Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
34 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

טוכמן מדווח שמילסון אמור לנחות מחר ולחזור לאימונים 

חשוב.

ניהול מופתי של מכבי סוף סוף.

פורסם ב

אם מילסון נשאר והוא אול אין כמו עונה שעברה אנחנו מטיילים לאליפות.

פורסם ב

הצעת חוק: אנשים שקוראים בכל מחיר להעיף את מילסון לא יורשו להתבכיין בנושאי הרכש על זה שלא מגיע רכש זר. 

זר מהטובים שידע המועדון, בעמדה הכי בעייתית במגרש, שסחב אותנו על הגב לאליפות ובלעדיו נראינו כמו פח אשפה. לא כיף לשמוע, לא כיף להודות, לא כיף כי הוא כנראה קצת ילד זין. אבל אם יש אפשרות, אפילו קטנה, שהוא ישאר- חייב לנצל אותה. זרים לא מתלהבים להגיע לכאן, וגם בזמן שהוא לא מלחמה אנחנו לא מככבים בהבאה של זרים טובים בלשון המעטה, ואנחנו כנראה נישאר עם הזין ביד.

ועוד משהו- את טובת מי זה ישרת אם אנחנו משחררים את מילסון? הוא רצה שיחרור, קיבל. הקבוצה אליה הוא יגיע הרוויחה. אנחנו נשארים עם אגו בטווח הקצר, בור ענק בכנף שלא בטוח שיתמלא, ומסר מאוד ברור לשחקנים טובים- תעשו בלאגן, תקבלו שחרור.

פורסם ב

במצב הנוכחי, אנחנו צריכים לשים הכל בצד ולסלוח לו.

פורסם ב

חייב לפרגן למכבי על ההתנהלות

אני מאמין שאם לא המלחמה, וכל הקושי בלהביא בזרים בגלל המצב אז גם מכבי היו מוכרים אותו בסופו של דבר כי זאת התנהגות הכי מגעילה שיכולה להיות.

אני בטוח שיש אנשים במועדון שכועסים עליו ברמה של להעיף לו בעיטה החוצה 

פורסם ב

בואו נמתין שיגיע ואז תפרגנו חופשי

אני לא מצפה ממנו לכלום, הוא שכיר חרב.

אני כן מצפה מההנהלה וכרגע נראה שאנחנו בדרך הנכונה.

פורסם ב
12 דקות לפני, קובי השועל said:

בואו נמתין שיגיע ואז תפרגנו חופשי

אני לא מצפה ממנו לכלום, הוא שכיר חרב.

אני כן מצפה מההנהלה וכרגע נראה שאנחנו בדרך הנכונה.

בדיוק, קצת מוקדם לפרגן , נחכה ונראה שהסאגה הזאת מסתיימת ואז נסכם אותה 

פורסם ב
1 hour ago, Wade said:

הצעת חוק: אנשים שקוראים בכל מחיר להעיף את מילסון לא יורשו להתבכיין בנושאי הרכש על זה שלא מגיע רכש זר. 

זר מהטובים שידע המועדון, בעמדה הכי בעייתית במגרש, שסחב אותנו על הגב לאליפות ובלעדיו נראינו כמו פח אשפה. לא כיף לשמוע, לא כיף להודות, לא כיף כי הוא כנראה קצת ילד זין. אבל אם יש אפשרות, אפילו קטנה, שהוא ישאר- חייב לנצל אותה. זרים לא מתלהבים להגיע לכאן, וגם בזמן שהוא לא מלחמה אנחנו לא מככבים בהבאה של זרים טובים בלשון המעטה, ואנחנו כנראה נישאר עם הזין ביד.

ועוד משהו- את טובת מי זה ישרת אם אנחנו משחררים את מילסון? הוא רצה שיחרור, קיבל. הקבוצה אליה הוא יגיע הרוויחה. אנחנו נשארים עם אגו בטווח הקצר, בור ענק בכנף שלא בטוח שיתמלא, ומסר מאוד ברור לשחקנים טובים- תעשו בלאגן, תקבלו שחרור.

אף אחד לא קורא לזרוק אותו, במיוחד כשהוא כבר בדרך חזרה לארץ.

