Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
57 דקות לפני, אקיטה said:

אם רודי לא בפרק הבא זה פשע

פורסם ב

חייב להגיד שתוך כדי המשחק לא הפסקתי לחשוב על הדרישה שלכם לא לשרוק בוז,

אבל הדרך היחידה של אוהד ממוצע להביע את הדעה שלו כלפי הגישה של המאמן / המועדון / השחקנים אם צריך - היא בלשרוק בוז במגרש.

(אם תזמינו אותי לפודקאסט יהיה לי מקום חדש להביע את הדעה ולא במגרש :whistling:)

אני חושב שבוז במגרש כשהשיטה לא עובדת והמאמן ישן בעמידה (וגם השחקנים) הוא יותר טוב ויש לו סיכוי יותר טוב להשפיע מאשר שלט בקריית שלום או תגובה כועסת בפייסבוק.

הגול שלנו הגיע אחרי שריקות בוז שגרמו לשחקנים להתחיל לשחק בקצב מהיר יותר, ולפעמים הניעור הזה מהקיפאון זה מה שהם צריכים.

*אדגיש - קודם מעודדים חזק, ואז חזק יותר, אבל כשהפאנטיקס גם נרדמים והשחקנים בעולם משל עצמם - צריך לנער את כולם (הבוז מעיר גם את הפאנטיקס מסתבר)

אחרי ששמעתי אתכם לא מעט שעות אני יודע להגיד שהערכים שלנו דומים ושאתם כמוני מצפים לראות מכבי דורסנית שבא לטרוף את הליגה.

דיברתם יפה על זה שלא תמיד בכל עונה זה אפשרי - וככה הכדורגל.

אני מסכים מאד, ועדיין תמיד ארצה את מכבי הכי גדולה הכי חזקה הכי מוצלחת! :wubyellow3:

נ.ב

השתמע בסוף הפרק של הפודקאסט הטוב בעולם לגילו שאתם נערכים לפרק נוסף רק בסוף העונה הסידרה ולפני הפליאוף.

אל תהיו לאזטיץ', הקהל לא בנוי לעוד אכזבות :please:

פורסם ב
13 דקות לפני, osfeee said:

חייב להגיד שתוך כדי המשחק לא הפסקתי לחשוב על הדרישה שלכם לא לשרוק בוז,

אבל הדרך היחידה של אוהד ממוצע להביע את הדעה שלו כלפי הגישה של המאמן / המועדון / השחקנים אם צריך - היא בלשרוק בוז במגרש.

איזה משפט מזעזע

פורסם ב
לפני13 שעות , osfeee said:

נ.ב

השתמע בסוף הפרק של הפודקאסט הטוב בעולם לגילו שאתם נערכים לפרק נוסף רק בסוף העונה הסידרה ולפני הפליאוף.

אל תהיו לאזטיץ', הקהל לא בנוי לעוד אכזבות :please:

פוש לילה מרגש יותר מפוסט Thank You של משפתי.

תודה שהצגתם את הדיון מהימים האחרונים כאן כל כך יפה :flowers:

פורסם ב

@osfeee היקר

עצם זה שהבאנו אותך לדיון פנימי האם שווה לשרוק או לא זה סימן שהפוד הזה מקיים את החזון שלו להיות במה לדיונים רלוונטים לאוהדי מכבי (וגם במה לשאר זיוני השכל שלנו)

מקווה שתמשיך להאזין ואני אצליח בסוף לשכנע אותך לשים את הזיטונים באקט המקביל (:

פורסם ב
43 דקות לפני, gilad-b said:

@osfeee היקר

עצם זה שהבאנו אותך לדיון פנימי האם שווה לשרוק או לא זה סימן שהפוד הזה מקיים את החזון שלו להיות במה לדיונים רלוונטים לאוהדי מכבי (וגם במה לשאר זיוני השכל שלנו)

:wubyellow3:

43 דקות לפני, gilad-b said:

מקווה שתמשיך להאזין ואני אצליח בסוף לשכנע אותך לשים את הזיטונים באקט המקביל (:

"למה אי אפשר גם וגם??" 

