומפרגן להם על "העבודה הנכונה" הוא בן שרמוטה נחות אפס בוגד.

Just now, החתול הצהוב said:

נסיבות עלומות אומרים לכם

Image

זה כמו החתונה הדיסקרטית של סונדגרן

הבחור בכלל בילה בבית זונות יצא לו אזרחות בטעות

וואו וואו וואו

זה לא שמישהו פה חשב שיהיה משהו אחר,

אבל לראות את זה... פשוט וואו.

באמת שלא מאשים את מכבי/מאירי וכו.

זה לא שחיפה באמת יש עורכי דין כאלה מדהימים שמצליחים כל פעם להוציא אותם מזה.

תבינו ששחר מנהל פה את הכדורגל ואין ממש מה לעשות עם זה פרט ללפוצץ את הליגה

כל פעם אני אומר ששום דבר לא יפתיע אותי ואז אני מופתע

לא מזה שלא הפעילו את העונש או שהעמידו לא בנסיבות מחמירות אבל הפירוטים במסמך הזה זה פשוט לתפוס את הראש.

לא נשפך מספיק אור מסרטוני הוידיאו!! פס הקול של השידור תומך בגרסת הנאשמת!! אבוקה בודדת!!

מטורף מטורף מטורף

1 דקה לפני, עמית ר said:

באמת שלא מאשים את מכבי/מאירי וכו.

הם לא אשמים שיענקלה הזקן המתקלף שחר מושחת ובהתאם כל המוצצים של ההתאחדות ובית הדין, הם כן אשמים שהם לא פותחים את הפה המסריח שלהם כבר ושורפים פה את כל העולם עם כל התקדימים האלה.

1 דקה לפני, דקסטר said:

כל פעם אני אומר ששום דבר לא יפתיע אותי ואז אני מופתע

לא מזה שלא הפעילו את העונש או שהעמידו לא בנסיבות מחמירות אבל הפירוטים במסמך הזה זה פשוט לתפוס את הראש.

לא נשפך מספיק אור מסרטוני הוידיאו!! פס הקול של השידור תומך בגרסת הנאשמת!! אבוקה בודדת!!

מטורף מטורף מטורף

משקרים בלי בושה פשוט, עושים מהציבור טיפשים.

לפחות היו אומרים "זה לא התפרעות בנסיבות מחמירות" וזהו, אבל ממש מוצאים אותם מזה חלק עם אופציה לזיון עתידי לכל שאר הליגה.

הלוואי שהאוהדים שלהם יהיו מספיק טיפשים בשביל לזרוק כבר במחזור הראשון אבוקות לדשא, יהיה מעניין אז איזה תירוץ ימציאו להם.

1 דקה לפני, צח צחצוח said:

משקרים בלי בושה פשוט, עושים מהציבור טיפשים.

לפחות היו אומרים "זה לא התפרעות בנסיבות מחמירות" וזהו, אבל ממש מוצאים אותם מזה חלק עם אופציה לזיון עתידי לכל שאר הליגה.

הלוואי שהאוהדים שלהם יהיו מספיק טיפשים בשביל לזרוק כבר במחזור הראשון אבוקות לדשא, יהיה מעניין אז איזה תירוץ ימציאו להם.

זה לא משנה מה האוהדים שלהם יעשו.

אם יזרקו, הנרטיב יהפוך להיות פתאום שפירו צריך להיות חוקי לכן לא מענישים.

אוהדי חיפה שקוראים פה, שתקבלו כולכם גידולים בראש במהרה רצוי עוד עכשיו.

העיקר הנרטיב "כדי לא לפגוע בספורטיביות על הדשא" כאילו לא הייתם מתהפכים כמו הסטייק קופים שאתם אם זה היה מכבי. כאילו אף אחד לא מבין את הציניות הצבועה שבנרטיבים שמנסים להכתיב, לא כולם עם אייקיו שלילי כמוכם.

מיום ליום, כאוהד מכבי, המוטיביציה לערוף לחיקוי הזול את הראש גדלה, הנהלת מכבי אתם חבורה של סמרטוטי רצפה, וזה הכי כואב, המזדיינים השותקים בראש ההנהלה שלנו.

אם האחרונים יתפקדו ויפסיקו להיות כאלה קוקסינלים, לא יעזור כלום לכלום ושום דבר שנקרא חיפה גם אם יענקלה יפתח בפני כל בית הדין את הרגליים של הנכדה שלו.