car.garsia פורסם ב 28 במאי שתף פורסם ב 28 במאי לא מאמין שעשיתם דיון של 2 עמודים על מה אשתו של רובי קין כתבה. אשתו, שלא נמצאת פה, למי אכפת ממנה??? מה זה שרה נתניהו? אם רובי היה כותב משהו בסגנון הייתי מבין את הויכוח אבל אשתו? לבינתיים רובי, בצעד מלא מחשבה, לא מתבטא פוליטית. בא לפה לעבודה ולעבוד. גם כשהאנטישמים מאירלנד יושבים לו על האוזן. הרבה ריספקט על זה. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClinteastwoodFan פורסם ב 28 במאי שתף פורסם ב 28 במאי ולנושא , קין נשאר או הולך? Link to comment Share on other sites More sharing options...
קובי השועל פורסם ב 28 במאי שתף פורסם ב 28 במאי 52 דקות לפני, car.garsia said: לא מאמין שעשיתם דיון של 2 עמודים על מה אשתו של רובי קין כתבה. אשתו, שלא נמצאת פה, למי אכפת ממנה??? מה זה שרה נתניהו? אם רובי היה כותב משהו בסגנון הייתי מבין את הויכוח אבל אשתו? לבינתיים רובי, בצעד מלא מחשבה, לא מתבטא פוליטית. בא לפה לעבודה ולעבוד. גם כשהאנטישמים מאירלנד יושבים לו על האוזן. הרבה ריספקט על זה. הרגת אותי גרסיה כל הכבוד, סוף סוף דיבור לעניין 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raumdeuter פורסם ב 28 במאי שתף פורסם ב 28 במאי 1 hour ago, car.garsia said: לא מאמין שעשיתם דיון של 2 עמודים על מה אשתו של רובי קין כתבה. אשתו, שלא נמצאת פה, למי אכפת ממנה??? מה זה שרה נתניהו? אם רובי היה כותב משהו בסגנון הייתי מבין את הויכוח אבל אשתו? לבינתיים רובי, בצעד מלא מחשבה, לא מתבטא פוליטית. בא לפה לעבודה ולעבוד. גם כשהאנטישמים מאירלנד יושבים לו על האוזן. הרבה ריספקט על זה. מסכים Link to comment Share on other sites More sharing options...
סטלן בטלן השמן פורסם ב 28 במאי שתף פורסם ב 28 במאי לפני7 שעות , הנדון said: מאוד כבר מחיפה לא יוריד לי החיוך מהפנים, ביום שתבין שאין קשר בין דעה מקצועית לדברים אחרים אולי יקחו אותך ברצינות הוא לא אוהד מכבי הוא כאן להציק 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMTA פורסם ב 29 במאי שתף פורסם ב 29 במאי לפני19 שעות , g0lan said: לאיזה מצב נוראי וקהה חושים הגענו שפוסט נייטרלי שמתייחס לאירוע מזעזע (ומי לא ראה את התמונות אני ממליץ להימנע מכך) נחשב כאיזשהו פוסט אנטי-ישראלי בעיני רבים. תוציאו את הראש מהתחת, המלחמה אמנם מוצדקת והכרחית ונכון שכמו בכל מלחמה מתרחשים דברים נוראיים, אבל אפשר גם להביע מדי פעם איזשהו שמץ של אנושיות למראה גופות שרופות וילדים ללא ראש. כשתמונות איומות דומות הופיעו אצלנו בעוטף כולנו (בצדק) חיפשנו הזדהות ואנושיות אצל האחר. זה לא הכי קשור לנושא עצמו ואין לי טענות כלפי אשתו שהיא אדם זר ללא קשר לישראל שכואב לה על 2 הצדדים אבל אני מקווה שנראה עוד המון תמונות כאלה מעזה וחבל מאוד שרק עכשיו זה קרה. על כל הזוועות שהם עשו לנו ב7.10 שכוללות למי ששכח אונס של גברים,נשים,ילדות,התעללות בגופות,התעללות באנשים חיים כולל ילדים ועוד שלל דברים אני מקווה שנראה עוד הרבה סרטונים כאלה שיישרפו שם בעזה כל אזרח חי מקטן ועד גדול שלא ישאר מהם זכר 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidna פורסם ב 29 במאי שתף פורסם ב 29 במאי אמרו יודיע מיד אחרי המשחק.. בנתיים עברו ארבעה ימים Link to comment Share on other sites More sharing options...
