Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
14 דקות לפני, דקסטר said:

אתחיל מהסוף - אם הדי אנ איי שלנו הוא לבכות כמו תינוק שלקחו לו את הצעצוע אז כן, מוזמן לחבק את שריקות הבוז האלו.

ינואר מבאס ומאכזב בטירוף, כולם מרגישים שאם לאזטיץ' לא היה מתחכם הקבוצה הייתה נראית טוב יותר אבל למרות כל זה - אנחנו 2 נקודות מהפסגה, אנחנו אלופי המדינה, לקחנו 50% מהצלחות ב-12 שנים האחרונות, אתם באמת לא מצליחים לראות כמה כפויי טובה אנחנו נראים למועדון שלנו?

בוז לקבוצה שלך בוודאות פוגע בקבוצה למשחק הספציפי/תקופה הקרובה הרבה יותר מאשר עוזר. 

שלא תטעה, גם אני נגד עידוד רובוטי וכולנו הסתלבטנו על הפועל שהרימו את הבאנר ועודדו בשגעת כשקיבלו את הרביעי, משהו שלא יקרה אצלנו אם חס וחלילה נגיע למצב כזה מקצועית. 

אני נגד עידוד רובוטי במובן התכלסי של המילה, אני חושב שאנחנו צריכים לחיות הרבה יותר את המשחק ברמת בוז לשופט בכל שריקה נגדנו גם אם היא מוצדקת, בוז ולחץ על היריבה ודחיפה לקבוצה שטיפה פחות הולך. בוז לשוער שנראה הכי חסר ביטחון בעולם זה פוגע נטו במכבי. לא מבין איך זה מרגיש למישהו הגיוני.

לא הארגון לא הפודקסט ובטח לא הפורום הזה שאיבד את כוחו לפני יותר מעשור, יצליחו לחנך את הקהל של מכבי, אם אתם חושבים שהקהל של מכבי זה 500 איש של מכבי פנאטיקס, אלפי מאזיני הפודקאסט וה200 איש מהפורום יש לכם טעות גדולה, הרוב המכריע לא קיים לא פה ולא פה פעם הוא לא היה בסושיאל בכלל היום זה הלב הצהוב.

אנחנו יכולים לעשות שמיניות באוויר הדי אנ דיי של המועדון והקהל זה בדיוק מה שאתה מגדיר כמוקצה.

ניסו להילחם בזה שנים, זה חסר סיכוי, אולי אם נדבר על זה גלויות וננסה להבין את הדבר הזה נמצא נוסחא שיכולה לעבוד ולהרגיש אותנטי.

לפני שזה קורה, אני בסדר גמור עם סטטוס קוו שבו הארגון מעודד ומסביב יש שריקות בוז למחצית הכי משעממת באני לא יודע כמה שנים אחרונות כשזאת הייתה אמורה להיות מחצית של לטרוף את הדשא.

לשיטתך, צריך לעודד ולתמוך ולשדר עסקים כרגיל גם כשברור לכולנו שמשפתי לא ראוי ושהמאמן עוד יותר לא ראוי, מבחינתי זה נירמול בינוניות, אם הייתה קמה צעקה ברורה קודם לכן וחד משמעית אולי בינואר היו עושים שינויים… לדוגמא…. אבל פשוט לקבל את זה זה לנרמל בינוניות

פורסם ב

אגב, אני לא מגיע מפוזיציה של ויכוח.

אני לא אומר אני צודק בוודאות ואתה טועה בוודאות, אני פשוט מציג את הטענות שלי כדי להסביר שהנושא הזה לפחות שווה דיון בפודקסט, כאן, באוטו בדרך למגרש.

פורסם ב

יאללה נמאסתם מה לקחתם קשה כולה קומץ עמה לא מדובר בפודקאסט של וואן שמשחיר אותנו כל שבוע. אחלה עמה אחלה פוד אחלה שיח ואחלה גיוון דעות

3 פרקים בלי רודי ותראו מה קרה. צבא האמת מתחיל להתאחד תזהרו

פורסם ב

חדל להיות כמו החולות אני רוצה אותך כמו סלוגה

סתם מחשבה על פרק 55, הרגשתי שלא מספיק כיסו את החמצת הפנדל של שועה (או שכיסו ופספסתי).

