nirnir20 פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 48 דקות לפני, g0lan said: לאיזה מצב נוראי וקהה חושים הגענו שפוסט נייטרלי שמתייחס לאירוע מזעזע (ומי לא ראה את התמונות אני ממליץ להימנע מכך) נחשב כאיזשהו פוסט אנטי-ישראלי בעיני רבים. תוציאו את הראש מהתחת, המלחמה אמנם מוצדקת והכרחית ונכון שכמו בכל מלחמה מתרחשים דברים נוראיים, אבל אפשר גם להביע מדי פעם איזשהו שמץ של אנושיות למראה גופות שרופות וילדים ללא ראש. כשתמונות איומות דומות הופיעו אצלנו בעוטף כולנו (בצדק) חיפשנו הזדהות ואנושיות אצל האחר. בואו גם לא ניתמם חברים, מבין את הרצון לסנג'ר ובאמת אם יש לנו שמאל קיצוני צואתי בארץ שמדבר ככה מי אנחנו שנדבר על אירית הזויה. אבל היא הגדילה וממש השוותה בין התמונות האלה לאלו של ה7 באוקטובר, שזאת השוואה מקוממת במקרה הטוב וממש אנטישמית ונוראית במקרה הפחות טוב, אז נכון פה יש ילד ערוף ושם יש ילד ערוף, אבל פה זה קרה כי חיסלו 2 מחבלים בכירים ורסיס שעף 100 מטר הצית דלק ותחמושת שחמאס החביא בין אזרחים בדיוק בשביל התמונות האלה, וב-7 באוקטובר הלכו עם סכינים וערפו ראשים, אז לא , ההשוואה הזאת ממש לא במקום. לא יודע אם הייתי מעיף אותו על זה, בכל זאת זה לא הוא אלא אשתו, אבל זה די ברור שהיא לא מחבבת אותנו בלשון המעטה, אף אחד לא שמח מילד חף מפשע שנהרג, וישראל עושה מה שאפשר כדי להימנע מזה, וזה אמור להספיק לנו כדי שלא ישוו אותנו אליהם. 10
הנדון פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 לפני7 שעות , snufkin said: אירלאנד זו מדינה שלא יודעת להבחין בין טוב לרע. בסוף הגלגל מסתובב והמוסלמים יתהפכו עליהם אבל זה יהיה מאוחר מידי בשבילם הכי מפגר זה שהם חושבים שהסיפור שלהם זה כמו של המוסלמים, אם לא היו בורים אז אנחנו האירים ומה שהבירטים עשו שם זה כמעט אחד לאחד מה שעשו לנו, אנשים טיפשים ועולם טיפש. בגלל סכסוכים של פרוטסטנטים נגד קתולים הם השליכו את המדינה שלהם לפח וקיבלו אוכלוסייה שהפכה את דבלין להיראות כמו ג'נין הם כבר לא יוכלו לחזור אחורה.
הנדון פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 15 דקות לפני, nirnir20 said: בואו גם לא ניתמם חברים, מבין את הרצון לסנג'ר ובאמת אם יש לנו שמאל קיצוני צואתי בארץ שמדבר ככה מי אנחנו שנדבר על אירית הזויה. אבל היא הגדילה וממש השוותה בין התמונות האלה לאלו של ה7 באוקטובר, שזאת השוואה מקוממת במקרה הטוב וממש אנטישמית ונוראית במקרה הפחות טוב, אז נכון פה יש ילד ערוף ושם יש ילד ערוף, אבל פה זה קרה כי חיסלו 2 מחבלים בכירים ורסיס שעף 100 מטר הצית דלק ותחמושת שחמאס החביא בין אזרחים בדיוק בשביל התמונות האלה, וב-7 באוקטובר הלכו עם סכינים וערפו ראשים, אז לא , ההשוואה הזאת ממש לא במקום. לא יודע אם הייתי מעיף אותו על זה, בכל זאת זה לא הוא אלא אשתו, אבל זה די ברור שהיא לא מחבבת אותנו בלשון המעטה, אף אחד לא שמח מילד חף מפשע שנהרג, וישראל עושה מה שאפשר כדי להימנע מזה, וזה אמור להספיק לנו כדי שלא ישוו אותנו אליהם. מה ההבדל בין זה לקציצי? שלא ימשיך שלום ותודה
nirnir20 פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 3 דקות לפני, הנדון said: מה ההבדל בין זה לקציצי? שלא ימשיך שלום ותודה לא יודע מה היה הסיפור עם קציצי, אבל הוא ואשתו אזרחים של המדינה, שיותר קשה להם לתרץ את השנאה שלהם בבורות, הוא גם שחקן נבחרת. גם לא אמרתי מה אני חושב שצריך לעשות, כי באמת שבשלב הזה לא באמת אכפת לי.
העכבר הצהוב פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 16 דקות לפני, nirnir20 said: בואו גם לא ניתמם חברים, מבין את הרצון לסנג'ר ובאמת אם יש לנו שמאל קיצוני צואתי בארץ שמדבר ככה מי אנחנו שנדבר על אירית הזויה. אבל היא הגדילה וממש השוותה בין התמונות האלה לאלו של ה7 באוקטובר, שזאת השוואה מקוממת במקרה הטוב וממש אנטישמית ונוראית במקרה הפחות טוב, אז נכון פה יש ילד ערוף ושם יש ילד ערוף, אבל פה זה קרה כי חיסלו 2 מחבלים בכירים ורסיס שעף 100 מטר הצית דלק ותחמושת שחמאס החביא בין אזרחים בדיוק בשביל התמונות האלה, וב-7 באוקטובר הלכו עם סכינים וערפו ראשים, אז לא , ההשוואה הזאת ממש לא במקום. לא יודע אם הייתי מעיף אותו על זה, בכל זאת זה לא הוא אלא אשתו, אבל זה די ברור שהיא לא מחבבת אותנו בלשון המעטה, אף אחד לא שמח מילד חף מפשע שנהרג, וישראל עושה מה שאפשר כדי להימנע מזה, וזה אמור להספיק לנו כדי שלא ישוו אותנו אליהם. היא רשמה בפירוש שהיא מגנה את החמאס,מה עובר עליכם? מה שרשמת עליה זה הזוי, דווקא נראה שהיא מאוד מכבדת ומחבבת אותנו. 1
הנדון פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 לפני7 שעות , nirnir20 said: לא יודע מה היה הסיפור עם קציצי, אבל הוא ואשתו אזרחים של המדינה, שיותר קשה להם לתרץ את השנאה שלהם בבורות. מקצועית אני לא אבכה בכלל שלא ימשיך דעותי ידועות
העכבר הצהוב פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 Just now, הנדון said: מקצועית אני לא אבכה בכלל שלא ישמיך דעתי ידועות מקווה שהצלחת לחגוג קצת את האליפות,חמצוצי. 1
g0lan פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 Just now, nirnir20 said: בואו גם לא ניתמם חברים, מבין את הרצון לסנג'ר ובאמת אם יש לנו שמאל קיצוני צואתי בארץ שמדבר ככה מי אנחנו שנדבר על אירית הזויה. אבל היא הגדילה וממש השוותה בין התמונות האלה לאלו של ה7 באוקטובר, שזאת השוואה מקוממת במקרה הטוב וממש אנטישמית ונוראית במקרה הפחות טוב, אז נכון פה יש ילד ערוף ושם יש ילד ערוף, אבל פה זה קרה כי חיסלו 2 מחבלים בכירים ורסיס שעף 100 מטר הצית דלק ותחמושת שחמאס החביא בין אזרחים בדיוק בשביל התמונות האלה, וב-7 באוקטובר הלכו עם סכינים וערפו ראשים, אז לא , ההשוואה הזאת ממש לא במקום. אתה לא צריך לשכנע אותי בצדקת הדרך שלנו, אבל אני כן אגיד שבעיניי אתה מייחס פרשנות מוגזמת למישהי שבסה"כ אורחת כאן ומנקודת המבט שלה כאמא לא רוצה לראות ילדים נשחטים באף אחד מהצדדים. זה שאנחנו כישראלים מודעים ליותר דברים ובהתאם לכך מייחסים לפעולה אחת יותר או פחות מוסריות/אנושיות (אני מסכים עם כל מילה שרשמת בהשוואה עצמה) לא משנה את השורה התחתונה שהיא נוראית ומזעזעת לצופה מהצד. אפשר ורצוי להסביר לאנשים כאלה את הדברים שרשמת גם מבלי לזעוק על אוטומט שהם פרו-פלסטינים/אנטי-ישראלים ושיזדיינו מכאן. לא נגיע רחוק עם ההסברה שלנו אם על כל אחד כזה נגיב באופן כזה בינארי ונשלח אותו לעזאזל. 2
nirnir20 פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 1 דקה לפני, העכבר הצהוב said: היא רשמה בפירוש שהיא מגנה את החמאס,מה עובר עליכם? מה שרשמת עליה זה הזוי, דווקא נראה שהיא מאוד מכבדת ומחבבת אותנו. מה רשמתי עליה שהוא "הזוי"? 1
המכבייה פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 2 דקות לפני, העכבר הצהוב said: היא רשמה בפירוש שהיא מגנה את החמאס,מה עובר עליכם? מה שרשמת עליה זה הזוי, דווקא נראה שהיא מאוד מכבדת ומחבבת אותנו. לגמרי. לא מבין את הסערה בכלל. 1
nirnir20 פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 36 דקות לפני, g0lan said: אתה לא צריך לשכנע אותי בצדקת הדרך שלנו, אבל אני כן אגיד שבעיניי אתה מייחס פרשנות מוגזמת למישהי שבסה"כ אורחת כאן ומנקודת המבט שלה כאמא לא רוצה לראות ילדים נשחטים באף אחד מהצדדים. זה שאנחנו כישראלים מודעים ליותר דברים ובהתאם לכך מייחסים לפעולה אחת יותר או פחות מוסריות/אנושיות (אני מסכים עם כל מילה שרשמת בהשוואה עצמה) לא משנה את השורה התחתונה שהיא נוראית ומזעזעת לצופה מהצד. אפשר ורצוי להסביר לאנשים כאלה את הדברים שרשמת גם מבלי לזעוק על אוטומט שהם פרו-פלסטינים/אנטי-ישראלים ושיזדיינו מכאן. לא נגיע רחוק עם ההסברה שלנו אם על כל אחד כזה נגיב באופן כזה בינארי ונשלח אותו לעזאזל. זאת היתממות מוגזמת, בעלה מאמן את הקבוצה הכי מפורסמת במדינה, היא פאקינג הייתה פה שהתחילה המלחמה עם מאות טילים על תל אביב, מעל 1200 הרוגים בשבת ההיא, לבוא ולהציג לי אותה כאילו היא איזה snowflake מאוני' קולומביה שאין לו מושג והוא בסה"כ רוצה world peace? היא אירית שונאת ישראל שבעלה קיבל את ההזדמדנות הכי גדולה בקריירת האימון שלו וגם מרוויח מזה כמה מיליונים בעונה, שתהיו בריאים כמה אפשר לטמון את הראש בחול. שוב פעם, אני לא עושה מזה סערה ולא קורא להעיף את קין על זה, אנחנו אנשים מתורבתים והכל בסדר, אבל מפה ועד להגיד שזאת השוואה לגיטימית ושמה שהיא אמרה הוא בסדר יש דרך ארוכה לדעתי. זה עובר לכם מתחת לרדאר כי כבר התרגלתם שיורקים עלינו בכל העולם, וזה בסדר, שירקו עלינו, 99.9% מהזמן אין לנו מה לעשות בנושא, פה זה מקרה אחר, בעלה הוא דמות ציבורית מוכרת שהיא במקרה גם המאמן שלך. 3
הנדון פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 לפני7 שעות , העכבר הצהוב said: מקווה שהצלחת לחגוג קצת את האליפות,חמצוצי. מאוד כבר מחיפה לא יורד לי החיוך מהפנים, ביום שתבין שאין קשר בין דעה מקצועית לדברים אחרים אולי יקחו אותך ברצינות
Double פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 1 דקה לפני, g0lan said: אתה לא צריך לשכנע אותי בצדקת הדרך שלנו, אבל אני כן אגיד שבעיניי אתה מייחס פרשנות מוגזמת למישהי שבסה"כ אורחת כאן ומנקודת המבט שלה כאמא לא רוצה לראות ילדים נשחטים באף אחד מהצדדים. זה שאנחנו כישראלים מודעים ליותר דברים ובהתאם לכך מייחסים לפעולה אחת יותר או פחות מוסריות/אנושיות (אני מסכים עם כל מילה שרשמת בהשוואה עצמה) לא משנה את השורה התחתונה שהיא נוראית ומזעזעת לצופה מהצד. אפשר ורצוי להסביר לאנשים כאלה את הדברים שרשמת גם מבלי לזעוק על אוטומט שהם פרו-פלסטינים/אנטי-ישראלים ושיזדיינו מכאן. לא נגיע רחוק עם ההסברה שלנו אם על כל אחד כזה נגיב באופן כזה בינארי ונשלח אותו לעזאזל. אנחנו משלמים לבעלה מיליונים, לכן אם לא נוח לה עם המדיניות הישראלית אז היא ובעלה מוזמנים להתחפף מפה. זה כמו שערן זהבי יבקר את השלטון בסין על מדיניות קצירת איברים כשהוא משחק בגוואנגז'ו, או ששחקן זר שמשחק בקטאר יבקר אותם על מותם של 6500 פועלים במונדיאל. 1
העכבר הצהוב פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 2 דקות לפני, nirnir20 said: זאת היתממות מוגזמת, בעלה מאמן את הקבוצה הכי מפורסמת במדינה, היא פאקינג הייתה פה שהתחילה המלחמה עם מאות טילים על תל אביב, מעל 1200 הרוגים בשבת ההיא, לבוא ולהציג לי אותה כאילו היא איזה snowflake מאוני' קולומביה שאין לו מושג והוא בסה"כ רוצה world peace? היא אירית שונאת ישראל שבעלה קיבל את ההזמדנות הכי גדולה בקריירת האימון שלו וגם מרוויח מזה כמה מיליונים בעונה, שתהיו בריאים כמה אפשר לטמון את הראש בחול. היא לא שונאת ישראל ובעלה לא שונא ישראל,איך הגעת לזה שהיא שונאת ישראל? 1
nirnir20 פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 2 דקות לפני, העכבר הצהוב said: היא לא שונאת ישראל ובעלה לא שונא ישראל,איך הגעת לזה שהיא שונאת ישראל? כי הבת זונה "לא מצליחה" לסתום את הפה אחרי שכבר ביקשו ממנה כמה פעמים כנראה? תגידו לי אתם בסדר? שתסתום את הפה המטונף שלה מה דחוף לה להשוות בין תאונות של מדינה ריבונית דמוקרטית שנלחמת על חייה מול שחיטה אונס ושריפה בחיים בידי מחבלים של ארגון טרור כל הזמן? שוב פעם, אני מבין שהתרגלתם לשמוע דיבור כזה, זה לא אומר שזה תקין ושזה מה שצריך לצפות מאנשים שמרוויחים פה מיליונים. 3
snufkin פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 4 דקות לפני, nirnir20 said: כי הבת זונה "לא מצליחה" לסתום את הפה אחרי שכבר ביקשו ממנה כמה פעמים כנראה? תגידו לי אתם בסדר? אני לא חושב שהיא שונאת ישראל יותר מהאירופאי הממוצע או בטח שלא (וכנראה פחות) מהאירי הממוצע. היא חיה בסביבה אחרת, גדלה בתרבות מגעילה כשכל הממסד והמיינסטרים מסביבה רואה בישראל (ובסתר ביהודים) כאשמה ברוב הרעות בעולם. תראה את הארוווזיון ואיך היינו שם בעינ רוב הנציגים כמו מצורעים. דווקא בגלל זה אני לא מבין למה להתרגש מפוסט כזה. מילא אם היה מדובר במישהי שמחוברת אלינו שנים כמו סאבו, גרסיה,פריצה וכו' הייתי אולי מתבאס. אבל מזה ממש לא.
העכבר הצהוב פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 2 דקות לפני, nirnir20 said: כי הבת זונה "לא מצליחה" לסתום את הפה אחרי שכבר ביקשו ממנה כמה פעמים כנראה? תגידו לי אתם בסדר? שתסתום את הפה המטונף שלה מה דחוף לה להשוות בין תאונות של מדינה ריבונית דמוקרטית שנלחמת על חייה מול שחיטה אונס ושריפה בחיים בידי מחבלים של ארגון טרור כל הזמן? היא רשמה שכל החטופים חייבים לחזור לישראל וגינתה את החמאס. לא הבנתי,עומד לך הזין מזה שתינוקות פלסטינאים נהרגים במלחמה? 5
nirnir20 פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 Just now, העכבר הצהוב said: היא רשמה שכל החטופים חייבים לחזור לישראל וגינתה את החמאס. לא הבנתי,עומד לך הזין מזה שתינוקות פלסטינאים נהרגים במלחמה? זה מה שהבנת ? ש"עומד לי הזין שתינוקות מתים" ? יא חתיכת הזוי פסיכופת עם כובע נייר כסף. 6
nirnir20 פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 2 דקות לפני, snufkin said: אני לא חושב שהיא שונאת ישראל יותר מהאירופאי הממוצע או בטח שלא (וכנראה פחות) מהאירי הממוצע. היא חיה בסביבה אחרת, גדלה בתרבות מגעילה כשכל הממסד והמיינסטרים מסביבה רואה בישראל (ובסתר ביהודים) כאשמה ברוב הרעות בעולם. תראה את הארוווזיון ואיך היינו שם בעינ רוב הנציגים כמו מצורעים. דווקא בגלל זה אני לא מבין למה להתרגש מפוסט כזה. מילא אם היה מדובר במישהי שמחוברת אלינו שנים כמו סאבו, גרסיה,פריצה וכו' הייתי אולי מתבאס. אבל מזה ממש לא. אני גם לא חושב, פשוט היא בפוזיציה שאפשר לצפות למינימום כבוד למקום עבודה של בעלך, במיוחד שזאת לא פעם ראשונה, מי ישמע היא באיזה תפקיד שחייב להשמיע את דעתו. בכל מקרה אני לא טוען שצריך להעיף את רובי קין בגלל אשתו, פשוט קשה לי עם אנשים פה שאומרים שמה שהיא אמרה זה בסדר, זה "נורמלי" במובן של אירי ממוצע ידבר ככה, זה כן, זה לא הופך את זה לתקין. 1
erantheking21 פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 כולם מפרסמים על מימושים, אבל האתר הרשמי שבדרך כלל מוציא הודעות לא אומר כלום כרגע
snufkin פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 12 דקות לפני, nirnir20 said: אני גם לא חושב, פשוט היא בפוזיציה שאפשר לצפות למינימום כבוד למקום עבודה של בעלך, במיוחד שזאת לא פעם ראשונה, מי ישמע היא באיזה תפקיד שחייב להשמיע את דעתו. בכל מקרה אני לא טוען שצריך להעיף את רובי קין בגלל אשתו, פשוט קשה לי עם אנשים פה שאומרים שמה שהיא אמרה זה בסדר, זה "נורמלי" במובן של אירי ממוצע ידבר ככה, זה כן, זה לא הופך את זה לתקין. אני מאמין שיש עליה לחצים מטורפים להשמיע את דעתה. קין הוא סמל במדינת הרשע אירלנד.. והיא אשתו. אז יצאה מזה