סי הצהובה פורסם ב 29 במאי שתף פורסם ב 29 במאי 1 hour ago, Davidna said: אמרו יודיע מיד אחרי המשחק.. בנתיים עברו ארבעה ימים לא נכון אמרו שיודיע 3 ימים אחרי סיום העונה.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidna פורסם ב 29 במאי שתף פורסם ב 29 במאי 16 דקות לפני, סי הצהובה said: לא נכון אמרו שיודיע 3 ימים אחרי סיום העונה.. לפי הספירה שלי עברו 4 ימים Link to comment Share on other sites More sharing options...
סי הצהובה פורסם ב 29 במאי שתף פורסם ב 29 במאי 10 דקות לפני, Davidna said: לפי הספירה שלי עברו 4 ימים כל הכבוד אתה יודע לספור.. מי אמר לך שהוא לא הודיע אתמול? Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 29 במאי שתף פורסם ב 29 במאי ההודעה שתהיה או לא תהיה לא משנה כלום אם רובי ייקבל הצעה גם בסוף יולי הוא יילך והמועדון ייכבד את זה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הילד בן 30 פורסם ב 29 במאי שתף פורסם ב 29 במאי 9 דקות לפני, קמחי said: ההודעה שתהיה או לא תהיה לא משנה כלום אם רובי ייקבל הצעה גם בסוף יולי הוא יילך והמועדון ייכבד את זה. ברור שבעולם בו אתה דג קטן הכל יכול להשתנות, הוא גם יכול לקבל הצעה לאמן את יונייטד באוקטובר. העניין הוא שקבוצות שואפות לסגור מאמן עכשיו ולכל המאוחר בחודש הקרוב. אני כן מאמין שמעכשיו עד פתיחת מחנה האימונים זו תקופה קריטית מבחינת קבלת החלטות והצעות, וגם חשוב לבקש ממנו לקבל החלטה עכשיו לאור מה שעומד בפהיו כרגע. Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 29 במאי שתף פורסם ב 29 במאי 17 דקות לפני, הילד בן 30 said: ברור שבעולם בו אתה דג קטן הכל יכול להשתנות, הוא גם יכול לקבל הצעה לאמן את יונייטד באוקטובר. העניין הוא שקבוצות שואפות לסגור מאמן עכשיו ולכל המאוחר בחודש הקרוב. אני כן מאמין שמעכשיו עד פתיחת מחנה האימונים זו תקופה קריטית מבחינת קבלת החלטות והצעות, וגם חשוב לבקש ממנו לקבל החלטה עכשיו לאור מה שעומד בפהיו כרגע. שיתרכזו בלבנות קבוצה טובה, מה שיקרה עם קין פשוט יקרה בלי יכולת שלנו להשפיע Link to comment Share on other sites More sharing options...
duduha פורסם ב 29 במאי שתף פורסם ב 29 במאי 55 דקות לפני, קמחי said: ההודעה שתהיה או לא תהיה לא משנה כלום אם רובי ייקבל הצעה גם בסוף יולי הוא יילך והמועדון ייכבד את זה. אני דווקא התרשמתי ממנו (להבדיל ממאמנים אחרים), שמילה שלו זו מילה ואם הוא יגיד שהוא נשאר הוא ישאר ויהי מה Link to comment Share on other sites More sharing options...
מנש שער 11 פורסם ב 29 במאי שתף פורסם ב 29 במאי 1 hour ago, duduha said: אני דווקא התרשמתי ממנו (להבדיל ממאמנים אחרים), שמילה שלו זו מילה ואם הוא יגיד שהוא נשאר הוא ישאר ויהי מה לא יודע איך התרשמת, כל מאמן שהיה פה וקיבל הצעה חתך ישר. תוסיף לזה את העניין המשפחתי ואת המצב בארץ עם המלחמה, הוא יחתוך מפה ברגע שתהיה לו הצעה טובה. אני עם קמחי. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duduha פורסם ב 30 במאי שתף פורסם ב 30 במאי לפני4 שעות , מנש שער 11 said: לא יודע איך התרשמת, כל מאמן שהיה פה וקיבל הצעה חתך ישר. תוסיף לזה את העניין המשפחתי ואת המצב בארץ עם המלחמה, הוא יחתוך מפה ברגע שתהיה לו הצעה טובה. אני עם קמחי. תראה, לכל אחד יש מחיר וזה ברור, לא נראה לי שהוא יבריז לנו אחרי שיסגור, אני מאמין שזו הסיבה שהוא מתעכב, לראות מה האופציות Link to comment Share on other sites More sharing options...
erantheking21 פורסם ב 30 במאי שתף פורסם ב 30 במאי טוכמן ורז אמיר כלכך מתואמים בכתבות שאפילו תתמונה של מיץ' עושה פרצוף הם שמו כמעט זהה חח אני בטוח שמיץ' יודע כבר תשובות לפני כמה ימים ואנחנו נדע שבוע הבא שקין יגיד אם הוא נשאר או לא ואני בטוח שאם קין לא ישאר יש כבר מועמד רציני אחר(אולי סוזה כמו שטוענים) אני רגוע. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
פושטק פורסם ב 30 במאי שתף פורסם ב 30 במאי למה בעצם רוצים להשאיר את קין מלכתחילה? אני מפספס משהו? זה מאמן של התקפי לב הרי Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravid פורסם ב 30 במאי שתף פורסם ב 30 במאי לפני7 שעות , erantheking21 said: טוכמן ורז אמיר כלכך מתואמים בכתבות שאפילו תתמונה של מיץ' עושה פרצוף הם שמו כמעט זהה חח זה עבודה של העורך שלהם Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofirhen96 פורסם ב 30 במאי שתף פורסם ב 30 במאי אני בחרדות שאם בש מפטרת את ברדה , ורובי לא ממשיך , איכשהו ברדה יגיע אלינו Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matanbiton פורסם ב 31 במאי שתף פורסם ב 31 במאי לפני7 שעות , ofirhen96 said: אני בחרדות שאם בש מפטרת את ברדה , ורובי לא ממשיך , איכשהו ברדה יגיע אלינו לא יגיע, נקסט. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTA For Ever פורסם ב 31 במאי שתף פורסם ב 31 במאי לפני8 שעות , ofirhen96 said: אני בחרדות שאם בש מפטרת את ברדה , ורובי לא ממשיך , איכשהו ברדה יגיע אלינו צא מהחרדות הוא לא יגיע לכאן בשום מצב. לא מבין איך מישהו בכלל מעלה את האפשרות הזו שדורה יאמן פה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silentyogi פורסם ב 31 במאי שתף פורסם ב 31 במאי לפני18 שעות , פושטק said: למה בעצם רוצים להשאיר את קין מלכתחילה? אני מפספס משהו? זה מאמן של התקפי לב הרי אמממ...אליפות? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
הנדון פורסם ב 31 במאי שתף פורסם ב 31 במאי לפני8 שעות , ofirhen96 said: אני בחרדות שאם בש מפטרת את ברדה , ורובי לא ממשיך , איכשהו ברדה יגיע אלינו החרדות הכי מוזרות אי פעם 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofirhen96 פורסם ב 31 במאי שתף פורסם ב 31 במאי 1 hour ago, הנדון said: החרדות הכי מוזרות אי פעם מודה . העונה הזאת לא עשתה לי טוב Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts