Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מה נסגר? 
לזה שהרכבת לא תעבוד בשבת כבר התרגלנו במדינה המפגרת שלנו.
אבל למה רכבת אחרונה מבת ים בימי חול יוצאת ב22:34?
משחק מתחיל ב20:30 + זמן אבוקות + תוספות זמן + זמני בדיקת ואר+ מהומות והתגוששיות + תודה לשחקנים בניצחונות - יוצאים מהאיצטדיון בערך ב22:30?
ואז יש 4 דקות לרוץ לשדרות ירושלים לתפוס את הרכבת האחרונה? האחרונה?? 
ומשחקים שיתחילו במוצ"ש?  הרכבת האחרונה תצא ב22:30.

אצטדיון של פאקינג 30 אלף איש. 
בכל משחק שהייתי בו באירופה (אפילו באתונה ובאיסטנבול, לא תגידו לונדון או ברצלונה) מחכים בסוף המשחק 10 קרונות מטרו + 80 אוטובוסים בערך.
תוך רבע שעה אזור האצטדיון שומם, כולם בדרך הביתה. 
מה זאת הבדיחה הזאת? על זה שפכו 43 מיליארד שקל? 
בחיי שאנחנו מדינה בדיחה מבחינת תחבורה ציבורית.
נראה לי אני אמשיך להגיע עם אופניים. 

פורסם ב

מאמין שזה ניתן לשינוי ואחרי גג 2 משחקים

יסדרו מצב שלאחר משחקים הרכבת תפעל גם מאוחר יותר

פורסם ב

מי יסדרו? עיריית תל אביב לא אחראית על הרכבת הקלה. אתה צריך לפנות למשרד התחבורה שיושב בירושלים, הוא לא יודע מה קורה בתל אביב. 
ולמה רק לאחר משחקים? מטרו בכל עיר פועל עד לפחות 01:00 בלילה. 
לקרון רק"ל יש תפוסה של 500 איש, זה לעג לרש, יוצאים מהמשחק 30 אלף איש....

פורסם ב

התדירות תגדל עם הזמן, כרגע זה בתקופת הרצה.

פורסם ב
10 דקות לפני, Double said:

התדירות תגדל עם הזמן, כרגע זה בתקופת הרצה.

דאבל, אני יודע את זה. 
אבל זו עדיין בדיחה. 
שלא לדבר על שבת, יהיו משחקים העונה שיש לי תחנת תחתית ליד הבית בר"ג ואני לא אוכל להגיע לבלומפילד ברכבת כי שבת. 
כי בקו האדום אני לא אשתמש יותר מדי, הוא לא באמת משרת אותי להגיע לעבודה, אבל מתי שאני באמת אצטרך אותו, הוא מושבת.

פורסם ב

לגבי שבת צודק, לפי הסקרים 70% מהעם תומך בתחבורה ציבורית בשבת אבל לצערנו יש ממשלת חרדים אז זה לא יקרה.

פורסם ב

הרכבת צפויה להתחיל לעבוד ב5 בבוקר ולהסתיים ב1 בלילה. אם זה יהיה על ההתחלה אני לא חושב אבל זה היעד

פורסם ב
1 hour ago, תמיר8 said:

הרכבת צפויה להתחיל לעבוד ב5 בבוקר ולהסתיים ב1 בלילה. אם זה יהיה על ההתחלה אני לא חושב אבל זה היעד

להסתיים=יציאת קו אחרון?

פורסם ב

אני זוכר שבירושלים בקיץ שנה שעברה היה בלילה אפילו פעם ב25 דקות רכבת עד 3 בבוקר לפחות

פורסם ב
2 דקות לפני, yellowcake said:

אני זוכר שבירושלים בקיץ שנה שעברה היה בלילה אפילו פעם ב25 דקות רכבת עד 3 בבוקר לפחות

בירושלים הרכבת הקלה נפתחה ב-2011 גם שם היו חבלי לידה בשנה הראשונה, לכן יקח זמן לשפוט את השירות, וגם עניין הצפיפות אחרי המשחקים יכולה להיות בעיה(ככה כשמדובר ברכבת קלה ולא מטרו, רכבת קלה יכולה להכיל 500 נוסעים, מטרו 2000 נוסעים)

פורסם ב

אני חושב שזאת הוראה של המשטרה ומכבי אש, 
הרכבת הקלה צריכה לסיים תקופת הרצה, לפני שפותחים את הקו למאסה של אנשים בבת אחת בטווח זמן קצר.

תאר לך אחרי המשחק חלילה, הרכבת מפוצצת אנשים ונתקעת, אין נסיון וכלים להתמודד עם מקרה חירום כזה.

פורסם ב
לפני4 שעות , BODIROGA10 said:

מאמין שזה ניתן לשינוי ואחרי גג 2 משחקים

יסדרו מצב שלאחר משחקים הרכבת תפעל גם מאוחר יותר

קודם יהיה גג ואז יסדרו את זה

פורסם ב
47 דקות לפני, קמאנן said:

מאמין שיסתדר עם הזמן

לגבי עניין השבת - חלם

זה אחד הדברים הכי מרגיזים ולא הגיוניים במדינה.

רוב הציבור המדינה רוצה ובעד תחבורה בשבת.

פורסם ב

קו 707 מגיע בשבת לאצטדיון בלומפילד. יש תחבורה ציבורית בתל אביב בשבת..

פורסם ב

הגעתי וחזרתי היום למשחק באוטובוס ממרכז ר"ג.

בהלוך היה סביר, עליתי על האוטובוס ב18:40 והגעתי ב19:30. זה 20 דק יותר ממה שתיזמנו האפיליקציות, באוטובוס מפוצץ.

