Jump to content

רובי קין

elad5050

Recommended Posts

לפני2 שעות , elbanana said:

בגלל זה הלחץ. הפסדת את המאמן הישראלי הכי טוב בשוק בפער ליריבה (ועוד מאמנים אחרים שיכולת להביא) בתקופה שקשה מאוד להביא זרים כי נתת למאמן שחתום איתך לעונה הבאה זמן להתלבט ולבדוק אופציות. הגישה הזאת פשוט לא עובדת ותמיד מייצרת אצלנו פיגור. ולפני שתגיד לי שאתה סומך על מיץ' ושהכל נובע מחשיבה עמוקה שמעבר לתפיסתנו תזכר בהגעה של המאוחרת של דוניס אחרי אליפות שפתחה את שלושת השנים הרעות, או בעזיבה של איביץ' שחירבשה את העונה שעברה. 

זכותך להיות בלחץ. הגעת למסקנה שזה תלוי במיטש, אני חושב שזה מלכתחילה לא הובנה בצורה הזאת. רובי צריף להיות מטומטם כדי לא להתלבט בנסיבות האלה(זה לא עניין חוזי), והוא לא ואין משהו שמיטש יכול לעשות בסיטוטציה הזאת מלבד לאחל בהצלחה. 

8 דקות לפני, המכבייה said:

לנצחונות, תארים, גאווה, מיינדסט התקפי, שיפור עצום של סגל שנראה כבוי רק לפני שנתיים ושנה והיה פחות הישגי אפילו מהפועל בש.

אני אתגעגע מאד לזה אבל זה הסיפור הידוע, יצאו פה על כל מאמן מוצלח של מכבי ועכשיו מוכנים למכור כליה עבור סוזה שספג כאן רפש לא קטן. אני זוכר הכל.

אז גם לרובי נתגעגע ואני מתגעגע כבר מעכשיו. 

איזה רפש סוזה ספג כאן? מלבד קשקוש של כמה עיתונאים וטרולים על רוטציה הוא היה קונסנזוס לאיך מאמן צריך לתפקד, רובי היית מגיע להישגים של השנה גם עם מאמן אחר, לא זוכר משחק אחד שאפשר להגיד שהוא הביא לנו אותו אלא להפך, למרות רובי לקחנו אליפות. אני מדבר נטו מבחינה אישית שזה מאמן ראשון שהביא לנו תואר שלא כואב לי עליו אפילו קצת, אולי רק בגלל המצב של המלחמה זאת הנקודה היחידה שלא הייתי מתבאס אם היה ממשיך. לא צריך מאמן קפוא עם חילופים מהבית בלי קשר למה שקורה על הדשא.

1 hour ago, הנדון said:

איזה רפש סוזה ספג כאן? מלבד קשקוש של כמה עיתונאים וטרולים על רוטציה הוא היה קונסנזוס לאיך מאמן צריך לתפקד, רובי היית מגיע להישגים של השנה גם עם מאמן אחר, לא זוכר משחק אחד שאפשר להגיד שהוא הביא לנו אותו אלא להפך, למרות רובי לקחנו אליפות. אני מדבר נטו מבחינה אישית שזה מאמן ראשון שהביא לנו תואר שלא כואב לי עליו אפילו קצת, אולי רק בגלל המצב של המלחמה זאת הנקודה היחידה שלא הייתי מתבאס אם היה ממשיך. לא צריך מאמן קפוא עם חילופים מהבית בלי קשר למה שקורה על הדשא.

רוטציות בכללי, רוטציה בגביע. היו פה נושאים כאלה. היו גם על אוסקר, היו גם על פאקו. 

לקחנו גם בזכות רובי. כל גימוד של זה זה ברמת שלמה שרף שלוקח אליפות מהבית, לא מכיר במושג הזה. אליפות זאת תוצאה של עבודה קשה, כישרון, אומץ, הקרבה, מזל, סינכרון של כל אחד מחלקי המערכת, בוודאי של המאמן שלה. 

37 דקות לפני, הנדון said:

אתה צודק, אני זוכר על סוזה בעיקר לכלוכים בתחילת הדרך.

הוא דיי היה קונצנזוס ומשחקים היו נגמרים בערך בדקה 15 עם 2 פור לנו.

אבל על המאמן שדרס פה את הליגה עם שיאים ברמה פסיכית אני עד היום זוכר את הלכלוכים על הכדורגל שלו.

על רובי תגיד מה שאתה רוצה,

אבל תשמע איך השחקנים מדברים עליו

ותבין שהאקסטרה שהיה צריך בשביל אליפות, להבדיל מהשנים הקודמות,

הייתה רק בזכות זה שהוא על הקווים.

וואלה זה כבר לא מגניב לגמד אותו.

בעיקר כי בסוף הוא עשה פה עונה מהמוצלחות שהיו. מאמן טוב או לא.

ובסוף בסוף..

לא קונה מאמן קפוא עם חילופים מהבית שמביא לך אליפות בדו כל עונה?

אני כן.

עוד נתגעגע..

