Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

קהל - מטומטם ואין לי ציפיות אחרות ממנו

מילסון - מטומטם ואין לי ציפיות אחרות ממנו

מי שבאמת יצא מאוד מטומטם ומצופה ממנו לא להיות זו המעטפת שנתנה לאירוע האידיוטי הזה לקרות

פורסם ב
לפני7 שעות , Double said:

מקווה שזה חרטא, אבל אם יתחילו להתנכל בו מחוץ לאצטדיון ולמרר את חייו, אז הוא לא יהיה פה. 
IMG-7832.jpg

אם הוא לא ישאר בסופו של דבר, זה בעיקר בגלל ההתנהגות שלו. לא בגלל הקהל.

פורסם ב
38 דקות לפני, MTA For Ever said:

אחושרמוטה טיפשים

כל אחד משחק אותה כאן עם כבוד ואגו נפוח למה מי אתם ? אף אחד לא הכריח אתכם למצוץ לו חזק כל השנה שעברה בשביל לשחק אותה ככה פגועים

״מגיע לנו התנצלות״

יאללה דחפו אצבע לתחת ותתקדמו הלאה בחיים העלובים שלכם

כל הזמן רק מייצרים עניינים רעים ומתיחות במועדון בתקופות נפיצות וקשוחות, מישהו שמע על טיימינג בקהל המסריח הזה ? או שלא יודעים מה פירוש המילה זה גם בסדר

את הפה עם סבון 

פורסם ב

אנשים פה לא שוקלים אפילו את האופציה שהוא בכוונה עושה פה בלאגן כדי לקבל שחרור ? 

ועוד מאשימים את הקהל, מבין מי שלא רוצה לשרוק בוז, גם אני לא הייתי שורק בוז, אבל הבנאדם ממש עמד מול כולם ואמר לא מעוניין לבקש סליחה מקהל גם אחרי שחבריו לקבוצה התחננו אליו, זה היה מביך מאוד לכל הצדדים ובעיקר למילסון, הוא יודע מה הוא עושה, הוא לא איזה ילד בן 17, זה שיש לו בייבי פייס לא אומר שהוא ילד, וזה שהוא רגיש זה מעניין בעיקר את הביצה. 

לגבי הכעס על ההנהלה, רז אקיר טוען שההנהלה ביקשה ממנו לבקש סליחה עוד לפני המשחק והוא סירב, הבנאדם שם איקס על המועדון ואנשים פה מהלחץ פותחים את הפה ג'ורה שלהם על הקהל שבסה"כ שרק בוז .

פורסם ב

מכבי לא תשחרר אותו כי הוא עושה בלאגן. קצת מוזר לי שזה לא ברור אחרי השבועיים האחרונים.

אגב, הוא לא השחקן היחיד שקיבל אתמול בוז ואני לא מבין למה.

פורסם ב

וואלה באסה וצפוי, פאשלה של ההנהלה, אירוע כזה צריך לדעת לטווח גם לקהל וגם לשחקן.

עוד יש זמן לתקן ובסוף זה תלוי במילסון, כי את הקהל אי אפשר לחנך (למרות שאני לא בטוח שזה המילה נכונה, אפשר להבין אוהדים ששורקים בוז) ואם הוא יראה שמבחינתו הכל קול ורגוע והוא מבין את הבוז, יוציא התנצלות קטנה וייתן גול או 2 זה יגמר מהר מאוד.

פורסם ב

למרות שאני בדעה שהקהל שלנו בעל יצר הרס עצמי גבוה במיוחד, אני לא מבין את הטענות כלפיו במקרה הזה.

מילסון עלה למגרש להנפה וקיבל עידוד יפה מאוד (היו מעט שרקות בוז) וסימן לקהל לב ושהוא יבוא אחרי ההנפה.

אחרי האולה-אולה מול 11 כל הקהל שר לו "תבקש סליחה" בקטע טוב מאוד, ממש הושיטו לו סולם כדי שיירד מהעץ והוא בחר כמו מטומטם להרוס את הרגע הזה, מה שרק החריף 

את הגישה של הקהל.

מדברים פה על זה שצריך לשכוח את זה כדי שהוא יוכל פשוט להיות טוב על המגרש, אבל לדעתי זו נאיביות כי המעשה שלו אתמול הראה שככל הנראה הוא בא לפה לעשות שביתה איטלקית. אז שלא תפתחו ציפיות.

