Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לא חושב שזה סימפטום של סאגת המאמנים הזרים, כי אני לא חושב שהוא היה עוזב אם לא הייתה מלחמה ובמיוחד אם לא היה אירי.

בניגוד לרוב פה לא רציתי שיעזוב גם באמצע העונה כשדברים ״נראו רע״, כי בניקוי רעשי רקע וציפיות ל4-0 כל משחק, דברים אף פעם לא באמת נראו רע.

עזיבה לא קלה במיוחד שהשחקנים התחברו אליו.

מצטער אבל אני לא רואה ישראלי פנוי שברמה למכבי ולכן ממשיך עם רכבת הזרים. 

פורסם ב

מאכזב מאוד שרובי עוזב. אני הייתי מאוד בעדו ומאוד הערכתי אותו. וגם הרבה שחקנים התחברו אליו. בסוף הוא אגדה, אחד השמות הגדולים שנחתו בישראל. אחלה רובי.

אני יכול מאוד להבין את מכבי למה הם לא רוצים לגעת בסחורה של מאמנים ישראליים ולוקחים כל שנה את הסיכון של להביא מאמן זר. זה זבל. אני יודע שאצלי זה דעה לא פופולרית אבל גם בכר לא היה עובר לי בגרון עם כל החברים שלו מהתקשורת וההדלפות שהוא היה מביא לחדר הלבשה. מצטער, לא אוהב את זה, מעדיף מאמן זר שהוא אורח לרגע.

עכשיו הלחץ על בן מנספורד, גם להביא מאמן בלי גרירת רגליים מוגזמת וגם להביא מאמן איכותי. אם בסוף יבוא איזה מאמן עם רזומה מעליב או אלוהים שיעזור לי, איזה אליניב ברדה, העונה הבאה תהיה מאוד אבל מאוד בעייתית. רק שלא נתגעגע לאירי היקר, אחלה רובי.

פורסם ב
לפני1 שעה , snufkin said:

יוקאנוביץ' פנוי ;)

גם ג׳ורדי :) 

פורסם ב

יש לי תחושה שואן שלופן יחזור ויהיה לי רע פתאום כל הלמקינים לאהיאצו לבוא

פורסם ב
1 hour ago, קמאנן said:

העניין הוא המלחמה

מסכים, בגלל זה רשמתי יותר טוב ולא הרבה יותר טוב. גם מסכים שהסיכון גבוה יותר אבל אני לא ממש בלחץ.

פורסם ב

דיכאון שמי שפרסם שברדה אופציה זה רז אמיר ולא צנציפר

פורסם ב
38 דקות לפני, car.garsia said:

מאכזב מאוד שרובי עוזב. אני הייתי מאוד בעדו ומאוד הערכתי אותו. וגם הרבה שחקנים התחברו אליו. בסוף הוא אגדה, אחד השמות הגדולים שנחתו בישראל. אחלה רובי.

אני יכול מאוד להבין את מכבי למה הם לא רוצים לגעת בסחורה של מאמנים ישראליים ולוקחים כל שנה את הסיכון של להביא מאמן זר. זה זבל. אני יודע שאצלי זה דעה לא פופולרית אבל גם בכר לא היה עובר לי בגרון עם כל החברים שלו מהתקשורת וההדלפות שהוא היה מביא לחדר הלבשה. מצטער, לא אוהב את זה, מעדיף מאמן זר שהוא אורח לרגע.

עכשיו הלחץ על בן מנספורד, גם להביא מאמן בלי גרירת רגליים מוגזמת וגם להביא מאמן איכותי. אם בסוף יבוא איזה מאמן עם רזומה מעליב או אלוהים שיעזור לי, איזה אליניב ברדה, העונה הבאה תהיה מאוד אבל מאוד בעייתית. רק שלא נתגעגע לאירי היקר, אחלה רובי.

גם מתמטית ההגיון של להתמקד בשוק הזר הוא נכון(כל האליפויות מ2012/13 נלקחו או על ידי מכבי ומאמן זר כלשהו או בכר ותעזוב את זה שגם חוק המספרים הגדולים לצידנו כי לבחור מתוך מאגר של לפחות מאות מאמנים זרים הרבה יותר חכם מאשר לבחור ממאגר של שלושה מאמנים לכל היותר)

פורסם ב

איזה חוסר קלאס מצידו למחוק את כל הפוסטים מהתקופה. מהלך לא גברי בכלל, תודה אבל לא תודה

פורסם ב
לפני1 שעה , snufkin said:

בכר רצה מכבי. מול רובי אפשר גם להיוצ גנטלמנים וגם לא להפסיד את האופציה הכי טובה על המדף. שיחה פתוחה, הסבר על המצב וקביעת דדליין משותף להחלטה שלו בהתחשב במצב ובשוק. 

חבל שנשארנו קרחים, מקווה שימצאו מישהו עם ניסיון באימון קבוצה דומיננטית, 4-3-3. זה קריטי

אם אתה צודק והוא אכן רצה, זה רק יוכיח שוב כמה קלאס יש למיץ'. כן, גם אני רוצה (ורציתי) את בכר פה, אבל זו בדיוק ההגדרה של קלאס - לעשות את המעשה הג'נטלמני והנכון מוסרית למרות שהוא לא בהכרח התוצאה הרצויה עבורך. אז כמו שאמרתי, הייתי רוצה מאוד שבכר יהיה פה ולא בחיפה, זה היה סוגר את הסיפור לשנים הבאות, אבל למרות זאת אני מאושר שמיץ' הבעלים שלנו. איש אגדי.

בלי קשר לזה, אומר בפעם הלא יודע כמה, הייתי שמח להפסיק כבר הקיץ את רולטת המאמנים הזרים הזו.

פורסם ב
5 דקות לפני, Keano said:

איזה חוסר קלאס מצידו למחוק את כל הפוסטים מהתקופה. מהלך לא גברי בכלל, תודה אבל לא תודה

זה מגעיל

פורסם ב
2 דקות לפני, Keano said:

לא היה בכלל מה למחוק. הוא לא העלה שום דבר שקשור למכבי מאז שחתם. 

פורסם ב
17 דקות לפני, ג'ורדי said:

דיכאון שמי שפרסם שברדה אופציה זה רז אמיר ולא צנציפר

מה אתה מצפה אנחנו באמצע מלחמה, המאמנים הזרים יכולים לסרב, ברדה האופציה הכי סבירה בין הישראלים.

פורסם ב
3 דקות לפני, Elirandani said:

לא היה בכלל מה למחוק. הוא לא העלה שום דבר שקשור למכבי מאז שחתם. 

אני זוכר מלא באינסטגרם

פורסם ב
Just now, Keano said:

אני זוכר מלא באינסטגרם

אולי סטורי.

פוסטים בוודאות לא היו.

פורסם ב
לפני1 שעה , פרנק סינטרה said:

לא חושב שזה סימפטום של סאגת המאמנים הזרים, כי אני לא חושב שהוא היה עוזב אם לא הייתה מלחמה ובמיוחד אם לא היה אירי.

אתה לא יודע אם זה נכון.

בסופו של דבר זה עוד מאמן ברשימה ארוכה שעוזב וממשיך את חוסר היציבות של מכבי בעמדת המאמן.

כל פעם יש סיבה אחרת.

פורסם ב
7 דקות לפני, Double said:

מה אתה מצפה אנחנו באמצע מלחמה, המאמנים הזרים יכולים לסרב, ברדה האופציה הכי סבירה בין הישראלים.

יש אופציות יותר סבירות ממנו, ואין לי ממש רצון לכתוב את השמות כי זה יהיה מצחיק לרשום אותם בהקשר של מכבי.

ברדה ממש, אבל ממש בתחתית הרשימה. לא ברור מי שתופס ממנו מאמן.

פורסם ב
8 דקות לפני, Keano said:

אני זוכר מלא באינסטגרם

סטורי

תמונות בחיים לא היו

פורסם ב
3 דקות לפני, liron981s said:

סטורי

תמונות בחיים לא היו

אי אפשר לבדוק, אני זוכר שכן. או אצלו או אצל אשתו

פורסם ב
31 דקות לפני, Raumdeuter said:

גם מתמטית ההגיון של להתמקד בשוק הזר הוא נכון(כל האליפויות מ2012/13 נלקחו או על ידי מכבי ומאמן זר כלשהו או בכר ותעזוב את זה שגם חוק המספרים הגדולים לצידנו כי לבחור מתוך מאגר של לפחות מאות מאמנים זרים הרבה יותר חכם מאשר לבחור ממאגר של שלושה מאמנים לכל היותר)

ברור, בסה"כ יש לנו לרוב הצלחות עם המאמנים הזרים לצד נפילות ובסוף זה גם חשוב מי בוחר אותם. מקווה שבן יפתיע אותנו לטובה.

פורסם ב
3 דקות לפני, Elirandani said:

בחודשים האחרונים עקבתי ברשתות החברתיות לגבי הדעה של אוהדי מכבי, ברדה היה האופציה הכי מובילה בסקרים בין המאמנים הישראלים.

פורסם ב
8 דקות לפני, Elirandani said:

יש אופציות יותר סבירות ממנו, ואין לי ממש רצון לכתוב את השמות כי זה יהיה מצחיק לרשום אותם בהקשר של מכבי.

צריך להביא מאמן זר, אבל אני באמת מעדיף את דראפיץ' את מימר וגם את זיו אריה על הגנב דעת הזה שנקרא אליניב ברדה.