Jump to content

עידוד, מולטימדיה ושירי עידוד 23/24

elad5050

Recommended Posts

לפני17 שעות , netanel7 said:

הם תמיד היו גוש של 10+- אנשים שעמדו בקו ראשון בשער 11.

אולטרס 95 משהו כזה היה רשום להם על החולצות..

לא חדש

אז לא הבנתי

האולטראס לא התאחד לפנאטיקס?

חשבתי שהפנאטיקס זה איחוד של כל הארגונים שהיו ביציע

45 דקות לפני, פושטק said:

אז לא הבנתי

האולטראס לא התאחד לפנאטיקס?

חשבתי שהפנאטיקס זה איחוד של כל הארגונים שהיו ביציע

הפנאטיקס קם אחרי השחקן ה-12 והיה מורכב מחלק מהאנשים מהשחקן ועוד חדשים.

אולטראס 96 התפרק שנה אחרי וחלק מהאנשים שם גם הצטרפו לפנאטיקס.

חלק מאולטראס 96 (הגרעין הקשה מה שנקרא) שלא הצטרפו ממשיכים להגיע עד היום ביחד למשחקים בדרך כלל בתלבושת האחידה הזאת עם הכיתוב של האולטראס או armata

12 דקות לפני, Krishi said:

הפנאטיקס קם אחרי השחקן ה-12 והיה מורכב מחלק מהאנשים מהשחקן ועוד חדשים.

אולטראס 96 התפרק שנה אחרי וחלק מהאנשים שם גם הצטרפו לפנאטיקס.

חלק מאולטראס 96 (הגרעין הקשה מה שנקרא) שלא הצטרפו ממשיכים להגיע עד היום ביחד למשחקים בדרך כלל בתלבושת האחידה הזאת עם הכיתוב של האולטראס או armata

אני מניח שהאידאולוגיה שלהם ממש שונה משל הפנאטיקס 

הפנאטיקס רוצים לעודד ממש ממש חזק והאולטראס רוצים לעודד חזק ממש ממש

35 דקות לפני, פושטק said:

אני מניח שהאידאולוגיה שלהם ממש שונה משל הפנאטיקס 

הפנאטיקס רוצים לעודד ממש ממש חזק והאולטראס רוצים לעודד חזק ממש ממש

קודם כל מי אמר שהם לא מעודדים? הם פשוט לא באים בתור ארגון פעיל ביציע. הוחלט רק על ארגון אחד שיהיה מוביל וטוב שכך כי אף אחד לא רוצה לחזור למה שהיה פה בתחילת שנות האלפיים בין השחקן לאולטראס.

דבר שני אתה מפשט את זה יותר מדי, ברור שבראש ובראשונה המטרה היא לתמוך במכבי ועדיין לכל ארגון אולטראס יש עוד אג'נדות ודרכי פעולה שונות במצבים שונים. אם כל הארגונים היו אותו הדבר הם מעולם לא היו רבים אחד עם השני בטח כמו במלחמות שהין בין השחקן לאולטראס, וגם במועדונים אחרים בארץ ובעולם.

1 hour ago, Krishi said:

קודם כל מי אמר שהם לא מעודדים? הם פשוט לא באים בתור ארגון פעיל ביציע. הוחלט רק על ארגון אחד שיהיה מוביל וטוב שכך כי אף אחד לא רוצה לחזור למה שהיה פה בתחילת שנות האלפיים בין השחקן לאולטראס.

דבר שני אתה מפשט את זה יותר מדי, ברור שבראש ובראשונה המטרה היא לתמוך במכבי ועדיין לכל ארגון אולטראס יש עוד אג'נדות ודרכי פעולה שונות במצבים שונים. אם כל הארגונים היו אותו הדבר הם מעולם לא היו רבים אחד עם השני בטח כמו במלחמות שהין בין השחקן לאולטראס, וגם במועדונים אחרים בארץ ובעולם.

לקהל של מכבי צריך להיות ארגון אחד חזק ויציב

לא שלושה בצבעים שונים וב"דרכי פעולה" שונות

במועדונים אחרים ריבוי ארגוני אולטראס החליש את הקהל ופילג אותו

גם באיטליה זה זיין קהלים, ושם על כל 10 כסאות יש ארגון

11 דקות לפני, פושטק said:

במכבי יש ארגון אחד ויחיד, אז לא יודע מה אתה רוצה…

חברה תנשמו מדובר בחבורה של חברים בני 40 שהיו פעם חלק מהאולטראס והם פשוט יושבים במשחקים ביחד

חוץ מלעשות חולצות משותפות הם לא עושים שום דבר אקטיבי שקשור לארגון אולטראס וזה גם לא מעניין אותם 

25 דקות לפני, פושטק said:

נו ומה הבעיה? זה בדיוק מה שיש לנו היום. ארגון אחד ויציב. באמת אני לא מבין מה אתה רוצה... 

16 דקות לפני, guyMTA said:

הארגון העלו סרטון של 17 דקות של עידוד.

איזה שינוי מבורך, חייב להמשיך עם זה!

כשפתחתי את הנושא - לזה פיללתי!!

עכשיו רק לשפר זווית קצת, לחלק לקטעים יותר קצרים, לפמפם קטעים נבחרים ברשתות החברתיות - וזה מושלם!!

On 30.7.2023 at 20:41, elad5050 said:

כשפתחתי את הנושא - לזה פיללתי!!

עכשיו רק לשפר זווית קצת, לחלק לקטעים יותר קצרים, לפמפם קטעים נבחרים ברשתות החברתיות - וזה מושלם!!

בדיוק,  ואם אפשר גם למלא את הקיר הלבן מאחורה בכתב כחול

(נייליון כחול כהה+ מסקינטייפ חזק ושקוף,

זה 100% יספיק, ומרחוק לא רואים את ההדבקה).!  

+ הקיר בין שער 10 ליציע 8,  המקבילית ..

שבכל זווית מהטלויזיה יראו את הדגל/באנר,

וזה מוסיף ליצירתיות.   תנסו במשחק הבא. 

מדהים, איזה כיף יאללה. כמו שאמרו כמה שיותר לפזר את הקטעים. היו חסרים לי הטירוף של אחרי הגולים, "אין שום דבר שאני אוהב יותר" אחרי הגול של זהבי היה מדהים.

בכללי אחלה פתיחה עונה של הארגון ושל הקהל, 2 משחקים שממש נהניתי מהם ולא רק מהתצוגה על הדשא, הלוואי והעונה זה יחזיק עד הסוף.

לפני8 שעות , קובי השועל said:

הכל מדהים חוץ מהרמת ביצוע המוזיקאית.

אפשר לתת קצת מילים, אנחנו לא ב2005

לא שמעת פסיי בחייך אה? 

פחות מתחבר לז’אנר, אבל אני תמיד מבסוט כשמשחררים דברים שקשורים לשירי קהל ופורצים דרכים חדשות, לא זכור לי בשום מקום בארץ שעשו דברים כאלה 

49 דקות לפני, Coolio said:

לא זכור לי בשום מקום בארץ שעשו דברים כאלה 

להפועל ולחיפה יש להקות פאנק עם שירים מהיציע

וגם בית"ר הוציאו טראנסים בעבר

On 20.7.2023 at 11:07, elad5050 said:

אני מודה שזה משהו שאני חושב עליו כבר הרבה זמן, אבל לא ידעתי אם לפתוח נושא או שיש נושא ייעודי שסתם שכחתי ממנו (במידה וכן - אפשר לנעול מבחינתי).

אני לא יודע אם זה רק אני, אבל יש תחושה של שינוי אווירה וחשיבה של הפנאטיקס. זה מתחיל בקריאות להגיע בצהוב, עכשיו בשירי שחקנים שסוף סוף חוזרים ליציע ועוד דברים.

אם אני לא טועה היה פה גם יוזר שהתייחס לטענות שעלו כלפי הארגון וכל מיני כאלה (נראה לי @שומע מ) וזה היה מבורך.

אני חושב שאחד הדברים שעדיין חסרים לי זה החיבור של כלל הקהל לאווירה ולטירוף של האוהדים שכן מעודדים. 

