Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, Double said:

בחודשים האחרונים עקבתי ברשתות החברתיות לגבי הדעה של אוהדי מכבי, ברדה היה האופציה הכי מובילה בסקרים בין המאמנים הישראלים.

זה הדבר הראשון שאמור להדאיג. ידוע שלאוהדים שלנו אין מושג.

פורסם ב
34 דקות לפני, Double said:

בחודשים האחרונים עקבתי ברשתות החברתיות לגבי הדעה של אוהדי מכבי, ברדה היה האופציה הכי מובילה בסקרים בין המאמנים הישראלים.

מבאס להגיד אבל הכרותי אונה בפייסבוק לא מדד.

ברדה זו תהיה הבדיחה של הקיץ.

יש לפחות 3 מאמנים טובים ממנו בליגה.

פורסם ב

אני אופטימי.

לדעתי רובי לא היה מצליח פה בעונה הבאה.

פורסם ב
22 דקות לפני, MTA For Ever said:

ברדה זו תהיה הבדיחה של הקיץ.

יש לפחות 3 מאמנים טובים ממנו בליגה.

אוקיי אז תרשמו את האופציות ותדונו, זיו אריה מימר?

פורסם ב
לפני2 שעות , car.garsia said:

מאכזב מאוד שרובי עוזב. אני הייתי מאוד בעדו ומאוד הערכתי אותו. וגם הרבה שחקנים התחברו אליו. בסוף הוא אגדה, אחד השמות הגדולים שנחתו בישראל. אחלה רובי.

אני יכול מאוד להבין את מכבי למה הם לא רוצים לגעת בסחורה של מאמנים ישראליים ולוקחים כל שנה את הסיכון של להביא מאמן זר. זה זבל. אני יודע שאצלי זה דעה לא פופולרית אבל גם בכר לא היה עובר לי בגרון עם כל החברים שלו מהתקשורת וההדלפות שהוא היה מביא לחדר הלבשה. מצטער, לא אוהב את זה, מעדיף מאמן זר שהוא אורח לרגע.

עכשיו הלחץ על בן מנספורד, גם להביא מאמן בלי גרירת רגליים מוגזמת וגם להביא מאמן איכותי. אם בסוף יבוא איזה מאמן עם רזומה מעליב או אלוהים שיעזור לי, איזה אליניב ברדה, העונה הבאה תהיה מאוד אבל מאוד בעייתית. רק שלא נתגעגע לאירי היקר, אחלה רובי.

בוודאי שנתגעגע לרובי. 

פורסם ב

לפעמים החלפת מאמן מביאה מוטיבציה חדשה, שחקנים צריכים להוכיח מחדש שמגיע להם לשחק, זה מה שג'ורדי היה אומר. 

יש גם הרבה משמעות לתזמון, בדרכ עונה שניה אחרי אליפות היא הכי חזקה, צריך רק מאמן נורמלי שישמור על השיטה והחדר הלבשה החזק. 

פורסם ב

כמו שראינו עם קראנקה, מאמן לא נכון יכול להרוס קבוצה.

לצד החיובי, אולי נגלה איך ההתקפה תיראה עם מאמן שנותן למגינים לעקוף על הקו במקום להיכנס לאמצע.

פורסם ב
לפני12 שעות , Keano said:

אי אפשר לבדוק, אני זוכר שכן. או אצלו או אצל אשתו

מיליון אחוז לא היה לו שום פוסט עלינו והוא גם לא כתב שהוא מאמן מכבי ת״א מעולם

הוא כן העלה די הרבה סטורים וסגר את האופציה להגיב.

אם תשימו לב לפני ההגעה שלו לישראל הוא היה מאוד פעיל מבחינת פוסטים, אבל כנראה שהלחץ עשה את שלו.

הוא קיבל המון ביקורת על לאמן בישראל בתחילת העונה וזה הוכפל כנראה פי מיליון במלחמה הזאת, שזאת כנראה הסיבה שעזב.

חבל שהוא אדם פחדן שלא יודע לעמוד על שלו ולהביע את עמדתו שילמד מפיל הדסון איך עושים את זה.

גם ככה שהמלחמה תגמר והטרנד של ״הפרי פלסטין״ יגמר כולם ישכחו מזה.

פורסם ב
לפני6 שעות , Raumdeuter said:

אסור שיתקרב לצד המקצועי,אני לא רוצה לקחת סיכון שיתלכלך אם לא יילך לו טוב ושהמורשת שלו במועדון תוכתם ולו במעט.

@MTA For Ever לדעתי ערן כמאמן זה תרחיש אסוני(האיש פשוט לא חומר למאמן בוגרים. תדמיין את הקדנציה של נמני כמאמן חוזרת על עצמה ואז זה יוריד אותך מהרעיון הזה מהר מאוד).

ציניות אח יקר

פורסם ב
10 דקות לפני, Maccabi96 said:

אם תשימו לב לפני ההגעה שלו לישראל הוא היה מאוד פעיל מבחינת פוסטים, אבל כנראה שהלחץ עשה את שלו.

הוא קיבל המון ביקורת על לאמן בישראל בתחילת העונה וזה הוכפל כנראה פי מיליון במלחמה הזאת, שזאת כנראה הסיבה שעזב.

חבל שהוא אדם פחדן שלא יודע לעמוד על שלו ולהביע את עמדתו שילמד מפיל הדסון איך עושים את זה.

לא הייתי מגדיר אותו כפחדן, בסופו של יום הוא כן נשאר פה בזמן מלחמה לתקופה ארוכה. היו כאלה שעל הרבה פחות כבר היו על המטוס הביתה.

אני דווקא רואה אותו כמישהו שהיה לו חשוב לסגור את העונה כמו שצריך לטוב ולרע ורק אז לבצע החלטה, משהו שהוא מאוד מכובד ומכבד לטעמי.

לא מעט פה מדברים על המגרעות שלו, אבל שוב הבן אדם אימן כנראה בתנאים הכי לחוצים ומאתגרים שאי פעם מאמן זר נתקל בהם בארץ ואולי בכלל.

לגבי מאמן זר וכמות האופציות, אז במצב רגיל אתה באמת משפר את הסיכוי להנחית פה מישהו טוב, בטח מול הביצה המקומית, אבל בהינתן המצב בארץ, כבר לא בטוח שהאופציות שאתה נשאר איתם עומדות בסטנדרטים של מכבי.

פורסם ב
לפני2 שעות , PLASTOMAN said:

אני אופטימי.

סיכוי סביר שהיה לוקח אליפות קלה יותר מהאחרונה.

פורסם ב
3 דקות לפני, itanar said:

אני חושב שגם שוקי החתול אמור לקחת פה אליפות קלה עונה הבאה, הבסיס שלנו טוב עם שחקן שובר שיוויון(מילסון), צריך חיזוק זר בכנף ימין, יחזקאל מגן, ועוד 2 בלמים זרים.

פורסם ב
5 דקות לפני, Double said:

אני חושב שגם שוקי החתול אמור לקחת פה אליפות קלה עונה הבאה, הבסיס שלנו טוב עם שחקן שובר שיוויון(מילסון), צריך חיזוק זר בכנף ימין, יחזקאל מגן, ועוד 2 בלמים זרים.

כתבת צריך 4 שחקני הרכב בינגו.. לא אמרת כלום;)

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

כתבת צריך 4 שחקני הרכב בינגו.. לא אמרת כלום;)

קיץ קודם פגענו בבינגו אחד מתוך 5 זרים וזה הספיק, אולי גם הפעם.

פורסם ב
לפני2 שעות , PLASTOMAN said:

אני אופטימי.

לא מסכים

פורסם ב

רז אמיר טוען בפודקאסט שבאפריל מכבי ניהלה שיחה עם קין והיה קונצנזוס שהוא נשאר עונה הבאה עם תוכניות לרכש, לכן מכבי לא עשו מהלך על בכר.

פורסם ב
On 4.6.2024 at 13:23, המכבייה said:

שום דבר לא דומה לתקופה הזאת, היא הרעה והאומללה ביותר שחווינו. אם רובי לא חי כאן עם המשפחה שלו, אז זה עניין לא קטן. 

בקשר למיטש, זה המחיר שהוא מוכן לשלם על להביא לכאן מאמנים זרים טובים. ככה הוא רואה לנכון, אין לי השגות גדולות לגבי זה. 

ברור שמותר לך לחשוב איך שאתה רוצה, גם לי(:

השאלה היא אחרת, למה הלחץ? 

בגלל זה הלחץ. הפסדת את המאמן הישראלי הכי טוב בשוק בפער ליריבה (ועוד מאמנים אחרים שיכולת להביא) בתקופה שקשה מאוד להביא זרים כי נתת למאמן שחתום איתך לעונה הבאה זמן להתלבט ולבדוק אופציות. הגישה הזאת פשוט לא עובדת ותמיד מייצרת אצלנו פיגור. ולפני שתגיד לי שאתה סומך על מיץ' ושהכל נובע מחשיבה עמוקה שמעבר לתפיסתנו תזכר בהגעה של המאוחרת של דוניס אחרי אליפות שפתחה את שלושת השנים הרעות, או בעזיבה של איביץ' שחירבשה את העונה שעברה. 

פורסם ב

מכבי יצאו פראיירים שלא פנו לבכר, וגם בכר עצמו יצא טיפש, היה מחכה קצת מגיע אלינו עושה פה שושלת קלה, עכשיו הוא צריך לרדוף אחרי הפדופיל מדובאי.

פורסם ב

קצת פרופורציות. לא איבדנו את קאפלו.

וואלה, ראיתי שבלונות יותר גמישות מקין.

פורסם ב
לפני1 שעה , itanar said:

אני גם חושב, בכר מגיע פעם ראשונה לקבוצה שהתהפך לה הגלגל למטה, תמיד הוא בא בתזמון מושלם, ועוד אנחנו אחרי אליפות ראשונה עם הכיוון למעלה. 

פורסם ב
1 hour ago, Double said:

רז אמיר טוען בפודקאסט שבאפריל מכבי ניהלה שיחה עם קין והיה קונצנזוס שהוא נשאר עונה הבאה עם תוכניות לרכש, לכן מכבי לא עשו מהלך על בכר.

אז טוען.

בסוף בסוף זה הזכיר את תקופת ג׳ורדי שאף אחד לא ידע כלום ואחרי שיוצאת הודעה כולם רצים לספר סיפורים כאילו היו בסוד העניינים.

אף אחד לא ידע ואף אחד לא יודע מה מכבי עושה או מתכננת.

פורסם ב
לפני4 שעות , המכבייה said:

בוודאי שנתגעגע לרובי. 

במה נתגעג? 

פורסם ב
לפני3 שעות , Maccabi96 said:

עצם הישארותו עד סוף העונה היא הבעת הדעה הכי טובה שיש.

וההשוואה עם האדסון לא קשורה לכלום. 

פורסם ב
47 דקות לפני, הנדון said:

במה נתגעג? 

לנצחונות, תארים, גאווה, מיינדסט התקפי, שיפור עצום של סגל שנראה כבוי רק לפני שנתיים ושנה והיה פחות הישגי אפילו מהפועל בש.

אני אתגעגע מאד לזה אבל זה הסיפור הידוע, יצאו פה על כל מאמן מוצלח של מכבי ועכשיו מוכנים למכור כליה עבור סוזה שספג כאן רפש לא קטן. אני זוכר הכל.

אז גם לרובי נתגעגע ואני מתגעגע כבר מעכשיו.