ravid פורסם ב 26 במרץ שתף פורסם ב 26 במרץ 33 דקות לפני, duduha said: האמת? מעדיף לא ליגת אלופות הרבה ניקוד לא יצא לך משם מצד שני הרבה אכזבות. אז בשביל מה אתה צובר ניקוד? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raumdeuter פורסם ב 26 במרץ שתף פורסם ב 26 במרץ 1 hour ago, duduha said: האמת? מעדיף לא ליגת אלופות הרבה ניקוד לא יצא לך משם מצד שני הרבה אכזבות. מעדיף ליגה אירופית או קונפרנס? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duduha פורסם ב 26 במרץ שתף פורסם ב 26 במרץ לפני1 שעה , ravid said: אז בשביל מה אתה צובר ניקוד? בדיוק בשביל מה שהיה השנה, להגיע לשלבים מתקדמים בקורנפרנס או באירופית. אנחנו לא ברמה של האלופות ורק נתבזה שם. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
איתי-מכביסט פורסם ב 27 במרץ שתף פורסם ב 27 במרץ לפני14 שעות , gilgil28 said: אם וכשניקח אליפות, אני לא רואה סרט שאנחנו לא מגיעים לשלב בתים גם בפורמט החדש יש נשירה בין המפעלים במוקדמות ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 27 במרץ שתף פורסם ב 27 במרץ 11 דקות לפני, איתי-מכביסט said: גם בפורמט החדש יש נשירה בין המפעלים במוקדמות ? במוקדמות כן, בשלב הליגה לא(השלב שיחליף את הבתים) Link to comment Share on other sites More sharing options...
duduha פורסם ב 27 במרץ שתף פורסם ב 27 במרץ 7 דקות לפני, Double said: במוקדמות כן, בשלב הליגה לא(השלב שיחליף את הבתים) נכון, עוד סיבה למה עדיף לא ליגת אלופות Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 27 במרץ שתף פורסם ב 27 במרץ באלופות ובאירופית יש 2 משחקים יותר מבקונפרנס לכן על הנייר יותר הזדמנות לצבור ניקוד, בכל אופן אם המלחמה תימשך אז עדיף ליגה אירופית, הריגוש בליגת אלופות זה המנון הצ'מפיונס בבלומפילד Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raumdeuter פורסם ב 27 במרץ שתף פורסם ב 27 במרץ 11 דקות לפני, Double said: באלופות ובאירופית יש 2 משחקים יותר מבקונפרנס לכן על הנייר יותר הזדמנות לצבור ניקוד, בכל אופן אם המלחמה תימשך אז עדיף ליגה אירופית, הריגוש בליגת אלופות זה המנון הצ'מפיונס בבלומפילד +אחלה כסף,אבל חוץ מזה אני מעדיף ליגה אירופית או קונפרנס. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravid פורסם ב 27 במרץ שתף פורסם ב 27 במרץ אני מעדיף אלופות אבל אם לא ילך שם, מעדיף כבר קונפרנס על אירופית. Link to comment Share on other sites More sharing options...
car.garsia פורסם ב 27 במרץ שתף פורסם ב 27 במרץ הכל תלוי בבלומפילד בתכלס. אם ניקח אליפות ונעפיל לאלופות ולא נשחק בארץ זה ישבור את הלב. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
מכביסט לעד פורסם ב 27 במרץ שתף פורסם ב 27 במרץ לא יודע מה איתכם אני מעדיף ליגת האלופות ואם לא אז ליגה אירופית. הישגים ויוקרה זה הכי חשוב. האופוריה, הפרסום והכסף מליגת האלופות הוא הרבה מעל הכל. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 27 במרץ שתף פורסם ב 27 במרץ 13 דקות לפני, מכביסט לעד said: לא יודע מה איתכם אני מעדיף ליגת האלופות ואם לא אז ליגה אירופית. הישגים ויוקרה זה הכי חשוב. האופוריה, הפרסום והכסף מליגת האלופות הוא הרבה מעל הכל. ליגת אלופות זה החלום, אבל בלי בלומפילד יהיה מתסכל בטירוף. Link to comment Share on other sites More sharing options...
