Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני3 שעות , Raumdeuter said:

מה יש להפסיד מלהגיש לו הצעה?

מיטש יגיש לו הצעה? זה נשמע לך הגיוני? נראה לך שככה מיטש חושב? 

פורסם ב
On 7.6.2024 at 19:33, המכבייה said:

לנצחונות, תארים, גאווה, מיינדסט התקפי, שיפור עצום של סגל שנראה כבוי רק לפני שנתיים ושנה והיה פחות הישגי אפילו מהפועל בש.

אני אתגעגע מאד לזה אבל זה הסיפור הידוע, יצאו פה על כל מאמן מוצלח של מכבי ועכשיו מוכנים למכור כליה עבור סוזה שספג כאן רפש לא קטן. אני זוכר הכל.

אז גם לרובי נתגעגע ואני מתגעגע כבר מעכשיו. 

הבעיה הגדולה שלי איתו זה המשחקים הגדולים.

לא הרגשתי ביטחון מול חיפה לפני המשחק כמו אצל איביץ לדוגמא, אתה לא היית הקבוצה הטובה בשום משחק מולם. כשאתה בא עם נחיתות כזאת זה לא טוב, היה חסר לנו אמצע רצחני שישלוט במשחק, שידע להחזיק כדור.

אני מקווה שאצל המאמן החדש נחזור להיות הקבוצה הדומיננטית

פורסם ב
1 hour ago, פנחס שוף said:

הבעיה הגדולה שלי איתו זה המשחקים הגדולים.

לא הרגשתי ביטחון מול חיפה לפני המשחק כמו אצל איביץ לדוגמא, אתה לא היית הקבוצה הטובה בשום משחק מולם. כשאתה בא עם נחיתות כזאת זה לא טוב, היה חסר לנו אמצע רצחני שישלוט במשחק, שידע להחזיק כדור.

אני מקווה שאצל המאמן החדש נחזור להיות הקבוצה הדומיננטית

תמיד זה ככה כשאתה מגיע מול קבוצה אלופה

פורסם ב
לפני8 שעות , duduha said:

תמיד זה ככה כשאתה מגיע מול קבוצה אלופה

לא היה את ההרגשה הזאת בעונת אוסקר או איביץ, כל אחד והראשונה שלו

פורסם ב

זה לא שחור או לבן. 

קין עשה הרבה דברים יפים. מעבר לשורה התחתונה של אליפות, שמינית גמר באירופה וגביע טוטו, הוא גם החייה את יוריס, שיפר מאוד את פרץ גבי ואפילו דן ביטון. 

הוא עשה לא מעט טעויות ובלא מעט מקרים ידע ללמוד מזה. 

מצד שני ההגנה תחתיו לא נראתה טוב, הנייחים היו רעים, הוא לא ידע להגיב תוך כדי משחק ולעיתים הוא התעקש על דברים שלא ממש עבדו. הוא גם איבד פעמיים הפרש של עשר נקודות. 

בעונה רגילה הייתי שוקל אם כדאי להמשיך איתו. בעונה כזאת לא הייתה לנו את הפריווילגיה לא להמשיך איתו כי לא ידוע מה אפשר למצוא בחוץ. 

העזיבה שלו היא לא דבר חיובי, אבל מצד שני גם לא סוף העולם. הוא היה רחוק מלהיות מושלם, הבעיה היא שיהיה קשה מאוד למצוא מחליף טוב במצב הנוכחי. נקווה להברקה של מנספורד.

פורסם ב

תתקנו אותי אם אני טועה אבל הוא איבד 10 הפרש פעם אחת כשחיפה עשתה עלינו מהפך

אחר כך ה-10 הפרש הפך ל-5? 

אם ההפרש כל פעם על סקאלה מסוימת זה לא אומר שהוא איבד אותו

פורסם ב
30 דקות לפני, פנחס שוף said:

תתקנו אותי אם אני טועה אבל הוא איבד 10 הפרש פעם אחת כשחיפה עשתה עלינו מהפך

אחר כך ה-10 הפרש הפך ל-5? 

אם ההפרש כל פעם על סקאלה מסוימת זה לא אומר שהוא איבד אותו

מסכים, הפער צומצם אבל עלה שוב

פורסם ב

לא רוצה לתרום טראפיק לצנציפר אבל הראיון שלו עם גולסה די אישר מה שהרבה מאיתנו חשבו על קין.

ויאמר לזכותו של גולסה שהוא לא אחד שפתח את הפה על מאמנים והוא חווה לא מעט כאלה בשנים שלו במכבי. דיבר יפה מאוד על מכבי ואמר שהרוטציה של קין הייתה קצרה מידי, שהם הרגישו שהקבוצה זקוקה לרענון ושהם לא משחקים טוב , למרות הניצחונות. שיש שחקנים שהיו באים לאימונים בידיעה שלא משנה מה הם יעשו, הם לא ייראו דשא כי לרובי יש את ה13 שלו פחות או יותר. שהוא נתן לשחקן לפתוח ואז לא נתן לו דקות חודשים.

בגדול אמר שהיה לנו הרבה מזל העונה.

בואו לא נסתנוור מהצלחת. מכבד אותו מקסימום על האליפות, בלי ציניות, אבל הכדורגל שלו היה קשה לצפייה ברוב העונה והשימוש שלו בסגל היה שערורייתי. יכולנו לרווח הרבה יותר מבחינת שימוש בסגל השחקנים ולא להגיע להרבה משחקים בעונה הזאת עם הלשון בחוץ ובהפרש של שער אחד עד השנייה האחרונה. היו המון משחקים שהיינו חייבים רענון אפילו ברמת הלתת לשחקנים המשמעותיים שלנו לנוח, כל שכן במשחקים שנראנו רע מאוד והוא סחט את השחקנים במקום לתת להם קצת אוויר וקצת דקות לשחקנים שהיינו צריכים בשלב מאוחר יותר של העונה.

אפשר להגיד שזו השנה הראשונה שלו וכאלה , הייתי מבין אם היו אומרים את זה דווקא על שיטות משחק, מיקומים ולא על חילופים או רוטציה נכונה, זה לא נראה לי קשור לזה, הוא פשוט מאמן שמאמין ב11/13 שלו ולא נותן גב, ביטחון או דקות משחק ליתר. דווקא בעמדת הבלמים נהג לעשות רוטציה על בסיס שבועי.

כל הכבוד לרובי ולשחקנים על המשחק בחיפה, בסופו של דבר זה המשחק שהכריע את העונה הזאת ובאנו למשחק הזה סופר מוכנים בגישה ובמנטליות.

הפכנו אפשרות לשתיים בסיום המשחק הזה לאחת עשרה נקודות הפרש בסיומה של העונה הזאת, אשרי המאמין.

היה טוב וטוב שהיה. מקווה מאוד שנמנה מאמן כמה שיותר מהר, שלא יסחבו את זה עד הפתיחה של האימונים ובטח שלא אחרי, כבר קרה בעבר שפתחנו את האימונים בלי מאמן וזה מביך בעיניי למועדון כמו מכבי. זה לא חשוב ברמת האימון הספציפי אבל כן ברמת ההצהרה, של מאמן שנמצא שם מהרגע הראשון של העונה.

רק מכבי 

פורסם ב
לפני3 שעות , maynard_prica said:

לא רוצה לתרום טראפיק לצנציפר אבל הראיון שלו עם גולסה די אישר מה שהרבה מאיתנו חשבו על קין.

ויאמר לזכותו של גולסה שהוא לא אחד שפתח את הפה על מאמנים והוא חווה לא מעט כאלה בשנים שלו במכבי. דיבר יפה מאוד על מכבי ואמר שהרוטציה של קין הייתה קצרה מידי, שהם הרגישו שהקבוצה זקוקה לרענון ושהם לא משחקים טוב , למרות הניצחונות. שיש שחקנים שהיו באים לאימונים בידיעה שלא משנה מה הם יעשו, הם לא ייראו דשא כי לרובי יש את ה13 שלו פחות או יותר. שהוא נתן לשחקן לפתוח ואז לא נתן לו דקות חודשים.

