Jump to content

רובי קין

elad5050

Recommended Posts

אני חושב שהסיפור לא ממש הובן כאן כמו שצריך. 

אשתו של קין מקבלת הרבה הודעות שנאה משונאי ישראל. תסלחו לי על הסטיגמה, אבל סביר להניח שהיא לא אישה חכמה במיוחד. היא קוראת מה שאומרים על בעלה ולא מצליחה לשתוק. היא נכנסת לוויכוחים במקום לשים זין. 

עכשיו כשקרה מקרה כמו זה ברפיח (שכמובן נופח על ידי התסריטאים מהחמאס) היא מנסה להראות שהיא לגמרי אובייקטיבית ובעד שלום עולמי וכל זה ולכן היא פרסמה את מה שהיא פרסמה. 

היא לא יודעת כלום על המצב פה וכנראה שגם לא ממש אכפת לה, אבל היא בכל זאת ממשיכה לכתוב דברים בשביל לגרום לבעלה להיראות יותר טוב בעיני שני הצדדים. זאת המטרה היחידה של הדברים שהיא מעלה. אין טעם לנתח אותם מעבר לזה ואני לא חושב שיש שם  שנאה כלפינו. 

היה הרבה יותר חכם מבחינתה פשוט לשתוק בכל התקופה, ממש כמו בעלה. 

ככה או ככה מבחינה מקצועית אני רחוק מלהיות שלם עם קין. יכול להיות שביחס לאופציות הוא עדיף, אבל למרות העונה הפנטסטית הוא הראה הרבה סימני שאלה. אני בספק לגבי היכולת שלו להוביל אותנו לליגת האלופות ולאליפות נוספת מול בכר. 

4 דקות לפני, nirnir20 said:

זה הבעיה שלך ואלו כמוך, הראייה וההבנה שלכם של המציאות כל כך שטוחה ורדודה שאתם לא מסוגלים לקבל שיש עוד מגוון דעות שנע על ספקטרום רחב, אצלכם זה או "כל מוות הוא אותו דבר" או "עומד הזין מתינוקות מתים". 

אני לא מבין מה אתה בא להגיד

סבבה, הנה, קח את מה שאתה רוצה לשמוע: העולם שחור ולבן, אנחנו 100% טובים, אנחנו מושלמים, הנרטיב שלנו הוא דברי אלוהים חיים. הם מפלצות אדם שיצאו מהגיהינום. סבבה לך? רק מה מסתבר- שרוב העולם מטומטמים שחושבים הפוך. 

10 דקות לפני, ravid said:

סבבה, הנה, קח את מה שאתה רוצה לשמוע: העולם שחור ולבן, אנחנו 100% טובים, אנחנו מושלמים, הנרטיב שלנו הוא דברי אלוהים חיים. הם מפלצות אדם שיצאו מהגיהינום. סבבה לך? רק מה מסתבר- שרוב העולם מטומטמים שחושבים הפוך. 

מה זה רלוונטי אם אנחנו 100% מושלמים או לא, נתנו לבעלה אחלה מקפצה לתחילת קריירת האימון, שילמנו לו יפה, למה היא צריכה לדחוף את האף שלה על המדיניות הישראלית, לא צריכים לשמוע אותה ואת הכותרות שהיא עושה.

שתלמד קצת מרובי, מבלה בתל אביב עושה את העבודה, בלי יותר מדי רעש.

18 דקות לפני, nirnir20 said:

זה הבעיה שלך ואלו כמוך, הראייה וההבנה שלכם של המציאות כל כך שטוחה ורדודה שאתם לא מסוגלים לקבל שיש עוד מגוון דעות שנע על ספקטרום רחב, אצלכם זה או "כל מוות הוא אותו דבר" או "עומד הזין מתינוקות מתים". 

זו תגובה שהיא אשכרה הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

6 דקות לפני, אקיטה said:

זו תגובה שהיא אשכרה הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

הנה חלק ממה שאני כתבתי:

צטט

מותר להחזיק דעה שלא תתיישר ב-100 אחוז עם יוסף חדד. על אחת כמה וכמה ללא-ישראלים.

