Jump to content

מילסון חתם

car.garsia

Recommended Posts

1 דקה לפני, Wade said:

ואם לא יעלה פוסט? לגיטימי לפגוע בקבוצה?

וואלה, לא רוצה את כל השטויות האלה. אמיתי. אם הוא היה יכול, הוא לא היה פה. כולנו יודעים את זה. הוא פה. אנחנו צריכים אותו. שישחק כמו שהוא יודע ונמכור אותו במחיר נורמלי בסוף העונה.

כל האופרת סבון הזאת של ״הוא יבוא עד הגדר״ על ביזנס… לא עושה לי כלום

תגיד לי אתה רציני הוא תחת חוזה 

והבריז לקבוצה שם על כל המועדון זין ענק 

ככה לא מתנהגים

והמסר צריך לעבור שככה לא מתנהגים.

אחרת אתה תמשיך לראות את זה כל שנה כאילו זה מועדון דייגים, שחקן שלא טוב לו פשוט בורח

Just now, Elirandani said:

גם אי אפשר לצפות שהנושא הזה יחליק כיאלו לא קרה כלום.

חלק גדול גם עודד כשהוא עלה לדשא, שיבחר לקחת את זה ולהבין שעדיין אוהבים אותו פה. אבל שלא יצפה שאצל כולם זה יחליק בגרון.

אחי, גם אצלי זה לא מחליק בגרון. אבל אני לא צריך מחווה כזאת או אחרת כדי להבין שיש פה ביזנס, ושני צדדים לביזנס הזה. כרגע, אנחנו יכולים לבחור להשתמש ביכולות של השחקן הזה לטובתנו, או למכור אותו בלית ברירה כי פגעו לנו ברגשות. וואלה, לא צריך להסביר לך במה אני בוחר.

2 דקות לפני, Wade said:

ואם לא יעלה פוסט? לגיטימי לפגוע בקבוצה?

גם אם לא יתנצל יהיה עצוב אם יקבל שריקות בוז בזמן שהוא משחק, אפשר לדעתי לא לעודד אותו אבל מוגזם לשרוף אותו.

5 דקות לפני, YallaMaccabi said:

תגיד לי אתה רציני הוא תחת חוזה 

והבריז לקבוצה שם על כל המועדון זין ענק 

ככה לא מתנהגים

והמסר צריך לעבור שככה לא מתנהגים.

אחרת אתה תמשיך לראות את זה כל שנה כאילו זה מועדון דייגים, שחקן שלא טוב לו פשוט בורח

הפוך גוטה.

אתה גורם לשחקנים טובים לחשוב שאם יעשו בלאגן הם ישוחררו באהלן אהלן. אם לא דרך המועדון, הקהל כבר ישרוף אותם. מילסון מרוויח, הסוכן מרוויח, מועדון זבל כמו אאק מרוויח, ואתה עם אבישי כהן וחוזז בכנף. מחר יקום אסנטה שלנו שקיבל הצעה מפ.צ דובאי, ויגיד לעצמו ״מילסון קם יום אחד והחליט ללכת. המועדון עשה קצת בלאגן ונלחם, אבל וואלה הקהל לא קיבל אותו והוא נמכר בכלום. לא שווה?״

הראת לו אחושרמוטה אבל

אנשים שורקים בוז גם לסתם שחקנים שהם פחות אוהבים או במהלך פחות טוב. לא מאמין בזה ולא האמנתי בזה אף פעם. 

לכעוס מאמין שכולם כועסים וזה הגיוני לגמרי, אפשר לא לעודד אותו אבל מקווה שעניין הבוז יעלם. 

התנצלות לא תבוא ממנו כי האגו שלו מסתבר גם גדול. 

מקווה שיואב זיו לדוגמא ידבר עם מי שצריך באחים לסמל ובפנאטיקס וידאג לפגישה עם מילסון שתפתח דף חדש. מכבי לא יכולה לצפות שזה עניין שיחלוף מעצמו. 

אוהדים פגועים מאוד, אני בניהם, וואלה לא סולח לו.

בחייאת, אנחנו מכבי, לא עושים דברים כאלה, לא פוגעים במועדון, בשחקנים, בקהל, בבעלים! ומחליטים לשבור את הכלים כי רוצים לעזוב לכסף הגדול.

שיזדיין, זאת זכות לשחק במכבי, אני רוצה התנצלות עם דמעות, בכי תמרורים, אולי אחר כך נמחול לקראת יום כיפור חח

1 דקה לפני, antonio_margheriti2 said:

בחייאת, אנחנו מכבי, לא עושים דברים כאלה, לא פוגעים במועדון, בשחקנים, בקהל, בבעלים! ומחליטים לשבור את הכלים כי רוצים לעזוב לכסף הגדול.

שיזדיין, זאת זכות לשחק במכבי, אני רוצה התנצלות עם דמעות, בכי תמרורים, אולי אחר כך נמחול לקראת יום כיפור חח

תתעסק בדיא סבע שלכם.

5 דקות לפני, antonio_margheriti2 said:

אני רוצה שיתרום את המשכורת שלו במשך שנה למען ילדים חולי סרט ן.

מה אתם חושבים הוא עושה לנו טובה?

המועדון הוכיח שהוא לא יביא משהו יותר טוב, אם הוא פה כנראה אין למיטש בעיה שיהיה פה

חבל על כל הסאגה המיותרת הזאת, לא רוצים לעודד אותו אל תעודדו אבל אל תשרקו בוז ותהרסו לנו

Just now, netanel7 said:

כותרת בזבל 5 כאילו הלכו מכות עם מילסון.

אבי אטיאס והנוכלים קפצו על המציאה.

הם משקשקים ממילסון.

מקווה שאכן מכבי ידעו להפגיש את מילסון עם "מנהיגי" האוהדים ולכבות את זה. כי ערוץ הספורט ימשיכו ללבות.

שמעו אתם חיים בסרט טורקי

בסוף שחקנים הם שכירי חרב, בטח ובטח זרים

יחידים ומיוחדים הם קצת יותר מזה אבל אתם מגזימים כאילו מינימום חוויתם בגידה בחיים האישיים

יאלה תשחררו קצת

3 דקות לפני, קובי השועל said:

הקהל הטוב בעולם בהריסת רגעים שמחים וחגיגות, באמת זה לא יאמן עד כמה האייקיו בקהל שואף לילד בן 9. 

אין מה לעשות, אוהדי כדורגל זה לא יצור רציונלי. אם הוא היה ייור רציונלי, הוא לא היה בא לראות 11 אנשים רודפים אחרי כדור ומתרגש מזה. זה הכל סביב הרגש והזהות. מילסון שחקן ענק וילד קקה. הוא לא יתנצל, חלק מהקהל ימשיך לשרוק לו בוז. אם נוא יחזור ללהטט ולהפציץ, החלק ששורק בוז יתמעט עד יעלם לאט לאט. 

אם לא, הוא רגל וחצי בחוץ

מכבי נכשלה בסאגת מילסון, פעם ראשונה זה כשהיא לא דאגה לשדרג לו את החוזה בסוף העונה כשהיה ידוע שיהיה לו ביקוש בקיץ.
פעם שנייה זה עכשיו כשהיא לא מנהלת את האירוע ולא ניסתה לפייס אותו עם הקהל מהרגע שנחת ארצה.

חבר'ה בואו לא נצא מפרופורציה.

זה הגיע לו על זה שהוא יצא זין, ושיחררנו את הקיטור עליו. הגיוני, לגיטימי.

מאמין שפה זה יגמר למתחילים מחדש.

1 דקה לפני, elad5050 said:

חבר'ה בואו לא נצא מפרופורציה.

זה הגיע לו על זה שהוא יצא זין, ושיחררנו את הקיטור עליו. הגיוני, לגיטימי.

מאמין שפה זה יגמר למתחילים מחדש.

מאמין שמפה זה נגמר

לאחר צפייה בשידור החוזר, זה התחיל אחרי שלא רצה לרקוד את הריקוד שלו. מגוכח אבל זו הסיבה.

לא בגלל שלא רצה להודות לקהל כמו הכותרת של אבי אטיאס מערוץ הספורט (טוב מאוד שממשיכים להחרים). הוא דווקא הודה לקהל ושמח עם כולם.

מילסון לא רצה להיות פה גם לפני שריקות הבוז,

באמת שאני לא מצליח מה השתנה כרגע?

השריקות מיותרות אני מסכים,אבל זה נכון לגבי כל שחקן שלובש את החולצה של מכבי.

מילסון לא רוצה להיות פה עוד מלפני,זה לא שפתאום מכבי יוותרו עליו בחצי מחיר (ואם כן אז אנחנו המטומטמים)

1 דקה לפני, itanar said:

לאחר צפייה בשידור החוזר, זה התחיל אחרי שלא רצה לרקוד את הריקוד שלו. מגוכח אבל זו הסיבה.

לא בגלל שלא רצה להודות לקהל כמו הכותרת של אבי אטיאס מערוץ הספורט (טוב מאוד שממשיכים להחרים). הוא דווקא הודה לקהל ושמח עם כולם.

כן גם אני שמתי לב שדור פרץ סימן לו שירקוד את הריקוד שלו עם היד

34 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

לשרוק לו בוז זה להיות צודק ולא חכם.

בדיוק.  היו חייבים להפעיל שיקול דעת.

מילסון הבין את הטעות שלו ולדעתי כבר ניסח התנצלות ראויה שהיתה אמורה הלילה/מחר לצאת לרשתות.

חכ״ם = חצי כוס מלאה. 

ובזה הקהל לשנו ברוב הפעמים לוקה בשיקול הדעת

12 דקות לפני, Double said:

מכבי נכשלה בסאגת מילסון, פעם ראשונה זה כשהיא לא דאגה לשדרג לו את החוזה בסוף העונה כשהיה ידוע שיהיה לו ביקוש בקיץ.
פעם שנייה זה עכשיו כשהיא לא מנהלת את האירוע ולא ניסתה לפייס אותו עם הקהל מהרגע שנחת ארצה.

עד עכשיו מכבי ניהלו מושלם.

לא לקחו בחשבון את חלק קטן מהדפרים בקהל שמושפע ורגיש. עכשיו ערוץ הספורט ינסו עוד יותר להדליק את אותם אנשים ולכן מנספורד וזיו יצטרכו לעבוד ולהפגיש אותו עם הארגונים או מי שלא שרק שם בוז.