Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני1 שעה , Elirandani said:

עלה כמו כולם על הפודיום בזמן שהקהל גם עודד אותו. הבעיה פה זה מילסון. אין מה לחפש אחרים בכח.

הליטוף הזה למילסון מגוחך. 

הליטוף הוא לא למילסון, הליטוף הוא למכבי, לגולדהאר, לבן, לשחקנים, לאנשי הצוות ולאוהדים. אם כל אחד פה יפעיל את הראש, יראה הגיוני לנשוך שפתיים ולנסות, למרות שקשה, להכיל את כל הדבר הזה, בעיקר כדי לא לתת *למילסון* את התענוג של לברוח מפה בכלום כסף וכדי למנוע שיטת מצליח בה כל שחקן שנותן פה עונה טובה יעשה בלאגן כדי להשתחרר. 

אני ממש, אבל ממש לא מצפה מאלה ששרקו בוז להבין את כל המשוואה. מונעים מרגש, אדרנלין גבוה, הכל נכון. אבל אנשים שמגיבים פה בנושא ומצדיקים פגיעה מודעת במכבי כי מילסון לא עשה מתנצל עם הידיים או כי הוא לא רקד את הריקוד שלו, שלא ימכרו לי ״מכבי מעל הכל״. אם מכבי מעל הכל, תנו למכבי לעבוד. הקטנת הראש של ״אבל אנחנו אוהדים״ היא כניסה מאוד לא אלגנטית בדיוק לסטיגמה של האוהד הסטריאוטיפי הטיפוסי, אותו אוהד לא חכם שכל מה שהוא עושה זה לפעול מרגשות ולא מפעיל בכלל את הראש: נהמות, קריאות גזעניות, זריקה של חפצים, וכל הדברים שאנחנו לא אוהבים. בעיניי, אנחנו כאוהדי מכבי (לפחות כאן) קצת מעל מהעניין הזה. 

פורסם ב
18 דקות לפני, Wade said:

הליטוף הוא לא למילסון, הליטוף הוא למכבי, לגולדהאר, לבן, לשחקנים, לאנשי הצוות ולאוהדים. אם כל אחד פה יפעיל את הראש, יראה הגיוני לנשוך שפתיים ולנסות, למרות שקשה, להכיל את כל הדבר הזה, בעיקר כדי לא לתת *למילסון* את התענוג של לברוח מפה בכלום כסף וכדי למנוע שיטת מצליח בה כל שחקן שנותן פה עונה טובה יעשה בלאגן כדי להשתחרר. 

אני ממש, אבל ממש לא מצפה מאלה ששרקו בוז להבין את כל המשוואה. מונעים מרגש, אדרנלין גבוה, הכל נכון. אבל אנשים שמגיבים פה בנושא ומצדיקים פגיעה מודעת במכבי כי מילסון לא עשה מתנצל עם הידיים או כי הוא לא רקד את הריקוד שלו, שלא ימכרו לי ״מכבי מעל הכל״. אם מכבי מעל הכל, תנו למכבי לעבוד. הקטנת הראש של ״אבל אנחנו אוהדים״ היא כניסה מאוד לא אלגנטית בדיוק לסטיגמה של האוהד הסטריאוטיפי הטיפוסי, אותו אוהד לא חכם שכל מה שהוא עושה זה לפעול מרגשות ולא מפעיל בכלל את הראש: נהמות, קריאות גזעניות, זריקה של חפצים, וכל הדברים שאנחנו לא אוהבים. בעיניי, אנחנו כאוהדי מכבי (לפחות כאן)  קצת מעל מהעניין הזה. 

מדוייק

פורסם ב

תמשיכו לתת חומר לצנציפר, אבי אטיאס וכל יתר הייצורים מערוץ הספורט.

בסופו של דבר זה יפגע במועדון ואתם תתבאסו מהמצב.

פורסם ב
33 דקות לפני, Wade said:

אני ממש, אבל ממש לא מצפה מאלה ששרקו בוז להבין את כל המשוואה. מונעים מרגש, אדרנלין גבוה, הכל נכון. אבל אנשים שמגיבים פה בנושא ומצדיקים פגיעה מודעת במכבי כי מילסון לא עשה מתנצל עם הידיים או כי הוא לא רקד את הריקוד שלו, שלא ימכרו לי ״מכבי מעל הכל״. אם מכבי מעל הכל, תנו למכבי לעבוד. הקטנת הראש של ״אבל אנחנו אוהדים״ היא כניסה מאוד לא אלגנטית בדיוק לסטיגמה של האוהד הסטריאוטיפי הטיפוסי, אותו אוהד לא חכם שכל מה שהוא עושה זה לפעול מרגשות ולא מפעיל בכלל את הראש: נהמות, קריאות גזעניות, זריקה של חפצים, וכל הדברים שאנחנו לא אוהבים. בעיניי, אנחנו כאוהדי מכבי (לפחות כאן) קצת מעל מהעניין הזה. 

בול! 