והנה מה שאתם הבנתם מזה:

צטט

אתם לא מסוגלים לקבל שיש עוד מגוון דעות שנע על ספקטרום רחב

תהיה בריא מר דבשת

15 דקות לפני, ravid said:

אין אפס כמוך. מצטער רביד.

העברתי לחסימה כי אפס כמוך מעלה לי את החלסטרה. להת

1 דקה לפני, ravid said:

הנה חלק ממה שאני כתבתי:

והנה מה שאתם הבנתם מזה:

תהיה בריא מר דבשת

זה שוב סימפטום של הבנה רדודה, חבוב, קונטקסט משנה, מה נאמר וע"י מי נאמר ומתי נאמר מאוד משנה לדיון שכולו מדבר על חופש ביטוי. 
תהיה בריא מר עד כדי כך חסר הבנה שיש בדיחה על שמו.

1 דקה לפני, קמחי said:

אין אפס כמוך. מצטער רביד.

העברתי לחסימה כי אפס כמוך מעלה לי את החלסטרה. להת

אני כמה וכמה פעמים כתבתי ומחקתי תגובה רצינית ומנומקת למה שהוא כתב.. מצד אחד זה קשוח להשאיר את מה שהוא כותב בלי תגובה, פשוט מרתיח. מצד שני מה הטעם? זה יחרב את הנושא. 

1 דקה לפני, snufkin said:

אני כמה וכמה פעמים כתבתי ומחקתי תגובה רצינית ומנומקת למה שהוא כתב.. מצד אחד זה קשוח להשאיר את מה שהוא כותב בלי תגובה, פשוט מרתיח. מצד שני מה הטעם? זה יחרב את הנושא. 

אי אפשר להתייחס ברצינות, גם לעכבר אפשר לנעול או להפסיק את הקשקשת 

2 דקות לפני, snufkin said:

אין חלאות כמוהו. צר לי על המילים.

הרצון להיות פתית שלג מושלם, אובייקטיבי עלוב שמעדיף להיות זוהר באור השמש בתור עוד זונה פופולרית מעניין לי את האשך. בני עמו נשחטו. דלתות אושוויץ נפתחו אחרי 83 שנה והוא עוד ציני. שיילך להזדיין. זה יותר גרוע מהטמטום היחסי שלו ב-99% מהנושאים. זה לא ניתן לשתיקה, לא ניתן לעיכול. 

8 דקות לפני, קמחי said:

הרצון להיות פתית שלג מושלם, אובייקטיבי עלוב שמעדיף להיות זוהר באור השמש בתור עוד זונה פופולרית מעניין לי את האשך. בני עמו נשחטו. דלתות אושוויץ נפתחו אחרי 83 שנה והוא עוד ציני. שיילך להזדיין. זה יותר גרוע מהטמטום היחסי שלו ב-99% מהנושאים. זה לא ניתן לשתיקה, לא ניתן לעיכול. 

רביד המתוייק, העכבר עם כובע הכסף ושאר חבורת הזבל הם בעיקר אנשים שכדאי לרחם עליהם. 

מנטליות של תמיד לאכול את הדגים המסריחים וגם לברוח מהעיר, מזעזע. 

11 דקות לפני, קמחי said:

"אין שחור ולבן" יש כאלו שאומרים. אולי גם בגרמנים התגרנו לפני המלחמה ואולי בקישינב ובעיראקים לפני הפראהוד. הרי תמיד יש כמה נרטיבים ו"זה מורכב". באמת חמור מאוד שהפעם לשם שינוי יש לנו היכולת להחזיר ולהגן. חמור מאוד

מתסכל

2 דקות לפני, קמחי said:

א. אתה יכול למצוץ לי 5 פעמים בלילה. בשונה ממך אני כנראה יודע באמת מה זה אושוויץ. בכל זאת סבא שלי עליו השלום שהה שם עד השחרור ע"י הצבא האדום. זהו, זאת התגובה האימפולסיבית שהצלחת להוציא ממני. נראה אם אני באמת חסום. אהה ואתה גם מכחיש שואה. בייי. 