כבר מעשית נקברנו באותו רגע, אני באמת שקלתי לקפל את עצמי מהאצטדיון ולהיפגש פעם הבאה ב - 25/26. ואז זה הוחמץ.

אפילו היתה בדיקת ואר על בעיטה חוזרת, זה היה המסמר האחרון בארון. ואיכשהו גם פה נס.

זה לא הערך הטבלאי של נקודה פחות, ואפילו לא השבת בית"ר למירוץ.

אלא זה לשלשל על עצמך על הבמה המרכזית (שוב כפי שכבר קרה רבות מתחילת עונה).

ויקי צדק שם, זו היתה פעם אחת יותר מדי (הוא ייחס זאת להחמצה של מדמון, אני מייחס לפנדל).

כי תיקו מול בית"ר הזאת הוא מעידה לגיטימית,

אבל ככה פעמיים להפסיד זה סלע שאין לו הופכין.

שלא יהיה ספק, הפסד שם וזה גם שוב הפסד לק"ש, והדרבי של חיפה ירוק והעונה כבר בפחים.

בית''ר של אצילי ומיכה, עם פרטיזנים ב - 5-4, בכתום של ביבס, מפנדל של אחרי קרן בדקה 91 תחת מומנטום שלנו, אחרי ההשפלה בטדי, קוברת אותך.

גזר הדין כבר נחרץ.

ואז כמו סלוגה שיש לו הופכין קרה הנס.

נ.ב וגם ההחמצה של מדמון כתובה בכוכבים, כי שער לא מוצדק שם היה משכיח מאיתנו שכמעט הפסדנו, וזה היה מתבקש שדווקא לא יכבוש, @Shitzi לרשותך.

פורסם ב

אני מאוד נגד השריקות בוז והקללות נגד הקבוצה/משפתי/לזאטיץ׳, אבל לא הייתי משנה כלום בפודקאסט.

זה פוד אוהדים. כל ההודעות על מטרת הקבוצה, חינוך אוהדים וכו׳ זה באמת בלבולי ביצים.

בסוף זה לא מה שישנה משהו.

תמיד היינו קהל מסריח ומפונק והסיכוי שהפודקאסט ישנה משהו אפסי. 

פורסם ב

אני לא מאמין בחינוך אוהדים כי זה לא ריאלי וטיפשי מדי לצפות ש30 אלף איש ישנו את ההתנהגות שלהם,אבל אני מקווה שהקו של הפודקאסט ימשיך לשים דגש על תרבות עידוד חיובית לצד שיח אוהדים אותנטי כמו שהוא עושה עד עכשיו וחשוב שיש אתכם(אתם מגיעים לקהל מסויים גם אם מועט יחסית ביציעי בלומפילד ולכן יש לכם השפעה כלשהי על דעת הקהל וחשוב לתעל אותה לחיוב).

פורסם ב
לפני3 שעות , קובי החולוני said:

מחזק אתכם על הפרק המהיר

אין ספק שאתם הפודקאסט הכי טוב בעולם

אוהב אתכם !!!

תודה אבא

אל תתרגל :yellow_cool1:

• 2 weeks later...
פורסם ב

נתניה לא קרובה אליכם? ציפיתי לפרק לתוך הלילה ישר אחרי המשחק.

פורסם ב

סוייר לא ציין בסיכום משחק אבל פעם שניה של "תנו הכל" עם הגול, היסטרי.

טס הפפיון לאיצטדיון.

@gilad-b

אגב בדקתי וזה "טס" לא "עף".

פורסם ב

יואו גלעד מה עשית לייי 

הרגת אותי 

פורסם ב

הקטע עם מנספורד ולזאטיץ׳ גמר אותי

לא נורמלים

פורסם ב
On 9.3.2025 at 13:26, צ'אקי said:

צפי לפרק לקראת הפלייאוף?

באוויר ידידיייייי

האזנה נעימה

פורסם ב

פרק מצוין.

משהו נוסף על משינה הוא הבאנר של "האויב כבר לא מפחיד הוא רק זקוק לרחמים"

לדעתי באזור הדרבי בלה-בלה (2006/7) או אפילו לפני.

אחד המשפטים האלמותיים והמהותיים!

פורסם ב

לפני בהרבה

זה מעונת המחאה 03/04

פורסם ב

אפרופו משינה, השיר "את לא כמו כולם" יכול לתפוס חזק ביציעים.