Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

הולך להיות פרק חם על משפתי אה.... 

פורסם ב
1 דקה לפני, Krishi said:

פרק סולו של רודי

פורסם ב
29 דקות לפני, Krishi said:

מהמר שהפרק יתחלק ל2 חלקים: 20 דקות ראשונות ראנט סולו של רודי על משפתי והשאר יהיה פרק רגיל.

פורסם ב

מבין למה לחשוב שזה הולך להיות ברדק של זקיקים באוויר אבל לא רק רבותיי יש למה לחכות (:

פורסם ב
לפני3 שעות , gilad-b said:

יש פרקקק

ניתן להאזין או להיות סוייר שנותן פליי רק בנסיעות למשחקים ולחכות לשבת

https://creators.spotify.com/pod/show/kometz-ama-mta/episodes/52-e2t6r5c

ישששש איזה תזמון!!

בול יתקרר לי לשבת לנסיעה לעימאד. אחלה גלעד בי, אחלה עמה. תאמינו לי. 

• 4 weeks later...
פורסם ב

איפה כל הבייס שלי בפורום נעלמתם

וואלק אתם אוייבים מבית

בין טרלול לטרלול יש גם פרק חדש

פורסם ב
On 30.1.2025 at 16:39, gilad-b said:

איפה כל הבייס שלי בפורום נעלמתם

וואלק אתם אוייבים מבית

בין טרלול לטרלול יש גם פרק חדש

אתם חרפה.

פורסם ב

אתם צריכים לשטוף את הפה עם מים וסבון

פורסם ב

עוד פרק מצוין

כל הראנט על חלון ינואר העצוב - כל מילה. במיוחד לגבי האחראים לטרלול

פורסם ב

ויקי, להגיד נגמרה העונה אחרי תיקו 1 נגד ביתר בבלומפילד כשאתה מרחק 2 נקודות מהמקום הראשון זה הדבר הכי לא מכביסטי ששמעתי, בטח ששניה אחרי אתם אומרים שחיפה חזק במירוץ כשהם במרחק 6 נקודות מהמקום הראשון 4 מאיתנו ובכללי נראים רע מאוד

חוץ מזה אוהב אתכם מאוד, המשיכו בעשיה

פורסם ב

מה? פרק קצר מותאם לנסיעה לנתניה? 50 דק כזה?

פורסם ב
לפני1 שעה , קובי החולוני said:

ויקי, להגיד נגמרה העונה אחרי תיקו 1 נגד ביתר בבלומפילד כשאתה מרחק 2 נקודות מהמקום הראשון זה הדבר הכי לא מכביסטי ששמעתי, בטח ששניה אחרי אתם אומרים שחיפה חזק במירוץ כשהם במרחק 6 נקודות מהמקום הראשון 4 מאיתנו ובכללי נראים רע מאוד

פורסם ב
לפני4 שעות , קובי החולוני said:

אתחיל בזה שגם אנחנו אוהבים אותך מאוד. 

אמרתי מה שאמרתי מדם ליבי, לא הייתי נכנס לעניין של מכביזם אבל אם כבר אז להיפך, לצפות מהקבוצה שלך לרסק קבוצה שרצה איתך בצמרת, באיצטדיון מלא בשביל לקחת את המקום הראשון זה שיא המכביזם בעיניי.

מבחינה מתמטית- נכון אנחנו במירוץ ומועמדים לאליפות, אבל יש מקרים שבהן קבוצה אלופה (במדעים/קארמה/אמונה) אסור לה ליפול ונפלנו בהם יותר מדי. ביניהם המשחק נגד ביתר שבאמת בשלו בו כל התנאים כדי לנעוץ אליפות. 

אגב גם אמרתי שאם הראש קוביה שם אותה דקה 90 אנחנו לוקחים אליפות.

אוהב אתכם 

פורסם ב
1 hour ago, Shitzi said:

אתחיל בזה שגם אנחנו אוהבים אותך מאוד. 

אמרתי מה שאמרתי מדם ליבי, לא הייתי נכנס לעניין של מכביזם אבל אם כבר אז להיפך, לצפות מהקבוצה שלך לרסק קבוצה שרצה איתך בצמרת, באיצטדיון מלא בשביל לקחת את המקום הראשון זה שיא המכביזם בעיניי.

מבחינה מתמטית- נכון אנחנו במירוץ ומועמדים לאליפות, אבל יש מקרים שבהן קבוצה אלופה (במדעים/קארמה/אמונה) אסור לה ליפול ונפלנו בהם יותר מדי. ביניהם המשחק נגד ביתר שבאמת בשלו בו כל התנאים כדי לנעוץ אליפות. 

אגב גם אמרתי שאם הראש קוביה שם אותה דקה 90 אנחנו לוקחים אליפות.

אוהב אתכם 

מעריך מאוד מאוד את התגובה המפורטת שלך, ושוב אגיד שלדעתי הפודקאסט שלכם הוא הפודקאסט הטוב בעולם לגילו ואני מסכים כמעט במאה אחוז עם כל דבר שאתם אומרים בפרט אלייך

אני חלילה לא מפקפק במכביסטיות שלך, אני יכול להבין מאיפה נובע ההתבטאות הזאת, ואם הראש קוביה היה שם את זה זה אכן היה ״שער אליפות״ גם אני הייתי אומר ככה, כמו השער של פרץ נגד סכנין בעונה שעברה כמו הטילוגסי

ההערה שלי היא שלדעתי אתה יכול לייחס שער אליפות רק אם הכדור נכנס, אם הוא לא נכנס אז איבדת נקודות, קורה, זה קרה לך גם בעונה קודמת ובסוף לקחת את הצלחת, אולי זה יכנס בפלייאוף נגד באר שבע או חיפה ואז נגיד שזה שער אליפות?

בואו נשמור על אופטימיות עד השניה האחרונה

פורסם ב
לפני14 שעות , קובי החולוני said:

מעריך מאוד מאוד את התגובה המפורטת שלך, ושוב אגיד שלדעתי הפודקאסט שלכם הוא הפודקאסט הטוב בעולם לגילו ואני מסכים כמעט במאה אחוז עם כל דבר שאתם אומרים בפרט אלייך

אני חלילה לא מפקפק במכביסטיות שלך, אני יכול להבין מאיפה נובע ההתבטאות הזאת, ואם הראש קוביה היה שם את זה זה אכן היה ״שער אליפות״ גם אני הייתי אומר ככה, כמו השער של פרץ נגד סכנין בעונה שעברה כמו הטילוגסי

ההערה שלי היא שלדעתי אתה יכול לייחס שער אליפות רק אם הכדור נכנס, אם הוא לא נכנס אז איבדת נקודות, קורה, זה קרה לך גם בעונה קודמת ובסוף לקחת את הצלחת, אולי זה יכנס בפלייאוף נגד באר שבע או חיפה ואז נגיד שזה שער אליפות?

בואו נשמור על אופטימיות עד השניה האחרונה

הלוואי שאני טועה הבלתי מתפשר 

לפני10 שעות , gilad-b said:

@מכביסט חולוני אין מנוס תצטרך לעמוד ליד ויקי בגול הבא של מכבי. קירוב לבבות מובטח.

בשמחה 

פורסם ב
לפני2 שעות , מנש שער 11 said:

מחכים לפינת המשפתי. 

אם רודי לא בפרק הבא זה פשע