פורסם ב
1 hour ago, Wade said:

אני לא חושב שמה שהיה עם הקהל ישפיע על איך יסתיים האירוע עם מילסון. את התמיכה והעידוד הוא קיבל, למרות הדרך שבחר בה.

אני רק מקווה שמכבי ידעו לפתור ולסיים את זה כבר.

פורסם ב

הוא עלה למגרש במטרה להגיע לפיצוץ (כנראה הוראה של אח של סטטיק, לא נראה לי החד אונה הזה עד כדי כך מתוחכם), אבל לך תסביר לאוהדים המוגבלים שלנו את זה

פורסם ב
1 hour ago, YoniC said:

הוא עלה למגרש במטרה להגיע לפיצוץ (כנראה הוראה של אח של סטטיק, לא נראה לי החד אונה הזה עד כדי כך מתוחכם), אבל לך תסביר לאוהדים המוגבלים שלנו את זה

סליחה אבל זה שטויות של רז אמיר.

הוא שמח וחגג עם כולם עד ששמע קריאות בוז מקומץ מהקהל שלנו. הוא לא הכי מבריק וגם בן אדם רגיש שניזון מאהבת הקהל.

פורסם ב
לפני2 שעות , Wade said:

פורסם ב
1 hour ago, itanar said:

סליחה אבל זה שטויות של רז אמיר.

הוא שמח וחגג עם כולם עד ששמע קריאות בוז מקומץ מהקהל שלנו. הוא לא הכי מבריק וגם בן אדם רגיש שניזון מאהבת הקהל.

לא הי רק בוז. היו קללוץ קשות מחוץ לאיצטדיון. נראה שיש 2 צדדים טיפשים וזה מחמיר. לא רואה אותו נשאר כאן עוד הרבה זמן

פורסם ב

איזה מפגרים אנשים , בוז במגרש עוד ״מילא״ אבל קללות מחוץ לאצטדיון ?  

בטוח שטובת מכבי לא בראש מעיניהם של אותם אוהדים אלא אגו דבילי 

פורסם ב

השתתף הערב במשחק אימון מול רמת השרון.

פורסם ב

אוי לא, ערן שפך עליו מים. בטח זה מהלך מתוכנן של אנשי המשק כדי שיעוף מפה.

פורסם ב

מי שחושב שסיום הסאגה ישתנה במילימטר אם יש בוז או אין בוז צריך להתבגר דחוף (והכי מצחיק שזה בדרך כלל אותם אנשים שמתנשאים על ה״קהל״ שהוא מטומטם).

ממש איזה קייס מילסון בונה- הקהל שרק לי בוז. 

בדוק אופ״א ישחררו אותו. 

ואם לא אז מיץ׳ יזיל דמעה וישחרר אותו בחינם.

מי שמצפה שנעודד את מילסון- כנראה לא מעודד ברגיל. 

זה לא משהו שאפשר לזייף. לעודד שחקן שהרגע חירבן עליך. 

התפקיד של מנספורד זה לדאוג שמילסון ישאר פה.

התפקיד של הקהל זה לשמור על הכבוד של מכבי. 

והכי מצחיק שאתם כל כך טוחנים מים על שריקות בוז.

כאילו מה כבר קרה?

גם זה עכשיו אסור במגרש כדורגל? 

לשרוק בוז לשחקן ששם עלינו זין?

אפשר לחשוב מה כבר עשינו לנשמה הרגישה שהלכה שולל אחרי סוכן רשע.

אבל סליחה, אל תתנו לי להפריע לכם להרגיש מורמים מעם, האינטליגנטים שבקהל, שבטוחים שכל שריקת בוז היא נקודת מפנה במו״מ בין שחקן להנהלה.

פורסם ב
לפני2 שעות , snufkin said:

לא הי רק בוז. היו קללוץ קשות מחוץ לאיצטדיון. נראה שיש 2 צדדים טיפשים וזה מחמיר. לא רואה אותו נשאר כאן עוד הרבה זמן

ישאר.

פורסם ב

מאד רוצה שמילסון ישאר עם שמחת החיים שלו. 

מקווה שיקרה. לא זוכר ששרקתי בוז לשחקן מכבי. גם לא זוכר שעודדתי בטירוף שחקן אחד מתוך אחד עשרה. לא פולחן אישיות ולא ההפך. רק מכבי. ללא סייגים, ללא אפליה, ללא גזענות. מ כ ב י. 

פורסם ב
59 דקות לפני, Sixto Rodriguez said:

מי שחושב שסיום הסאגה ישתנה במילימטר אם יש בוז או אין בוז צריך להתבגר דחוף (והכי מצחיק שזה בדרך כלל אותם אנשים שמתנשאים על ה״קהל״ שהוא מטומטם).

ממש איזה קייס מילסון בונה- הקהל שרק לי בוז. 

בדוק אופ״א ישחררו אותו. 

ואם לא אז מיץ׳ יזיל דמעה וישחרר אותו בחינם.