בגדול אמר שהיה לנו הרבה מזל העונה.

בואו לא נסתנוור מהצלחת. מכבד אותו מקסימום על האליפות, בלי ציניות, אבל הכדורגל שלו היה קשה לצפייה ברוב העונה והשימוש שלו בסגל היה שערורייתי. יכולנו לרווח הרבה יותר מבחינת שימוש בסגל השחקנים ולא להגיע להרבה משחקים בעונה הזאת עם הלשון בחוץ ובהפרש של שער אחד עד השנייה האחרונה. היו המון משחקים שהיינו חייבים רענון אפילו ברמת הלתת לשחקנים המשמעותיים שלנו לנוח, כל שכן במשחקים שנראנו רע מאוד והוא סחט את השחקנים במקום לתת להם קצת אוויר וקצת דקות לשחקנים שהיינו צריכים בשלב מאוחר יותר של העונה.

אפשר להגיד שזו השנה הראשונה שלו וכאלה , הייתי מבין אם היו אומרים את זה דווקא על שיטות משחק, מיקומים ולא על חילופים או רוטציה נכונה, זה לא נראה לי קשור לזה, הוא פשוט מאמן שמאמין ב11/13 שלו ולא נותן גב, ביטחון או דקות משחק ליתר. דווקא בעמדת הבלמים נהג לעשות רוטציה על בסיס שבועי.

כל הכבוד לרובי ולשחקנים על המשחק בחיפה, בסופו של דבר זה המשחק שהכריע את העונה הזאת ובאנו למשחק הזה סופר מוכנים בגישה ובמנטליות.

הפכנו אפשרות לשתיים בסיום המשחק הזה לאחת עשרה נקודות הפרש בסיומה של העונה הזאת, אשרי המאמין.

היה טוב וטוב שהיה. מקווה מאוד שנמנה מאמן כמה שיותר מהר, שלא יסחבו את זה עד הפתיחה של האימונים ובטח שלא אחרי, כבר קרה בעבר שפתחנו את האימונים בלי מאמן וזה מביך בעיניי למועדון כמו מכבי. זה לא חשוב ברמת האימון הספציפי אבל כן ברמת ההצהרה, של מאמן שנמצא שם מהרגע הראשון של העונה.

רק מכבי 

נראה לי שדשנו בזה די והותר העונה, בסוף בסוף שחקנים שעלו לא לקחו את ההזדמנות ולא רק שלא שיפרו את הקבוצה אלא הפכו אותה לגרועה יותר.

אולי היו שחקנים שהגיעו להם יותר הזדמנויות או בעמדות אחרות אבל בסופו של דבר לא היו שחקנים שלא קיבלו את ההזדמנות, הפער בין ההרכב לסגל היה גדול מדי.

פורסם ב
לפני18 שעות , duduha said:

נראה לי שדשנו בזה די והותר העונה, בסוף בסוף שחקנים שעלו לא לקחו את ההזדמנות ולא רק שלא שיפרו את הקבוצה אלא הפכו אותה לגרועה יותר.

אולי היו שחקנים שהגיעו להם יותר הזדמנויות או בעמדות אחרות אבל בסופו של דבר לא היו שחקנים שלא קיבלו את ההזדמנות, הפער בין ההרכב לסגל היה גדול מדי.

אני לא בא להגן על שום שחקן שלא הוכיח את עצמו 

אבל לא ככה מנהלים רוטציה

שחקן שלא משחק עונה שלמה לא יבוא ויתן הצגה ב-55 דקות, זה אף פעם לא קורה

פורסם ב
לפני9 שעות , פנחס שוף said:

אני לא בא להגן על שום שחקן שלא הוכיח את עצמו 

אבל לא ככה מנהלים רוטציה

שחקן שלא משחק עונה שלמה לא יבוא ויתן הצגה ב-55 דקות, זה אף פעם לא קורה

שחקנים שעלו כמחליפים בנובמבר ודצמבר אי אפשר להגיד שלא שיחקו עונה שלמה