Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מצחיק שכותבים בכתבות אולי זר שאימן פה. מי בדיוק מועמד בואו נשמע? סוזה לא יחתום כאן, אוסקר לא, איביץ בטח לא, בוס ברור שלא, מי נשאר? ליטו? 

פורסם ב

תגובות שנעות בין

ברקס שגבר מקבל מבחורה ואז צועק לה "לכי לכי יא מכוערת מי בכלל צריך אותך",

לבין תגובות של אנשים שתופסים את הראש ולא מאמינים שהוא הולך אחרי שפמפמו עליו כל העונה (עד הבטחת האליפות) שהוא מאמן חלש.

זה בסדר, זה כמעט כל עונה ככה.

צריך פשוט לסמוך על מכבי כמו תמיד שיביאו את הכי טוב שאפשר ולהתפלל שזה יצליח.

מבחינה אישית, רציתי אותו לעוד עונה רק בשביל עניין ההמשכיות ולא להתחיל לחפש במצב של היום.

הדבר הכי חשוב, שאני לא מאמין שאני רושם את זה אבל רק כי פתאום יש לזה התכנות מצד התקשורת (מקווה שבמכבי ההתכנות היא אפס) - רק לא ברדה.

פורסם ב

לא אמרנו שפאולו סוזה חתום?

פורסם ב
Just now, turgi said:

לא אמרנו שפאולו סוזה חתום?

אמרו פה שהקשר טוב ושהוא לא ישלול. 

לא דובר על קשר נוכחי והצעות

פורסם ב

ברור שזה רע שהוא לא ממשיך.

להמשיך עם זרים, בתסריט הכי גרוע שחייבים ישראלי אופיר חיים הוא האופציה הכי נורמלית לדעתי

פורסם ב

רז אמיר ברצף של כתבות שאומרות ״אין לי מושג מה המצב כרגע במועדון, אבל אני חייב לדווח משהו״.

העזיבה של קין הייתה הדבר הכי צפוי בעולם, סומך על מנספורד שיביא את המחליף הנכון 

פורסם ב
30 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מצחיק שכותבים בכתבות אולי זר שאימן פה. מי בדיוק מועמד בואו נשמע? סוזה לא יחתום כאן, אוסקר לא, איביץ בטח לא, בוס ברור שלא, מי נשאר? ליטו? 

העולם פתוח, יש לך הגבלה כלשהי? 

צריך להביא איזה סרבי/קרואטי שלא מעניין אותו המצב הביטחוני. 

אז הוזכר המאמן של דינמו זאגרב, מעניין מה הסטטוס שלו היום

עריכה: ננאד ביליצ'ה, כרגע ללא מועדון, אימן את אוניון ברלין בעונה הקודמת

פורסם ב

לא מבין איך לא נמאס למיטש מסאגת המאמנים הזרים.

יש במקרה הטוב סיכוי של 50% לפגוע המאמן טוב שיתאים למכבי, ואני סופר נדיב.

אם מתברר שהמאמן טוב, הוא עוזב אחרי שנה.

זה גורם לחוסר יציבות לא סביר.

פורסם ב
23 דקות לפני, barak said:

תגובות שנעות בין

ברקס שגבר מקבל מבחורה ואז צועק לה "לכי לכי יא מכוערת מי בכלל צריך אותך",

לבין תגובות של אנשים שתופסים את הראש ולא מאמינים שהוא הולך אחרי שפמפמו עליו כל העונה (עד הבטחת האליפות) שהוא מאמן חלש.

זה בסדר, זה כמעט כל עונה ככה.

צריך פשוט לסמוך על מכבי כמו תמיד שיביאו את הכי טוב שאפשר ולהתפלל שזה יצליח.

מבחינה אישית, רציתי אותו לעוד עונה רק בשביל עניין ההמשכיות ולא להתחיל לחפש במצב של היום.