באיזה פוסט שנראה מאוזן בעיני כל הלוחצים עליה. אמנם ההשוואה היא בין מוסלמים קיצוניים דמויי נאצים ורוצחי ילדים בדם קר בכוונת תחילה, אונסי נשים ותתי אדם לבין יהודים שרק מנסים להגן על עצמם ולחיות את חייהם שזה ברור שהזוי אבל זה עוד שלב מחשבתי שאני בכלל לא מצפה מהאירופאי הממוצע לעשות, בטח שלא מהאירי. הם חיים במציאות מקבילה ובקונטקסט הזה צריך לקחץ את הפוסט שלה ולהכניס אותו לפרופורציות. לא נעים, לא נורא
ravid פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 יש לישראלים בעיה של רגישות יתר. אנחנו במלחמה לא מאוזנת, בצד השני יש הרבה קורבנות, וכל מי שרק מעז להראות חמלה לקורבנות הצד השני- תולים אותו בכיכר העיר. ככה היה עם גברת בולדווין, גברת סבע ועכשיו גם גברת קין. שלושתן לא אמרו שום דבר לא בסדר. תוציאו את מקל ההתקרבנות מהישבן. מותר לבקר את ישראל, מותר להביע צער על הרג חפים מפשע ומותר להחזיק דעה שלא תתיישר ב-100 אחוז עם יוסף חדד. על אחת כמה וכמה ללא-ישראלים. 10
nirnir20 פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 9 דקות לפני, snufkin said: אני מאמין שיש עליה לחצים מטורפים להשמיע את דעתה. קין הוא סמל במדינת הרשע אירלנד.. והיא אשתו. אז יצאה מזה באיזה פוסט שנראה מאוזן בעיני כל הלוחצים עליה. אמנם ההשוואה היא בין מוסלמים קיצוניים דמויי נאצים ורוצחי ילדים בדם קר בכוונת תחילה, אונסי נשים ותתי אדם לבין יהודים שרק מנסים להגן על עצמם ולחיות את חייהם שזה ברור שהזוי אבל זה עוד שלב מחשבתי שאני בכלל לא מצפה מהאירופאי הממוצע לעשות, בטח שלא מהאירי. הם חיים במציאות מקבילה ובקונטקסט הזה צריך לקחץ את הפוסט שלה ולהכניס אותו לפרופורציות. לא נעים, לא נורא אבל אם קין שהוא ה-סמל המדובר לא מתבטא ושומר על כבוד למקום העבודה שלו, למה היא לא יכולה? ממש קשה לכם לקבל את זה שהיא ממש יכולה לסתום ופשוט לא רוצה? 2
nirnir20 פורסם ב 28 במאי, 2024 פורסם ב 28 במאי, 2024 3 דקות לפני, ravid said: יש לישראלים בעיה של רגישות יתר. אנחנו במלחמה לא מאוזנת, בצד השני יש הרבה קורבנות, וכל מי שרק מעז להראות חמלה לקורבנות הצד השני- תולים אותו בכיכר העיר. ככה היה עם גברת בולדווין, גברת סבע ועכשיו גם גברת קין. שלושתן לא אמרו שום דבר לא בסדר. תוציאו את מקל ההתקרבנות מהישבן. מותר לבקר את ישראל, מותר להביע צער על הרג חפים מפשע ומותר להחזיק דעה שלא תתיישר ב-100 אחוז עם יוסף חדד. על אחת כמה וכמה ללא-ישראלים. זה הבעיה שלך ואלו כמוך, הראייה וההבנה שלכם של המציאות כל כך שטוחה ורדודה שאתם לא מסוגלים לקבל שיש עוד מגוון דעות שנע על ספקטרום רחב, אצלכם זה או "כל מוות הוא אותו דבר" או "עומד הזין מתינוקות מתים". 1
Recommended Posts