(הלוואי שהבוז לשופט ולריביה היה חזק יותר)

פורסם ב
7 דקות לפני, Dalembert said:

אני חפץ בפינת הישרדות ארה"ב 

על העונה האחרונה פינה לא תספיק

מושלם

פורסם ב
On 10.2.2025 at 01:12, אקיטה said:

אם רודי לא בפרק הבא זה פשע

ישששש

פורסם ב
לפני2 שעות , gilad-b said:

על העונה האחרונה פינה לא תספיק

מושלם

10/10

בסדר אל תדאג תכף עונה 48 ותעשו פינה קבועה @BuSa הבטיח

פורסם ב

דעה לא פופולרית:

אם אתה שורק בוז, זה כן הופך אותך לפחות אוהד.

לגבי הטיעון שזה עשוי לנער שיקול מקצועי כלשהו אצל מאמן - מאמן מזהה מגמות בקהל עוד לפני שזה מתכנס לאפקט של בוז שלילי.

זה מספיק כדי לרמז לו על אי שביעות רצון מקצועית. אבוי לנו אם כתוצאה מבוז תתחיל להיווצר על המאמן השפעה בקבלת ההחלטות.

זה קו פרשת המים שמרגע בו הוא קורה, מאמן יתחיל לאבד לגיטימציה לנהל את הקבוצה.

אני לא בטוח איפה לאזה על הרצף הזה, אבל כן בטוח שעלינו הקהל עוד האפשרות להכריע את גורל העונה.

שקט בגיזרה ואתה במרץ מארח את ב"ש כשאתה מעליהם אחרי כל העונה הזו.

פורסם ב

מי שלא היה בטדי נגד הפועל ירושלים בגביע (הפסדנו), לא יודע מה זה קור

פורסם ב
לפני2 שעות , דקסטר said:

אוהב אתכם אבל פרק באסה

רוצה לומר מאיזו בחינה?

בגלל שהיה מישהו שצידד בשריקות בוז תוך כדי משחק?

פורסם ב

דיברתי על זה גם במהלך הפרק (עם עצירה באמצע לחגיגות דרבי סל) 

בסוף כל פרק יש ׳מחנה׳ בקרב המאזינים שפחות מתחבר לרוח הדברים שנאמרו

אני מאמין שזה טבעי ולגיטימי כשמדובר על שיחות אוהדים אותנטיות

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

רוצה לומר מאיזו בחינה?

בגלל שהיה מישהו שצידד בשריקות בוז תוך כדי משחק?

אנסה לכתוב בכללי כי זה לא ספציפית עליו ואני בטוח שיש עוד כאלו בדעתו - מבאס לשמוע מאוהד ותיק שחשוב לו אווירה/עידוד/תמיכה שהוא באמת מאמין שמשהו טוב יכול לצאת מזה.

ואולי אני אובר צדקן ואני מבין שהפוד הזה הוא סטייל שיחת חברים מ-11 אבל לא כיף לי לשמוע קללות על מאמן/שחקנים בפורמט כזה.

חוץ מזה היו טיפה יותר מדי השחרות לטעמי ביחוד במחזור שגם ב"ש לא נראית טוב ומנצחת וחיפה עם איבוד נקודות.

נקווה שזה יראה יותר טוב על הדשא ביום ראשון והפרק הבא יהיה יותר חיובי ושמח.

פורסם ב
54 דקות לפני, דקסטר said:

אנסה לכתוב בכללי כי זה לא ספציפית עליו ואני בטוח שיש עוד כאלו בדעתו - מבאס לשמוע מאוהד ותיק שחשוב לו אווירה/עידוד/תמיכה שהוא באמת מאמין שמשהו טוב יכול לצאת מזה.

ואולי אני אובר צדקן ואני מבין שהפוד הזה הוא סטייל שיחת חברים מ-11 אבל לא כיף לי לשמוע קללות על מאמן/שחקנים בפורמט כזה.

חוץ מזה היו טיפה יותר מדי השחרות לטעמי ביחוד במחזור שגם ב"ש לא נראית טוב ומנצחת וחיפה עם איבוד נקודות.

תהיה רגוע דקסטר בראשון מזיינים

פורסם ב
לפני10 שעות , דקסטר said:

מוזר/כואב יותר כשמגיע מקומץ עמה שעל פניו אמור להיות הרכב של אוהדי מכבי אמיתיים ותיקים ואינטילגנטיים שעברו דבר או שתיים ביציע ויודעים מה נכון (בסיטואציה הזאת שיש בה נכון ולא נכון) ומה ההשפעה בסוף של דברים כאלו על היציע וכתוצאה מכך על הקבוצה.