לכן חשבתי לפתוח נושא ייעודי בשביל כמה דברים (יכול להיות שכדאי לפצל את זה אפילו לכמה נושאים, משאיר לשיקול דעת המנהלים):

1. נושא מולטימדיה מרוכז לכל העונה  (לכן הכותרת של הנושא הזה) - סרטונים של היציע בטירוף (גם מהטלויזיה), דגש כמובן על שער 11.
   זה ממש לא אומר שצריך לצלם מתוך היציע (בדרך כלל הצילום חרא וזה פוגע בעידוד) - מה שמביא אותי לנקודה הבאה (סעיף 2)

2. צילומים באיכות טובה -  כנראה שאין ברירה, וחייבים להציב מצלמה באופן קבוע מול שער 11 שתצלם באיכות טובה את העידוד ולהעלות קטעים נבחרים לרשתות.

אין לי ספק שזה יוסיף להייפ סביב הקהל, יוסיף לעוצמה של הארגון ולחיבור של הקהל לאווירה ולשירים. זה קריטי ברמה ששווה לדבר על זה עם מכבי שכבר הציבו בעבר מצלמות מול שער 11 למטרות אחרות (ויש פה לא מעט יוזרים עם קשרים לפי השמועות).

3. כתיבת שירים - אני מאוד אוהב הרבה דברים שהארגון עושה, נראה שאחד הדברים שקצת יותר קשה להצליח בהם זה כתיבת שירים שהקהל מתחבר אליהם ויהיו קונצנזוס ביציע.

היו שנים שבכל עונה היה נכנס שיר שהיה הופך להיות הלהיט של אותה שנה (סתם דוגמא המרוקאי, שנים רבות, העיר תל אביב, תמיד איתך בכל מקום וכו׳), וגם אם זה היה דועך לאט לאט עדיין השירים היו נשארים בקטגוריית השירים הטובים. 

יש תחושה שבשנתיים שלוש האחרונות פחות להיטים נכנסים, ויש כמה שירים שזכו לעדנה מחודשת ועכשיו הם השירים החמים (זה התחיל בהכל בשביל מכבי או סתכלו לי בעיניים..)

אני חושב שיש הרבה מאוד כותבים מוכשרים בקרב אוהדי מכבי שיכולים לתת הרבה רעיונות לשירים טובים שיכולים לרוץ חזק ביציע. הקהל הרחב פחות אוהב שירים שקשורים לזין על הפועל ולזיין את האדומים, לפחות לעניות דעתי.

אם הייתה איזשהי פלטפורמה שאפשר יהיה בה לשלוח במרוכז שירי אוהדים בצורה מסודרת (עם פורמט שהארגון יחליט עליו - נניח מילים + לחן + הקלטה מסודרת) אפשר יהיה לרענן את השירים ביציע ולהרוויח גם את מעורבות הקהל הרחב. 2 ציפורים במכה אחת.

3.ב. נקודה נוספת לגבי השירים - יש שירים שרק השינוי של איך ששרים אותם, יכול להקפיץ את השיר למעלה (כמו למשל מה שעשו עם הכפיים בשיר צהוב כחול) - אז גם אם לא מדובר על שירים חדשים, יש שירים שכדאי וצריך לשיר אחרת, כי השיר מעולה ושינוי קטן יכול להעיף אותו למעלה.

סיימתי עם החפירה. אם יש כבר נושא על זה - שוב אני מתנצל ואפשר לנעול מבחינתי. 

יאללה מכבי!

שינוי קצב של שיר מאוד חורה לי בכל הארץ שרו אותו מדהים בקש חוץ (מתחבקים וקופצים ממש לאט וביחד כמו תמיד איתך) ומאז לא היה שוב וניסו אלף ווריאציות שלא הלכו

הלוואי ומישהו יראה ויעביר הלאה

ועוד משהו שממש חורה לי- הטעויות במילות השירי דוגמת דגל/סמל יש מלא טעויות נפוצות ואפשר לתקן עם תפאורה שנושאת את המשפט הנכון, זה ממש יעיל לדעתי