Jump to content

רובי קין

elad5050

Recommended Posts

אחרי הטילים למרכז היום יהיה קשה (שוב) להביא זרים ומאמנים. ככה יכולת להגיד זה משהי שהיה לפני כמה חודשים ועבר אבל עם המקבץ היום...

אשתו של קין כותבת בפוסט כי התמונות מה-7 באוקטובר היו מזעזעות באותה מידה לתמונות שמגיעות הלילה (כנראה לתמונות מרפיח אמש) ומייחלת לשלום כללי.

לפני5 שעות , Michael Scofield said:

אשתו של קין כותבת בפוסט כי התמונות מה-7 באוקטובר היו מזעזעות באותה מידה לתמונות שמגיעות הלילה (כנראה לתמונות מרפיח אמש) ומייחלת לשלום כללי.

אירלאנד זו מדינה שלא יודעת להבחין בין טוב לרע. בסוף הגלגל מסתובב והמוסלמים יתהפכו עליהם אבל זה יהיה מאוחר מידי בשבילם

עדיף שלא יחזור לכאן אולי אם הוא ואשתו לא סגורים על זה.

לא אוהב אירים לאחרונה ולא אוהב את הפוסטים האחרונים של אשתו, הרגשה ניטרלית מדי, אנחנו לא בשוויץ.

30 דקות לפני, erantheking21 said:

שלא יחזור לכאן

לא אוהב אירים ולא רוצה לראות את אשתו יותר כאן גועל נפש .

מבין את העצבים שלך אבל אחי אתה מספיק חכם להבין גם את כמות האש והרעל שהיא מקבלת מהבית שלה.

ועדיין לא כצעקתה, הפוסט עוד יחסית נשמע הגיוני.

יוצאות תמונות לא נעימות מהשריפה הזו(ברור שאחרי ה7.10 אותנו זה לא מעניין וש״ימותו כולם״) תמונות שכאן לא מפורסמות בהכרח וזה לא נראה הכי טוב.

צריך להגיד את זה.

ושלא תטעה, בגדול אני נגד ההישארות שלו מבחינה מקצועית מקווה שהפוסט הזה יוצא כי היא מבינה שהוא רגל וחצי מחוץ למכבי.

לא יודע מה אתם רוצים, הודעה נייטרלית למדי. קשה לי לומר שאבכה אם קין לא יישאר, אבל לא בגלל זה אני רוצה שהוא יעזוב. מה גם שהבן אדם לא מדבר על המצב בכלל אז מה זה משנה מה אשתו אומרת

לא מבין מי מחפש מה היא כותבת או חושבת?

מנסים כנראה להכפיש את קין כי אין כמו לפגוע במכבי ועל הדרך לעזור לפפ בכר.

לפני שבודקים מה אנשים ניטראלים אומרים אולי צריך להסתכל בראי ולראות מה השמאל הקיצוני אומר ועושה בזמן מלחמה. עלק מצפים מזרים להבין.

32 דקות לפני, רן יעקובי said:

מבין את העצבים שלך אבל אחי אתה מספיק חכם להבין גם את כמות האש והרעל שהיא מקבלת מהבית שלה.

ועדיין לא כצעקתה, הפוסט עוד יחסית נשמע הגיוני.

יוצאות תמונות לא נעימות מהשריפה הזו(ברור שאחרי ה7.10 אותנו זה לא מעניין וש״ימותו כולם״) תמונות שכאן לא מפורסמות בהכרח וזה לא נראה הכי טוב.

צריך להגיד את זה.

ושלא תטעה, בגדול אני נגד ההישארות שלו מבחינה מקצועית מקווה שהפוסט הזה יוצא כי היא מבינה שהוא רגל וחצי מחוץ למכבי.

לא חייב לפרסם כל דבר, הרגשה שהיא מנסה לצאת בסדר מכאן ומכאן

לא חושב שכדי שנסבול עוד עונה עם דבר כזה, בסוף הלחץ ישפיע.

אין הרבה מה להתרגש, האירים זה אחד העמים האנטישמים ביותר כיום. מה שלא נעשה, תמיד נצא הרעים בעיני העולם. רק ששחטו 6 מליון איש מאיתנו העולם נזכר שזה קצת לא בסדר, הסכים לנו להקים מדינה פצפונת ומאז רק בא אלינו בביקורת למה אנחנו רוצים לנשום ולחיות 

אולי אני טועה אבל היא פשוט שיתפה שכואב לה גם על החפים מפשע בעזה(לא שאני חושב שיש כאלה ) וגם על החפים מפשע בישראל שנפגעים

בקיצור הפוסט מזיז ולא ניתן לכל התקשורת המזדיינת הזאת מה שהם רוצים להשיג 

לפני1 שעה , Davidna said:

איזה עם מסריח זה האירים.

היסטוריה ארוכת שנים של אנטישמיות 

למרות שקונור מקגרגור אחושרמוטה גבר לפי הטוויטר שלו לפחות

הוא גם יוצא על מדיניות ההגירה של הממשלה שלהם 

1 hour ago, BMTA said:

אולי אני טועה אבל היא פשוט שיתפה שכואב לה גם על החפים מפשע בעזה(לא שאני חושב שיש כאלה ) וגם על החפים מפשע בישראל שנפגעים

בקיצור הפוסט מזיז ולא ניתן לכל התקשורת המזדיינת הזאת מה שהם רוצים להשיג 

אתה לא טועה לדעתי.

פשוט אנשים חושבים בצורה הכי שחור לבן שיש ומגיעים למסקנות מעוותות שמשליכות את הרגשות/דעות שלהם על אחרים.

לאיזה מצב נוראי וקהה חושים הגענו שפוסט נייטרלי שמתייחס לאירוע מזעזע (ומי לא ראה את התמונות אני ממליץ להימנע מכך) נחשב כאיזשהו פוסט אנטי-ישראלי בעיני רבים.

תוציאו את הראש מהתחת, המלחמה אמנם מוצדקת והכרחית ונכון שכמו בכל מלחמה מתרחשים דברים נוראיים, אבל אפשר גם להביע מדי פעם איזשהו שמץ של אנושיות למראה גופות שרופות וילדים ללא ראש. כשתמונות איומות דומות הופיעו אצלנו בעוטף כולנו (בצדק) חיפשנו הזדהות ואנושיות אצל האחר.

לפני1 שעה , snufkin said:

אין הרבה מה להתרגש, האירים זה אחד העמים האנטישמים ביותר כיום. מה שלא נעשה, תמיד נצא הרעים בעיני העולם. רק ששחטו 6 מליון איש מאיתנו העולם נזכר שזה קצת לא בסדר, הסכים לנו להקים מדינה פצפונת ומאז רק בא אלינו בביקורת למה אנחנו רוצים לנשום ולחיות 

אתה רושם אין מה להתרגש אבל מתרגש מאוד ומפליג בדמיונות שלך עם הפוסט הזה.

הבחורה רשמה שילד נשרף זה לא מחזה נעים או שעובר חלק בעין וברגש, והיא צודקת מה לעשות...ללא כל קשר לזה שהמלחמה מוצדקת, יש מראות קשים ומי שמתכחש לזה כנראה גם לא מבין שזה בדיוק סוג המראות שמצלקים חיילים שלנו שנמצאים בתופת הזו.

קטע, מלחמה זה קשה לא כיף, מי היה מאמין.

14 דקות לפני, g0lan said:

לאיזה מצב נוראי וקהה חושים הגענו שפוסט נייטרלי שמתייחס לאירוע מזעזע (ומי לא ראה את התמונות אני ממליץ להימנע מכך) נחשב כאיזשהו פוסט אנטי-ישראלי בעיני רבים.

תוציאו את הראש מהתחת, המלחמה אמנם מוצדקת והכרחית ונכון שכמו בכל מלחמה מתרחשים דברים נוראיים, אבל אפשר גם להביע מדי פעם איזשהו שמץ של אנושיות למראה גופות שרופות וילדים ללא ראש. כשתמונות איומות דומות הופיעו אצלנו בעוטף כולנו (בצדק) חיפשנו הזדהות ואנושיות אצל האחר.

צודק ב100%. 

רשמתי לפני כמה חודשים בהקשר דומה אחרי שהתעצבנו על רובי קין, קהות החושים ו"הפטריוטיות" (אין שום דבר פטריוטי בליהנות ממראות של ילד שרוף...לדעתי...) בשקל שלושים הזאת זה איבוד עשתונות ומחשבה יוצרת מציאות, בסוף באמת כל העולם יהיה נגדנו.

13 דקות לפני, g0lan said:

שתאשים את החמאס שמסתתר באוכלוסייה אזרחית, או שתסתום תפה שלה.

27 דקות לפני, אקיטה said:

אתה רושם אין מה להתרגש אבל מתרגש מאוד ומפליג בדמיונות שלך עם הפוסט הזה.

הבחורה רשמה שילד נשרף זה לא מחזה נעים או שעובר חלק בעין וברגש, והיא צודקת מה לעשות...ללא כל קשר לזה שהמלחמה מוצדקת, יש מראות קשים ומי שמתכחש לזה כנראה גם לא מבין שזה בדיוק סוג המראות שמצלקים חיילים שלנו שנמצאים בתופת הזו.

קטע, מלחמה זה קשה לא כיף, מי היה מאמין.

לא מתרגש בכלל, להיפך. שמתי את זה בקונטקסט הכללי וההיסטורי. גם במלחמת העולם השנינ אפשר להשוות תמונות מדרזן ללונדון אבל זו ראיה מעוותת של המציאות.

אתה נצמד להקשר של מכבי ואליה וכו', אני בכלל לא שם, היא לא מעניינת אותי. זה להתעסק בקטנות. אני במקום אחר לגמרי. 

13 דקות לפני, snufkin said:

לא מתרגש בכלל, להיפך. שמתי את זה בקונטקסט הכללי וההיסטורי. גם במלחמת העולם השנינ אפשר להשוות תמונות מדרזן ללונדון אבל זו ראיה מעוותת של המציאות.

אתה נצמד להקשר של מכבי ואליה וכו', אני בכלל לא שם, היא לא מעניינת אותי. זה להתעסק בקטנות. אני במקום אחר לגמרי. 

דווקא הפוך, גם לא רשמתי שום דבר על מכבי.

מי שמתעסק בקטנות ומנסה בכוח זה אתה ודומיך עם הפרשנות שלך לפוסט שלה כאנטישמי חבר.

בכנות זה עצוב ממש שצריך להסביר אינסטינקט בסיסי כזה, בהצלחה עם זה ובשורות טובות.

1 דקה לפני, אקיטה said:

דווקא הפוך, גם לא רשמתי שום דבר על מכבי.

מי שמתעסק בקטנות ומנסה בכוח זה אתה ודומיך עם הפרשנות שלך לפוסט שלה כאנטישמי חבר.

בכנות זה עצוב ממש שצריך להסביר אינסטינקט בסיסי כזה, בהצלחה עם זה ובשורות טובות.

אפשר לנהל על זה דיון מעמיק אבל לא נהרוס את נושא רובי קין כי זה באמת לא קשור. בשורות טובות