Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אני בעד לפתוח לו את החוזה ולהוריד בשכר, על כל גול שהוא כובש לתת לו מחויבות אישית בפרויקט של טילטל

פורסם ב

וואו, ממש מרגש, הוא חלק מהמועדון. לא מפספס אף משחק באינטרנט.
שיזדיין. 
הוא צריך לחזור על ארבע, להתנצל. להבין שכוכב פה הוא כבר לא. לתת עונה טובה ולעוף מפה למרבה במחיר.

פורסם ב
3 דקות לפני, YEINI said:

וואו, ממש מרגש, הוא חלק מהמועדון. לא מפספס אף משחק באינטרנט.
שיזדיין. 
הוא צריך לחזור על ארבע, להתנצל. להבין שכוכב פה הוא כבר לא. לתת עונה טובה ולעוף מפה למרבה במחיר.

שיפרפר את הרומנים ונסלח לו.

פורסם ב
לפני3 שעות , duduha said:

ואתה בטוח שזה לא היה קורה? גם אם היית נותן לו מיליון והיו מציעים ביוון 2.5 הוא היה עושה את ההצגה הזאת

מרגיש לי שלא היתה הצעת שכר כזאת אם היווניות לא היו מוכנות לשלם העברה יותר מ2.5. פשוט אכלו לו את הראש(בתחושה).

פורסם ב
Just now, המכבייה said:

מרגיש לי שלא היתה הצעת שכר כזאת אם היווניות לא היו מוכנות לשלם העברה יותר מ2.5. פשוט אכלו לו את הראש(בתחושה).

אף אחד לא באמת יודע מה היה, אז אנחנו מסתמכים על מה שכתוב באתרים.

פורסם ב
7 דקות לפני, המכבייה said:

אין סיכוי שבאאק הציעו לו 2.5, גג מיליון יורו.

פורסם ב
לפני1 שעה , avi atias said:

לדעתי, הקסקט בחש מאחורי הקלעים.

רדוף רמה גבוהה, ריספקט

פורסם ב
לפני8 שעות , MTA For Ever said:

לפריצה הייתה הודעה כתובה ממנהלת מחלקת הכדורגל ההודי תימני האגדי על כך שהוא יכול לחפש קבוצה חדשה.

אם היינו הולכים איתו לפיפא היינו אוכלים זין.

לא כל מקרה הוא דומה.

העובדה שמכבי לא התקפלה מול מילסון היא דווקא בגלל החוקים הנוקשים של פיפא ולא היה לו שום קייס.

אין לאף אחד כאן רבע מושג על אופי השיחות בינו לבין המועדון בשבועות האחרונים אז כדאי פשוט לשחרר את העניין כבר זה מאוס לאללה ויש לנו מספיק עמדות לחיזוק, אין אחד כאן שלא מעוניין שהוא יישאר מבחינה מקצועית אז יאללה תתקדמו כבר.

לנעוץ

פורסם ב
לפני17 שעות , המכבייה said:

היינו יכולים לעשות את זה קודם. הוא שווה פתיחת חוזה ביוזמתנו, עוד לפני הסאגה. 

לדעתי זה לא היה אופציה מבחינתו כי הסוכן שלו בלבל לו תמח

אני מאמין שמכבי כן רצו , לך תדע לאן זה התדרדר עם החכו, נדבר בקיץ.

פורסם ב
לפני19 שעות , המכבייה said:

היינו יכולים לעשות את זה קודם. הוא שווה פתיחת חוזה ביוזמתנו, עוד לפני הסאגה. 

אם אני זוכר נכון אתה בעלים של עסק, אז גם אתה יודע מה הפחד הכי גדול של מעסיק כשהוא עושה העלאה לאחד העובדים.... פה גם מדובר במשהו שמפורסם בכל העיתונים, לא בשיחה ב-4 עיניים בין מעסיק למועסק.

הקטע הזה של לפתוח חוזה לשחקן רלוונטי (בעיניי) רק כשחקן מביא הצעה אטרקטיבית לרכישה ואז אתה משתיק אותו עם זה. אי אפשר לפתוח חוזה לכל שחקן שנותן אותה טובה, מה גם שמילסון לא מרוויח שקל וחצי, כי (א) זה לא עובד הפוך, לא הורדנו כסף ליונתן כי הוא יושב עונה שלמה ביציע ו(ב) כי אז כל מי שייתן חצי עונה טובה ישר יצפה לפתיחת חוזה וכל קיץ יהיה בלאגן גדול מחדש. ייתכבד האדון מילסון והסוכן שלו, או כל שחקן אחר לצורך העניין, ויביא הצעת רכישה בסכום שהולם את השווי שלו ומשם יהיה אפשר להתחיל לנהל מו"מ על תנאים משודרגים. לא הצליח? שיילך לעשות סיבובים סביב המגרש, כמו שאר שחקני הסגל.

ועוד משהו, לכל אבירי הצדק והכבוד שצועקים להעיף אותו לקבוצת הנוער, אשמח אם תסתמו את הפה ותבלעו את הצפרדע. זה חלק מהחיים ואין לנו את הפריבלגיה לשחק אותה לא צריכים אותו כשבלעדיו היו לנו אחוזי הצלחה של הפועל חיפה.

פורסם ב

מעבר לויכוח אם צריך או לא צריך לקבל אותו בחזרה,

נראה שיש פה דיעה רווחת שהוא חוזר וזהו. 

מאיפה קיבלתם את זה?

גם אם זה נכון שהוא חוזר לארץ (לא ראיתי לזה ביסוס), מי אמר שזה לא רק בשביל שלא יתבעו אותו והוא ימשיך לנהל את המאבק מהארץ?

פורסם ב
48 דקות לפני, עמית ר said:

מעבר לויכוח אם צריך או לא צריך לקבל אותו בחזרה,

נראה שיש פה דיעה רווחת שהוא חוזר וזהו. 

מאיפה קיבלתם את זה?

גם אם זה נכון שהוא חוזר לארץ (לא ראיתי לזה ביסוס), מי אמר שזה לא רק בשביל שלא יתבעו אותו והוא ימשיך לנהל את המאבק מהארץ?

כי אתה רואה שהוא לקח 2 צעדים אחורה

פורסם ב
5 דקות לפני, תחיית המתים said:

כי אתה רואה שהוא לקח 2 צעדים אחורה

יותר סיכוי שזה בשביל לא לקבל תביעה רצינית לפנים

פורסם ב
לפני2 שעות , אלק נילאש said:

אם אני זוכר נכון אתה בעלים של עסק, אז גם אתה יודע מה הפחד הכי גדול של מעסיק כשהוא עושה העלאה לאחד העובדים.... פה גם מדובר במשהו שמפורסם בכל העיתונים, לא בשיחה ב-4 עיניים בין מעסיק למועסק.

הקטע הזה של לפתוח חוזה לשחקן רלוונטי (בעיניי) רק כשחקן מביא הצעה אטרקטיבית לרכישה ואז אתה משתיק אותו עם זה. אי אפשר לפתוח חוזה לכל שחקן שנותן אותה טובה, מה גם שמילסון לא מרוויח שקל וחצי, כי (א) זה לא עובד הפוך, לא הורדנו כסף ליונתן כי הוא יושב עונה שלמה ביציע ו(ב) כי אז כל מי שייתן חצי עונה טובה ישר יצפה לפתיחת חוזה וכל קיץ יהיה בלאגן גדול מחדש. ייתכבד האדון מילסון והסוכן שלו, או כל שחקן אחר לצורך העניין, ויביא הצעת רכישה בסכום שהולם את השווי שלו ומשם יהיה אפשר להתחיל לנהל מו"מ על תנאים משודרגים. לא הצליח? שיילך לעשות סיבובים סביב המגרש, כמו שאר שחקני הסגל.

ועוד משהו, לכל אבירי הצדק והכבוד שצועקים להעיף אותו לקבוצת הנוער, אשמח אם תסתמו את הפה ותבלעו את הצפרדע. זה חלק מהחיים ואין לנו את הפריבלגיה לשחק אותה לא צריכים אותו כשבלעדיו היו לנו אחוזי הצלחה של הפועל חיפה.

לזהבי פתחו חוזה כל יומיים. הסיטואציה באמת לא רגילה. אבל אני לא מעביר ביקורת על שזה לא קרה קודם, אני פשוט מבין שאלו חוקי המשחק על מנת ששני הצדדים ירגישו טוב בקשר להתקשרות הזאת. 

פורסם ב

זה אינטרס של שני הצדדים בסופו של דבר. אנחנו צריכים את מילסון כרגע לא פחות משהוא צריך אותנו.