בחזור היה כרגיל סיוט, לחכות לקו 1 כבר מראש ויתרתי, אז זה ללכת עד שדרות הר ציון לתפוס אוטובוס שלא עומד בפקקים של האצטדיון. יצאתי ב22:00 והגעתי לבית ב23:20. שעה ועשרים מתל אביב לרמת גן. 

מקווה שיתחילו לשמור על סדר תחבורתי ביציאה מהמשחק, לשמור על נת"צים פנויים, לתגבר קווים מרכזיים, אי אפשר להמשיך עם הגעה ברכב פרטי לאצטדיון.

פורסם ב

75 שנה למדינה ואנחנו ביום היסטורי הרכבת הקלה בגוש דן נחנכה רשמית. נסיעת בכורה של אוהדי מכבי בשבוע הבא

a7Lqe7x.jpg

בתמונה ניתן לראות שתחנת בלומפילד ממוקמת מאחורי שער 11 ו-13

אפשר גם לרדת בתחנת סלמה(מומלץ רק למנויי 2 ו-7) בחזור עדיף לעלות בתחנת בלומפילד כי הצפי הוא לצפיפות ברכבת אז עדיף לעלות בתחנה המוקדמת(למי שנוסע לכיוון תל אביב-רמת גן-פתח תקווה)

לבאים ברכבת ישראל מכיוון צפון, מומלץ לרדת בסבידור מרכז וללכת לתחנת הקו האדום הסמוכה בארלוזורוב(20 דקות נסיעה לבלומפילד)
לבאים מהדרום מומלץ לרדת בחולון וולפסון וללכת לתחנת הקו האדום הסמוכה בשדרות ירושלים/הבעש״ט(5 דקות נסיעה לבלומפילד)

פורסם ב
On 18.8.2023 at 01:35, קייפטאון said:

הגעתי וחזרתי היום למשחק באוטובוס ממרכז ר"ג.

בהלוך היה סביר, עליתי על האוטובוס ב18:40 והגעתי ב19:30. זה 20 דק יותר ממה שתיזמנו האפיליקציות, באוטובוס מפוצץ.

בחזור היה כרגיל סיוט, לחכות לקו 1 כבר מראש ויתרתי, אז זה ללכת עד שדרות הר ציון לתפוס אוטובוס שלא עומד בפקקים של האצטדיון. יצאתי ב22:00 והגעתי לבית ב23:20. שעה ועשרים מתל אביב לרמת גן. 

מקווה שיתחילו לשמור על סדר תחבורתי ביציאה מהמשחק, לשמור על נת"צים פנויים, לתגבר קווים מרכזיים, אי אפשר להמשיך עם הגעה ברכב פרטי לאצטדיון.

כשתהיה רכבת יוכלו לחנות איפשהוא על הקו (מי שאין לו קו עד הבית) ואז זה פותר גם את הבעיה הזו

רק נקווה שיהיו רכבות בחזור ושלא נדבר על שבת

אם המועדון היה עם קצת יוזמה היה עושה שאטלים הלוך מחניונים במשחקים בשבת

חלם שלא תמיד תהיה רכבת

פורסם ב

זבלים שהם קראו לקו שעובר בבלומפילד ״הקו האדום״.

אין לנו נציגים בהתאחדות, במנהלת, באיגוד, ובכלל.

ובמקרה הזה- שום נציגות בעיריה,

שאם היתה כזו- היו יכולים למחות על כך.  

אתם מדמיינים ״הקו הצהוב״ בסמי? ״הקו האדום בטדי״?  

הרי זה ברור שמי שחשב על זה אוהדי הפועל. 

בגלל הרגישות, תל אביב אמורה להיות עם צבע קו נייטרלי/לא מובהק כלפי קבוצה זו או אחרת. 

פורסם ב

נניח והרכבת תעבוד 24/7, יש דרך נוחה להגיע מתחנות הרכבת שלום/ההגנה לבלומפילד?

פורסם ב
36 דקות לפני, zion8 said:

נניח והרכבת תעבוד 24/7, יש דרך נוחה להגיע מתחנות הרכבת שלום/ההגנה לבלומפילד?

לא הבנתי, מאיפה אתה מגיע?

פורסם ב
4 דקות לפני, דקסטר said:

לא הבנתי, מאיפה אתה מגיע?

מגיע מהצפון. שוקל להגיע ברכבת לשלום או להגנה ומשם לקחת רכבת קלה אם זו תהיה פרוצדורה סבירה.

פורסם ב
3 דקות לפני, zion8 said:

מגיע מהצפון. שוקל להגיע ברכבת לשלום או להגנה ומשם לקחת רכבת קלה אם זו תהיה פרוצדורה סבירה.

אם אתה מגיע מהצפון תרד בסבידור מרכז יש לך תחנה של הרכבת הקלה שם. אם אתה יורד בשלום יש לך 5 דקות הליכה משם במנחם בגין/יהודית תחנה של הקלה

פורסם ב

לפי מה שנראה כרגע אין מה להתייחס לזה בכלל..

שעות לא נוחות (גם לא עובד בשבת),

קרונות קטנים שיכולים להכיל רק כמה מאות נוסעים (מתוך 29 אלף מקומות באצטדיון),

לא מסונכרן עם שאר התחבורה הציבורית למי שמגיע מחוץ לעיר (לא תמיד יש רכבות בשעות האלו).

בקיצור, לא פותר בעיה אמיתית של פקקים או חניה מסביב לאצטדיון.

פורסם ב

מכבי לא יכולה לבקש לתגבר רכבות לאחר המשחק? יכול מאוד להקל על החיים למשחק בחמישי אבל מפחד לבנות על רכבת אחת שתגיע ב22:32 +- ובטח לא תצליח להכיל את כמויות האוהדים (מגיע מפתח תקווה)