38 דקות לפני, המכבייה said:

רוטציות בכללי, רוטציה בגביע. היו פה נושאים כאלה. היו גם על אוסקר, היו גם על פאקו. 

לקחנו גם בזכות רובי. כל גימוד של זה זה ברמת שלמה שרף שלוקח אליפות מהבית, לא מכיר במושג הזה. אליפות זאת תוצאה של עבודה קשה, כישרון, אומץ, הקרבה, מזל, סינכרון של כל אחד מחלקי המערכת, בוודאי של המאמן שלה. לא מאמין בלגמד עבודה מוצלחת של בן אדם. 

סוזה נחשב כאן גאון טקטי בזמן אמת

תמיד יהיה מישהו שמטנף זה לא אומר כלום

21 דקות לפני, סטלן בטלן השמן said:

סוזה נחשב כאן גאון טקטי בזמן אמת

תמיד יהיה מישהו שמטנף זה לא אומר כלום

חבל לי שהוא הולך. זה מאד סובייקטיבי. 

לפני3 שעות , המכבייה said:

זכותך להיות בלחץ. הגעת למסקנה שזה תלוי במיטש, אני חושב שזה מלכתחילה לא הובנה בצורה הזאת. רובי צריף להיות מטומטם כדי לא להתלבט בנסיבות האלה(זה לא עניין חוזי), והוא לא ואין משהו שמיטש יכול לעשות בסיטוטציה הזאת מלבד לאחל בהצלחה. 

אתה מכנה את המצב הזה לחץ ואני מכנה את המצב ההפוך שאננות ורפיסות.

הדברים שלך סותרים את עצמם. אם ברור היה שרובי "מתלבט אחרת הוא מטומטם" אזי ברור שהיה למיץ' או מי מעושי דבריו מה לעשות בידיעה שהמאמן שלהם מתלבט ומתנדנד. במצב כזה, וכשברור לך שלא יהיה קל להביא מאמנים זרים ושהמאמן הישראלי הכי טוב על המדף, היית צריך לעשות מעשה ולא לחכות בסבלנות להתלבטויות שלו ולתת לו למרוח את הזמן.

מעבר לזה אתה מנסה לצמצם את זה למקרה נקודתי ואני מדבר על גישה שראינו אותה גם עם איביץ' שפתאום רצה לעזוב באמצע עונה שעברה וגם עם שחקנים. נקווה שילמדו סוף סוף לקח.

59 דקות לפני, elbanana said:

אתה מכנה את המצב הזה לחץ ואני מכנה את המצב ההפוך שאננות ורפיסות.

הדברים שלך סותרים את עצמם. אם ברור היה שרובי "מתלבט אחרת הוא מטומטם" אזי ברור שהיה למיץ' או מי מעושי דבריו מה לעשות בידיעה שהמאמן שלהם מתלבט ומתנדנד. במצב כזה, וכשברור לך שלא יהיה קל להביא מאמנים זרים ושהמאמן הישראלי הכי טוב על המדף, היית צריך לעשות מעשה ולא לחכות בסבלנות להתלבטויות שלו ולתת לו למרוח את הזמן.

מעבר לזה אתה מנסה לצמצם את זה למקרה נקודתי ואני מדבר על גישה שראינו אותה גם עם איביץ' שפתאום רצה לעזוב באמצע עונה שעברה וגם עם שחקנים.

זאת סיטואציה מורכבת. לא הייתי בעד המהלך של בכר תוך כדי  מאבק אליפות. מקווה שיצא לטובה. 

לפני8 שעות , המכבייה said:

לקחנו גם בזכות רובי. כל גימוד של זה זה ברמת שלמה שרף שלוקח אליפות מהבית, לא מכיר במושג הזה. אליפות זאת תוצאה של עבודה קשה, כישרון, אומץ, הקרבה, מזל, סינכרון של כל אחד מחלקי המערכת, בוודאי של המאמן שלה. 

אני אגיד יותר מזה, בלי לשים את יוריס כ6 אנחנו לא לוקחים אליפות.

מן הסתם זה פוגע בנו, אבל מרגיש לי שגם מהצד שלו זאת טעות מקצועית. יכול להיות שזאת בחירה שמונעת מהאישי, אבל מקצועית היה עדיף לו להמשיך איתנו ולנסות לעשות בתים בצ׳מפיונס מאשר ללכת לאיזו מידלסברו

המאמן היחיד שהייתי מחזיר לקדנציה נוספת זה את איביץ'. לא סוזה ולא אף אחד אחר. 

העדיפות צריכה להיות למישהו חדש, צעיר, כריזמתי עם העדפה לאיזה עונה שתיים במועדון גדול, גם אם בליגה קטנה. 

לפני1 שעה , Keano said:

המאמן היחיד שהייתי מחזיר לקדנציה נוספת זה את איביץ'. לא סוזה ולא אף אחד אחר. 

העדיפות צריכה להיות למישהו חדש, צעיר, כריזמתי עם העדפה לאיזה עונה שתיים במועדון גדול, גם אם בליגה קטנה. 

איביץ' מחוק במכבי אחרי שהפקיר אותנו

3 דקות לפני, תחיית המתים said:

איביץ' מחוק במכבי אחרי שהפקיר אותנו

בסוף זה ביזנס, לא מחוק ולא נעליים

אף אחד לא באמת יודע מה הייתה בפגישה שלו עם גולדהאר אבל רובי לא נראה לי אחד שיטוס לשם רק בשביל לסמן וי
אני באמת מאמין שהיה יכול להיות מתווה בו הוא היה נשאר. איזה סעיף מסוים בחוזה וכמובן שדרוג רציני בשכר.

נראה לי שווה לבדוק אם אנחנו המועדון שהחליף הכי הרבה מאמנים בעולם ביחס הצלחות/כישלונות 
יותר מדי מאמנים, אפשר לומר שהתרגלנו לזה וזה הכי נורא בעצם אתה יודע כשמאמן מגיע לפה
שכנראה הוא יהיה לכל המאוחר שנה אחת גם אם יצליח ואם לא יפוטר ויוחלף 
בכנות לי נמאס משכירי החרב האלו שרואים אותנו כמקפצה. 
אין לי אהבה גדולה לאליניב אפילו לא קרוב אבל אולי בפעם הראשונה מזה 12 שנה אני חושב שהגיע הזמן לקצת יציבות.
בפן האישי אני מעדיף את זיו אריה עליו אבל אם הפרסום שהוא המאמן הישראלי היחיד על המדף כנראה שאין מנוס.

לפני9 שעות , הילד בן 30 said:

אני אגיד יותר מזה, בלי לשים את יוריס כ6 אנחנו לא לוקחים אליפות.

ואת פרץ ממש כחלוץ שני. זה המיינדסט ההתקפי שאני מדבר עליו. היו פה לאחרונה אונניות שמשחקות לרוחב, או אבמים שלא מאמינים שהכדור צריך להיות בחזקתך. 

לפני5 שעות , YoniC said:

מן הסתם זה פוגע בנו, אבל מרגיש לי שגם מהצד שלו זאת טעות מקצועית. יכול להיות שזאת בחירה שמונעת מהאישי, אבל מקצועית היה עדיף לו להמשיך איתנו ולנסות לעשות בתים בצ׳מפיונס מאשר ללכת לאיזו מידלסברו

מאמין שזה נטו בגלל המלחמה,  אבל אני גם לא רואה אותו מקבל קבוצה מהצ'מפיונשיפ כל כך מהר, עם כל השם שלו ומה שעשה בתור שחקן הוא לא קיבל קבוצה לפני שבא לפה.

בינתיים יש דיווחים שהוא מועמד לעמדת עוזר המאמן בטוטנהאם.

לפני2 שעות , Matanbiton said:

אף אחד לא באמת יודע מה הייתה בפגישה שלו עם גולדהאר אבל רובי לא נראה לי אחד שיטוס לשם רק בשביל לסמן וי
אני באמת מאמין שהיה יכול להיות מתווה בו הוא היה נשאר. איזה סעיף מסוים בחוזה וכמובן שדרוג רציני בשכר.

מיץ' זימן אותו אז הוא טס, נראה לי פשוט.

אומרים שהוא החליט עוד לפני שנגמרה העונה ומיץ' ניסה לשכנע אותו, איזה סעיף ? שיחרור בחינם עד תאריך מסוים ? לא יקרה.

53 דקות לפני, yello said:

מיץ' זימן אותו אז הוא טס, נראה לי פשוט.

אומרים שהוא החליט עוד לפני שנגמרה העונה ומיץ' ניסה לשכנע אותו, איזה סעיף ? שיחרור בחינם עד תאריך מסוים ? לא יקרה.

זה פורסם בתקשורת האירית בניסיון "ללבן" את זה שהוא אימן בישראל. מה שרז אמיר אמר בפוד שלו בנושא
הצוות של קין שטסו בלי החפצים שלהם ושהיה להם את הרצון להישאר  נותן את התחושה שזה לא היה כזה ברור
ולכל הפחות לא החלטה שהתקבלה מבעוד מועד. להרגשתי זה משהו שיכול היה לקרות.
לגביי הסעיף לא מדובר בתאריך מסוים אלא בהסלמה קיצונית במצב המלחמה או לחלופין הצעה ממשית לאמן את איסלנד
שזה ברור לכל הדעות החלום שלו. לא שזה משנה באמת, יש עובדה אחת והיא שאנחנו צריכים שוב מאמן

לפני1 שעה , סיריל מקנאקי said:

עם הסגל הזה הוא מועך את בכר כמו סיגריה 

הלוואי והיה חוזר, נראה לי שהפעם לא היה עושה את הטעות הזאת של לברוח באמצע העונה

לפני3 שעות , סיריל מקנאקי said:

עם הסגל הזה הוא מועך את בכר כמו סיגריה 

ויש לו את ההזדמנות לבנות את הקבוצה בצלמו ובדמותו כמו שהוא אוהב כי כמעט כל משבצות הזרים שלנו פנוייות.