פורסם ב

כל ההתנהלות שלו ברורה שהוא עדיין לא רוצה להישאר כאן \ רוצה שדרוג רציני בחוזה, 

הכל בהדרכת הסוכן המזדיין בתחת שלו. 

פורסם ב
32 דקות לפני, turgi said:

מכבי לא תשחרר אותו כי הוא עושה בלאגן. קצת מוזר לי שזה לא ברור אחרי השבועיים האחרונים.

אגב, הוא לא השחקן היחיד שקיבל אתמול בוז ואני לא מבין למה.

הבטחת לנו קהל זר. 

פורסם ב
1 hour ago, MTA For Ever said:

אחושרמוטה טיפשים

כל אחד משחק אותה כאן עם כבוד ואגו נפוח למה מי אתם ? אף אחד לא הכריח אתכם למצוץ לו חזק כל השנה שעברה בשביל לשחק אותה ככה פגועים

״מגיע לנו התנצלות״

יאללה דחפו אצבע לתחת ותתקדמו הלאה בחיים העלובים שלכם

כל הזמן רק מייצרים עניינים רעים ומתיחות במועדון בתקופות נפיצות וקשוחות, מישהו שמע על טיימינג בקהל המסריח הזה ? או שלא יודעים מה פירוש המילה זה גם 

פשששש איזה מילים אתה ממש מרגיש גבר

פורסם ב

עכשיו שהדברים מתבהרים אני מבין כמה שהוא איש קטן וטיפש.

כן לבוא לרקוד לא לבוא לרקוד ואתם מדברים על האגו של הקהל? לא תמיד הקהל אשם.

פורסם ב
9 דקות לפני, אלק נילאש said:

הבטחת לנו קהל זר. 

לא הבטחתי, ביקשתי.

פורסם ב
לפני4 שעות , turgi said:

לא הבטחתי, ביקשתי.

רגע אתה חושב שבשאר העולם לא היו שורקים לו בוז אם שחקן היה מנסה להשתין על המועדון ולא בא עוד להתנצל על זה? יש פה יותר מדי הלקאה עצמית על הקהל שיש מקרים שהוא טמבל אבל בואו לא מדובר פה על מקרה של שחקן חלש שמנסה וסתם מקבל בוז אל תהיו תמימים או תנסו. אם זה העונש שלו מהקהל לקבל קצת בוז שיתמודד לא קרה כלום. 

גם השחקנים צריכים להבין שאהבת קהל זה לא משהו מובן מאליו, כמו שאמרו פה כבר היה יוצא גבר זה כבר מזמן מאחורינו. לעלות פוסטים כל דקה באינסטגרם ששאר הקבוצה במחנה אימון ולשים לנו אצבע בעין הוא ידע לעשות טוב מאוד.

פורסם ב

המצב עם מילסון נפיץ: נראה כמו משהו מתוכנן

במכבי ת"א מאוכזבים מהאירוע עם האנגולי, בסביבת הקבוצה אמרו: "לא נתפלא אם הכל חלק ממשחק כדי לכפות עזיבה", לשחקנים אמר: "אני לא רוצה להתנצל

אז יציע לכל העונה, על מי הוא עושה פוזות אני לא מבין

פורסם ב
1 hour ago, nirnir20 said:

ועוד מאשימים את הקהל, מבין מי שלא רוצה לשרוק בוז, גם אני לא הייתי שורק בוז, אבל הבנאדם ממש עמד מול כולם ואמר לא מעוניין לבקש סליחה מקהל גם אחרי שחבריו לקבוצה התחננו אליו, זה היה מביך מאוד לכל הצדדים ובעיקר למילסון, הוא יודע מה הוא עושה, הוא לא איזה ילד בן 17, זה שיש לו בייבי פייס לא אומר שהוא ילד, וזה שהוא רגיש זה מעניין בעיקר את הביצה. 

לגבי הכעס על ההנהלה, רז אקיר טוען שההנהלה ביקשה ממנו למבקש סליחה עוד לפני המשחק והוא סירב, הבנאדם שם איקס על המועדון ואנשים פה מהלחץ פותחים את הפה ג'ורה שלהם על הקהל שבסה"כ שרק בוז .