מי שמצפה שנעודד את מילסון- כנראה לא מעודד ברגיל. 

זה לא משהו שאפשר לזייף. לעודד שחקן שהרגע חירבן עליך. 

התפקיד של מנספורד זה לדאוג שמילסון ישאר פה.

התפקיד של הקהל זה לשמור על הכבוד של מכבי. 

והכי מצחיק שאתם כל כך טוחנים מים על שריקות בוז.

כאילו מה כבר קרה?

גם זה עכשיו אסור במגרש כדורגל? 

לשרוק בוז לשחקן ששם עלינו זין?

אפשר לחשוב מה כבר עשינו לנשמה הרגישה שהלכה שולל אחרי סוכן רשע.

אבל סליחה, אל תתנו לי להפריע לכם להרגיש מורמים מעם, האינטליגנטים שבקהל, שבטוחים שכל שריקת בוז היא נקודת מפנה במו״מ בין שחקן להנהלה.

״חירבן עליך״, ״שם עליך זין״.

יאללה.. לקחתם אישי.

ילד אפריקאי שבא מכלום קיבל הצעה לעשות קופה ורצה ללכת.

מי ישמע גדל במכבי מגיל 0 ורצה לעבור להפועל, יאללה שחררו.

פורסם ב
לפני6 שעות , Wade said:

וואלה אם מיץ', שמשלם לו משכורת, סלח לו. אז איזה פרצוף יש לי לא להמשיך הלאה?

יאללה, שידבר על המגרש. 

פורסם ב
20 דקות לפני, פרנק סינטרה said:

״חירבן עליך״, ״שם עליך זין״.

יאללה.. לקחתם אישי.

ילד אפריקאי שבא מכלום קיבל הצעה לעשות קופה ורצה ללכת.

מי ישמע גדל במכבי מגיל 0 ורצה לעבור להפועל, יאללה שחררו.

הכל טוב ויפה, היה יכול לבקש סליחה ולסיים את זה, לפחות זה מגיע לנו.

המינימום שהיה יכול לעשות.

לא שרקתי בוז אתמול, עמדתי מהצד התבאסתי מהסיטואציה ובהחלט הבנתי את אלה ששרקו.

פורסם ב

הקהל כבר עשה את הצעד לעבר מילסון, שר לו וקרא לו למרות שלא מגיע לו. ברגע שהוא זרק את זה ועדיין עשה בלאגן זה רק עליו. לא על הסוכן ולא על הקהל. 

ירד לי ממנו ממש אחרי ההתנהגות הזאת. הבוז לא עושה טוב לקבוצה ולכן צריך להפסיק, אבל לא צריך להוציא את הקהל כמי שאשם. 

מקווה שמכבי יהיו חכמים בהתנהלות מולו ויסבירו לו שאם הוא ממשיך עם השטויות אנחנו נגמור לו את הקריירה ביציע. הלוואי שהוא ימשיך כי מה שהוא עושה על הדשא זה תענוג, אבל זה תלוי בעיקר בו ובניהול של מכבי אל מול הסיטואציה.

פורסם ב

מה יש לטחון מים.

אין אמון עם השחקן הזה - ירצה לבנות אמון מחדש שיתנצל בפני הקהל ויהיה טוב על המגרש. אין דרך אחרת.

פורסם ב

מסכים לגמרי עם מה שאורן קדוש אמר בפודקאסט.

צריך להשלים עם זה שזה לא יפתר איתו בליטופים, צריך יד חזקה כדי שיתיישר.

או שיתנצל או שיתייבש ביציע.

אולי נרוויח אותו עוד חודש

פורסם ב
16 דקות לפני, Art Vandelay said:

מסכים לגמרי עם מה שאורן קדוש אמר בפודקאסט.

צריך להשלים עם זה שזה לא יפתר איתו בליטופים, צריך יד חזקה כדי שיתיישר.

או שיתנצל או שיתייבש ביציע.

אולי נרוויח אותו עוד חודש

אבל הוא צריך להתנצל בפני ההנהלה והשחקנים לא בפני האוהדים. לא מבין את הציפיה להתנצל בפנינו

פורסם ב

די ברור שהמועדון מנסה לעבור הלאה. אני אולי לא מסכים עם הדרך בה זה נעשה, אבל מקבל לגמרי.

פורסם ב
לפני4 שעות , הילד בן 30 said:

אבל הוא צריך להתנצל בפני ההנהלה והשחקנים לא בפני האוהדים. לא מבין את הציפיה להתנצל בפנינו

זה לא משנה אם הציפיה מותאמת או לא.

הוא יצר את המצב המחורבן הזה- שהוא יתנצל בפני מי שצריך כדי להתחיל מחדש פרש,

גם אם הוא לא מרגיש שהוא חייב לאוהדים כלום. מה הסיפור?

הסיבה היחידה לא להתנצל היא שהוא משתמש באוהדים כדי להגביר את הסכסוך מול המועדון ולהשיג שחרור.

אז שישב בצד עד שיעבור לו