Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מאמן תמיד אפשר למצוא,אבל למצוא אחד שטוב ומתאים זה כבר החלק הקשה.

פורסם ב
9 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

בשלב הזה?

אתה מבוהל אחי, אתה ביוני.

מה זה מבוהל, אנחנו בתחילת יוני, עד שיחתימו מאמן מנסים העבר זה יהיה לקראת סוף החודש בלחץ ואוי ואבוי אם זה יהיה ברדה, ואז הוא יתחיל ללמוד את הסגל, מושאלים, הזדמנויות חוזרות, דן ביטון יספרו לו שהוא השחקן הכי טוב, חוזז סופה, ועד שהוא יבין איזה זרים הוא צריך לקבוצה ועד שיחתימו מישהו וזה בתקווה שלא יפתח משהו טוטאלי עם חיזבאללה ואנחנו לפני מוקדמות ליגת האלופות. ממש חבל. 

פורסם ב

חבל מאוד אבל לא סוף העולם, חוץ מעונה אחת כל עונה אנחנו מחליפים מאמן. 

הוא מקבל קבוצה בנויה אחרי אליפות, מה שכן עבד פה אלה מאמנים צעירים שעשו משהו בכדורגל, בתחילת דרכם עם כריזמה, צריך להמשיך בדרך הזאת ולא להביא דוניס/פטריק/קראנקה

פורסם ב

כמעט בלתי אפשרי להביא מאמן זר תותח, יש איזה מאמן יהודי? 

פורסם ב

לא מידיעה או משהו, אבל לדעתי כבר במהלך השבוע מכבי תודיע על מאמן חדש.

פורסם ב
11 דקות לפני, snufkin said:

עדין יש סיכוי להשיג מישהו אבל מה הסיכוי שזה יהיה מאמן עם עם ניסיון בקבוצות גדולות שיתאים למכבי? קבוצות סוגרות מאמן מוקדם והמצב בישראל מקשה מאוד לשכנע זר להגיע... מקווה שיצליחו, עשו טעות ועכשיו צריכים להתמודד עם ההשלכות

עשו טעות באיזה קטע עם בכר?

ואז מה היינו שונים מחיפה שבאמצע עונה אמרו לדגו ביי?

אני בתוכי מאמין שמאוד מהר יודיעו על מאמן.

פורסם ב
3 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

עשו טעות באיזה קטע עם בכר?

ואז מה היינו שונים מחיפה שבאמצע עונה אמרו לדגו ביי?

אני בתוכי מאמין שמאוד מהר יודיעו על מאמן.

יש הבדל בין דגו לקין. אם מאמח לא מוכן להתחייב על העונה הבאה, לגיטימי שתתן לו אולטימטום כדי לא לפספס את ההזדמנות הכי טובה וכמעט יחידה שעל המדף. בכר אצלנו היה מסנדל גם את חיפה, לא היה להם את מי להביא.

עכשיו אנחנו מסונדלים, זה לא רק עצם הבאת מאמן זר נורמלי (משימה קשוחה במלחמה, צריך הרבה מזל), זה גם הקפאה של כל ההכנות, החלטות לגבי הסגל וכו'. הכל יוקפא עד שהמאמן החדש ימצא נגיד סוף יוני  עד שילמד ויתרשם ותגרר עוד בלי הכנה ובניה 

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

יש הבדל בין דגו לקין. אם מאמח לא מוכן להתחייב על העונה הבאה, לגיטימי שתתן לו אולטימטום כדי לא לפספס את ההזדמנות הכי טובה וכמעט יחידה שעל המדף. בכר אצלנו היה מסנדל גם את חיפה, לא היה להם את מי להביא.

עכשיו אנחנו מסונדלים, זה לא רק עצם הבאת מאמן זר נורמלי (משימה קשוחה במלחמה, צריך הרבה מזל), זה גם הקפאה של כל ההכנות, החלטות לגבי הסגל וכו'. הכל יוקפא עד שהמאמן החדש ימצא נגיד סוף יוני  עד שילמד ויתרשם ותגרר עוד בלי הכנה ובניה 

זה לא נכון

פורסם ב

הבאסה זה שכל הכוורת הולכת איתו. 

נכון שהוא מאמן לא משהו, אבל הייתה לו מעטפת טובה לדעתי. 

זה בעיה שכל צוות האימון עוזב ביחד במכה. 

אבל כן, זאת שנה בעייתית. אנחנו מדינה במלחמה. תמיד הייתי בעד מאמן זר, אבל זה בדיוק הזמן 'להשתגע' ולהמר על מאמן ישראלי. 

פורסם ב
1 דקה לפני, פראנץ הורבאט said:

אבל כן, זאת שנה בעייתית. אנחנו מדינה במלחמה. תמיד הייתי בעד מאמן זר, אבל זה בדיוק הזמן 'להשתגע' ולהמר על מאמן ישראלי. 

לכל מאמן יש את המעטפת שלו היום.

כמעט בכל מקום בעולם וטוב שכך.

להמר על איזה מאמן ישראלי ?

מה אתם פאקינג מוצאים בברדה שאם לא היה אליל בבאר שבע את מי הוא היה מאמן ?

פורסם ב
2 דקות לפני, פראנץ הורבאט said:

איזה ישראלי?

פורסם ב
18 דקות לפני, פנחס שוף said:

זה לא נכון

קיקו ואדו בסימן שאלה. לא יביאו שחקנים לעמדות בלי חווד דעת של המאמן. הכל יחכה..

פורסם ב

ברדה?

אולי שייע?

התחרפנתם לגמרי?

לא רוצה להוריד, אבל נקודת הפתיחה של העונה הבאה די גרועה. זרים שיהיה קשה להביא והתמודדות בשלבים מכריעים של מוקדמות ליגת האלופות במגרש חוץ.

פורסם ב
36 דקות לפני, Keano said:

חבל מאוד אבל לא סוף העולם, חוץ מעונה אחת כל עונה אנחנו מחליפים מאמן. 

הוא מקבל קבוצה בנויה אחרי אליפות, מה שכן עבד פה אלה מאמנים צעירים שעשו משהו בכדורגל, בתחילת דרכם עם כריזמה, צריך להמשיך בדרך הזאת ולא להביא דוניס/פטריק/קראנקה

ייני?

פורסם ב
4 דקות לפני, שי123 said:

ייני?

אסור שיתקרב לצד המקצועי,אני לא רוצה לקחת סיכון שיתלכלך אם לא יילך לו טוב ושהמורשת שלו במועדון תוכתם ולו במעט.

@MTA For Ever לדעתי ערן כמאמן זה תרחיש אסוני(האיש פשוט לא חומר למאמן בוגרים. תדמיין את הקדנציה של נמני כמאמן חוזרת על עצמה ואז זה יוריד אותך מהרעיון הזה מהר מאוד).

פורסם ב

הייתי מהמר על זיו אריה. 

נכון ש'קלאס' זה לא הצד החזק שלו, אבל הוא בנה קבוצה טובה שנראת טוב וזה מה שמשנה בתכלס. 

זה הימור ענק.. אבל מאמן זר זה אומר שיהיה מעט מאוד אופציות ולמצוא מישהו טוב כשהמדינה במלחמה, זה נשמע לי פחות סיכוי להצלחה מאשר עם זיו אריה+מעטפת טובה.

יש פה בסיס טוב, אנחנו חייבים יציבות

פורסם ב
3 דקות לפני, שי123 said:

ייני?

שרן מקומו ביציע מנהל מקצועי/VP

פורסם ב
1 דקה לפני, פראנץ הורבאט said:

הייתי מהמר על זיו אריה. 

נכון ש'קלאס' זה לא הצד החזק שלו, אבל הוא בנה קבוצה טובה שנראת טוב וזה מה שמשנה בתכלס. 

זה הימור ענק.. אבל מאמן זר זה אומר שיהיה מעט מאוד אופציות ולמצוא מישהו טוב כשהמדינה במלחמה, זה נשמע לי פחות סיכוי להצלחה מאשר עם זיו אריה+מעטפת טובה.

רעיון לא רע, אם כבר ישראלי הייתי הולך עליו ולא על ברדה. 

מאמין שיידע למתן את עצמו בהתאם לתפקיד

פורסם ב
3 דקות לפני, MTA For Ever said:

ערן מאמן

שרן ספורט דיירקטור

זהבי מאמן ושחקן

פורסם ב
3 דקות לפני, פראנץ הורבאט said:

הייתי מהמר על זיו אריה. 

הוא יהיה חייב למתן את עצמו ולהפסיק עם ה"קטמוניות" שלו כדי שיהיה לו סיכוי לעבור אצל הקהל

פורסם ב

הרווחנו

מאמן סופר חלש שעד עכשיו אני לא מבין איך עשינו עונה כזו (מבחינת מספרים) בליגה

פורסם ב
1 דקה לפני, YallaMaccabi said:

הרווחנו

מאמן סופר חלש שעד עכשיו אני לא מבין איך עשינו עונה כזו (מבחינת מספרים) בליגה

אני הכי פחות מחזיק מקין פה. בוודאות.

ואומר לך שבסיטואציה שבה נתנו לבכר לסגור בחיפה, במצב הנוכחי היה עדיף לנו שקין ימשיך.