Jump to content

רובי קין

Recommended Posts

אנחנו לא משחקים בשבת הזאת ואצלנו תמיד הכל יותר עמום, לא כמו אצל חיפה שכולם יודעים הכל בכל רגע.

היחיד שיש לי ספק לגביו זה לוקאסן, מאמינה שהשאר יחזרו, כולל קין.

4 דקות לפני, judymaccabi said:

אנחנו לא משחקים בשבת הזאת ואצלנו תמיד הכל יותר עמום, לא כמו אצל חיפה שכולם יודעים הכל בכל רגע.

היחיד שיש לי ספק לגביו זה לוקאסן, מאמינה שהשאר יחזרו, כולל קין.

האמת היא שאנחנו כן משחקים בשבת הזאת :)

אבל כן, אין להם למה להגיע השבוע לארץ

1 דקה לפני, דקסטר said:

האמת היא שאנחנו כן משחקים בשבת הזאת :)

אבל כן, אין להם למה להגיע השבוע לארץ

אנחנו כן? לא ברור למה הבנתי אחרת, חשבתי בגלל אירופה

16 דקות לפני, judymaccabi said:

אנחנו כן? לא ברור למה הבנתי אחרת, חשבתי בגלל אירופה

המשחק בקונפרנס הוא בשבת (זה משחק השלמה אז לא משוחק בחמישי כרגיל)

3 דקות לפני, YoniC said:

המשחק בקונפרנס הוא בשבת (זה משחק השלמה אז לא משוחק בחמישי כרגיל)

אההה נו אז צדקתי, התכוונתי למשחק בארץ כמובן

27 דקות לפני, YoniC said:

אשכרה כל הסגל חוזר אצל חיפה. נלחמים נכון 

אוקיי לפי טוכמן גם אצלינו נלחמים נכון, מקווה שבאמת יהיה כך

41 דקות לפני, YoniC said:

אוקיי לפי טוכמן גם אצלינו נלחמים נכון, מקווה שבאמת יהיה כך

אין סיבה שכולם לא יחזרו, אזעקה בגוש דן פעם ב-3 ימים, אפשר להמשיך בשגרה מסויימת כל עוד לא נפתחת חזית מהצפון עם טילים של חיזבאללה.

31 דקות לפני, Double said:

אין סיבה שכולם לא יחזרו, אזעקה בגוש דן פעם ב-3 ימים, אפשר להמשיך בשגרה מסויימת כל עוד לא נפתחת חזית מהצפון עם טילים של חיזבאללה.

החשש שלהם, אני מניח, לא מהפעם בשלושה ימים אזעקה כאן, אלא שאם תפתח ביום אחד מערכה צפונית, אז יהיה להם קשה לצאת מכאן. 

מצד אחד אני יכול להבין את זה, מצד שני גם אם יש פה בלאגן, ונתב"ג מוגבל מבחינת הפעילות לכמה ימים, הוא דיי מהר חוזר לפעול לאחר-מכן. 

זה ציטוט מכתבה של טוכמן מלפני יומיים: 

שחקן זר מאחת מקבוצות ליגת העל, שמסרב בשלב הזה לשוב, סיפר בשיחה עם וואלה! ספורט: "שחקנים זרים רבים עברו סיוט ביממות שאחרי טבח ה-7 באוקטובר. שחקנים זרים מספרים בקבוצות הוואטסאפ, כיצד הם ישבו 24 שעות בנמל התעופה ופחדו שלא יוכלו לצאת מישראל. מרבית הטיסות בוטלו, חברות התעופה הפסיקו לטוס מישראל ולישראל ושחקנים פחדו שהם ייתקעו בעת מלחמה בישראל. מי יכול להבטיח שבפעם הבאה, אם תהיה מלחמה מול חיזבאללה, אפשר יהיה לעזוב את ישראל? זה החשש הכי גדול של השחקנים. מי שחווה טראומה מהפעם הקודמת שעזב, מסרב לקחת סיכון שהוא בכלל יוכל לעזוב כשתהיה מלחמה מול חיזבאללה".

אני לא חושב שהשחקים הזרים שולטים ברזי המלחמה לעומק כמו בניתוחים השונים פה..

אוקראינה גדולה פי 20 מישראל הרוסים שפויים פי כמה מהחמאס ויש ערים באוקראינה שלא ראו טיל רוסי אחד ועדיין זה נחשב אזור מלחמה

.

זה שאנחנו התרגלנו ואנחנו מקבלים את שה שיורים עלינו טילים בסבבה שלנו לא אופך אותנו לנורמלים בסיפור הזה

לפני4 שעות , לא מוצא היגיון said:

להביא את אוסקר גרסיה. גם ככה מלחמה. 

מי יודע,אולי זה יוכל לגרום להפסקת המלחמה?(מינוס ומינוס יוצרים פלוס).

עלה ראיון בוואן עם גולדהאר והתייחס שם לרובי קין, שמסתבר, באופן עקרוני וגורף כבר כמה שנים מסרב בכל תוקף לדבר על כל דבר שהוא לא כדורגל.

הוא גם אומר שבשום שלב רובי לא ביקש לעזוב את מכבי ומי שמלכתחילה ייעץ לו לעזוב את הארץ זה מכבי בעצמה.

נותר רק לכבד ולהבין, מספיק עם השחור לבן, מספיק עם משטרת המחשבות המוגזמת, זה רק יעשה נזק.

1 hour ago, אקיטה said:

עלה ראיון בוואן עם גולדהאר והתייחס שם לרובי קין, שמסתבר, באופן עקרוני וגורף כבר כמה שנים מסרב בכל תוקף לדבר על כל דבר שהוא לא כדורגל.

הוא גם אומר שבשום שלב רובי לא ביקש לעזוב את מכבי ומי שמלכתחילה ייעץ לו לעזוב את הארץ זה מכבי בעצמה.

נותר רק לכבד ולהבין, מספיק עם השחור לבן, מספיק עם משטרת המחשבות המוגזמת, זה רק יעשה נזק.

מה באמת ציפית שהוא יגיד? הוא לא יכול להכריח את קין לדבר, השתיקה של קין זה בינו לבין האוהדים, כל עוד הוא לא יתייחס ל-74 אוהדי מכבי הנרצחים זה ירדוף אותו.

15 דקות לפני, Double said:

מה באמת ציפית שהוא יגיד? הוא לא יכול להכריח את קין לדבר, השתיקה של קין זה בינו לבין האוהדים, כל עוד הוא לא יתייחס ל-74 אוהדי מכבי הנרצחים זה ירדוף אותו.

זה חורה לי גם, אין ספק.

אבל זה כי זה נוגע אליי אישית כישראלי ואוהד מכבי, בו זמנית, מכבד את רובי קין ששומר על קו של כדורגל נטו ומסתבר שלא רק במקרה הזה.

וכשאני שואל את עצמי מה הייתי עושה במקומו, ואללה, אחד לאחד, לא משנה מה יאמר (או לא...) זה יביא עליו באקלאש, אז עדיף לחזור להתרכז במטרה שלשמה הוא הועסק, והיא להביא מועדון יהודי וציוני להישגים.

רובי קין בהתייחסות ראשונה, מבורך

‏״אני מקווה שכל האוהדים שלנו במקום בטוח ובסדר, שזה הדבר הכי חשוב. הם היו פנטסטים מהיום שהגענו, אני והצוות ראינו את זה והרגשנו את זה. אנחנו יודעים על המצב הקשה ורגישים לכך, כפי שהזכרתי אנחנו מנסים לתמוך בשחקנים. למרבה הצער איבדנו את בת דודה של דור תורג'מן והרבה אוהדים אחרים, אנחנו בהחלט חושבים עליהם והמחשבות שלנו איתם. לכן אמרתי שהשחקנים והצוות ביחד היו נהדרים, הם תומכים בכולם ואני חושב שזה מראה על אחדות. צריך להמשיך לתמוך בקבוצה כי מה שאנחנו עושים זה בשבילם, אנחנו מנסים לנצח משחקים עבורם. אני מקווה שבקרוב הם יוכלו לצפות בנו במשחקים ולהראות את העידוד שראיתי פה מהיום הראשון. אנחנו מעריכים את זה מאוד"

שמח מדבריו של מיטש. הוא איש העולם הגדול, ציוני, שקול ובודק את כל האספקטים ותמיד מחוייב לצרכיו של המועדון. אנחנו כקהל, בהפוך על הפוך, צריכים להרים לרובי ושאר הצוות. לתת להם הרגשה שהם רצויים ושיש לנו מטרות ספורטיביות משותפות ופשוט להתמקד בזה. 

38 דקות לפני, המכבייה said:

שמח מדבריו של מיטש. הוא איש העולם הגדול, ציוני, שקול ובודק את כל האספקטים ותמיד מחוייב לצרכיו של המועדון. אנחנו כקהל, בהפוך על הפוך, צריכים להרים לרובי ושאר הצוות. לתת להם הרגשה שהם רצויים ושיש לנו מטרות ספורטיביות משותפות ופשוט להתמקד בזה.