דקסטר פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 3 דקות לפני, YEINI said: חד משמעית בעד מכבי חיפה היום. כל מי שאומר אחרת הזוי בעיניי. בטח ובטח אחרי השביעי באוקטובר. קבוצה מייצגת את המדינה שלכם באירופה. ברור שאהיה בעדה. חוץ מזה, לא הבנתי אף פעם את הקטע של לשנוא יריבים ספורטיביים, אני אוהב את מכבי ובעדה תמיד. למה אני צריך לשנוא קבוצה אחרת? אחלה הפועל אתה אומר 2
תחיית המתים פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 תכלס עדיף גנט כי אפשר לקבל אותם בשלב הבא וזה עדיף על אופציות אחרות לא?
YEINI פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 9 דקות לפני, דקסטר said: אחלה הפועל אתה אומר אין לי שנאה להפועל. אוהב מאוד לנצח אותם כי דרבי זה דרבי, אבל כשהפועל משחקת באירופה (מזמן זה לא קרה חח) אני בהחלט בעדם. כן אגיד שלכל קבוצה יש אחוז מסוים בקהל שמתנהג בצורה דוחה. גם לנו אגב.
Double פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 8 דקות לפני, תחיית המתים said: תכלס עדיף גנט כי אפשר לקבל אותם בשלב הבא וזה עדיף על אופציות אחרות לא? כן עדיף לנו גנט יעלו, מוסיף עוד אופציה סבירה להגרלה פרנקפורט בטיס אייאקס אולימפיאקוס גנט שטורם גראץ לודוגורץ מולדה
דקסטר פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 5 דקות לפני, YEINI said: אין לי שנאה להפועל. אוהב מאוד לנצח אותם כי דרבי זה דרבי, אבל כשהפועל משחקת באירופה (מזמן זה לא קרה חח) אני בהחלט בעדם. כן אגיד שלכל קבוצה יש אחוז מסוים בקהל שמתנהג בצורה דוחה. גם לנו אגב. אין ספק ואתה נדיר מאוד. שנאה גדולה, רוצה שיכשלו תמיד, גם כשמייצגים את ישראל. 3
YEINI פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 2 דקות לפני, דקסטר said: אין ספק ואתה נדיר מאוד. שנאה גדולב, רוצה שיכשלו תמיד, גם כשמייצגים את ישראל. חחח, כל עוד מדובר על שנאה ספורטיבית, הכל טוב.
תחיית המתים פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 9 דקות לפני, Double said: כן עדיף לנו גנט יעלו, מוסיף עוד אופציה סבירה להגרלה פרנקפורט בטיס אייאקס אולימפיאקוס גנט שטורם גראץ לודוגורץ מולדה דרג אותן מהבלתי עבירה לעבירה
קובי השועל פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 3 דקות לפני, YEINI said: חחח, כל עוד מדובר על שנאה ספורטיבית, הכל טוב. מה זה שנאה ספורטיבית? הם גומרים פה את הענף, הכל מושחת ומושחר שם. מנסים כל הזמן לייצר יתרונות דרך התקשורת ומכל הקומבינות של יענקלה. בוא נשאל את זה אחרת איך אפשר לא לאחל להם רק רע (ספורטיבית כמובן) . 2
Double פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 2 דקות לפני, תחיית המתים said: דרג אותן מהבלתי עבירה לעבירה פרנקפורט ובטיס לא עביר, אייאקס תלוי על איזה יום ניפול הם בעונה חלשה.
danielone פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 33 דקות לפני, YEINI said: חד משמעית בעד מכבי חיפה היום. כל מי שאומר אחרת הזוי בעיניי. בטח ובטח אחרי השביעי באוקטובר. קבוצה מייצגת את המדינה שלכם באירופה. ברור שאהיה בעדה. חוץ מזה, לא הבנתי אף פעם את הקטע של לשנוא יריבים ספורטיביים, אני אוהב את מכבי ובעדה תמיד. למה אני צריך לשנוא קבוצה אחרת? אני חושב שמעבר לייצוג של המדינה, יש לנו אינטרס שהם יתקדמו באירופה להעסיק ולהכביד על הסגל שלהם. וכמו שכתבתי מקום 15 מאוד יעזור לנו...
חרישי הוא הלילה ואפל פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 42 דקות לפני, YEINI said: אין לי שנאה להפועל. אמרת הכל, תהיה בריא אח. 4
car.garsia פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 1 hour ago, Double said: פרנקפורט ובטיס לא עביר, אייאקס תלוי על איזה יום ניפול הם בעונה חלשה. אייאקס במגמת שיפור לא הייתי רוצה אותם בכלל. הם פרנקפורט ובטיס אנחנו לא עוברים ב90+ אחוז לדעתי. לגביי השאר, הייתי נמנע מגראץ אם היא תעלה. קבוצה טובה שנמצאת בעונה נהדרת, יצא לי לראות אותה נגד זלצבורג. כל השאר אפשר לעבור. גם אולימפיאקוס שלא בעונה גדולה ביוון.
תחיית המתים פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 11 דקות לפני, Replay said: גם לי אין שנאה להפועל עד שאתה מגיע לדרבי ואז אתה נזכר למה אתה שונא אותם
avi atias פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 לפני1 שעה , Double said: כן עדיף לנו גנט יעלו, מוסיף עוד אופציה סבירה להגרלה פרנקפורט בטיס אייאקס אולימפיאקוס גנט שטורם גראץ לודוגורץ מולדה בודה גלימט מובילה 1-0 על אייקס בהולנד במחצית. הנורבגים נלחמים על מקום 15
Replay פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 9 דקות לפני, תחיית המתים said: עד שאתה מגיע לדרבי ואז אתה נזכר למה אתה שונא אותם אבל אמרתי שאני לא שונא אותם (לא מאמין שהרגע עשיתי אימוג'י בפורום)
תחיית המתים פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 25 דקות לפני, Replay said: אבל אמרתי שאני לא שונא אותם (לא מאמין שהרגע עשיתי אימוג'י בפורום) עד שאתה מגיע לדרבי
איתי-מכביסט פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 6 דקות לפני, Raumdeuter said: יש סיבה שגנט משחקים כאילו הם בני ערערה? וואו הם באמת נראים ממש רע. משחקים כדורגל גרוע ברמות שאפילו בארץ לא רואים. מה עובר עליהם? זה אותו סגל ששיחק נגדנו?
itanar פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 10 דקות לפני, איתי-מכביסט said: וואו הם באמת נראים ממש רע. משחקים כדורגל גרוע ברמות שאפילו בארץ לא רואים. מה עובר עליהם? זה אותו סגל ששיחק נגדנו? לא אותו סגל.
car.garsia פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 Just now, itanar said: לא אותו סגל. אכן ועדיין שיחקו לא כזה רע אחרי הגול של חיפה.
פנחס שוף פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 לפני2 שעות , Double said: פרנקפורט ובטיס לא עביר, אייאקס תלוי על איזה יום ניפול הם בעונה חלשה. בחיים לא נעבור את אייאקס
itanar פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 4 דקות לפני, car.garsia said: אכן ועדיין שיחקו לא כזה רע אחרי הגול של חיפה. חיפה בשלב שהכל הולך גם שנראים רע. 2 בעיטות למסגרת שאחת מהן גול. לא סגור על זה שחיפה עוברים.
avi atias פורסם ב 15 בפברואר, 2024 פורסם ב 15 בפברואר, 2024 7 דקות לפני, פנחס שוף said: בחיים לא נעבור את אייאקס איאקס בנתיים בפיגור ביתי 2-1. דקה 94 עדכון 2-2 דקה 99
Recommended Posts