אני מניח ששמעת פעם או פעמיים את המשפט על צדק וחכמה. איכשהו, אצלנו בקהל תמיד הצדק גובר על הכל. מילסון עושה בכוונה? אחלה. בוא נסתום את הפה ולא נשתף עם זה פעולה. כשייגמר החלון, לא תהיה לו ברירה והוא יהיה חייב להתיישר או שילך ליציע וירסק את הקריירה שלו. הלוואי שיכולנו להגיד לו ללכת לדחוף אצבע לתחת, אבל מה לעשות, אנחנו צריכים אותו, מאוד. במקום זה, מייצרים עוד ועוד משברים שרק פוגעים בנו. עוד שבועיים נתקע בלי ווינגר וכולם יבכו על הקיץ הרע של בן. הקטע הזה, של להיות אנשי עקרונות הכל מחיר ולזיין את הקבוצה מזכיר קהל של קבוצה מהליגה הלאומית. נראה לי שמיץ' יודע יפה מאוד לטפל בעניינים האלה, הוא לא צריך עזרה מהקהל של מכבי. 

פורסם ב
1 hour ago, nirnir20 said:

ממש ככה.

אין שום טענה לקהל שלנו במקרה הזה

פורסם ב

חתיכת אפס מושתן

להרוס לו את הקריירה 

פורסם ב

אתמול זה רק על מכבי ומנספורד. אם בזה שהוא ברח עוד עשו לו הנחות, על אתמול...?

הבנאדם במתחם שלנו כבר 24 שעות, לא הבנת שהוא לא מעוניין להתנצל? אז מה אתה נותן לו לעלות על המגרש ועומד כמו צנון בצד...

פורסם ב
לפני1 שעה , אלק נילאש said:

אני מניח ששמעת פעם או פעמיים את המשפט על צדק וחכמה. איכשהו, אצלנו בקהל תמיד הצדק גובר על הכל. מילסון עושה בכוונה? אחלה. בוא נסתום את הפה ולא נשתף עם זה פעולה. כשייגמר החלון, לא תהיה לו ברירה והוא יהיה חייב להתיישר או שילך ליציע וירסק את הקריירה שלו. הלוואי שיכולנו להגיד לו ללכת לדחוף אצבע לתחת, אבל מה לעשות, אנחנו צריכים אותו, מאוד. במקום זה, מייצרים עוד ועוד משברים שרק פוגעים בנו. עוד שבועיים נתקע בלי ווינגר וכולם יבכו על הקיץ הרע של בן. הקטע הזה, של להיות אנשי עקרונות הכל מחיר ולזיין את הקבוצה מזכיר קהל של קבוצה מהליגה הלאומית. נראה לי שמיץ' יודע יפה מאוד לטפל בעניינים האלה, הוא לא צריך עזרה מהקהל של מכבי. 

בעולם של רובוטים הכל נכון. 

מותר לשרוק בוז במשחק כדורגל, בטח בסיטואציה כזאת שזה מאוד מאוד מתבקש, לא כל דבר צריך לחפש את הקהל בכוח, יש מקרים שיש אשכרה שחקן מניאק ומותר לשרוק לו בוז, גם לי זה לא עובר חלק בגרון, אבל אני לגמרי מבין אותם. 

פורסם ב

זה רק נראה כמו עניין קטן, אבל זה עניין גדול.

פעם ראשונה שההנהלה שלנו מתמודדת עם סיטואציה נפיצה כל כך. מנספורד איש מקצוע מדהים, לא ברמות שהכרנו. אבל ההתנהלות עם ילסון היא נקודה לחובתו. ניהול סיטואציה פשוט לא טוב, בשום מישור. לא במישור של מילסון. לא במישור של הקהל. לא במישור של הצוות.

בנימה אישית- מילסון חלאה. אין בכך ספק. תהיה לו קריירה עלובה ביחס לכישרון שלו, גם בגלל שהוא בוחר אנשים רעילים סביבו (ע"ע הסוכן), וגם בגלל אינפנטיליות ואינטלגינציה נמוכה מאוד. כקהל, אנחנו צריכים לעמוד מאחורי ההנהלה, ובעיקר מאחורי מיץ'. אם מיץ' החליט להחזיר אותו, מי אנחנו שנשרוק בוז. בוז למילסון = בוז למיץ'. לא מתקבל על הדעת. ברור לי שיהיו חמומי מוח ורפי שכל ב-11 שלא יבינו לעולם, אבל לפחות שהארגון ורוב הקהל יתעלה. הגב הוא למיץ' ולהנהלה, לא למילסון. להשתמש בו בדיוק כמו שהוא משתמש בנו, שייתן עוד עונה טובה, קופה נאה ולהמשיך הלאה.