עכשיו לתגובה יותר רצינית, לכולכם: אתם מדגימים בדיוק מושלם את המשפט הראשון בתגובה שלי: יש כאן רגישות יתר. אתם פשוט לא מסוגלים לשמוע מישהו שלא מתיישר עם הנרטיב שלנו ב-100 אחוז. תשאלו את עצמכם למה זה? למה כל כך חשוב לכם לקבל אישור של כל העולם ואשתו, תרתי משמע? צאו מזה, לא רק שאתם לא תקבלו את האישור הזה, זה גם לא אסון שמישהו מביע דעה שהיא לא פרו-ישראלית לגמרי. מותר לה ואותי אישית זה לא מעניין ואני לא חושב שצריכה להיות פה משטרת מחשבות.

14 דקות לפני, snufkin said:

אתה מוזמן לנהל דיון. זה המטרה של פורום, לא? אני לא איזה ילד בן 12 שהדימוי העצמי שלו תלוי במה חושבים עליו באינטרנט. הכל בסדר. הדעות שלי בנושא המצב הבטחוני נכתבו בעשרות הודעות בנושא המלחמה. הן לא 'פתית שלג' ולא אובייקטיבי מושלם. דעות די ממוצעות לרחוב הישראלי, תואמות למה שרובכם חושבים. מי שרוצה יכול ללכת לקרוא. 

2 דקות לפני, ravid said:

אתה מוזמן לנהל דיון. זה המטרה של פורום, לא? אני לא איזה ילד בן 12 שהדימוי העצמי שלו תלוי במה חושבים עליו באינטרנט. הכל בסדר. הדעות שלי בנושא המצב הבטחוני נכתבו בעשרות הודעות בנושא המלחמה. הן לא 'פתית שלג' ולא אובייקטיבי מושלם. דעות די ממוצעות לרחוב הישראלי, תואמות למה שרובכם חושבים. מי שרוצה יכול ללכת לקרוא. 

אפשר לנהל דיון, זה נושא חשוב. רק לא בנושא הזה כי זה לא קשור לרובי בכלל

21 דקות לפני, nirnir20 said:

רביד המתוייק, העכבר עם כובע הכסף ושאר חבורת הזבל הם בעיקר אנשים שכדאי לרחם עליהם. 

מנטליות של תמיד לאכול את הדגים המסריחים וגם לברוח מהעיר, מזעזע. 

חחח שמע אתה גמור מת.

היא לא רשמה שום דבר נגד ישראל ושום דבר אנטישמי,הבנתם אותה לא נכון מסיבות לא מובנות,היא מקבלת מיליון נאצות ביום מאירים על זה שרובי נשאר לאמן פה.

רובי נשאר פה למרות שידע שזה ישרוף אותו באירלנד,וסתם כדרך אגב הוא מזוהה כאגדת מועדון עם הקבוצה הכי יהודית בפריימרליג ,ממש משפחה של אנטישמים מה אני אגיד לך....

50 דקות לפני, הישראלי היפה said:

מי שהיה עוקב אחריה תקופה היה מבין שזה לא המצב.

אם הייתם רואים את הפוסטים שלה מאוקטובר הייתם מבינים

אני עוקב אחריה כמה חודשים. תמיד מאוזנת ומפרגנת. גם הפוסט הזה הביע חמלה אנושית ובסיסית לילדים פלוס גינוי של החמאס ותפילה שהחטופים יחזרו.  

העובדה שרובי קין גזר על עצמו שתיקה בכל הנושא הפוליטי במשך כל תקופת הזמן שהוא פה רק גורמת לי לחבב אותו יותר ולהאמין בו יותר.

לדעתי זה רק מראה על התנהלות חכמה ואופי חזק כי ברור שמאחורי הקלעים יש עליו לחצים מלא מעט כיוונים. לא מפתיע אותי שמיץ' מבסוט עליו.

ועם כל הכבוד לאשתו, בואו נשים אותה בצד כי הדעות שלה על המלחמה לא מעניינות אותי במיוחד גם אם הייתה הכי פרו ישראלית בעולם.

כל פיפס שהוא היה אומר היה מתפרש לא טוב (תמיכה בישראל, תמיכה עם הסתייגות או ביקורת על ישראל), אז בחייאת מה זה ייתן לכל הצדדים?

יש פה איש מקצוע שבא לעבוד (בין אם העבודה שלו מוערכת או לא) וזה מה שהוא עושה.

