Jump to content

נושא מלפפונים מועדון שמנוהל בתקשורת 2023/2024 ע"ש ד'אנדרה ידלין

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, yello said:

הם בטירוף רכש, רק תגיד להם שדן ביטון למכירה ואתה שודד אותם, טמטום.

שוב, למה שתעשה את זה? למכור גם את ה10 היחיד שלך? 

מכרת שחקנים בלי הפסקה במחירים הרבה יותר גבוהים ולא השקעת ברכש אז בשביל מה? 

פורסם ב
4 דקות לפני, קמחי said:

אין כלום ב-10 חוץ מביטון, אבל ברמת התיאוריה זה לא רע כל כך כי נקבל אולי את הג'ינג'י במקומו

לא מבין מה רוצים מדן ביטון, לא משהו שלא ציפינו, שחקן משלים לסגל,מכבי אפילו רוצים להאריך לו את החוזה ...

קודם שיהיה לנו 10 איכותי

פורסם ב
3 דקות לפני, מכביסט לעד said:

שוב, למה שתעשה את זה? למכור גם את ה10 היחיד שלך? 

מכרת שחקנים בלי הפסקה במחירים הרבה יותר גבוהים ולא השקעת ברכש אז בשביל מה? 

אני אישית לא יכול לראות אותו, לא סומך עליו, יש הזדמנות עכשיו כי הם בלחץ, הוא גם מסיים חוזה בסוף העונה לא ?

* אם אפשר גם את גבי הייתי מציע לסגל, חלש מאוד.

פורסם ב
6 דקות לפני, קמחי said:

אין כלום ב-10 חוץ מביטון, אבל ברמת התיאוריה זה לא רע כל כך כי נקבל אולי את הג'ינג'י במקומו

משחק בלי 10, שעידו שחר יעשה רוטציות עם גולסה, ביטון זה לא טוב.

* עוד מעט הוא ידפוק גול לחיבור ויהיו עליו הרבה כתבות.

פורסם ב
10 דקות לפני, yello said:

הם בטירוף רכש, רק תגיד להם שדן ביטון למכירה ואתה שודד אותם, טמטום.

ומה נעשה בלי ביטון?

פורסם ב
3 דקות לפני, yello said:

אני אישית לא יכול לראות אותו, לא סומך עליו, יש הזדמנות עכשיו כי הם בלחץ, הוא גם מסיים חוזה בסוף העונה לא ?

זה לא יקרה 

פורסם ב
2 דקות לפני, snufkin said:

ומה נעשה בלי ביטון?

יוריס, פרץ / ג'ינג'י / גולסה / קיקו מה מצבו ?

מעדיף קישור יותר " אפור " אבל שעובד. 

פורסם ב
9 דקות לפני, erantheking21 said:

לא מבין מה רוצים מדן ביטון, לא משהו שלא ציפינו, שחקן משלים לסגל,מכבי אפילו רוצים להאריך לו את החוזה ...

קודם שיהיה לנו 10 איכותי

דן ביטון לא יכול לבצע שינוי מהספסל כי אין לו יכולת מנטלית להתמודד עם זה.

תוסיף לכך שהוא גם לא מתאים מקצועית להיות שחקן הרכב. אין לו מה לעשות כאן, וזו האמת העצובה. מילא גבי כשחקן רוטציה, אבל בחיי שהבלוף של ביטון כשחקן מכבי כבר רץ יותר מדי זמן.

באופן כללי הוא לא יזוז מכאן, בטח עכשיו, אבל אם המועדון היה מביא שחקן זר ל-10 הייתי מוכר אותו מזמן.

פורסם ב
4 דקות לפני, yello said:

יוריס, פרץ / ג'ינג'י / גולסה / קיקו מה מצבו ?

מעדיף קישור יותר " אפור " אבל שעובד. 

אני חושב שזה פחות טוב, בטח נגד בונקרים וחוץ מזה שקין כל הזמן משחק עם 10 טהור, אפילו עם 2 שחקני 10 לפי ההצבה של פרץ

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

באופן כללי הוא לא יזוז מכאן, בטח עכשיו, אבל אם המועדון היה מביא שחקן זר ל-10 הייתי מוכר אותו מזמן.

הביאו שוער (מחליף בינתיים) ולא 10. קין אמר בקולו שזו ההחלטה שלו. זה יכל לחרוץ את גורל העונה וזה הרבה על קין

פורסם ב
6 דקות לפני, snufkin said:

הביאו שוער (מחליף בינתיים) ולא 10. קין אמר בקולו שזו ההחלטה שלו. זה יכל לחרוץ את גורל העונה וזה הרבה על קין

המועדון ביצע כמעט חלון מושלם, אבל נותרנו קירחים בעמדה הכי משמעותית בשיטה של קין

אלמוג הודיע לנתניה שהוא לא מעוניין להגיע. מכבי כנראה תסכים להצעה של 700 אלף אירו פלוס 30% ממכירה עתידית.

להתראות אילון.

פורסם ב
9 דקות לפני, קמחי said:

דן ביטון לא יכול לבצע שינוי מהספסל כי אין לו יכולת מנטלית להתמודד עם זה.

תוסיף לכך שהוא גם לא מתאים מקצועית להיות שחקן הרכב. אין לו מה לעשות כאן, וזו האמת העצובה. מילא גבי כשחקן רוטציה, אבל בחיי שהבלוף של ביטון כשחקן מכבי כבר רץ יותר מדי זמן.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

אלמוג הודיע לנתניה שהוא לא מעוניין להגיע. מכבי כנראה תסכים להצעה של 700 אלף אירו פלוס 30% ממכירה עתידית.

להתראות אילון.

לפי מה שהבנתי אלמוג נעול אצל הגמלים, נכון?
לגבי החלון, אני חושב שהוא היה לא רע, לא מושלם אבל לא רע. טיפלו יפה בכנפיים, גם השדרוג והעמדה של יוריס זה שיחוק. מילסון זה רכש מטורף, מאסון זה עדין בסימן שאלה גדול.
קין בחר, במודע, לא להביא שחקן נוסף בעמדה הכי חשובה בשיטה שלו. יש לי הרגשה שנראה שם הרבה את קיקו בהמשך ואולי בונים על אזרוח סאבו כדי לצאת מהפלונטר של מגבלת הזרים.

הכי מסקרן אותי זה לראות מה יהיה עם מוסקרה, מצד אחד קין מדבר עליו כעוד שוער סגל ולא כשוער ראשון מובהק, מצד שני כתבים מספרים שמנספורד עף עליו ומחזיק ממנו סופר-שוער.

פורסם ב
1 hour ago, yello said:

‏לא מבין את האנטי הזה לגבי. נכון שיחסית למסי הוא חלש, אבל הוא שחקן ישראלי ‏ואחד הקשרים הישראלים הכי טובים שיש, ויש לך מקום רק לשישה זרים בסגל.

פורסם ב
1 hour ago, snufkin said:

לפי מה שהבנתי אלמוג נעול אצל הגמלים, נכון?
לגבי החלון, אני חושב שהוא היה לא רע, לא מושלם אבל לא רע. טיפלו יפה בכנפיים, גם השדרוג והעמדה של יוריס זה שיחוק. מילסון זה רכש מטורף, מאסון זה עדין בסימן שאלה גדול.
קין בחר, במודע, לא להביא שחקן נוסף בעמדה הכי חשובה בשיטה שלו. יש לי הרגשה שנראה שם הרבה את קיקו בהמשך ואולי בונים על אזרוח סאבו כדי לצאת מהפלונטר של מגבלת הזרים.

הכי מסקרן אותי זה לראות מה יהיה עם מוסקרה, מצד אחד קין מדבר עליו כעוד שוער סגל ולא כשוער ראשון מובהק, מצד שני כתבים מספרים שמנספורד עף עליו ומחזיק ממנו סופר-שוער.

אם קיקו משחק נגד ריינה ונותן משחק טוב ועוד מעמדת ה-10 אבל גם אם בכנף

כולנו רגועים עד השמיים מהחלון כשיש לנו צד אחד קיקו צד שני מילסון וזהבי באמצע.

יש לי לא מעט טענות, אבל צריך להגיד גם את זה

פורסם ב

600 או 700 אלף יורו על אלמוג זאת עסקה מעולה עבורנו. אמנם פחות מהמיליון ומשהו שבית"ר הציעו עליו בזמנו (ואני שלם לחלוטין עם ההחלטה להשאיר אותו ולנסות לפתח אותו לשחקן שיתרום לנו ושאולי נמכור ביותר כסף, בעיקר לאור המצב הדל של השוק הישראלי), אבל אחלה מחיר בשבילנו.

פורסם ב
לפני1 שעה , קמחי said:

להתראות אילון.

לא הבנתי הטמבל הזה עדיין חושב שהוא כוכב? מה יש לו בבש הוא יסיים בספסל ואז ביציע. גם הקהל יהיה הרבה פחות סובלני אליו מאשר בנתניה

פורסם ב
11 דקות לפני, YoniC said:

לא הבנתי הטמבל הזה עדיין חושב שהוא כוכב? מה יש לו בבש הוא יסיים בספסל ואז ביציע. גם הקהל יהיה הרבה פחות סובלני אליו מאשר בנתניה

איך שאני מכיר את המציאות, אלמוג ידבר בפתיחות אחרי המעבר.

בטוח שיהיה קל להבין איזו סוג דמות הוא.

פורסם ב
לפני2 שעות , snufkin said:

אני חושב שזה פחות טוב, בטח נגד בונקרים וחוץ מזה שקין כל הזמן משחק עם 10 טהור, אפילו עם 2 שחקני 10 לפי ההצבה של פרץ

אם פרץ ימשיך להיצמד יותר לזהבי מאשר לאמצע המגרש ( בין אם זה הוראה של צוות מקצועי או נטו בא ממנו ) והאמצע שלנו ימשיך להיות יוריס לבד אנחנו נשלם על זה, בטח שביטון / קניקובסקי לא פאקטור בכלל במשחק ההגנה.

נגד אשדוד וריינה היו דקות שהאמצע היה מופקר, נגד קבוצה עם קישור חזק נרגיש את זה יותר.

פורסם ב
3 דקות לפני, yello said:

אם פרץ ימשיך להיצמד יותר לזהבי מאשר לאמצע המגרש ( בין אם זה הוראה של צוות מקצועי או נטו בא ממנו ) והאמצע שלנו ימשיך להיות יוריס לבד אנחנו נשלם על זה, בטח שביטון / קניקובסקי לא פאקטור בכלל במשחק ההגנה.

נגד אשדוד וריינה היו דקות שהאמצע היה מופקר, נגד קבוצה עם קישור חזק נרגיש את זה יותר.

בדיוק חשבתי על זה אחרי המשחק

פרץ כבש 4 שערים העונה ונראה שמאוד אהב את הרעיון אז החליט לעזוב את האמצע ולשחק חלוץ שני במקום להיות קרוב יותר להגנה או ליוריס ולעזור בהנעת הכדור. 

אשכרה משחק חלוץ שני כאילו מגיע מהקו אבל הוא שם דקות ארוכות, הוא חייב להתמקד במה שהוא טוב וזה פיזיות וכוח באמצע המגרש, אחכ תשחק למעלה, ושאתה רואה שזה לא הולך כמה דקות תחזור אחורה 

פורסם ב
לפני5 שעות , idan8 said:

זה שחקן ששנה שעברה נתנו בחינם, לא ברור איך מישהו מוכן לשלם עליו 600 אלף יורו

קצת פיצוי על הטמטום של יצחקי בעסקה של יונתן.

פורסם ב

בטח הרבה יהיו אנטי, אבל חלוץ ישראלי שהייתי מחתים בגרוש וחצי זה רוקאביצה, יכול לסגור פינות פה ושם.

פורסם ב
19 דקות לפני, yello said:

אין מצב שפרץ משחק ככה על דעת עצמו, זה לא שכונה. יש הוראות של מאמן, אם הוא היה פשוט עולה על דעת עצמו קין היה צריך להעמיד אותו במקום אחרי מקסימום מחצית. זה לא קורה כי כנראה שזו ההוראה שפרץ מקבל

פורסם ב

בעסקת אלמוג חייבים לסגור את הפינה על סנריו שהוא עובר בטרייד שלא יעשו לנו עוד פעם יחזקאל