Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, הנדון said:

תראה יונתן כהן, עשה פוזות שרצה לעזוב אותנו, אחר כך בכה שיחזירו אותו מכבי נלחמה עליו בעסקה הזויה לגמריי אבל בשכר שלו הוא לא יתגמש בחיים אם יעבור לבית"ר. 

דוגמא טובה. ובצד השני יש לך את סטיפה פריצה, גויאגון, איביץ'... מתי שנוח ומשתלם הולכים ואחריך המבול

1 hour ago, בראון said:

הנה קלאסי אוהדי מכבי בשנים האחרונות, חיפה מפמפמת כל מהלך שלה בתקשורת אז זה נראה מהצד כאילו אנחנו לא עובדים. 

תחליטו - אתם רוצים כל נוד שנעשה יהיה בתקשורת או לא? אי אפשר לשחק על הנראטיב הזה מתי שזה מתאים לפוזיציה.

מצד שני לא צריך ליפול להטיה פסיכולוגית פשוטה ולחשוב שאם זכית באליפות (במיוחד כשזה בא אחרי 3 שלהם) אז כל מה שאתה עושה מושלם וכל מה שהם עושים כישלון. אפשר לבקר התנהלות כשהיא בולטת. מי שמפסיק לחפש איך להשתפר מתחיל להתדרדר אחורה

פורסם ב
6 דקות לפני, סיריל מקנאקי said:

חוזים לא מתקיימים בוואקום, יש את העולם האמיתי מעבר לנייר החתום.

במקרה שלנו, מכבי יכולה להתעקש עם כל מאמן על עמידה בחוזה - וגם סיום שלו תמורת פיצוי (אם יש כזה נקוב) הוא עמידה בחוזה. 

אך מצד שני לתפיסתה, אם תתעקש לעשות את זה, היא תרתיע מאמנים זרים ומבטיחים מלחתום אצלה, אז היא נמנעת מזה. 

נסכים או לא ליעילות של זה, יש פה תפיסה אסטרטגית מאז עידן ג׳ורדי והיא די אחידה עד היום

אני לגמרי מבין את הגישה הזאת והתייחסתי לזה. פשוט חושב שצריך באלנס. כשזה יוצא מבאלנס ואתה נמצא ברגשי נחיתות ומזלזל בעצמך ברור שאחרים יזלזלו בך. ויותר פשוט מזה - אם ברור שהוא יכול ללכת בכל רגע שבא לו למה לחתום איתו לשנתיים? את מי זה משרת חוץ מאותו במצב שהוא מפוטר?

פורסם ב
14 דקות לפני, elbanana said:

דוגמא טובה. ובצד השני יש לך את סטיפה פריצה, גויאגון, איביץ'... מתי שנוח ומשתלם הולכים ואחריך המבול

מצד שני לא צריך ליפול להטיה פסיכולוגית פשוטה ולחשוב שאם זכית באליפות (במיוחד כשזה בא אחרי 3 שלהם) אז כל מה שאתה עושה מושלם וכל מה שהם עושים כישלון. אפשר לבקר התנהלות כשהיא בולטת. מי שמפסיק לחפש איך להשתפר מתחיל להתדרדר אחורה

אנחנו עוד לא יודעים מה עושים אז איך ניתן לבקר את זה? רובי פגש את קין בקנדה, אני מאמין שהם יודעים מה קורה. הם יודיעו בעיתוי הנוח להם. 

ברור שכאשר מדובר בפרסונה כמו רובי ובטח בתקופה הזאת, העניין מורכב יותר. זה היה ידוע מראש ומיטש לקח את הסיכון הזה. והצליח ביג טיים!

פורסם ב
16 דקות לפני, המכבייה said:

אנחנו עוד לא יודעים מה עושים אז איך ניתן לבקר את זה? רובי פגש את קין בקנדה, אני מאמין שהם יודעים מה קורה. הם יודיעו בעיתוי הנוח להם. 

ברור שכאשר מדובר בפרסונה כמו רובי ובטח בתקופה הזאת, העניין מורכב יותר. זה היה ידוע מראש ומיטש לקח את הסיכון הזה. והצליח ביג טיים!

מעצם זה שנפגשו וגם מההצהרות של רובי שיודיע בסוף עונה מה קורה איתו אפשר להסיק לכאורה שזה לא היה סגור ושהמתנו/עדיין ממתינים לרובי למרות שיש חוזה לעונה הבאה ואת זה ביקרתי. פשוט. 

פורסם ב
לפני1 שעה , elbanana said:

מעצם זה שנפגשו וגם מההצהרות של רובי שיודיע בסוף עונה מה קורה איתו אפשר להסיק לכאורה שזה לא היה סגור ושהמתנו/עדיין ממתינים לרובי למרות שיש חוזה לעונה הבאה ואת זה ביקרתי. פשוט. 

אז אני משער(כמו שאתה משער) שמיטש כבר יודע. וחוזה לעונה הבאה שנחתם בנסיבות אחרות לגמרי זה מאד נחמד אבל מאד לא רלוונטי להיום. מיטש ילד גדול, מקווה שיהיה בסדר. 

פורסם ב
לפני2 שעות , elbanana said:

אני תמיד בעד לבקר, אבל כשצריך (כמו נושא הזרים והעובדה ששיחקנו מעל חצי עונה בלי מגן ימני אמיתי) אבל הם הרוויחו את הקרדיט לתקן ולבנות את הקבוצה לעונה הבאה מבלי שנשב פה עם שעון חול ונתרגש מול פוש של צאט הכתבים.

פורסם ב
לפני2 שעות , המכבייה said:

אז אני משער(כמו שאתה משער) שמיטש כבר יודע. וחוזה לעונה הבאה שנחתם בנסיבות אחרות לגמרי זה מאד נחמד אבל מאד לא רלוונטי להיום. מיטש ילד גדול, מקווה שיהיה בסדר. 

אני חושב שהמצב הבטחוני הוא לא הבעיה של רובי, מקסימום תירוץ. במקרה של איביץ' זה גם היה קשור בתקופה?

לגבי מיץ' - גם אני מעריך אותו מאוד בהמון אספקטים אבל חושב שבמקרים האלו התפיסה שלו של לא לעצור "התקדמות" מתירנית מידי וגובלת בנאיביות. מעבר לזה חושב שאין צורך בהצדקה אוטומטית של כל מהלך שלו כאילו זה נשגב מבינתנו ונסתרות הן דרכי המיץ' מתוך חרדת נטישה. הכל בסדר הוא פה איתנו ומותר לנו עדיין לחשוב.

1 hour ago, בראון said:

אני תמיד בעד לבקר, אבל כשצריך (כמו נושא הזרים והעובדה ששיחקנו מעל חצי עונה בלי מגן ימני אמיתי) אבל הם הרוויחו את הקרדיט לתקן ולבנות את הקבוצה לעונה הבאה מבלי שנשב פה עם שעון חול ונתרגש מול פוש של צאט הכתבים.

דווקא לגבי המגן הימני אני פחות ביקורתי. הזר שהבאת ברח במלחמה והישראלי התחיל טוב ואז ירד ברמה. קורה.

לא מתרגש מאף אחד ונראה לי שחפרתי מספיק בנושא

פורסם ב
18 דקות לפני, elbanana said:

אני חושב שהמצב הבטחוני הוא לא הבעיה של רובי, מקסימום תירוץ. במקרה של איביץ' זה גם היה קשור בתקופה?

לגבי מיץ' - גם אני מעריך אותו מאוד בהמון אספקטים אבל חושב שבמקרים האלו התפיסה שלו של לא לעצור "התקדמות" מתירנית מידי וגובלת בנאיביות. מעבר לזה חושב שאין צורך בהצדקה אוטומטית של כל מהלך שלו כאילו זה נשגב מבינתנו ונסתרות הן דרכי המיץ' מתוך חרדת נטישה. הכל בסדר הוא פה איתנו ומותר לנו עדיין לחשוב.

דווקא לגבי המגן הימני אני פחות ביקורתי. הזר שהבאת ברח במלחמה והישראלי התחיל טוב ואז ירד ברמה. קורה.

לא מתרגש מאף אחד ונראה לי שחפרתי מספיק בנושא

שום דבר לא דומה לתקופה הזאת, היא הרעה והאומללה ביותר שחווינו. אם רובי לא חי כאן עם המשפחה שלו, אז זה עניין לא קטן. 

בקשר למיטש, זה המחיר שהוא מוכן לשלם על להביא לכאן מאמנים זרים טובים. ככה הוא רואה לנכון, אין לי השגות גדולות לגבי זה. 

ברור שמותר לך לחשוב איך שאתה רוצה, גם לי(:

השאלה היא אחרת, למה הלחץ? 

פורסם ב

אגב אם קין ממשיך, מכבי לא תוציא הודעה. אבל הוא פשוט יבוא לאימונים. אל תצפו להודעה רשמית של "קין מכבד את החוזה שלו ולא דופק לנו שפשף בחסות פרגו"

פורסם ב
1 hour ago, פנחס שוף said:

אגב אם קין ממשיך, מכבי לא תוציא הודעה. אבל הוא פשוט יבוא לאימונים. אל תצפו להודעה רשמית של "קין מכבד את החוזה שלו ולא דופק לנו שפשף בחסות פרגו"

ידאגו לעדכן בדרך כלשהי

פורסם ב
1 hour ago, פנחס שוף said:

נשמע מטוכמן או רז אמיר.

פורסם ב
לפני7 שעות , קובי השועל said:

ידאגו לעדכן בדרך כלשהי

"ההכנות לעונה הבאה נמשכות במלוא המרץ. צפו ברובי קין מדבר על הדרך הצפויה לליגת האלופות"

פורסם ב

רק אני לא אתבאס אם הוא לא ימשיך?

עונה שלמה הוא לא הצליח לעבוד עם הקבוצה על מצבים נייחים, תרגיל אחד לא ראיתי.

פורסם ב
2 דקות לפני, antonio_margheriti2 said:

אין ספק שכל ההישגים העונה- האליפות, שמינית גמר קונפרנס, הכי הרבה שערי ליגה, הכי מעט ספיגות. הכל מתגמד מול העבודה בנייחים. 

פורסם ב
9 דקות לפני, הילד בן 30 said:

אין ספק שכל ההישגים העונה- האליפות, שמינית גמר קונפרנס, הכי הרבה שערי ליגה, הכי מעט ספיגות. הכל מתגמד מול העבודה בנייחים. 

חחחח זה נכון, אבל עד המשחק המכריע נגד חיפה כולם היו בעד להעיף אותו.

בגלל הרבה סיבות, זה קטע שאנשים שוכחים את זה, זאת היתה העונה הכי מתישה ומתסכלת שחויתי בחיים שלי.

פורסם ב
13 דקות לפני, antonio_margheriti2 said:

הוא צריך פשוט להביא מאמן נייחים

בסופו של דבר לפי מה שנאמר על ידי כתבים מי שהיה אחראי על נייחים היה מאמן השוערים

פורסם ב
49 דקות לפני, erantheking21 said:

הוא צריך פשוט להביא מאמן נייחים

בסופו של דבר לפי מה שנאמר על ידי כתבים מי שהיה אחראי על נייחים היה מאמן השוערים

אז להחליף את מאמן השוערים.

פורסם ב

רובי לא ממשיך. האמת? רגשות מעורבים.

פורסם ב
1 דקה לפני, הילד בן 30 said:

לא ברורה לי ההחלטה להיפרד מכל הצוות

החלטה של הצוות, לא של מכבי

פורסם ב

שוב פעם הריטואל הקבוע שאנחנו בלי מאמן וצוות אימון התחילת הקיץ. שיהיה לנו בהצלחה..