אני אשמח לעוד אליפות של 11 הפרש ושלא יביע את דעתו הפוליטית שנה שלמה.

32 דקות לפני, המכבייה said:

אני עוקב אחריה כמה חודשים. תמיד מאוזנת ומפרגנת. גם הפוסט הזה הביע חמלה אנושית ובסיסית לילדים פלוס גינוי של החמאס ותפילה שהחטופים יחזרו.  

אתה פתית שלג באור השמש. לך תאכל דג מקולקל. 

לפני18 שעות , העכבר הצהוב said:

חחח שמע אתה גמור מת.

היא לא רשמה שום דבר נגד ישראל ושום דבר אנטישמי,הבנתם אותה לא נכון מסיבות לא מובנות,היא מקבלת מיליון נאצות ביום מאירים על זה שרובי נשאר לאמן פה.

רובי נשאר פה למרות שידע שזה ישרוף אותו באירלנד,וסתם כדרך אגב הוא מזוהה כאגדת מועדון עם הקבוצה הכי יהודית בפריימרליג ,ממש משפחה של אנטישמים מה אני אגיד לך....

קודם כל, אתה, שלדעתי הוא בטופ 3 מפגרים בפורום (החמאתי), אדם שכל התפיסה שלו למציאות הזויה לגמרי לא יכול לקרוא לאף אחד "גמור מת", קצת צניעות. 

דבר שני, אני התייחסתי להשוואה שלה בין התמונות שראינו מרפיח לתמונות מה-7 לאוקטובר, ששוב אני אגדיר אותה כהשוואה מקוממת במקרה הטוב או אנטישמית במקרה הרע.

עכשיו תוריד רגע את הכובע שחוסם תדרים ותקשיב לרציונל:

אלו 2 אירועים שונים לגמרי עם נסיבות שונות לחלוטין והניסיון לייצר פה מצב שיווני בין הצדדים זאת אסטרטגיה ידועה של חוגים אנטישמים בעולם על מנת להשפיע על דעת קהל מה שמוביל בסוף להפעלת סנקציות נגדנו, זה שיח מוכר שרץ בכל מקום אנטישמי בעולם. 

לא השוו בין הנאצים לכוחות הברית במלחמת העולם השנייה, ולא צריך להשוות פה בין הצדדים, מי שעדיין עושה את זה למרות כל ההוכחות הוא בעיניי או בור מוחלט או שונא יהודים. 

עכשיו ברור שהכי קל לתייג את אשתו של רובי קין כ-בורה מנותקת, אני נותן לה קצת יותר קרדיט ממכם, היא הייתה פה כשהתחילה המלחמה, היא ראתה את התמונות, היא יודעת מה קורה פה, והיא יודעת מה אמירות כאלו עושות לקריירה שלו במכבי, זאת לא פעם ראשונה שזה קורה איתה, כל זה מוביל אותי למסקנה הסבירה שהיא באמת לא אוהבת אותנו יותר מדי, היא מנסה להיות פוליטיקלי קורקט אבל אני לא הכי אוכל את זה, זאת זכותי אגב (וזה לא אומר שעומד לי הזין מתינוקות מתים יא סוטה), ובשורה התחתונה אם בעלה יודע לסתום היא גם יכולה לסתום.
כל זאת ועדיין לא אמרתי בשום שלב שיש לי טענות כלפי רובי קין, לא ברור למה אתה ממשיך להעלות אותו, המוח חלק לגמרי אה? 

בכל מקרה זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא, תהיו בריאים כולכם. 

נראה לי שאתם לא יודעים מה הלך הרוח באירלנד.

באירלנד הקונצזוס הוא שאנחנו מבצעים רצח עם ושאמרנו לכל הפלסטינאים לעבור לרפאח ואז הפצצנו את רפאח כדי לשרוף אותם בחיים.

וזה לא הקיצוניים שיהיה ברור, זה הקונצנזוס שם ובכלל בחלקים גדולים של העולם.

כל האינסטגרם מלא בסרטונים של ילדים עולים באש.

ביחס לזה היא כתבה פוסט סופר פרו ישראלי. אני בטוח שהיא קיבלה עליו בראש מהאירים.