פורסם ב

הויכוח לדעתי נעוץ בשאלה האם הפוד מתיימר להיות גורם להרים את הקהל ולא משנה מה, גם אם זה אומר לפגוע ברמת המקצועיות והיושר של הפוד או שמקצועיות הפוד שבו מדברים גם על דברים פחות טובים, כולל השחרות, גובר על להרים לקהל המאזינים בכל מחיר. 

יש פה שני ערכים שמתנגשים.

בהצלחה @gilad-b 

בכל מקרה בתור מאזין קבוע אתם אחלה, מצחיקים, קלילים והכל טוב.

פורסם ב
15 דקות לפני, צ'אקי said:

הויכוח לדעתי נעוץ בשאלה האם הפוד מתיימר להיות גורם להרים את הקהל ולא משנה מה, גם אם זה אומר לפגוע ברמת המקצועיות והיושר של הפוד או שמקצועיות הפוד שבו מדברים גם על דברים פחות טובים, כולל השחרות, גובר על להרים לקהל המאזינים בכל מחיר. 

יש פה שני ערכים שמתנגשים.

בהצלחה @gilad-b 

בכל מקרה בתור מאזין קבוע אתם אחלה, מצחיקים, קלילים והכל טוב.

אין שום קשר לרמה המקצועית או הרמת הקהל.

אם כבר השאלה היא האם הפוד רוצה להצליח מבחינת פופולריות על חשבון מכבי או שהאוהדים שמריצים אותו זוכרים שהם אוהדי מכבי ומטרתם כאוהדים היא טובת הקבוצה. (וגם זאת לא השאלה כי זה לא באמת מתנגש)

גם אם לא כיף לי לפעמים לשמוע כמה מכבי זבל וכמה משפתי נוראי ואיזה אפס הוא, גם אם זה נשמע לי מוגזם זה לגיטימי כשמדובר על שיחת חברים ביציע (וכמובן, על פוד הומוריסטי בצורה מוצלחת מאוד, קורעים אותי אישית מצחוק כל פרק), גם אני מתפלא עם חברים שלי על כמה חלש שוער יכול להיות ועל זה שאין תקדים למשחק גובה ככ חלש כמו שלו (מצד שני, כשאחד מהם מוחא כפיים בהחזרת כדור שהוא תפס, אני תופס לו את היד לעצור אותו ואחכ גם מדגיש שזה לא סלמתק ואנחנו לא מעודדים את זה) - זה עובר את הרף ההגיוני בפוד.

אבל כשמדובר על "אני שורק בוז ובזכותי יוצא יותר טוב למכבי" התגובות לא צריכות להיות "וואלה לא מסכים, נראה לי אתה טועה, כל אחד מה שהוא חושב" אלא תגובה נחרצת וברורה, אנחנו אוהדים. התפקיד שלנו הוא לעודד. בסיטואציה שאנחנו נמצאים בה לשרוק בוז לקבוצה, למאמן, לשוער. בזמן משחק. עושה רק נזק. רק פוגעת בנו. רק גורמת לעוד איבוד נקודות. ומי בכלל אנחנו אוהדים רנדומליים שנחליט שאנחנו צריכים "להעיר את המאמן" התבלבלנו, שכחנו את התפקיד שלנו. זה לא עובר אותי, זה לא סבבה ולא מתקבל לדעתי. 

יש פה מקרה ברור של שחור ולבן, של צודק וטועה והפוד צריך להבהיר את זה. אנחנו לא מעודדים שריקות בוז בזמן משחק לקבוצה שלנו, זה פוגע בקבוצה וזה לא אקט של אוהדי הקבוצה. זהו.

פורסם ב
לפני1 שעה , Sawyer said:

אם כבר השאלה היא האם הפוד רוצה להצליח מבחינת פופולריות על חשבון מכבי או שהאוהדים שמריצים אותו זוכרים שהם אוהדי מכבי ומטרתם כאוהדים היא טובת הקבוצה. (וגם זאת לא השאלה כי זה לא באמת מתנגש)

גם אם לא כיף לי לפעמים לשמוע כמה מכבי זבל וכמה משפתי נוראי ואיזה אפס הוא, גם אם זה נשמע לי מוגזם זה לגיטימי כשמדובר על שיחת חברים ביציע (וכמובן, על פוד הומוריסטי בצורה מוצלחת מאוד, קורעים אותי אישית מצחוק כל פרק), גם אני מתפלא עם חברים שלי על כמה חלש שוער יכול להיות ועל זה שאין תקדים למשחק גובה ככ חלש כמו שלו (מצד שני, כשאחד מהם מוחא כפיים בהחזרת כדור שהוא תפס, אני תופס לו את היד לעצור אותו ואחכ גם מדגיש שזה לא סלמתק ואנחנו לא מעודדים את זה) - זה עובר את הרף ההגיוני בפוד.