וגם, איזה מזל שערן המשיך.

פורסם ב

מנספורד ולא בפעם הראשונה, לא מצליח לזהות משברים רגע לפני שהם קורים. 

לא היה שום ערך בכך שיעלה על הדשא אם הוא לא מוכן להתנצל. ואם זה לא חשוב לכם שיתנצל, אז מה היה דחוף לתת לו לעלות על המגרש, שבוע הבא יש משחק חוץ ברומניה, היה מגיע מוכן, משחק חזק עם נחישות וכולם היו שוכחים. 

פורסם ב
לפני5 שעות , barak said:

קודם כל, ההודעה שלך היא הוצאת קיטור ולא יותר מזה.

בכל זאת אנסה לענות ענייני למה שרשמת.

כשההתאחדות, בתי הדין והשופטים משתינים עלינו, צוחקים לנו בפנים ולא מסתירים את זה, 

אז כולם פה יורים בלי סוף על גישת "מכבי ג'נטלמנים".

כשזה ילד משתין עלייך, צוחק לך בפנים ולא מסתיר את זה,

אז פתאום גישת ה'שלום עכשיו' 

ו'בואו נרגיע את הרוחות והכל בסוף יסתדר' 

עם זה אין בעיה.

כי זה מילסון והוא שחקן חשוב. מה זה משנה מה הוא עשה?

איך אתם שונים מהמטורללים שאתם אוהבים לצחוק עליהם שמנרמלים כל נבלה אבל העיקר הצלחת בסוף העונה?

האגו הנפוח והכבוד של מכבי

חשובים יותר מכל שחקן כזה או אחר. גם אם זה היה אמבפה.

מכבי הייתה מאה שנה לפניו ותהיה גם מאה שנה אחריו.

אלא שבוחרים להסתובב ולהתכופף זה בעיה שלהם.

אל תבואו על אלה שלא.

נטו הוצאת קיטור ולא כוונה כאן לאף אחד באופן אישי.

אפשר לחפור ולתת דוגמאות, זו שנתת לא רלוונטית לנושא למשל, מכבי מתנהלת בצורה עלובה מול ההתאחדות לעומת ההתנהלות שלה מול מילסון עד היום שהייתה מעולה.

בשורה התחתונה לצערי אני מתעב את הקהל של מכבי שמתקשה להבין שהוא כבר לא מנהל את המועדון וכל הזמן צריך לוודא שהאגו של הקהל לא נפגע וכל מיני זיוני שכל אחרים.

חסר שחקנים באירופה שמתבלגנים עם הקבוצה כל הקיץ, נשארים ונותנים בראש ?

שום דבר טוב לא ייצא לנו מעניין מילסון והקהל.

אם המועדון יחליט שהוא מוכר אותו אהלן וסהלן, עד אז לא צריך לייצר מהומות על פארש, בטח בתקופות כאלו שאי אפשר להנחית כאן זרים.

פורסם ב
34 דקות לפני, Brandon Roy said:

מנספורד ולא בפעם הראשונה, לא מצליח לזהות משברים רגע לפני שהם קורים. 

לא היה שום ערך בכך שיעלה על הדשא אם הוא לא מוכן להתנצל. ואם זה לא חשוב לכם שיתנצל, אז מה היה דחוף לתת לו לעלות על המגרש, שבוע הבא יש משחק חוץ ברומניה, היה מגיע מוכן, משחק חזק עם נחישות וכולם היו שוכחים. 

עלה כמו כולם על הפודיום בזמן שהקהל גם עודד אותו. הבעיה פה זה מילסון. אין מה לחפש אחרים בכח.

הליטוף הזה למילסון מגוחך. 

פורסם ב
37 דקות לפני, Elirandani said:

עלה כמו כולם על הפודיום בזמן שהקהל גם עודד אותו. הבעיה פה זה מילסון. אין מה לחפש אחרים בכח.

הליטוף הזה למילסון מגוחך. 

אני מסכים איתך, אבל לא רואה ליטוף למילסון.

אני רואה בטענה שלו למכבי למה בכלל הוא עלה למגרש אם לא היה מוכן להתנצל, מראש לא היה צריך לתת לו לעלות עד לסיום הסאגה.