אבל הוא פגע בהכנות לעונה, אי אפשר להגיד אחרת.

הכעס מובן בהחלט

פורסם ב

אנשים צריכים להבין שכמו שבשוק הפרטי יש כאלה ששווים יותר אז גם בכדורגל יש כאלה ששווים יותר

מה לעשות למילסון צריך למחול ולסלוח כל זאת בהינתן והוא נותן 110%

מקווה שהוא ינחת מחר ויגיד שהלב שלו צהוב, אם צריך יקבל איזה אדום של הקרבה בדרבי והוא יחזור להיות אהוב

פורסם ב
34 דקות לפני, פנחס שוף said:

וואו מעניין מי אמר לך את זה?

חשבתי על זה לבד

פורסם ב

הייתה לו אפשרות אולי להרוויח פי 3 אם לא יותר ממה שהוא מרוויח והוא ניסה להשיג את זה, מדובר במיליוני שקלים, כל אחד פה עבור כמה אלפי שקלים מחליפים מקום עבודה בכיף.

נכון יש דרך וצורה לכל דבר אבל הוא שחקן זר וצעיר וטעה בהתנהגות הלא מכובדת שלו כשהכסף סינוור אותו קצת והשתן עלה לו לראש. (לפחות לא כמו פריצה ברח באמצע העונה, והוא כן היה בורג מרכזי באליפות הקריטית שכל כך חיכינו לה).

ברגע שזה לא יצא לפועל והוא אמור להיות פה, מכבי תיישר קצת קו ותשדרג לו קצת וכנראה הוא יתנצל וכך זה יהיה מאחורינו.

הוא בסופו של דבר מקצוען ויעשה הכל כדי להשיג שוב מה שלא יכל השנה ואפילו יותר רק על ידי כך שימשיך להיות טוב ואולי להתעלות על שנה שעברה כי אחרת החלומות שלו יהיו בהקיץ בלבד.

אז אנחנו לא אמורים להיות ילדים קטנים ולהיתקע על זה, אם הוא פה אז הוא 100% פה (ויותר אני מקווה) וצריך לדחוף את כולם כדי לבעוט בתחת של בכר השחצן, נמאס לי להפסיד אליפיות למועדון הקקה מהכרמל. 

פורסם ב
2 דקות לפני, DanMTA said:

הייתה לו אפשרות אולי להרוויח פי 3 אם לא יותר ממה שהוא מרוויח והוא ניסה להשיג את זה, מדובר במיליוני שקלים, כל אחד פה עבור כמה אלפי שקלים מחליפים מקום עבודה בכיף.

הוא וגם הסוכן שלו בטח אמרו משהו שסביר שכל אחד היה אומר לעצמו גם - מכבי הרגע קנו אותי ב-700 אלף יורו (פלוס - מינוס), אחרי עונה אני מביא להם הצעה על 2.8 מיליון יורו ושניה אחרי שעזרתי להם לקחת אליפות. הם ישחררו אותי. הדרך כמובן לא הייתה נכונה בכלל, אבל זה לא היה מופרך. כרגע ייבחן בעד כמה מהר הוא ישאיר את הדבר הזה מאחוריו. הוא כבר היה אמור לעשות את זה. 

פורסם ב
לפני13 שעות , Wade said:

לנעוץ

פורסם ב
לפני1 שעה , turgi said:

לנעוץ

נחת?

פורסם ב

לפי הדיווחים על לטיסה בשעות הצהריים המוקדמות, היות ואין טיסות שנוחתות מפורטוגל היום יש שתי אפשרויות, קונקשן קצר והגעה הלילה ב 23:00 בערך או קונקשן ארוך והגעה בשעות הצהריים מחר, בקיצור תוך 24 שעות נדע בוודאות שהוא נחת ויתחיל להתאמן

פורסם ב

אפשר לסלוח לו ולקבל אותו יפה, אבל אם עד אותו מקרה הוא היה זר מרגש ובכל פעם שהיה עולה למגרש או מסיים משחק היה מקבל יחס מיוחד והייתה התרגשות ממנו ולא רק כשחקן, אז היום זה לא יהיה אותו דבר בכלל, לפחות מבחינתי