אבל כשמדובר על "אני שורק בוז ובזכותי יוצא יותר טוב למכבי" התגובות לא צריכות להיות "וואלה לא מסכים, נראה לי אתה טועה, כל אחד מה שהוא חושב" אלא תגובה נחרצת וברורה, אנחנו אוהדים. התפקיד שלנו הוא לעודד. בסיטואציה שאנחנו נמצאים בה לשרוק בוז לקבוצה, למאמן, לשוער. בזמן משחק. עושה רק נזק. רק פוגעת בנו. רק גורמת לעוד איבוד נקודות. ומי בכלל אנחנו אוהדים רנדומליים שנחליט שאנחנו צריכים "להעיר את המאמן" התבלבלנו, שכחנו את התפקיד שלנו. זה לא עובר אותי, זה לא סבבה ולא מתקבל לדעתי. 

יש פה מקרה ברור של שחור ולבן, של צודק וטועה והפוד צריך להבהיר את זה. אנחנו לא מעודדים שריקות בוז בזמן משחק לקבוצה שלנו, זה פוגע בקבוצה וזה לא אקט של אוהדי הקבוצה. זהו.

חד משמעית! אכזבה עצומה הבחור הזה מהפרק האחרון

פורסם ב
לפני2 שעות , תחיית המתים said:

חד משמעית! אכזבה עצומה הבחור הזה מהפרק האחרון

מה יהיה? עד היום לא מצליח להתנער מתרבות השחקן ה12 שבך אה

כנל לסוייר - אתה קובע שחייב לעודד ולתמוך 90 אבל מי אתה לקבוע? אני קובע שזה שלעצמו עושה נזק אבל מי אני לקבוע? ולכן השיחה שלהם בפוד היא מצוינת כי בדרכם היא נוגעת בדיוק לנושא שיש מה לדבר עליו ועובדה שיש מה לדבר עליו.

היציע מאס בעידוד רובוטי לפני שנים כבר, זה נחמד לקבוצה כמו הפועל שמתחילה כל משחק בהפסד ומקסימום תנצח אבל במכבי אין מקום לנרמל בינוניות או לא עלינו חוסר תחרותיות (ראו ינואר 2025 הארור) אוי לנו כקהל אם אנחנו נקבל את זה כנורמה

אני לא אומר לעשות מחאה ובד עם ספריי בקרית שלום, סך הכל ובטח לאור העבר שלנו מיץ גולדהאר הוא הברכה וזה ברור והדבר האחרון שאנחנו רוצים זה להבריח אותו, אבל המערכת צריכה לקבל מחאה ובוז ביציע או מחיאות כפיים ציניות, בואו חבר׳ה זה יכול להיות הרבה יותר גרוע (טיטולים, פיאט עם חלונות שבורים וכו).

הכל בסדר עם בוז כשהקבוצה נראית כמו שהיא נראית וזה לא משנה אם אנחנו בתמונת האליפות או לא, פה זה מכבי, שמתלונן כל החיים, אין פה נירמול בינוניות ומי שלא טוב יידע את זה, זה לא תואם את הערכים הקוסמנים שהונחלו ביציע בשנות האלפיים? מעולה, זה לא אנחנו ולא הדי אנ איי שלנו…הגיע הזמן שנחבק את מה שאנחנו 

פורסם ב
1 hour ago, Prison Mike said:

מה יהיה? עד היום לא מצליח להתנער מתרבות השחקן ה12 שבך אה

כנל לסוייר - אתה קובע שחייב לעודד ולתמוך 90 אבל מי אתה לקבוע? אני קובע שזה שלעצמו עושה נזק אבל מי אני לקבוע? ולכן השיחה שלהם בפוד היא מצוינת כי בדרכם היא נוגעת בדיוק לנושא שיש מה לדבר עליו ועובדה שיש מה לדבר עליו.