הדבר הכי חשוב, שאני לא מאמין שאני רושם את זה אבל רק כי פתאום יש לזה התכנות מצד התקשורת (מקווה שבמכבי ההתכנות היא אפס) - רק לא ברדה.

א. קין מאמן לא מושלם אבל זה טבעי לעונה ראשונה, היו המון ליקויים בסיסיים במשחק אבל בשורה התחתונה הוא הביא תוצאות.

ב. אין בעיה להיפרד מקין, הבעיה היא העיתוי. יכולנו להיות עם בכר ביד ובכך לתפוס 2 ציפורים (גם להשאיר את חיפה בלי אופציה), בסוף נשארנו בלי כלום

ג. זו לא עונה רגילה אז זה לא בסדר ותמיד ככה. יש מלחמה בישראל, האופציות שלך מצטמצמות מאוד אם בכלל

פורסם ב

וזאת בדיוק הסיבה למה בכל צוות זר צריך לדחוף עוזר מאמן ישראלי שלנו

כדי שבמקרים כאלה במידה ולא נצליח למנות מאמן עד פתיחת האימונים, יהיה פרצוף מוכר שהשחקנים מכירים שיוכל לפתוח את ההכנות

אחד שכשיגיע מאמן זר חדש יכיר את הליגה וידע לתת לו מידע, כדי שלא יצטרך סיבוב שלם בשביל לדעת מי זאת בני סכנין

פורסם ב
46 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

יוקאנוביץ' פנוי ;)

פורסם ב
12 דקות לפני, snufkin said:

א. קין מאמן לא מושלם אבל זה טבעי לעונה ראשונה, היו המון ליקויים בסיסיים במשחק אבל בשורה התחתונה הוא הביא תוצאות.

ב. אין בעיה להיפרד מקין, הבעיה היא העיתוי. יכולנו להיות עם בכר ביד ובכך לתפוס 2 ציפורים (גם להשאיר את חיפה בלי אופציה), בסוף נשארנו בלי כלום

ג. זו לא עונה רגילה אז זה לא בסדר ותמיד ככה. יש מלחמה בישראל, האופציות שלך מצטמצמות מאוד אם בכלל

בכר סגר בחיפה לפני חודש וחצי. זה אומר שההבאה שלו הייתה בעייתית - או שהוא לא רצה בכלל לבוא למכבי או שהוא לא הסכים לחכות להחלטה של רובי. אם אני מיץ', אני בחיים לא מחתים לרובי מאמן על הראש באמצע העונה. זה לא מגיע לו. לא מבחינה מקצועית, כשהוא רץ לאליפות, וגם לא ברמה האישית כשהוא החליט להישאר פה למרות השיטסטורם שחטף על הראש. טוב או לא מקצועית, רובי יצא ג'נטלמן 100/100, המינימום זה להתייחס אליו באותה רמה של כבוד. אני אופתע מאוד אם מיץ' לא נהג ככה.

פורסם ב

בניגוד לרוב האנשים פה, אני רגוע מאד עם העזיבה הזאת, אפשר בהחלט למצוא יותר טוב.

פורסם ב
4 דקות לפני, אלק נילאש said:

בכר סגר בחיפה לפני חודש וחצי. זה אומר שההבאה שלו הייתה בעייתית - או שהוא לא רצה בכלל לבוא למכבי או שהוא לא הסכים לחכות להחלטה של רובי. אם אני מיץ', אני בחיים לא מחתים לרובי מאמן על הראש באמצע העונה. זה לא מגיע לו. לא מבחינה מקצועית, כשהוא רץ לאליפות, וגם לא ברמה האישית כשהוא החליט להישאר פה למרות השיטסטורם שחטף על הראש. טוב או לא מקצועית, רובי יצא ג'נטלמן 100/100, המינימום זה להתייחס אליו באותה רמה של כבוד. אני אופתע מאוד אם מיץ' לא נהג ככה.

בכר רצה מכבי. מול רובי אפשר גם להיוצ גנטלמנים וגם לא להפסיד את האופציה הכי טובה על המדף. שיחה פתוחה, הסבר על המצב וקביעת דדליין משותף להחלטה שלו בהתחשב במצב ובשוק. 