אם הוא מתנצל ומוכן להיות מחויב - אפשר להתקדם הלאה (בתוספת איזה קנס). 

לגבי חוזה - זה כבר עניין של המערכת, גם אם יפתחו וישדרגו לו קצת זה יהיה בסדר. 

בסופו של דבר אני לא חושב שמהסר שיעבור הוא שמי שרוצה שדרוג עושה בית זונות, אלא שמכבי באו לקראתו כי בחרו לבוא לקראתו.

פורסם ב

זר ברמה של מילסון לא נוחת פה כל יום.

לפתוח דף חדש ולא לתת לתקשורת מה שמחפשים.

פורסם ב

בדיוק, יפיצו מלא רעל בתקשורת כי יודעים שבלי מילסון יהיה יותר פשוט לעקוץ אותנו על המגרש השנה, בואו לא ניתן להם את זה

פורסם ב
לפני2 שעות , המכבייה said:

לזהבי פתחו חוזה כל יומיים. הסיטואציה באמת לא רגילה. אבל אני לא מעביר ביקורת על שזה לא קרה קודם, אני פשוט מבין שאלו חוקי המשחק על מנת ששני הצדדים ירגישו טוב בקשר להתקשרות הזאת. 

בדיוק.

ומעבר לכך, גם למכבי יש אינטרס בלפתוח לו את החוזה ואולי לקבוע סעיף שחרור מוסכם על ידי 2 הצדדים.

מישהו כאן יכול להגיד שהיה מרים גבה אם ב 31/5 רז אמיר היה מפרסם על כך שמילסון חתם על חוזה חדש ושודרג בשכר ?

תתקדמו.

פורסם ב
לפני22 שעות , אם אין אני לי נמני said:

אני רק שאלה, כששחקן לא טוב לא פותחים את החוזה ומקצצים נכון? 

אז למה הפוך כן? 

אנחנו מחליטים אם למכור אותו או לא 

מה החשש? שהוא לא יהיה "רעב"? 

שלא יהיה לו חשק? 

למה לערן פתחת את החוזה כל עונה (וגם אם היה נשאר במקום ללכת לסין היית שוב פותח לו את החוזה, אחרי שהוא כבר הרוויח יותר מפי שניים מהבא אחריו בליגה)?

במקומות עבודה עם היצע עובדים נמוך וביקוש גבוה מעלים שכר לעובדים מוצלחים באופן שנתי, ככה זה

פורסם ב
45 דקות לפני, MTA For Ever said:

בדיוק.

ומעבר לכך, גם למכבי יש אינטרס בלפתוח לו את החוזה ואולי לקבוע סעיף שחרור מוסכם על ידי 2 הצדדים.

מישהו כאן יכול להגיד שהיה מרים גבה אם ב 31/5 רז אמיר היה מפרסם על כך שמילסון חתם על חוזה חדש ושודרג בשכר ?

תתקדמו.

אתה מבין אבל שזה לא עניין של לפתוח לו את החוזה כדי שיהיה מרוצה, אלא לא לתת פרס להתנהגות מאוד קיצונית? (לא להגיע למחנה אימונים פלוס להעלות סטוריז שברור מה הכוונה שלהם). 

אז כל אחד שקצת מרוצים ממנו ילך לנופש עד שהקבוצה תסכים לפתוח לו את החוזה. 

פורסם ב

מדהים התגובות פה של אנשים ואיך הם התהפכו רק בשבוע אחד אחרי שקיללו אותו רק כמה דפים פה אחורה רק כי עשה פניית פרסה (ועדיין לא התנצל, כן?)

פריצה הוא עדיין בן של

והחלום הוא שפארפה יקרע את הצולבת

אבל מילסון זה בסדר רק כי הביא קבלות.

מרוב ההלבנה הדיון הוא כבר לא אם שיחזור או לא אלא אם מגיע לפתוח לו את החוזה עכשיו אחרי המקרה, הזייה מבחינתי.

ילד קטן או לא, פיתוי כספי או לא, יש דרך להתנהג. אני בטוח שאם היה מבקש להשתחרר מכבי ג'נטלמנים היו נענים לבקשה.

לכל אחד יש מחליף, כן גם לו.

אף אחד לא מעל הקבוצה, צאו מזה.

מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה פה.