היציע מאס בעידוד רובוטי לפני שנים כבר, זה נחמד לקבוצה כמו הפועל שמתחילה כל משחק בהפסד ומקסימום תנצח אבל במכבי אין מקום לנרמל בינוניות או לא עלינו חוסר תחרותיות (ראו ינואר 2025 הארור) אוי לנו כקהל אם אנחנו נקבל את זה כנורמה

אני לא אומר לעשות מחאה ובד עם ספריי בקרית שלום, סך הכל ובטח לאור העבר שלנו מיץ גולדהאר הוא הברכה וזה ברור והדבר האחרון שאנחנו רוצים זה להבריח אותו, אבל המערכת צריכה לקבל מחאה ובוז ביציע או מחיאות כפיים ציניות, בואו חבר׳ה זה יכול להיות הרבה יותר גרוע (טיטולים, פיאט עם חלונות שבורים וכו).

הכל בסדר עם בוז כשהקבוצה נראית כמו שהיא נראית וזה לא משנה אם אנחנו בתמונת האליפות או לא, פה זה מכבי, שמתלונן כל החיים, אין פה נירמול בינוניות ומי שלא טוב יידע את זה, זה לא תואם את הערכים הקוסמנים שהונחלו ביציע בשנות האלפיים? מעולה, זה לא אנחנו ולא הדי אנ איי שלנו…הגיע הזמן שנחבק את מה שאנחנו 

אתחיל מהסוף - אם הדי אנ איי שלנו הוא לבכות כמו תינוק שלקחו לו את הצעצוע אז כן, מוזמן לחבק את שריקות הבוז האלו.

ינואר מבאס ומאכזב בטירוף, כולם מרגישים שאם לאזטיץ' לא היה מתחכם הקבוצה הייתה נראית טוב יותר אבל למרות כל זה - אנחנו 2 נקודות מהפסגה, אנחנו אלופי המדינה, לקחנו 50% מהצלחות ב-12 שנים האחרונות, אתם באמת לא מצליחים לראות כמה כפויי טובה אנחנו נראים למועדון שלנו?

בוז לקבוצה שלך בוודאות פוגע בקבוצה למשחק הספציפי/תקופה הקרובה הרבה יותר מאשר עוזר. 

שלא תטעה, גם אני נגד עידוד רובוטי וכולנו הסתלבטנו על הפועל שהרימו את הבאנר ועודדו בשגעת כשקיבלו את הרביעי, משהו שלא יקרה אצלנו אם חס וחלילה נגיע למצב כזה מקצועית. 

אני נגד עידוד רובוטי במובן התכלסי של המילה, אני חושב שאנחנו צריכים לחיות הרבה יותר את המשחק ברמת בוז לשופט בכל שריקה נגדנו גם אם היא מוצדקת, בוז ולחץ על היריבה ודחיפה לקבוצה שטיפה פחות הולך. בוז לשוער שנראה הכי חסר ביטחון בעולם זה פוגע נטו במכבי. לא מבין איך זה מרגיש למישהו הגיוני.

פורסם ב
לפני6 שעות , Sawyer said:

יש קשר ישיר.

כי ברגע שהמטרה של הפודקאסט היא נטו להרים לקבוצה ולקהל, אז אין ברירה אלא לדבר רק לטובת הקבוצה ולהגיד מחמאות ושיהיה בסדר ומכאן שלא לתת ביקורות נוקבות או השחרות או להשמיע קולות שונים. בעצם אתה מצמצם את טווח הלגיטמציה.

מה זה פודקאסט מקצועי? בדיוק הפוך. מותר להגיד ה-כ-ל, כולל הכל. חלק יאהבו וחלק לא. אבל אין הגבלה על כלום. הגישה הזאת שמה את הפודקאסט בראש סדר העדיפויות, גם "על חשבון מכבי", בכוונה במרכאות כי זה לא בהכרח פוגע. 

אז בהחלט יש פה ערכים מתנגשים.

רודי משחיר? פוגע? מוריד לקהל? בוא נוציא אותו מהפודקאסט או נציב לו גבולות גיזרה ויאללה נשמע רק דעה אחת פחות או יותר. אבל רודי משקף חלק לא מבוטל מהקהל ואפשר וצריך להכיל. הופך את הפודקאסט ליותר מעניין. זה מהות הפודקאסט, לשקף את כל הצדדים.

מציין שהכל ברמת התאוריה, אין בהכרח השפעה של הקהל לרעה ומצד שני אין בהכרח הרמה של הקהל באופן מוחלט. לא לפי הפודקאסט אוהדים יחליטו אם לנסוע למשחק כזה או אחר או איך להתנהג ביציע, לפחות לפי דעתי. פרופורציות.