חבל שנשארנו קרחים, מקווה שימצאו מישהו עם ניסיון באימון קבוצה דומיננטית, 4-3-3. זה קריטי

פורסם ב
13 דקות לפני, snufkin said:

נתחיל הפוך,

ג. התכוונתי שזה בסדר שאלה התגובות כי זה כל פעם אותו דבר.

גם על איביץ' בכו שהכדורגל שלו מכוער ואז שהלך בכו. והצד השני טען שילך יאללה לא צריך אותו.

ב. יופי של עיתוי לטעמי.

העונה נגמרה לפני פחות משבועיים.

מאמין שמיץ' ידע על זה לא מאתמול.

ניסיונות שכנוע וכאלה, עוד כמה ימים, לגיטימי סך הכל.

אנחנו רק בתחילת יוני. קראנקה פוטר רק לקראת יולי ועדיין הבאנו אליפות. 

אין גרנטי לכלום. 

לא צריך להיות בבהלה..ובכלל, לסמוך על אלה שנותנים לנו ככ הרבה רגעים של אושר.

ובכל אופן, אתה לא יודע בכלל אם בכר רצה לבוא. אתם סתם רושמים שזה היה אופציה. אנחנו לא יודעים לא מהצד שלנו ולא מהצד שלו.

ובקשר לא. כבר אמרתי. אני הייתי בעדו. חבל שעזב.

פורסם ב
3 דקות לפני, snufkin said:

בכר רצה מכבי. מול רובי אפשר גם להיוצ גנטלמנים וגם לא להפסיד את האופציה הכי טובה על המדף. שיחה פתוחה, הסבר על המצב וקביעת דדליין משותף להחלטה שלו בהתחשב במצב ובשוק. 

חבל שנשארנו קרחים, מקווה שימצאו מישהו עם ניסיון באימון קבוצה דומיננטית, 4-3-3. זה קריטי

איך קבעת שבכר רצה מכבי ואם זה נכון אז לא בטוח שגולדהאר היה לוקח אותו עם האובססיה לרכש.

יש לי תחושה שתוך שבועיים יש לנו מאמן זר.

פורסם ב
8 דקות לפני, Mtamir said:

בניגוד לרוב האנשים פה, אני רגוע מאד עם העזיבה הזאת, אפשר בהחלט למצוא יותר טוב.

העניין הוא המלחמה

פורסם ב

יש את ריקרדו סה פינטו שלקח אליפות עם ניקוסיה בקפריסין (אחרי מאבק ראש בראש עם רב"ש). הוזכר כמועמד אלינו כבר לפני שנתיים. יכל להיות אופציה מעניינת

פורסם ב
5 דקות לפני, snufkin said:

יש את ריקרדו סה פינטו שלקח אליפות עם ניקוסיה בקפריסין (אחרי מאבק ראש בראש עם רב"ש). הוזכר כמועמד אלינו כבר לפני שנתיים. יכל להיות אופציה מעניינת

אימן הרבה במפרציות אז אני לא בטוח כמה חשק יש לו לאמן(לקחת אליפות בקפריסין עם 200 זרים זה אתגר אחר לגמרי מאשר במפרציות שיש שם הגבלת זרים *באיחוד האמירויות פחות,אבל בשאר היא יחסית קשיחה*).

פורסם ב
16 דקות לפני, snufkin said:

איזו סיבה יש לו לעבור לקבוצה פחות או יותר באותה רמה (אנחנו אולי קצת מעל) ובסיטואתיב דומה, רק שזה כולל גם לעבור למדינה במלחמה?

פורסם ב
1 דקה לפני, YoniC said:

איזו סיבה יש לו לעבור לקבוצה פחות או יותר באותה רמה (אנחנו אולי קצת מעל) ובסיטואתיב דומה, רק שזה כולל גם לעבור למדינה במלחמה?

כסף