מכביסט לעד פורסם ב 27 במרץ שתף פורסם ב 27 במרץ 52 דקות לפני, Double said: ליגת אלופות זה החלום, אבל בלי בלומפילד יהיה מתסכל בטירוף. לא מתסכל שהמשחק נגד אולימפיאקוס היה בחור בסרביה במקום בארץ? בכל מצב זה מתסכל, אבל אם הקבוצה שלי יכולה להיות במפעל הכי יוקרתי בעולם אני רוצה אותה שם. אבל בואו נרגע. בנושא הזה ספציפית אנשים דיברו האפשרויות לרבע ועל הדרכים להגיע לגמר. ראינו איך זה נגמר. נתעסק בלקחת אליפות ואז נריב איזה מפעל עדיף. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
פנחס שוף פורסם ב 28 במרץ שתף פורסם ב 28 במרץ ליגת האלופות זה נחמד והכל אבל ברגע שמתחיל המשחק אתה מחפש לקושש שער ב-6 משחקים כדי לא לעשות קמפיין בזיוני 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avi atias פורסם ב 28 במרץ שתף פורסם ב 28 במרץ On 27.3.2024 at 10:25, ravid said: אני מעדיף אלופות אבל אם לא ילך שם, מעדיף כבר קונפרנס על אירופית. ליגה אירופית זה הרבה יותר כסף. אנחנו נהיה מדורגים גבוה יותר מחיפה. חייבים להביא 3 זרים כמו סבוריט ומילסון ויהיה בסדר. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AvielMaccabi4 פורסם ב 29 במרץ שתף פורסם ב 29 במרץ הסיבה היחידה שמעניינות אותי הנקודות דירוג היא בשביל שיהיה יותר קל להעפיל לצ׳מפיונס. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoniC פורסם ב 29 במרץ שתף פורסם ב 29 במרץ מה יש לכם בלי שמפיונ ליג בשביל מה בכלל להתחרות באירופה? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirnir20 פורסם ב 29 במרץ שתף פורסם ב 29 במרץ 15 דקות לפני, AvielMaccabi4 said: הסיבה היחידה שמעניינות אותי הנקודות דירוג היא בשביל שיהיה יותר קל להעפיל לצ׳מפיונס. זה לא לגמרי נכון, הדירוג זה גם מה שמבטיח לנו הגרלות קלות בליגה האירופאית/קונפרנס ודירוג בבתים עצמם, ככה מצאנו את עצמנו העונה הקבוצה הכי חזקה בבית. אני גם מאמין שתמיד צריך לשאוף הכי רחוק ולהגיע לצ'מפיונס זה הפסגה, פשוט הקמפיין האחרון יושב להרבה פה חזק בזיכרון, זה הפך לסבל, נסיעות לסמי עופר באמצע שבוע למשחק שמתחיל ב21:45, פקקים חולים, מקבלים בראש כל משחק ונראים לא שייכים לרמה עד כדי כך שזה הגיע למצב שהיינו צריכים לגנוב גול בפנדל כדי לא לסיים כמו חיפה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raumdeuter פורסם ב 29 במרץ שתף פורסם ב 29 במרץ 1 hour ago, nirnir20 said: זה לא לגמרי נכון, הדירוג זה גם מה שמבטיח לנו הגרלות קלות בליגה האירופאית/קונפרנס ודירוג בבתים עצמם, ככה מצאנו את עצמנו העונה הקבוצה הכי חזקה בבית. אני גם מאמין שתמיד צריך לשאוף הכי רחוק ולהגיע לצ'מפיונס זה הפסגה, פשוט הקמפיין האחרון יושב להרבה פה חזק בזיכרון, זה הפך לסבל, נסיעות לסמי עופר באמצע שבוע למשחק שמתחיל ב21:45, פקקים חולים, מקבלים בראש כל משחק ונראים לא שייכים לרמה עד כדי כך שזה הגיע למצב שהיינו צריכים לגנוב גול בפנדל כדי לא לסיים כמו חיפה. אם בטעות נעפיל לצ'מפיונס צריך מצידי לירות טילים על שוויץ כדי שיאפשרו לנו לארח בארץ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avi atias פורסם ב 29 במרץ שתף פורסם ב 29 במרץ קניקובסקי, פרץ ודן ביטון זה לא בדיוק חומר לליגת האלופות. בלי 4 מילסונים / אניימה / חלוץ פגז, אנחנו נתבזה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raumdeuter פורסם ב 29 במרץ שתף פורסם ב 29 במרץ 33 דקות לפני, avi atias said: קניקובסקי, פרץ ודן ביטון זה לא בדיוק חומר לליגת האלופות. בלי 4 מילסונים / אניימה / חלוץ פגז, אנחנו נתבזה. היה לך אניימה בישראלי אבל הוא נמכר. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avi atias פורסם ב 29 במרץ שתף פורסם ב 29 במרץ לפני4 שעות , Raumdeuter said: היה לך אניימה בישראלי אבל הוא נמכר. היה גם ראייקו, גם הוא נמכר. צריך להביא חדש. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matanbiton פורסם ב 30 במרץ שתף פורסם ב 30 במרץ כמדומני במסלול הזה מספיק לעבור סיבוב אחד באלופות בשביל להבטיח עונה אירופית. חייבים להגיע לאלופות רק כדי לא לשמוע אוהדי חיפה שהם היו 3 פעמים ואנחנו פעמיים ואם אפשר לזכות באליפות באותה עונה רק כדי שיפסיקו להתגאות בשטויות. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
פנחס שוף פורסם ב 30 במרץ שתף פורסם ב 30 במרץ לפני1 שעה , Matanbiton said: כמדומני במסלול הזה מספיק לעבור סיבוב אחד באלופות בשביל להבטיח עונה אירופית. חייבים להגיע לאלופות רק כדי לא לשמוע אוהדי חיפה שהם היו 3 פעמים ואנחנו פעמיים ואם אפשר לזכות באליפות באותה עונה רק כדי שיפסיקו להתגאות בשטויות. טיעון טוב. אללה ליגת האלופות גם אם נקבל הפרש שערים של 21-1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
מכביסט לעד פורסם ב 18 באפריל שתף פורסם ב 18 באפריל אני יודע שיהרגו אותי פה, אבל הקבוצה שאין לנקוב בשמה עברה גם את פנרבחצ׳ה בפנדלים ותשחק בחצי הגמר. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts